- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
god992
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #39476 üzenetére
a fényerős dolog azért nem működik mert kowalski kernellel használod a romot, ha felrakod a KOB kernelt hozzá azzal menni fog a fényerő állítás. A zeneváltást hangerő gombokkal gyári zenelejátszóa nemfogod tudni megoldani, lehet van másik app amivel megoldható, de én nem tudok neked névszerint ilyet mondani.
-
snipr
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #36489 üzenetére
Ha CM felé húzol, akkor a pengus féle ICS layoutos CM10-et javaslom (itt találod), ha stock, akkor Django x1.2 a fentebb leirt modszerrel nekem nagyon bevált eddig (Szilveszter óta megy... gyors, jol fogyaszt... wifi on, 3g on, metrón facebook, viber üzengetések, 1-2 sms, 2-3 hivások után 73%-on állok ebben a pillanatban ugy, hogy 7:25kor huztam le töltőröl... v30a alapu rom, v30b bb-t használok mellé, rom install után külön feltettem a 0.2 wifi-fix, sd-fix-es NoOC KoB kernelt, amit szintén Carbu készitett ehhez a romhoz)
-
snipr
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #36481 üzenetére
Gyaluld le nvflash modban... nem kell félni tőle (nem muszáj nvflash-es romot flashelni, elég ha valami nvflash-t használó toolkittel formázod a particiókat... gyorsabb megoldás)... hogy konkrétumot is mondjak én most v20q-rol a helyedben ezzel nyomnék egy 4es menüpontot (change partition layout), flashelnék egy 5.0.2.8e cwm-et mellé, majd feltennék cwm-ből valami általam favorizát romot zip-ből (akár ics layoutos cm10, vagy stock alapu django x1.2)
Fontos, hogy a cwm-ből teleptendő zip már legyen rajta a memoriakártyán mielőtt elkezded a műveletet
-
norbi642
tag
válasz
Vizinyenyec #31226 üzenetére
szia,honnan töltötted le és hogy kell telepíteni mert én is szeretnék valamit ami kicsit javitja a hangot!?Vlaszod előre is köszi!
-
norbi642
tag
válasz
Vizinyenyec #30458 üzenetére
És azt hol tudom letölteni?
-
stickrs
senior tag
válasz
Vizinyenyec #30422 üzenetére
vagy akik megvették azok nem olvassák ezt a fórumot
-
babhun
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #30405 üzenetére
Sajnos nem! Kipróbáltam többször most már és nem megy! Ha beállítom öt perccel későbbre akkor jó, de ha mondjuk fél óra múlvára
állítom akkor már nem. Ha elmúlt már az ébresztés ideje és aktiválom a képernyőt akkor egyből megszólal! Sajna nekem szükségem van az ébresztésre, ugyhogy ment vissza addig a v20Q
Remélem mihamarabb kijön a gyári!
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #30401 üzenetére
Hat meg annyira friss, hogy en leghamarabb delutam tudok rola mondani akarmit is. Eddig nagyon bejon, de nem volt alkalmam meg femykepezni. Most vettem le toltorol, igy az akku is tabu, de pozitiv, hogy nem volt este bsod. A halozat valtas villamgyors eszre sem venni. Sebesseg meg mindig okes. Quadrant 2819 pontot adott, antutu meg par pontal tul is szarnyalta a 6000-et. Lesz ez meg jobb is, foleg ha alatolnak egy 3-as kernelt.
-
válasz
Vizinyenyec #30307 üzenetére
és milyen jól elleszünk itt - az összes trollt ismerni fogjuk névről
-
SamS20
senior tag
válasz
Vizinyenyec #30307 üzenetére
vagy akinek nincs 100e ft-ja arra hogy telót váltson
az biztos hogy én inkább várnék fél - egy évet hogy vegyek egy s3-at mint sem hogy most egy 4x-et :/
-
Jimothy
csendes tag
válasz
Vizinyenyec #30210 üzenetére
Hát akkor már csak abban bízhatok, hogy az ICS megváltást hoz..
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #29151 üzenetére
Köszönöm és további jó ivászatot!
-
babhun
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #29146 üzenetére
Hello!
Nekem is a múlt héten jött meg az aksim kínából. 1800 mAh-es, 1,5-2 napot bír vele a telóm. A gyárival is elmegy ennyit, mondjuk az enyém még csak 3 hónapos teló, a plusz aksit is csak azért rendeltem, mert havernak kellett, így hát rendeltem magamnak is egyet, meg csak 900 ft-ba került. Ilyen az aksi. -
gabe96
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #29139 üzenetére
gyári vagy nagyobb kapacitású?
-
Bolond^^
tag
válasz
ntomka: Hogyne érne valamit.. Lesz ám poharazgatás, úgy gondolom
-
törölt tag
válasz
Ennyire kapkodtak?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #29137 üzenetére
Semmit nem érsz a szabiddal és a születésnapoddal ICS nélkül.
Boldogat!
-
törölt tag
válasz
Vizinyenyec #29131 üzenetére
Én kívánok neked ilyen szép szülinapi ajándékot.
Gyanítom, hogy még nekem sem lesz ilyen szülinapi ajándékom, pedig az egy hónap múlva esedékes.
-
Bolond^^
tag
válasz
Isten Éltessen!
Hány éves lettél?
-
wolruf
őstag
válasz
Boldog Szülinapot! Remélem ez a k5sög LG is megajándékoz!
-
Balázs1986
őstag
válasz
Vizinyenyec #28935 üzenetére
Azért a dolgaidat mentsd el, mert ha jól olvastam, nem ugyanazt partíció kiosztást használja...persze attól még lehet, hogy megmarad, de biztos ami biztos
-
god992
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #28935 üzenetére
természetesen igen, első indulásnál ne lepődj meg, egy jó pár percig csak világítani fog a kijelző a boot logó után
-
norbi642
tag
válasz
Vizinyenyec #28515 üzenetére
hát ezt nem értem!Aktiv a képernyő mert világít mikor indítom idáig elmegy és kész!
-
norbi642
tag
válasz
Vizinyenyec #28513 üzenetére
hát nem tudom nekem itt áll csak és kész!hiába nyomkodom a képernyőt
-
norbi642
tag
válasz
Vizinyenyec #28477 üzenetére
Az a progi megvan de oldalt van egy fül az marad auton,és remegyek a root fülre?telefonon nem kell semmit állítani csak usb t csatlakoztatni?
-
Algotis
addikt
válasz
Vizinyenyec #27663 üzenetére
a romot tudom hogyan cseréljem, de a basebandot nem. kérlek el tudnád magyarázni, hogy mire kattintgassak? és egy linket is kérnék honnan szedhetem le.
Köszönöm! -
atti1848
senior tag
válasz
Vizinyenyec #27595 üzenetére
Használtan vettem, de felhívtam a tudakozót és tisztán hallottam, most hívtam fel barátnőmet és őt is elég tisztán hallottam.
Lehet nagyon hülye vagyok, de mi az a BB vagy Ril ?
Valami program nincs rá amivel tudnám állítani az első hangszórót?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #26872 üzenetére
akkor ez is azt bizonyítja, hogy van elég memória, csak valami rosszul pakolja belőle ki-be az alkalmazásokat. Viszont a CM ezek szerint jobban csinálja, mint az LG rom.
-
Algotis
addikt
válasz
Vizinyenyec #26872 üzenetére
Egész pontosan mi az a cm7.2? Egy custom rom vagy mi?
Kell hozzá root, hogy ezt rátegyem?
Elveszti a garit a telefon ha ezt rárakom?(#26869) reflxx
Mit csináltál a telefonnal, hogy így "megjavult"? -
persil
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #26785 üzenetére
Nem hülyéskedek, hírtelen, miközben agyonidegesítettem már magam, egyszer csak felismerte a gép, azóta már meg is tudtam csinálni, amit akartam.
Viszont írhatnátok néhány személyes tapasztalatot a cm9-ről. Nagyon tetszik, nagyon gyors, nem bírom kívárni a hivatalos ics-t, szóval hacsak nincs vele valami ismert gubanc, ami a mindennapos használatban akadályozna, akkor szeretném ezt használni.
Azt olvastam, hogy egyes programoknál nem működik a hardveres gyorsítás, ezt hogy kell értelmeznem, pontosan mi nem fog jól működni? Az "alap" appok jók lesznek? Pl a fényképezővel kapcsolatban is írták, de én tudok fényképezni, videózni, elvileg megy. Vagy csak nekem nem tűnik fel, hogy nem teljesértékű a dolog?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Vizinyenyec #26196 üzenetére
Kár, pedig korrekt srác
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #25961 üzenetére
szerintem a legújabb etana a ludas, mert a 3.0-ás mentést most vissza tudtam rakni
-
annonmi
tag
válasz
Vizinyenyec #25959 üzenetére
most jöttem haza 12 óra munka után, bakancs hosszúnadrágba egész nap kint a melegbe
nem nagyon volt erőm, most meg indulok tovább sajnos,
de köszönöm, ha hazaérek elolvasom mindenképp -
válasz
Vizinyenyec #25951 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Vizinyenyec #25931 üzenetére
CM 7.2-vel? Mert akkor nem értem, hogy a boot alatt hogyan fagyhat le a ramhack miatt, hiszen akkor nem akarja semmi sem használni ilyen mértékben a GPU memóriáját (amiből lecsíp a ramhack).
-
peter_27
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #25929 üzenetére
Nekem is kezd elegem lenni ebből a BB-ből. Már volt vele gondom, és tegnap megint elkezdett rosszalkodni a gps. Még egy esélyt kap, de a következő gps hiba után visszarakom a V20Q 0725-s BB-jét, azzal nem volt gondom.
-
peter_27
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #25920 üzenetére
Ha cwm-ből indítod a mentést, akkor nem adhatsz neki nevet. Ilyenkor lesz az aktuális dátum a mentés mappa neve. Ha ezt később átnevezed akkor nem fogod tudni visszaállítani a mentést mert MD5-hibával leáll a visszaállítás!!!!
Ha rom managerből csinálod a mentést akkor te adhatod meg a mappa nevét, DE NEKEM ezt sem tudta visszaállítani, ezért nem is próbáltam többet. Lehet, hogy már javították ezt a hibát azóta, de ezt nem ellenőriztem. Az biztos, hogy miután elkészült egy mentés, nem szabad átnevezni mert utána nem lehet visszaállítani! -
válasz
Vizinyenyec #25920 üzenetére
Már mentéskor akármilyen nevet adhatsz neki, ez lesz a könyvtár neve. Utána is átnevezheted ha akarod...
-
RECSKA
veterán
válasz
Vizinyenyec #25812 üzenetére
wiui-t próbáld csak ki.
Az mégjobban fog tetszeni.
Picit gyorsabb, újabb, és az akksival mérföldkövekkel jobban bánik.Amire figyelj, ne rakj alá 3.0-s kernelt, nekem azokkal nem ment a kijelző, villogott, fagyott, pedig no OC-t raktam...
-
babhun
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #25428 üzenetére
Ahham!
Köszi, akkor megpróbálom megszokni!
-
SamS20
senior tag
válasz
Vizinyenyec #25418 üzenetére
reggel van még
elnézést a helytelenségért
-
Bolond^^
tag
válasz
Vizinyenyec #25414 üzenetére
216Mhz : Def: 790mV Min: 770mV
324Mhz : Def: 830mV Min: 780mV
503Mhz : Def: 880mV Min: 800mV
655Mhz : Def: 900mV Min: 820mV
816Mhz : Def: 930mV Min: 850mV
1015Mhz : Def: 1030mV Min: 950mV
1216Mhz : Def: 1200mV Min: 1150mV
1408Mhz : Def: 1300mV Min: 1250mV
Ez az. Ha erre gondolsz..ömm, csak nekem gyárilag alapból kevesebb a mV mint a Def.-ben... :/ -
Levi941127
senior tag
válasz
Vizinyenyec #25380 üzenetére
és kernel csere előtt nem kell wipe ha jól emlékszem mert a telepítő automatikusan elvégzi ezt. javítsatok ki ha tévedek.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Vizinyenyec #25376 üzenetére
van linked a kernelhez amit használsz?
-
kircsi28
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #25372 üzenetére
Én most feltettem, de eddig a 2012.07.19.-i vált be a legjobban, az előző szarakodott, fagyott és a térerőt is eldobta majd 1-2 nap alatt kiderül ez milyen. Mindig a LOC verziót teszem fel de nem a DS-t.
-
god992
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #25372 üzenetére
en azt hasznalom,sebeseggel stabilitassal nincs gond,csak mintha az aksit nagyon zabalna.... de vadonka lehet kitalal erre is majd valami okosat
-
andriska0725
tag
válasz
Vizinyenyec #25289 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
andriska0725
tag
válasz
Vizinyenyec #25277 üzenetére
Bocsi, hogy akadékoskodok, de nem találom, nem tudnál esetleg egy linket küldeni??
-
Bolond^^
tag
válasz
Vizinyenyec #25280 üzenetére
Betudnád nekem linkelni? Nem találom
-
Bolond^^
tag
válasz
Vizinyenyec #25277 üzenetére
de WIUI-ra már nincs ilyesmi..?
-
thenameless
tag
válasz
Vizinyenyec #25246 üzenetére
szintén megvolt
más romokkal még nem nagyon volt ilyen...najó... wiui-val volt, de akkor menthetetlen lett cwm se mentette meg... -
thenameless
tag
válasz
Vizinyenyec #25244 üzenetére
mind a két eset megtörtént
-
Psychonaut
veterán
válasz
Vizinyenyec #25085 üzenetére
Köszi a választ! V20S ROM leszedhető hivatalos forrásból (első hozzászólásban olvastam, hogy ezt ki kell csomagolni és úgy betallózni Smartflashbe)?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #25014 üzenetére
Nekem is az volt a legjobb..lehet vissza is rakom valamikor, csak ki kellene gyomlálni, ahhoz meg nincs türelmem most.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Vizinyenyec #24737 üzenetére
Hol? Nekem csak a videó minőségét lehet kiválasztani (High, Low, Youtube meg MMS), a többi vaku, fehéregyensúly, színeffekt, kameraváltás. Nincs felbontás választó ikon.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Vizinyenyec #24750 üzenetére
Minden bizonnyal, de ha megnyitod a Gmailedet, es megnezed az illetot a Contacts ful alatt, akkor meg is bizonyosodhatsz rola magad.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Vizinyenyec #24710 üzenetére
http://temasek.hopto.org/?dir=LG%20Optimus%202x%20-%20p990/Optional
Erre gondolsz?
Mert ez elég ócska. Videofelvétel alatt nincs zoom, kétféle minőség állítható be (High v. Low, az előbbi brutál nagy fájlokat csinál, az utóbbi bélyeg méretű videókat), ráadásul állandóan elszáll. -
drpele
senior tag
válasz
Vizinyenyec #24502 üzenetére
Originally Posted by spica1234
Nitros doesn't tocuh OC/UV. It just adjust OTF to maxium level aka GPUFreq to 3500 VDEFreq to 700000 etc.
Nitros Profile:
For on demand Performance. Kernel smartly adjust max of various on-the-fly values for better performance & UI smoothness.Nitros profile override your values to kernel auto-management. -
Balázs1986
őstag
válasz
Vizinyenyec #24502 üzenetére
Konkrét leírást nem találtam, de az xda hsz-ek alapján azt szűrtem ki, hogy van powersave mód és nitro mód. A powersave csökkenti a frekvenciákat (cpu, gpu...), a nitro növeli azokat (a két mód tehát felváltva használható, egyszerre nem).
-
Kloss
őstag
válasz
Vizinyenyec #24431 üzenetére
"You should try 824, 1120 or 420 BB with matching RIL. You probably have a "Made in Korea" P990 (see the sticker under the battery) which sometimes needs a SU660 Baseband to have a good voice clarity on CM-ROMs."
-
gabcsee
tag
válasz
Vizinyenyec #24426 üzenetére
nem akarok faxságot mondani, de mivel az LG (dél-)koreai cég, így mért is várnánk mást??
-
korpicschess
veterán
válasz
Vizinyenyec #24278 üzenetére
Minden wipe nélkül felmehet. Kernelt utána újra kell flashelni ha nem a temasek félét szeretnéd. Illetve még a kamera mod veszik el.
-
peter_27
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #24125 üzenetére
GPS Status & Toolbox ebben van magasság jelzés de, hogy mennyire pontos azt nem tudom.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #24068 üzenetére
Hát, nekem eddig sem bírja. Mostanában örülök, ha 12 órát kibír. Igaz, szerintem kevesen használjátok annyit, mint én. Jelenleg is NOVA HD-t használok, eddig jó, csak néha vannak újraindulások, de nem tudom, hogy milyen okból. Ha csinál ilyet valakinek, még rajtam kívül, megmondhatná, hogy miért... Eddig ez a ROM tetszik a legjobban, csak ilyen apróságok ne lennének. Egyébként meg NOVA HD 1.0.1.
-
8Zolee8
csendes tag
válasz
Vizinyenyec #24066 üzenetére
Tegyél fel egy olyan kernelt aminek nincsen "DS" a nevébe. Ez a DS battery drivert jelenti ami ilyen statot produkál. Ha használod akkor hirtelen leugrik majd később beáll a korrekt értékre. Valami minimálissal jobban bírja az aksi cserébe.
-
haxxika
senior tag
válasz
Vizinyenyec #23945 üzenetére
Szerintem emmc néven fut.
-
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23731 üzenetére
köszi
felraktam ezt az air push-t, de nem jelzett ki semmit... remélem nem lesz több ilyen kéretlen sms.
-
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23720 üzenetére
És ez egyszer előforduló dolog nálad, vagy megszokott és ismétlődő? Mert ha valami app csinálja, vagy valami vírus, akkor gyalulom le az egész telót és megy fel rá egy újabb rom.
-
tami92
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #23697 üzenetére
igen azt kellett
sikerült visszaállítanom 2.2.2-re
most is megmutatkozott h ebből a telóból nehéz téglát csinálni
köszönöm urak az esti segítséget -
tami92
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #23697 üzenetére
ezt az lg unitedmobildriver-t kell leszedni??
-
Balázs1986
őstag
válasz
Vizinyenyec #23692 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom...feltételeztem, hogy kompletten felteszi a rom-ot fájlrendszerrel-kernellel-mindennel, akkor pedig full wipe esetén miért ne mehetne akármilyen rendszerre... De ha még így sem mehet CM után, akkor elnézést, meglehet
tami92: Na most nagyon nem értem
Tehát a sima kdz v20s felment cm után és elindult? Ezután akartad a gueste-et? Azt cwm nélkül hogy tetted fel? Rom manager-ből direkt módon?
Az nvflash drivert elvileg a win7 megtalálja magától. Ha nem, akkor az nvflash mappán belül, a driver mappából tudod kitallózni (vezérlőpult / rendszer / eszközkezelő / ismeretlen hardver / driver frissítés).
Itt egy nvflash-es cwm telepítés leírás. Értelemszerűen neked elég a cwm-et telepíteni, a root már nem kell. Nem biztos, hogy a legújabb, de legalább 5.valahanyas cwm -
everest140
tag
válasz
Vizinyenyec #23684 üzenetére
Launcher cserélve gyáriról ADW Launcher EX re. Remélem mostmár jó lesz
-
válasz
Vizinyenyec #23620 üzenetére
sejtettem, bocs
-
b3Ro
senior tag
válasz
Vizinyenyec #23618 üzenetére
cm7/9 nel nálam se működött/működik. csak gyári alapú rommal tudtam normális működésre bírni
-
Bolond^^
tag
válasz
Vizinyenyec #23348 üzenetére
Az első hsz nekem full kínai. inkább nem fogok bele. azért köszönöm!
-
korpicschess
veterán
válasz
Vizinyenyec #23348 üzenetére
Ezzel jobban jár.
szerk:
Azthiszem csinálok egy cwm backupot és titániumot, és felpróbálok egy új ICS ROM-ot valami jó kernellel. Ráérős ez a hétvége. -
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23289 üzenetére
oh bazzz... ilyenekre szoktam mondani, hogy ez a szo#ás, nem a faláb...
-
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23285 üzenetére
Kb. pont nem érdekli őket, hogy leejtetted vagy éppen te estél rá... pont ezért szeretik ők is ezt a fizikai behatást... Ha -40 fokról bemész a jó meleg 25 fokos szobába, és elpattanna az üveg, az is fizikai behatás lenne. Ezt mindenre rá tudják húzni, de valahol érthető is...
-
kurion
senior tag
válasz
Vizinyenyec #23285 üzenetére
ezt maximum akkor tudod kicseréltetni ha van rá biztosításod
-
korpicschess
veterán
válasz
Vizinyenyec #23283 üzenetére
Fizikai behatásra nem szól a garancia, el fognak hajtani. Hogy történt?
-
peter_27
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #22798 üzenetére
Elvileg igen, de nem csak V-t számít. A ???mA a lényeg. Azt tudom hogy 1000mA (1A)-es töltővel navigáció használata közben még merül is, nem hogy töltene. Most egy 2100mA-t használok, ez már tölteni is tudja navi közben. Ha nem használsz navit akkor fogja tölteni, de minél kevesebb mA-es van annál lassabban tölti.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #22383 üzenetére
Hol találom pontosan?
peter_27:
Akkor egyszerűbb lesz, ha futtatok megint egyet, és nem piszkálom a mappa nevét.
-
fuzzyka
tag
válasz
Vizinyenyec #22329 üzenetére
Meg egy kerdes: valaki aki cm9 et hasznal megmondana nekem h tovabbra is fent all a bongeszo bug miszerint a kepernyo elforditasanal kilep az app bol?!
Koszi
Vizinyenyec: akkor nem ertem de koszonom
-
zsoltix
tag
válasz
Vizinyenyec #22312 üzenetére
úgy fest sikerült. Köszönöm
-
zsoltix
tag
válasz
Vizinyenyec #22310 üzenetére
próbáltam ezzel de lefagy a program a device keresés alatt
-
Dusee
őstag
válasz
Vizinyenyec #22101 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy van az az élethelyzet, amire nem tudsz előre felkészülni
-
peter_27
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #22072 üzenetére
Erre gondoltál? [link]
-
jano2101
tag
válasz
Vizinyenyec #21653 üzenetére
Hello Köszi!
-
Zlika
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #21636 üzenetére
Thanks!
Próbálom ki... -
válasz
Vizinyenyec #20575 üzenetére
Telenoros V20l-t le tudok cserélni V20q-ra, hogy a gar. megmaradjon? Köszi!
-
Slovak
tag
válasz
Vizinyenyec #17386 üzenetére
Kell a restart, csak előbb pofázok és kérdezek, aztán gondolkodom, sorry!
Tökéletes, köszönöm. -
Slovak
tag
válasz
Vizinyenyec #17386 üzenetére
/ jellel nem hozhatok létre mappát. anélkül nem látom a listában, ha megnyitom a beállításokon belül a hangok/csengőhangok menüpontot.
esetleg kell neki egy restart?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Vizinyenyec #17290 üzenetére
Sima reboot-nál ez az általános jelenség.
Több, mint valószínű, hogy a kernelcsere okozza. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #15503 üzenetére
nah, megoldódott a dolog. a 2 napja függőben levő dolgok most jöttek le, és most is csak 22 ft vont le
-
gabcsee
tag
válasz
Vizinyenyec #15503 üzenetére
nekem OTP-s VISA kártyám van, tök egyszerű semmi dombor vagy egyéb csicsa
na ezzel tudtam fizetni simán, ugyanúgy ahogy PayPal-hoz is tökéletes
(nem olvastam el a felhasználási feltételeket, csak csodálkozom h nem csak a 22Ft-ot vonta le, hanem egyszeri 226Ft-ot (gondolom $1) is.. ez ilyen azonosítás végett van?!)
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #15418 üzenetére
már meg van a gond de nem tudom telepíteni az apz drivert azt írja nem talált illesztőprogramot i368 mappát mutattam neki intel procim van gondolom akkor az kell neki nem ?
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
nem találja a telót:S a flash recowey
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
mindkét hangerő gombot nyomom de semmi látványos nem történik mikor rádugom az usb-t az jó ? meddig kell nyomni ?
-
wolruf
őstag
válasz
Vizinyenyec #15415 üzenetére
Remek én is leszedtem most egy widgetet (ez Data Enabler névre hallgat), és ez valóban kapcsolgat. Amikor kijött a GB, nem ment egyik sem (nekem). Akkor ez a dolog visszavonva, ez megy
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #15409 üzenetére
hát gondolom frissített de 2.3.4 van rajta a dobozon 2.2 használtan vettem de akkor máshogy kell rootolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest