- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi4
tag
válasz
gabe96 #33721 üzenetére
szerintem másról beszélünk.
szóval nekem az a bajom, hogy ha hívnak és veszem elő a telefont a zsebemből vagy a tokkból , akkor van olyan, hogy véletlenül benyomódik a kikapcsoló gomb és ilyenkor nem tudom felvenni a telefont mert kikapcsolódik a képernyő. csak úgy tudom felvenni ha ismét megnyomom a kikapcs gombot mert ilyenkor "felébred" a képernyő. -
hali_tomi
tag
válasz
gabe96 #33708 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_2x_p990_az_elso_ketmagos/hsz_33624-33624.html
Nem kellett volna sokat visszaolvasni.
BTW: Nincs ilyen lokalizáció meghatározó oldal HTC Rhyme-hoz? Bnőmét szeretném megnézni.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
gabe96 #33580 üzenetére
Csak a koreai verzió (SU660) V30C ICS kernel forrását adták ki.
Forrást kiadni a végleges ROM megjelenése után szoktak és hivatalos ICS ugye még csak a koreai verzióra jött ki.
Egyébként itt bárki megnézheti az LG weboldalán:
P990 források -
banuszzs79
tag
válasz
gabe96 #33320 üzenetére
Na én ezt nem értem:
1.Tehát nvflashes 28G amit az a gyerek buherált meg és rootolva van
2.Aztán egy másik ami elvileg ugyanez csak nem kell flashelni...de az is rootolt...és megmaradnak a beállitások ha jól értelmezem...na és ezt hogy kelll feltenni milyen eljárással akkor és mire tudom feltenni mert most smart flashel van fent 28G sima gyári leake...3. Valami olyat olvasok hogy a bb-t nem teszi fel de melyik és miért nem teszi fel? és akkor nekem kell feltenni de hogyan melyik lépés követ melyiekt nem tiszta...
És a legfontosabb!!! Minek tegyem mindezeket ha ugyanugy szaggat mint a tegnap???
-
_seth_
veterán
-
peter_27
aktív tag
válasz
gabe96 #32988 üzenetére
Azért kell előtte felrakni a módosítatlan v28e-t, mert a belső rendszer partíciók méretét megváltoztatták. Amit én linkeltem (rootolt v28e) annak az nvflash-es teleítője úgy van megírva, hogy az már nem módosítja a partíciókat és nem töröl semmit! Ezért előfeltétele, hogy a partíciók mérete már az ics romhoz legyenek igazítva.
-
Balázs1986
őstag
válasz
gabe96 #31123 üzenetére
Nem akarom rontani az üzletet, de ez biztos, hogy 100% gyári? Az én gyárimon az van, hogy with Google...bár lehet, hogy ebből is készült több verzió, ezeknél sose tudni
Levi941127: Tényleg szép és ügyes ez az új launcher, határozottan bejövős(...bár, az időjárás widget animációja jóval butább az eddiginél, és a naptár sem olyan ügyes, de ezek legyenek a legnagyobb problémák
)
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
gabe96 #30216 üzenetére
Mint az ábrán is látható, alapvetően más és más kommunikációs réteghez kapcsolódnak, a baseband alapvetően hardveres (az ún. baseband processor) feladatok vezérlését, míg a ril (radio interface layer) a telefonos szolgáltatások és a rádió eszköz között kommunikáció vezérlését végzi.
Ha azt kérdezed, hogy ezeket a feladatokat és funkciókat miért választották így külön, illetve az egyes feladatok ellátásáért felelős vezérlő szoftvert miért nem "égették" bele a hardverbe, akkor arra nézve az alapvető felelősként bizonyos Neumann János nevű urat tudom megjelölni, aki sok egyéb mellett kitalálta, hogy az eszközök (hardverek) képességeit válasszuk el a munkavégzés elvárásaitól, utóbbit is bontsuk szét eljárásokra (programokra / szoftverekre) és adatokra, azzal együtt, hogy az eljárásokat és adatokat hasonlóan tároljuk el. Neumann úr ötlete és példája annyira ragadós volt, hogy az informatika teljesen a neumanni elvekre épült rá az évek során, így aztán a 60-as évek végén, 70-es évek elején pl. a Motorola, mint a mobiltelefónia de facto feltalálója, szintén ebben gondolkodott tovább.
-
ßrainiac
addikt
válasz
gabe96 #29561 üzenetére
ha ezt beállítod, akkor utána nem tudja mountolni a belső memóriát?
EDIT: ha CWM-ben nem tudod, nekem az szokott segiteni, hogy:
1. kartya ki
2. reboot into CWM
3. kartya be es utana nyomsz mount sd card-raEDIT II: most szepen felrakok egy latest gyari firmware-t hogy azt is lefikazhassam joggal
-
jooker82
nagyúr
válasz
gabe96 #29482 üzenetére
Függetlenre is jó a v20Q,meg S...De ha a telefonod ázsiai,már nem biztos,h jól működik rajta ez a 2 rom...Itt a firmware list,nézd meg,h milyen régióból való a telefonod és az adott romot tedd fel hozzá...
Az L7-nél is volt olyan,h a téseknek pl a független olasz rom nem működött jól... -
Balázs1986
őstag
válasz
gabe96 #28919 üzenetére
Hybrid-nél lehet variálni vele. CM7-nél is van ilyen lehetőség, megkerestem neked. Parancsolj
Remélhetőleg menni fog vele. Előtte azért mentsd el a képeket/zenéket/videókat/appokat/app mentéseket/stb...mindentAnnyi, hogy még mielőtt telepíted CWM-mel, a belső sd-re...vagyis inkább úgy mondom, hogy a /mnt/sdcard mappába csinálj egy _ExternalSD mappát.
-
ben800
aktív tag
válasz
gabe96 #27827 üzenetére
Esetleg mostanában ennyi történt hogy megerősítették hogy lesz Szingapúrban.
Vagyis ott szerintem 100%-osan lesz ics.Ha már megigérték.....
Ha pedig ott lesz az xda-sok elkezdhetnek mókolni nekünk valami szép romot
Állítólag Oroszországban is megerősítették hogy kiadják még mostanában. -
Bolond^^
tag
válasz
gabe96 #26989 üzenetére
Jelenlegi gyári rendszerek elég bugosak, laggolósak meg ilyesmi. Galaxy S, gyári rendszerrel szerintem jobb. TouchWiz jobban néz ki mint az LG UI.
De úgy néz ki hogy jön az ICS, ami használja a 2 magot. + Azt írták hogy jól fut rajta, elvileg nagyon össze lesz rakva. De mire te telefont akarsz venni (remélhetőleg) mi már megmondjuk hogy jó-e a 4.0 vagy sem.Szerintem sokkal többet ér hardveresen ez a 'nyers' erő. Launchereket bármikor fel tudsz ültetni rá, ha gondod van a kinézettel, kijelző meg annyival nem rosszabb hogy most emiatt húzz az SGS felé.
-
Naras
őstag
válasz
gabe96 #17380 üzenetére
A garancia elvileg ugrik, az más kérdés, hogy a szakszerviz megnezi e hogy függő, vagy független a telefon. Esélyes, hogy csak simán megcsinaljak és kész.
Azért nem biztos, hogy érdemes ezzel játszani, de pár ezresert hivatalosan is fuggetleniti neked a szolgáltató.
Bár, ha elofizeteses, akkor lehet, hogy van kaució, hogy vagy valami egyéb díj, a hiszen azért ír alá husegidot az ember, ha és kapja meg olcsóbban a telefont, mert a szolgáltató számít arra a bevételre. Mondjuk, ha a havidijat fizeted tovább, akkor csak az unlockot kell fizetni gondolom. -
Slovak
tag
válasz
gabe96 #17380 üzenetére
Valószínűleg ugyanúgy nem foglalkoznak vele, mint amikor én bevittem a főzött romommal a telcsit, amin a gyári 2.2 helyett asszem miui volt.
Simán rátették a 2.3.4-et, azt se mondták papucs.Megnézték a jótállást, az IMEI számot a telefonon, rádugták a gépre és egyből frissítették, szerintem bele se néztek.
Egy óra alatt kész volt és nem rendőrök vittek el a helyszínről.
Nem biztos, de gyanítom leszarják, hogy független-e vagy sem. -
cjvt3o
aktív tag
válasz
gabe96 #17376 üzenetére
A telefont vissza lehet lockolni szolgáltatóhoz (hiszen már legalább egyszer lockolták, és ugye ha delockolni lehet szoftveresen, akkor lockolni is szoftveresen lehet). Hogy hogyan, arról fogalmam sincs, ehhez nyilvánvalóan kell egy szoftver, továbbá kellenek bizonyos paraméterek illetve adatok, amelyeket meg kell adni a szoftvernek a lockoláshoz. Hogy ilyen szoftvert hol találsz, nem tudom, de vszínűleg hozzá lehet jutni a neten, nagyobb problémának érzem a szolgáltatói paraméterek beszerzését.
Amennyiben a szolgáltatóval kötött szerződésed a lockolás tekintetében hatályos, az esetben minimum polgári jogi szerződésszegést követsz el az unlockkal, de nem tartom lehetetlennek, hogy a vonatkozó lobbi volt olyan erős, hogy szabálysértésnek, nota bene bűncselekménynek minősül az ilyen unlock.
A garanciavesztés más kérdés. Ha a szolgáltatón keresztül van garanciád, úgy a szolgáltató nagy valószínűséggel garanciavesztő cselekményként értékeli az unlockot (már ti. amellett, hogy szerződésszegés, stb). Ha a gyártó (disztribútor), szakszervíz biztosítja a garanciát a készülékre, akkor a szolgáltatói szerződéssel ez nincs kapcsolatban, azaz az unlock nem módosítja a garanciális szabályokat (leszámítva azt az esetet, ha az unlockkal összefüggésben áll a hiba, ami miatt érvényesíteni akarod a garanciális jogaidat).
-
Balázs1986
őstag
válasz
gabe96 #17342 üzenetére
Szia!
"napi 1-1,5 óra mobilnettel, és kb. ugyanennyi wifi böngészéssel, + 1-2 hívás"
Ilyen használattal elvileg két napot mennie kell.
Nálam 3 nap 2 óra 37 perce megy, még van 17%. Most teszem majd töltőre lefekvés előtt. Volt minden nap wifi és mobilnet is, bár átlagban mindből kevesebb, mint napi 1 óra.Slovak: És full wipe is volt, nem csak dalvik+cache? Akkor tényleg fogalmam sincs most már.
Lehet, megérné legalább a belső sd kártyát leformázni teljesen. Vannak azért mocskok azon is egy idő után. De ez nagyon végső tipp. -
Dusee
őstag
válasz
gabe96 #17342 üzenetére
gyári rommal egész jól bírta (úgy bírt egy napot), nekem egész nap megy a wifi, háttérben a facebook egyfolytában frissít, játszani is szoktam 2-3 órát, fényképezés, videózás, pár telefon.
mostani custom romommal nem bír ki egy fél napot se
ehhez hasonlítsd a te igényeid.
legfrissebb gyári android az 2.3.4, de lesz rá 4.0 nyár eleje fele.
gorilláról véleményt nem tudok mondani, nekem még fólia van rajta.
nekem tetszik a képernyő minősége, bár amoledes telefonom még nem volt, de holnap összehasonlítom haver galaxy s-ével.remélem tudtam segíteni
-
snipr
aktív tag
válasz
gabe96 #17342 üzenetére
szia!
- reggel lehuzod / este töltöd... kb ilyen ciklusokra számíts (egy jo kernellel másfél napot bir egyébként)
- gyári rom témában nem én leszek az embered, egy percet sem ment a telóm gyári rom-on... kicsit munkás teló ezde szeretjük
- kell rá valami védő fólia, mert apró karcok keletkezhetnek rajta (napfényben lehet látni főleg, homokszemek okozta mikrokarcok)
- amoled azért kontrasztosabb, de ez is elég jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Milyen asztali médialejátszót?
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest