- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
defy456 #37691 üzenetére
Szerintem mióta mindegyikhez léteznek ugyanazok a jó kernelek (kowalski, pidozz, stb) nem marad más különbség, csak maga a tény, hogy más bootloadert és partíció layoutot használnak.
Illetve az új bootloader és partíció layout elég helypazarló (bazinagy system partíció, kihasználatlan OTA partíció), ez szerintem konkrét hátrány.
Részemről maradok a réginél, az a hivatalos, kevesebb helyet eszik, és biztos nem lesz vele szívás később sem. Az új bootloaderesek unofficial verziók, ha a fejlesztője egyszer abbahagyja, akkor nem lesz hozzá frissítés.
-
peter_27
aktív tag
válasz
defy456 #37478 üzenetére
S3-ból az LTE verziót néztem amit a t-mobile árul abban már 2GB ram van. Nekem nincs bajom az s3 anyaghasználatával a kijelzőjén meg nem látni a pentile matrix hátrányát. Hogy sikerült hozzájutnod nexus 4-hez, és mennyiért ha nem titok? Rokonom most kint van németbe de karácsony óta nem lehet play-ről nexus 4-et rendelni, az itthoni sakáloktól meg nem fogok 140e-ért megvenni egy 90e-s készüléket. Nemrég olvastam egy cikket, hogy talán február közepére lesz újra elérhető a nexus 4. Addig várok és olvasgatok róla tapasztalatokat, valamint utána nézek az asus-nak. Nekem o2x előtt omnia2-m volt.
-
Balázs1986
őstag
válasz
defy456 #36732 üzenetére
Igen, ez ahhoz van, emiatt állhatott meg.
david_97: Már egy ideje (3 hete) elérhető XDA fórumon
-
válasz
defy456 #36128 üzenetére
Igen, ezt. Egy kérdésem lenne, kétféle lehetőség van (ill. 3, de nem CM10-ről jövök):
1. If you come from any ICS with unlocked bootloader (Topogigi, Carburano, etc...):
2. If you come from a GB Bootloader (cm7/9/10 - stock gb): (you can follow this guide or the excellent one posted by rugglez here)
Nekem most egy alap V30A van fenn, tegnap este óta, akkor melyik változatot kövessem?
Köszi!
-
Kloss
őstag
-
-
-
rmagyar
tag
válasz
defy456 #34300 üzenetére
Szerintem, ha nem kell feltétlenül az SP2, ne tedd fel.
Ezek vannak benne javítva:
- Stable overclock @ 1.3 Ghz (1.408 max OC for lucky people with an elite tegra chip)
- Increased swappiness (65) and zram (80Mb)
- 128 Mb ramhack thanks to wkpark's patch and suggestions.Én speciel nem vagyok híve az OC-nak.
-
-
deminos
aktív tag
válasz
defy456 #34282 üzenetére
Ahova raktad most (e meghajtó) a fájlokat, ott a fájlkezelő ablakában a címsorba belekattintasz és kimásolod az elérési útvonalat. Ezt a parancssorba a "cd " (szóköz kell) után bemásolod az egérrel jobb klikk és beillesztés (a ctrl+V nem működik itt ugye), majd Enter gomb. Ezek után már abba a mappába kell lenned a cmd-be, ahol az nvflash van.
Remélem érthetően írtam le. -
rmagyar
tag
válasz
defy456 #34280 üzenetére
Ez jónak tünik. Proóbáld meg úgy, hogy nyitsz egy Command Prompt-ot (cmd és Run As Administrator), majd oda navigálsz ahova kicsomagoltad a ROM-ot (pl.: cd C:\Users\username\Downloads\ROM) és onnan indítod el a bat file-t. Win7-nél nem szokott gondot okozni, de próbáld meg olyan helyre tenni, ahol nincs space a könyvtár nevében. Például: C:\Users\username\Downloads\P990 ROM helyett C:\Users\username\Downloads\P990_ROM.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
defy456 #33568 üzenetére
Akkor leírom én is a gondolatmenetedet csak más szemszögből, ha már autós példa:
Bemész a ferrari autógyárba, ahol a mérnökök még dolgoznak a következő ferrari modellen. Fejlesztés alatt van, még nincs kész. De te türelmetlen vagy és elhozod a gyárból a félkész autót. Aztán meg csodálkozol és reklamálsz, szidod a mérnököket, hogy nincs rajta fék vagy nem indul be. De ki mondta neked, hogy be fog indulni?Nincs kész. Mit nem lehet ezen megérteni?
Ennyi. Ráadásul van még pár dolog:
A CM10 egy opensource projekt, tehát nagyon nem illik számonkérni, hogy mások mikor mit és hogyan csinálnak a szabadidejükben azért, hogy nekünk legyen egy jó ROM-unk _ingyen_. Most itt tartanak, vannka még hibák bőven, de senki nem is mondta ,hogy nincsenek.
A CM10 sikere ráadásul a gyári LG szoftvertől is függ. Egyelőre az LG csak a koreai SU660 verzió kernel forrását adta ki, ezzel vannak a problémák. Majd ha az LG kegyeskedik kiadni az EU verzió forrásait is, akkor lesz lehetőségük a fejlesztőknek hibákat javítani. Addig meg vannak lőve ezzel a hívás problémával.
(a gyári kiszivárgott LG romokkal ugyanez a helyzet, amíg nincs kész, addig kár reklamálni, senki nem mondta hogy működnek)
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
defy456 #33552 üzenetére
Mégis mit vársz félkész, alfa/béta állapotú kiszivárgott ROM-októl? Ezek még fejlesztés alatt vannak. Egyik sem végleges, a CM10 pláne, de még a most kiszivárgott LG ROM-ok sem.
Panaszra csak akkor lehet ok, ha kiadják a véglegest és akkor is szar lesz. Addig meg kár reklamálni, önként felraktál egy félkész ROM-ot, tehát beálltál önkéntes bétatesztelőnek.
-
banuszzs79
tag
válasz
defy456 #33525 üzenetére
Cm10 is egy rakás szar olyan mint egy ág nélküli karácsonyfa nem akad jó van, mér is akadni mikor szart se tud mert szart se raktak bele...hivni nem lehet vele merül az aksi mint állat...A csávónak még csak egy 2x e sincs úgy fejleszti a szoftvert...inkább neki se állt volna...
-
Rickenstein
senior tag
válasz
defy456 #32266 üzenetére
v20s baseband-ot raktad fel??? RIL-t is mellé raktad? ...és ez így működik?
-
dqdb
nagyúr
válasz
defy456 #31103 üzenetére
Ennyi volt RC részéről az összes látható aktivitás a források kiadása óta. Két topikot is végignéztem az XDA-n, ott is csak találgatnak, és az egymás által írt óhajokat vesznek ténynek. A hétvégi verziókiadásról semmi konkrétum nincsen, néhányan arra alapozzák, hogy akkor szoktak a CM nightly buildek készülni.
A CM kimondottan ehhez a telefonhoz tartozó fájlokat tartalmazó GitHub repójában február óta nem volt commit (ahogyan elnézem, még csak a GB és ICS branch létezik, a JB sem került létrehozásra). Ha itt lesz mozgás, akkor már tényleg minimális időn belül jön majd a CM10 is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
defy456 #31100 üzenetére
Ez igazából mind csak találgatás, a fejlesztők általában óvatosak a konkrét határidők megadásával - ha nincsenek valamiért készen addigra, körülbelül ugyanolyanok a reakciók, mint az LG facebook falán. És nem nehéz elismerni, ha valaki csak hobbiból, szabadidejében fejleszt (ráadásul gyakorlatilag ingyen), akkor könnyen elveheti a kedvét egy-egy ilyen szidalomáradat.
-
wolruf
őstag
válasz
defy456 #31097 üzenetére
Azonnal bannolnak kb., mivel egy nemrég bekövetkezett fiaskó miatt (a black csapatból volt egy kis kavar, majd írtak is neki, ő meg válaszul megtagadta a frissítés kiadását) most Istenként tekintenek rá, akire még tekintetet emelni sem szabad. A CM csapat mottója pedig kb. a ne kérj érkezési időről infót. Ha jól akarsz járni, ne is gondolj arra, hogy kérdeznél
-
wolruf
őstag
válasz
defy456 #31089 üzenetére
Szerintem ebből mostanában még nem lesz semmi. Én teljes hidegvérrel viseltetek már. Vagy lesz valami, vagy nem. Ha lesz is, nem hiszem, nem tartom valószínűnek, hogy napokon belül. Csak a szöveg megy mindig. Ha lesz leak, lesz jó kis főzött ROM (leak lett, teljesen jól használható rom nem). Ha lesz forrás, akkor tejjel-mézzel folyó kánaán (forrás kint, kushadás van, meg két kép, hogy csorgassuk a nyálunk). Most majd az jön, ha az LG kiadta a saját ICS-ét, akkor majd lesz izé... LG jövőre kiadja (talán), de nekünk továbbra sem lesz semmi, mert kiderül majd, hogy azt csak akkor lehet feltenni, ha két bolygó bizonyos szögben együttáll... meg minden...
-
deminos
aktív tag
válasz
defy456 #30780 üzenetére
Próbáld meg közvetlen újraindítás után lemérni speedtest-tel, hogy mennyi az annyi, ugyanis más telefonokkal ellentétben ebben hajlamos napról-napra szépen "lelassulni" a wifi sebessége. Hosszú ideje próbálkozom, hogy ezt kiküszöböljem, de nem sikerül. Bármilyen rom, kernel, baseband, ugyanaz a jelenség: 1 hét után már alig van tempó wifi-n.
-
peter_27
aktív tag
válasz
defy456 #29603 üzenetére
Tessék :itt a hybrid 3.6
Megelőztek
-
persil
nagyúr
válasz
defy456 #29590 üzenetére
Nem kerestem külön kernelt, hanem leszedtem a gueste hybrid 3.6-ot(ezt már többen linkelték ide a fórumba) és azt úgy használom, ahogy jött "gyárilag".
Annyit csináltam vele, hogy kiszedtem titanium backup-pal néhény felesleges appot.Ez mondjuk a 3.7, de én nem cseréltem le, túlságosan belaktam a 3.6-ot.
-
wolruf
őstag
válasz
defy456 #27928 üzenetére
Általában van, de az sokszor semmit sem ér. Kb. kapnak egy hírt ők is, hogy folyamatban van, majd lesz infó, stay tuned... Köszi
Aztán ő meg közvetítheti a nagy büdös lábszagot az ügyfél felé. Inkább valami régiós vezetőt lenne jó elkapni, de amire azzal bárhova eljutsz, már kint lesz a frissítés
-
wolruf
őstag
válasz
defy456 #27792 üzenetére
A MotoLOLa is szopórollerre tette a Milestone 1 vásárlókat, holott ugye az húzta ki őket a kakiból annó. Sokáig nem adták ki a Froyo frissítést, pedig még a dobozon is ordították, hogy az biza Flash támogatású cucc (ja, csak nem ment
), aztán kiadtak egy használhatatlan bughalmazt. Akkor adtam el a MS-t.
-
banuszzs79
tag
-
-
válasz
defy456 #25834 üzenetére
CM7-nél előfordul.
Miui-Wiui-nál nem találkoztam ilyennel.Valamint 3. napja nyúzom a V20S tweak-elt verzióját, 1 napot úgy van el a telefon, hogy nyomkodom állandóan ( kb 2 óra zene, 3 óra netezés, állandó wifi, 1 óra játék... ) És nem merül le napvégére, mindig volt 15-30%-om... Eddig nagyon bevált.
Most kikapcsolt 2. maggal, 800MHz-re állítva is gyorsabb, mint bármelyik másik rommal ( 1GHz-en, kikapcsolt 2. maggal 4500pont antutuba... ), egyedül a miui-wiui páros volt eddig csak jobb teljesítményben, de az meg hülyéskedett....
-
Balázs1986
őstag
válasz
defy456 #24734 üzenetére
BB-t cserélj ilyen esetben, ne ROM-ot. Valamint, nézd meg 2G és 3G hálózaton is. Lehet, hogy olyan helyen laksz, amit nem szeret ez a nem túl erős antenna. De egyébként szerintem simán viheted, csak előtte tedd fel a legújabb gyári romot, és mondd ott is, hogy vegyék fel a leírásba, hogy több szoftververziót próbáltál, mert valszleg az lenne, hogy frissítenek új rom / bb párosra, és visszaküldenék. Verd a fejükbe, hogy hardverhiba, még ha esetleg nem is az
Cruiserke: Milyen baseband van fent? Ott hamarabb lehet gond, mint a ril-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest