- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz
Pistiboy88 #45242 üzenetére
Pedig amikor anno megvettem....hasított
Sőt, most h a gyári adatokat visszaállítottam gyári 2.3-nál, és semmit nem töltöttem még le, és nem is frissítettem. hibátlan xd
-
BullKoxa
őstag
válasz
Pistiboy88 #45238 üzenetére
milyen rom-t tettél fel . Nekem most 2.3.4-s ( V20Q_GB ) van fent de nem az igazi. néha néha belassul rendesen.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Pistiboy88 #41192 üzenetére
Zenét hallgatok, elég sokat telefonon és ennek borzasztó jelenleg a hangminősége, az előző alsókategóriás! Wildfire S hadd ne mondjam mennyivel jobb
-
Th3Ac3
tag
válasz
Pistiboy88 #41037 üzenetére
Sokszor én is rápillantottam, mert a szoftvert arra írják meg a legjobban, is frissítgetik is szépen de inkább ha már 2013 van megvárom nexus 5-öt snapdragon 800-al. Na egy olyanra azt mondom hogy keeeelll
Tutu7030: annyi reménysugár maradt lehet Jishnu átveszi a fejleszést
ha mást nem is de a kernellel megpróbálja.
-
tami92
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #41037 üzenetére
rá lehet varázsolni az ui-t
-
lenrok
tag
válasz
Pistiboy88 #40875 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod nagyon sok mindent meg tudtam (:
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
MIUIv5 első benyomások:
1. Egyelőre nincs multilanguage csomag. Ennek az egyik mellékhatása, hogy az automatikus időbeállítás nem kóser, bár az időzónát felismeri a szolgáltatón keresztül, a szolgáltató nem adja vissza a helyi időt, így az UTC kerül beállítása (legalábbis Telenor esetén).
2. JB alapú ROM, a JB memóriakezelési debilitása miatt (2 G-nál kisebb RAM-mal ellátott készülékeken állandó kompromisszumokba kényszerítés) permanens restart van a háttéralkalmazásoknál (mint minden más ICS/JB ROM-nál).
3. A ROM gyors, mint a szél, azonban a 2. pont miatt a belakás után az alkalmazások indítása illetve a multitasking használata során ez az élmény gyorsan eltűnik. (Futó alkalmazáson belül nincs akadás, azonban ha az alkalmazás további alkalmazást indít, pl. szövegbeviteli mező jelenik meg, azonnal lelassulunk.) A memóriában tárolt alkalmazások kilövöldözése időigényes, emiatt az aktív alkalmazásnál megjelenik az "Alkalmazás nem válaszol, várakozás / kilövés?" típusú párbeszédablak.
4. A jogosultságkezelés instabil (vélhetően szintén a 2. pont miatt), így egyes alkalmazások nem indulnak, illetve az indítás során lefagynak.
5. Összeségében, az én fogyasztási szokásaim mellett (Evernote, Facebook, Gtalk, K9, Skype, Smart App Protector, Viber állandó futtatása + egyéb alkalmazások valós időben) az ICS/JB miatt ez sem használható ROM. De ugyanígy nem használható a CM, a PA, a Django és a gyári ROM sem (meg még amiket próbáltam az elmúlt félévben, de már nem is emlékszem, mik voltak). Ez pedig nem a ROM-ok hibája, hanem az ICS/JB -é. Vélhetően a gyári ICS-re való hosszú várakozás hátterében az állt, hogy az LG fejlesztői az első pillanatban tisztában voltak azzal, hogy a marketing lehetetlent kívánt, mikor egy 2 GB-s RAM-ra optimalizált disztribúciót 512 MB-ra akart velük honosítani. Magyarul, aki gyors munkaeszközként akarja használni a 2X-et, az maradjon a GB alapú ROM-oknál. A MIUIv5 a többi ICS/JB alapú ROM összehasonlításában szubjektíve dobogós, ezt azonban a MIUI hagyományos optimalizáltságának, összefogottságának, átgondoltságának és folyamatos fejlesztésének köszönheti, ez ugyanígy volt a GB-s ROM-ok versenyeztetésénél is. (Gondolom, aki MIUI-val próbálkozik, az ezeket tudja, illetve ismeri a rendszert.) (Egyébként az 1 G RAM-mal ICS/JB-t futtató telefonoknál bár ennyire látványos összeomlások nincsenek, azonban - és ezt tapasztalatból írom, nem egy modell ismeretében - az 1 G-s eszközök is erőforrásaik határán egyensúlyoznak, ami ár-teljesítmény összehasonlításban a vevő szempontjából elkeserítő. Hogy érthető legyen, az ICS/JB alapú ROM-oknak hála, egy függetlenített SGS3-as reálértéke 80-90 ezer forint körüli sávba csúszott vissza, ami összehasonlítva a jelenlegi szolgáltatói árazással [telenornál például 142 ezer forinttól] jól érzékelteti a disztribúció igényeit.)
6. Benchmarkokat nem vizsgáltam, mivel azok eredménye a használati gyakorlat viszonylatában teljesen közömbös, semmitmondó, illetve megtévesztő.
7. Én a magam részéről - amint lesz egy kis időm - visszatérek a GB alapú kiosztásra, és adekvát GB-alapú MIUI / WIUI rendszerre, illetőleg tervbe vettem egy Xiaomi Mi2 beszerzését. A 2x-em elvben lehetne másodlagos telefon, de azon a téren egy Motorola V3-as szolgál nálam a 2x szempontjából behozhatatlan rendelkezésre állási és stabilitási előnyökkel, úgyhogy a 2x-emet vélhetően valamelyik gyerek örökli majd, játszani (GB MIUI alatt) ugyanis kiváló.
-
Algotis
addikt
válasz
Ez egy szép hosszú poszt volt!
-
Koniman
tag
válasz
Pistiboy88 #40673 üzenetére
Ok köszi!
Csampei: Azért ezt használom mert itt többen is ez használják és javasolják.
Amit Te javasolsz ahhoz nem kell rootolni a telót? -
Koniman
tag
válasz
Pistiboy88 #40668 üzenetére
Neked is ez volt fent?
LGP990AT-00-V30a-EUR-XXX-NOV-30-2012+0 -
csampei
senior tag
válasz
Pistiboy88 #40632 üzenetére
A helyzet ugyanaz!
Elpukkant az alaplap,vagy a proci?
-
csampei
senior tag
válasz
Pistiboy88 #40632 üzenetére
Köszönöm!Megértettem!
-
csampei
senior tag
válasz
Pistiboy88 #40629 üzenetére
A v10-es szoft,és az Nvflash linkjét tudnák küldeni?Ja és utánna hogy tudok visszamenni a 2.3.4-es romomra?
Meg egy gyorstalpalót a használatához,mert még nem használtam....
-
Balázs1986
őstag
válasz
Pistiboy88 #40591 üzenetére
Ehh. Akkor ez garis (lett volna, amikor még volt rá...)
QG: Tessék, ezt szedd le. Indítsd el egyszer, root jogot adj neki (szóval legyen root-olt a teló), és kész is van, lesznek jelzőfények hívásnál / sms-nél / amire még beállítod.
A progi Miscellaneous / Touch LED options / Touch LED brightness menüpontjában tudod majd állítani a fényerőt. Ugyanitt pipáld be, hogy Set on boot.
Szintén a Miscellaneous menüben, legalul pipáld be, hogy Autostart service.
A Beállítások / Hozzáférésben elvileg nem is kell majd csinálnod semmit, a root jogot eleve megadtad, az a lényeg, innentől kezdve minden joga megvan, nem kell ott piszkálni.tabletgenius: Köszi, lehet kiszedem az értesítést, bár nem zavar
A BT gondra nem sokat tudok mondani (viszont a mai CM10.1-ben is van A2DP javítás), viszont a következő általad soroltakkal én jóideje nem találkoztam: kamera random / pcsék működés, tárhely nehézség. Hál'istennek az újabb ROM verziókkal az áthallás sem áll fent nálam. -
csampei
senior tag
válasz
Pistiboy88 #40591 üzenetére
Pont ezt próbáltam magyarázni!
-
csampei
senior tag
válasz
Pistiboy88 #40574 üzenetére
Na erre nagyon kíváncsi lennék,hogy LG mit fog rá válaszolni,ha fog egyáltalán?Mindenesetre nagyon örülnék neki ha vagy itt vagy privátba,megosztanád a végeredményt,mert bár nekem nem mindíg jelentkezik,de akkor is elég zavaró,főleg ha valóban a fele nem megy a kijelzőnek normálisan!Mert olyan mintha 4 led világítaná meg,és balról mondjuk a 3. és a 4. áll le!Tehát vagy az egész jobb oldala sötét,vagy csak egy folt.
-
csampei
senior tag
válasz
Pistiboy88 #40567 üzenetére
Ez amiről beszélsz hiba,ez ugye a bevilágítás hiánya lenne?Amikor "sötétebb foltos" a kijelző?
Mert ha igen akkor valamit észrevettem:Azt hogy leginkább alacsonyabb akkufesznél jön elő jellemzően!
-
válasz
Pistiboy88 #38898 üzenetére
Rituális okokból hetente egyszer dél felé fordulok és lassú körkörös mozdulatok közepette újraindítom, bevált
-
tabletgenius
tag
válasz
Pistiboy88 #38901 üzenetére
köszönöm a válaszod. (ezt már újra paranóidról írom, de soraid úton tuti nem maradok ezen).
-
tabletgenius
tag
válasz
Ez komoly?) Mindez a gyari ICSvel? a sok eloretelepitett marhasaggal egyutt? strapalos (pl. 6-8 orankenti ujratoltessel), mindennapi hasznaltsag mellett eddig birta aksikiveves nelkul? Nalam csak eddig birta a ma delelott felrakott MIUI. Elegem lett a heptikussagabol. Mar kesore jar, megy vissza egy PA a CWM-mentesbol s azt hiszem megadom az utolo eselyt ennek a hivatalos icsnek. Melyik verziot hasznalod? (v30a, vagy b? ) Rootolva van? sajat kernellel fut? Ha TBal lefagyasztva, kiutve nemely app, melyeket javasolod masokank is? jo lenne egy rovid, velos es lekoppinthato recepet kapni.
tudom, sok kerdes van itt, de a 66x oranyi futamidod kenyszeritette ki. -
dqdb
nagyúr
válasz
Én is 600 óra felett járok már, és szerintem sem lassul a telefon. Friss boot után is tud szép nagyokat akadni, és így is
tabletgenius: az enyém rootolt, de a kernelhez nem nyúltam, rendszerkomponenst sem fagyasztottam le/távolítottam el. Rövid ideig tartó belassulások vannak, ez a gyári ICS sajátja, de stabil, nincsen call bug, kevés nyomkodással kibír 2 napot is. A wifi ellenben katasztrófa, 14-15 óra alatt megeszi az akkut, az enyém kizárólag 3G-n lóg emiatt.
-
babhun
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #37149 üzenetére
Hmmm.... érdekes, pedig a direkt linket raktam be, még ki is próbáltam!
Ha ráteszed az egeret a linkemre, állapotsorban látszik is! Ez érdekes! -
Algotis
addikt
válasz
Pistiboy88 #37149 üzenetére
-
david_97
senior tag
válasz
Pistiboy88 #36577 üzenetére
ezt tudom..de hol a gapps???itt
nem találom :// tudnál linkelni? -
Balázs1986
őstag
válasz
Pistiboy88 #36570 üzenetére
Parancsolj.
Az első post alján lesz, onnan kell leszedni. Én épp most tesztelem a 2012-12-28 -> cm-10-20121228-UNOFFICIAL-p990 (Penguins Galore) verziót (plusz pengus-kernel-20130106, nitz time fix, és wifi power management fix).
Szedd le még hozzá az alatta levő recovery-20121230.zip -et is.De simán gyári ICS-re nem teheted fel. Előtte ezen leírás alapján nyisd ki a bootloader-t az All-In-One Toolkit-tel (és telepíts cwm-et is, fel fogja ajánlani).
Ha megvan, akkor utána cwm-be boot-olj be, és onnan telepítsd a külső sd-ről a már letöltött recovery-20121230.zip-et. Aztán teló restart cwm módban, és úgy telepítsd a CM10-et.
Lehet, hogy soknak tűnik, de csak pár perc. -
Rover623
félisten
válasz
Pistiboy88 #36542 üzenetére
Gondolom aki próbálta, az most gőzerővel próbálja visszahozni a "tégla" állapotból a telcsijét...a Defy ROM-ok kevésbé kompatibilisek a 2x modellekkel...szerintem.
-
Naras
őstag
válasz
Pistiboy88 #36539 üzenetére
Öcsém megkapta a 2X - et, itt mutogatta nekem az egyik kábellel, hogy kiesik belőle... nézegettem, tisztítgattam, de tényleg... aztán elővettem egy vadi új kábelt, úgy pattant bele, mint parázs a szembe... konklúzió: kábelek elkopnak...
A hivatalos CM oldalról tölthető új CM10 Nightly - k bugosak még? Gondolok itt call bugra (főként), egyéb bugokra... fentebb írta valaki, hogy nem tapasztalta egy ideje, más is van így vele?
Vagy érdemes esetleg valami más, hackelt CM - et feltenni?
-
derrik
őstag
válasz
Pistiboy88 #36533 üzenetére
......nekem másodjára megy a v10b .......de a v30a az istenek nem akar felmenni
-
god992
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36533 üzenetére
akkor nem csak nekem ilyen, rossz az usb csatlakozóm... múltkor csináltam egy ismerősöm 2x-t ami még 1 éves sincs, és meglepődtem, hogy mennyire kapaszkodik még az usb kábelbe a telefonja, még fel is tudtam emelni vele, a sajátomból kicsúszik folyton meg lötyög benne :S (az én készülékem áprilisban lesz 2éves)
JA ÉS MÁS: nekem eddig a v30b nagyon bejött, a magyar nyelvet nem is hiányolom belőle, az akksi idő nagyon jó, eddig egy random restartom volt, de most konkrétan 2 napja megy a telefonom és semmi baja eddig, ajánlom az angolul tudóknak!
-
Koniman
tag
válasz
Pistiboy88 #36317 üzenetére
És ennek van valami értelme, hogy letiltom a feltöltésnél, hogy mobilról ne lehessen megnézni?
Számomra logikátlan...Köszi!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Pistiboy88 #36363 üzenetére
Három akksival és töltővel próbáltam.
-
snipr
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36313 üzenetére
Nálam csak apró problémáim vannak eddig a django 1.2-vel (KoB 0.2 NoOC kernel)...
- nem mukodik az előlapi gombok fényerejének állítása
- sms irás közben az á betűtől levon egy halom karaktertOrvosolhatóak ezek valami beállítással esetleg? (még newbie ics user vagyok)
-
Klon
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36313 üzenetére
itt legtöbben az 1.1-et mondták jónak, hát én is ezt tettem fel
-
Klon
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36311 üzenetére
no, fent van a django!!!
köszi szépen a segítséget!!
-
Klon
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36309 üzenetére
akkor ezt most nem értem.
nem működik már úgy mint GB-nél, hogy újraindítható a telefon recovery módban? rom az sd-n és onnan kiválasztva nem lehet már telepíteni?mostmár mindíg nvflash kell, akku ki, plusz a gombok ahogy írtad?
Djangot-t akarok
-
Klon
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36305 üzenetére
huh, akkor jó, én is azt nyomtam
köszi szépen! BUÉK!! -
Klon
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36302 üzenetére
...és ha már nyitott a boot loader, attól még lehet használni azt amit fentebb írtál?
-
Klon
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36299 üzenetére
az unlock bootloader-n elvileg már túl vagyok ezzel a módszerrel már csak a cwm kellene.
azt lehet külön is ? hogy??
köszi
-
Tutu7030
veterán
válasz
Pistiboy88 #36296 üzenetére
Szintén "zenész", de én kockulás helyett asszem aludni fogok.
Már majd' leragad a szemem.
B.Ú.É.K! -
Attila_26
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36262 üzenetére
szar nem megy fel és a jellybean sem
-
peter_27
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36262 üzenetére
Először véletlenül azt tettem fel, de abban nincs magyar nyelv. Van már X1.2 v30a verzió is, azt próbáld ki.
(#36250) snipr
Jó úgy is, de ezzel a BB-t nem tudod lecserélni v30a-ra. -
martinkeet
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36247 üzenetére
Sajnos ez nálam is előfordult.
Iszonyat bosszantó ha PIN-kódos a telefon! -
cjvt3o
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36217 üzenetére
LG PC SUITE vs ICS: http://www.lg.com/hu/mobil-termektamogatas/lg-LGP990
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #36207 üzenetére
DM 1.0 KoB-el működik a jelzés és a LED-fényerő állítás is!
(#36225) Tutu7030: DM van nekem is fenn és ugyanez van a Play-en. Nem igazán zavar, de azért kicsit piszkálja a csőröm...
...vagy nem is lenne O2x az O2x, ha minden klappolna? -
banderasz77
addikt
válasz
Bitang klassz. Az LG-t ismerve, arra is várhatunk majd egy darabig....
-
Dead Zone
tag
válasz
Köszönöm szépen.
-
Dead Zone
tag
válasz
Pistiboy88 #36210 üzenetére
Gyári V30a-ra.De már kezd tetszeni a TG P990 ICS V30A - Stable - Rom and Advanced Kernel is.
Ha tudsz egy magyar telepítési útmutatót.Az is jó lenne. -
Kloss
őstag
válasz
Pistiboy88 #35840 üzenetére
Hát ez gáz. Nekem van egy nagyon ügyes ismerősöm, aki lehet meg tudná csinálni.
Egy haver kiszakította a GPS-éből az USB csatlakozót, én már nem is láttam rajta forrasztható vezetőréteget, de a srác visszaforrasztotta és azóta is működik.
Ha érdekel priviben beszéljünk.Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #35714 üzenetére
Ok akkor megy fel a v30a_recovery&root.
Nagyon széepn köszönöm a segítséget! -
Crytek
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #35705 üzenetére
Azóta megcsináltam.
De nem értem most ezzel felment a V30a. Akkor minek kell lefuttatni a flsh-el megint a V30-at?rooted_v30a_system.rar
v30a_recovery&root.rarEbből melyiket kell felrakni ?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #35698 üzenetére
Elakadtam!
A v10d fentvan!
"4. Tallózd be a CP bin-hez a P990CP.fls-t, ez a baseband, az AP bin-hez pedig a p990AP.bin-t, mely maga a rendszer." Ezeket honnan szedjem le?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #35698 üzenetére
Köszönöm! Akkor nekiesek most lesz ami lesz!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #35695 üzenetére
Ez a v10D micsoda?
Nvflash és smartflash között mi a különsbség? (Eddig csak ilyen flashme.batos cuccot raktam fel de nemtudom ez melyik ketegoria nagyon nem értek hozzá)Alapból rootolt V30a nincs?
-
Naras
őstag
válasz
Pistiboy88 #35630 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a 4,7" - os HD kijelzős telók olyan nagyok, teljesen kényelmes a fogása, kezelése a 4X - emnek, és ott a HW is mögötte rendesen... Most jön az Optimus G, vagy ott a Nexus 4... minek legyen 4" - os? Sokkal jobb, a nagyobb, nem jelenti azt, hogy az egész teló is sokkal nagyobb... egyébként valamelyik "noname" gyártó csinált hasonló telót, ha jól emléxem 4,2", erős HW, kijelző HD...
-
tibi.234
tag
válasz
Pistiboy88 #35636 üzenetére
rendben köszönöm
-
babhun
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #35469 üzenetére
64bit-en is jó. Én Win8 64-bit prof.-t használok és minden zsír vele.
-
Parokesz
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #35227 üzenetére
itt vagyok
-
Parokesz
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #35227 üzenetére
Ok én pedig este nézem megyek dolgozni! Addig használom a Hüvely telefonom Brrr.... (Huwei vagy mi a ) Smartflash lent van hozzá a V30a látom a bin-eket is de semmi valami V10 et kellene felraknom előtte de zip-es és már nincs időm rá! Nagyon bízom benne ,hogy hasznos lesz a linked!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Pistiboy88 #35147 üzenetére
És... Lenne még egy kérdésem: ICS-t hogy tudok a legkönnyebben felrakni, ami működik is jól?
-
cross56
senior tag
válasz
Pistiboy88 #35147 üzenetére
Igen csak ahánszor írok sosem kapok választ :/ Nos jelenleg CM7.2 van a telómón, kipróbálnék valami újat, valami jobbat és a procit is felszeretném húzni
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Pistiboy88 #35144 üzenetére
Ezer hála! Sikerült!!!
Este imába foglalom a neved!!!
-
ben800
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #34412 üzenetére
Értem,köszi
Sajnos ez szívás kicsitxd -
babhun
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #34259 üzenetére
Hát a fogpiszkáló az lehet nem tenne jót, én inkább sűrített levegős spray-t javaslok! Már bocsi OPIIPO!
-
válasz
Pistiboy88 #34107 üzenetére
Köszi!
-
banuszzs79
tag
válasz
Pistiboy88 #33183 üzenetére
Pisti nem igaz hogy nálad nem akad meg fagyogat meg lassul be meg ilyenek?
Egy kérdés cm10-ben elvileg lehetséges fejlesztői szemszögből hogy ilyeneket bele tegyenek hogy ott is lehessen fényképezni a hangerő gombokkal vagy pl hogy szinkronizáljon a facebookal stb okosságokat átvenni a ics-ből...vagy pl hogy gyorshivás legyen meg ilyesmi...fejlesztés kérdése vagy vannak korlátok...?
-
god992
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #33100 üzenetére
nekem az előbb a facebook messenger úgy kiakasztotta hogy nyomott egy restartot, de azt a fajtát hogy még pin kódot se kért, ilyet talán még v20l el csinált a telefon
-
god992
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #33097 üzenetére
ezek a lassulások téged nem idegesítenek?
most mondjuk átszerkesztettem a build.drop omat mert írták xda-n hogy így gyorsabbá lehet tenni.
How to make your leaked + rooted ICS build noticably smoother / faster: kiváncsi leszek -
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #32933 üzenetére
Lényeg, hogy innentől kezdve csak jobbnál jobb romok lesznek. Remélem stabil CM10 is hamar lesz
Mindenesetre a 2.3tól hidegrázást kapok
-
dobigabi
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #32473 üzenetére
Szia.
Melyik szolgáltatóval, BB-vel, és Ril verziók nálad a tuti? -
buktagt540
senior tag
válasz
Pistiboy88 #32473 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet szinten 1031 build!
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #32442 üzenetére
"Ott a 4x, lehet annál jobban figyeltek, vagy jobb minőségű smd-ket használták fel."
Lehet.
Ámbátor a 4x-sek tudtommal nagy aláírásgyűjtésben vannak a zárt bootloader ellen, amitől - legalábbis számomra - a 4x helyzete egy kicsit sem tűnik rózsásabbnak a 2x-nél.
-
Naras
őstag
válasz
Pistiboy88 #32442 üzenetére
Én felvágtam a mai cuccot, kíváncsi leszek... jó pár nap után 1031 fagyizott, hanghívásnál másik fél nem hallott, majd később én nem a másik felet, stb stb stb... remélem ez már jobb lesz...
Legújabb kiszemeltem LG Nexus 4... HW szempontjából olyan, mint az Optimus G, ami azért elég ütős, árban pedig elvileg 350 dodó, remélem ekörül meg is lehet majd kapni... kíváncsi vagyok...
Ha nem, akkor 4X lesz belőle... ha valaki ismer valakit, kinek kell 2X akkor szóljon nyugodtan... mellesleg nekem semmi gondom az LG - vel, a frissítések tekintetében persze akad némi gond velük, de ár/teljesítmény szempontjából verhetetlenek... evvan
-
norbi642
tag
válasz
Pistiboy88 #32171 üzenetére
áhhhh akkor bocsi!Nah mindenesetre érdekes,visszaraktam a tegnapit ahol először jelent meg a háttértár dolog,de nincs most sem és azt sem jelzi a teló ha rádugom a gépre!
-
norbi642
tag
válasz
Pistiboy88 #32166 üzenetére
Ti is a mai cm et használjátok?Mert nekem mikor feltettem még megvolt az usb háttértár most meg nincs,de az az érdekes,hogy először telepítés után még volt!Ezellen valamit lehet tenni vagy nem?
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Pistiboy88 #32166 üzenetére
Beelőztél
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #32151 üzenetére
A kép alapján szinte nem is használtad a telefont, alig volt "ébren" állapotban és a Wifi sem ment egy percet sem. Ez így nekem nem tűnik olyan hú de jónak.
-
buktagt540
senior tag
válasz
Enyém..es most van 14%-on.
szerk: nem megy a kép beillesztése mobilról.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Melyik napot kiadott verzió van neked?
-
buktagt540
senior tag
válasz
Pistiboy88 #32148 üzenetére
Hát mazlid van..nekem wipe utan 8óraig bírja,meglátjuk ha feltöltöm majd Újra fullra merites utan mi lesz.
-
buktagt540
senior tag
válasz
Pistiboy88 #32142 üzenetére
Mit csináltál az akksival?! o.O
Amúgy nekem a hd videofelvetellel vannak meg gondok..meg meg akadozik a felvetel.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Pistiboy88 #31813 üzenetére
De nem beleégett...ezt abból is lehet tudni, hogy ha közelről megnézi, akkor vibrál picit. Mondom, tipikus SmartFlash eset, sokat beszéltünk erről anno, elsőre én is megijedtem.
-
norbi642
tag
válasz
Pistiboy88 #31785 üzenetére
Csatlakozom ugyan ez a helyzet nálam is!
-
hali_tomi
tag
válasz
Pistiboy88 #31807 üzenetére
Valamennyit halványodott... Meglátjuk.
Remélem most meg nem az alsó 5 ikon fog beleégni.
De ilyet. Plazmánál oké, h lehet ilyen, de LCD-nél.
-
Dawee
tag
válasz
Pistiboy88 #31805 üzenetére
Jó a videó nagyon!!! Meg lájkolom az órákat meg a Golfot is a gépen
-
hali_tomi
tag
válasz
Pistiboy88 #31805 üzenetére
Hát pedig még mindig ott van.
Rátoltam a folyamatos kijelző be dolgot töltés alatt plusz a nexus élő háttérképet színes csíkokkal, hátha helyrerántja.
"LCD type displays exhibit this same phenomenon, although the mechanics of the image retention are different. In the case of LCD displays, the liquid crystal molecules which convert the white backlight to color as it passes through the membrane lose their rotation elasticity. In this case they are unable to fully return to their normal rotation state. As in the case with plasma displays, this is usually transient and will self correct after a period of off time or dynamic content. However, in severe cases it can become permanent."
Remélem ez nem severe case.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #31797 üzenetére
A projekt butter már működik, mivel van hardveres gyorsítás.
-
_seth_
veterán
válasz
Pistiboy88 #31797 üzenetére
És hogy lett ennyi pontod? Nekem quadrantban tegnapi cm10 + a v10 baseband csak 1874 pontot hoz. (mikori a quadrantod? lehet az a probléma nálam, hogy már régi).
-
babhun
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #31759 üzenetére
Nekem is tökéletes a 31.-ei CM10. Akksi az nem bírja annyira. Launchernek az apex pro van fenn, tökéletes!
Ja és végre működik az ébresztőm!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Pistiboy88 #31731 üzenetére
Én vagyok a telenoros beépített rémség.
( phono alkalmazás (értelme nincs, de legalább mindig megkérdezik, hogy mi az a sarokban?) )
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #31073 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
Syd69
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #30924 üzenetére
Ezzel magam is így vagyok (főleg, hogy hóvégén kijön az új - majd meglátom...)
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88 #30854 üzenetére
Nekem wi-fi újrakapcsolásánál indul újra, de néha előfordul hogy nem ébred fel a telefon és csak akksi ki be segít rajta. Néha magától is újraindul, ha tudsz akkor megköszönném a segítséged
-
norbi642
tag
válasz
Pistiboy88 #30829 üzenetére
Hát az igen!
Egyébként tényleg nekem tetszik ez a rom,még ezekkel a kis hibákkal is!Az egyetlen ami hibádzik a bluetooth!Nah az azért idegesít hogy nincs!
-
Balázs1986
őstag
válasz
Pistiboy88 #30660 üzenetére
Ez a bootloop néven ismert jelenség
-
wolruf
őstag
válasz
Pistiboy88 #30660 üzenetére
Vagy van a blank screen of death, amikor nem éled fel a telefon, de nagyjából működik (a háttérben, tehát hallod a dolgokat, kattog, stb...), csak nem reagál semmire.
-
válasz
Pistiboy88 #30436 üzenetére
ok!
-
válasz
Pistiboy88 #30429 üzenetére
ez már a 3.8-as?
-
Rover623
félisten
válasz
Pistiboy88 #30402 üzenetére
Kérlek, magyarázd el az egyszeri halandóknak (plusz nekem), hogy milyen előnyöket fog nyújtani ezen a telón a "3-as" kernel a 2.6-hoz képest...
-
SamS20
senior tag
válasz
Pistiboy88 #30402 üzenetére
Nem biztos h lesz 3as kernel mert a 4xben is csak 2es mozog míg az l7ben már 3as van pedig jóval gyengébb a vas alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest