- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Ismét egy új kérdésem lenne, hogy lehet megoldani, hogy mass storage módba a külső sd kártyát is lássam mert csatlakozáskor azt leválasztja. Köszi
-
Zlika
aktív tag
válasz
jooker82 #22389 üzenetére
Persze szép telefon de nem fogok rohanni megvenni...Persze pénzem sem lenne most rá.Majd ha kijönnek a rendes driverek csinálnak nekünk remek custom ics-t.A jelenlegi cm9 már meg is tenné csak a hardware gyorsítás hiányzik.
De az is valószínű hogy ha legközelebb csúcsmobilt veszek akkor az nem LG lesz.Hacsak addig valami nagyot nem domborítanak support fronton.Addig is "Lie's good"! -
Viper26
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #22383 üzenetére
Hol találom pontosan?
peter_27:
Akkor egyszerűbb lesz, ha futtatok megint egyet, és nem piszkálom a mappa nevét.
-
SamS20
senior tag
eddig úgy voltam vele hogy GB-vel is megvagyok, persze érdekelne az ICS gyorsasága, és hogy mennyire tudja majd kihasználni azt a bizonyos két magot.eléggé elszomorító ez az LG hozzá állás, és sajnos Rotate-nek igaza lesz azzal is hogy az új telók prioritása előrevalóbb lesz.
csak ICS miatt venni telefont szerintem hülyeség, főleg úgy hogy a hardverje gyengébb, és még nem is annyira elterjedt / kiforrott. Ettől függetlenül a L7 szépoff : ha a 2x q3ba jelenik meg akkor mi lesz a 3d-vel meg a blackel amik alapból q3-ra voltak belőve ?! jövő nyár ?! :/
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #22385 üzenetére
Ehhez én nem értek...de a tegra procija biztosan erősebb....tehát az L7,nem egy erőgép...Inkább,olyan ,mint a Black,dizájntelefon..
rárakom az asphalt 6-ot,h viszi e...adreno200 van benne..Vagy,amit a 2x visz azt az L7 nem biztos??mármint másként van rá megirvazlika: a tétől,62-ért előfizetésbe, 72-ért kártyásan el tudod vinni...
és ez tuti ICS...várhatjátok a 2x-re,lehet,h csak egy kissé átszabott 2.3-ként fog kijönni... úgy,mint az S2...ahogy Rotate irta...
az L7-be meg ugyanaz van,mint a 4x-be lesz.... -
Vizinyenyec
aktív tag
valaki tudna ajánlani nekem egy jó cm kamera modot?
-
-
Viper26
nagyúr
ICS alatt miért nem látja a teló a külső SD-t?
-
Zlika
aktív tag
válasz
Daanika #22373 üzenetére
Hu hogyha pár órája vetted akkor pont a legjobbkor néztél be a topikba.
(ics várós eldzsí anyázós puskaporos hangulat uralkodik...) De ne csapjon be amúgy itt mindenki szereti a gépét...A céget kevésbé.
A telepítős problémádra vszínű valami driver csere lesz a megoldás.Vagy inkább nézd meg az 1.hsz-t és smartflash!Az a tuti. -
b3Ro
senior tag
Nekem van egy htc flyer em, és a héten megjon nagy valószínűleg a bb playbook om. Sokat olvastam a bb rendszeréről, és szerencsére megtehetem, hogy azelőtt ki tudom majd próbálni őket, mielőtt eladom a flyer t. Videók alapján nekem nagyon tetszik a playbook rendszere, és én úgy gondolom, hogy ha bejövős lessz, akkor erősen elfogok gondolkodni a bb10 es telefonon.. Sajnos az android szvsz sok sebből vérzik.. Kipróbáltam már a Windows Phone t, az ios t, a symbiant régebben, de eddig nincs meg az a rendszer ami számomra tökéletes lenne...... Aztán lehet nem is lesz
-
Daanika
tag
Sziasztok!
par oraja vettem a keszuleket, fuggetlenul. 2.2.2 van rajta wifivel probaltam megfrissiteni, de nem engedte. feltettem a pc suit programot, felismerte a telefont, felismerte hogy kellene rajta frissiteni. Elindult a menet, letoltotte a frissitest a netrol, 226mega, aztan a telepitesnel 4%nal mindig megallt. Azt mondja hogy kommunikacios hiba, es inditsam ujra a telefont. Megtorten 3 alkalommal is. Kikapcsoltam az usb debug modot es ugyanaz. valaki tudna segiteni? Koszi elore is.
-
everest140
tag
válasz
wolruf #22371 üzenetére
Teljes mértékben megértelek, nagyon idegesítőek tudnak lenni ezek a néha-néha felbukkanó apró bugok. Az meg már végképp felháborító dolog, hogy a drága pénzért megvásárolt készüléket még otthon külön "barkácsolni" kell a romokkal, kernelekkel, kiegészítésekkel.
De hát ez van ezt kell szeretni.
Az élet kegyetlen -
wolruf
őstag
válasz
everest140 #22370 üzenetére
Egész jót igen, teljesen jól használhatót nem
Hol ez, hol az nem jó benne. Tudom, maximalista vagyok (bár annyira végül is nem), amire én használnám: stabil wifi, alapoldalakon böngészgetés, fotózás, videózgatás, némi közösségi nyavajgás, megbízható működés. Ehhez képest semelyik rom sem tudja ezt egyben (bár a telefonban a hardver ott ketyeg mindhez). Hol ez, hol az rossz. Hol belassul, hol csontra fagyogat (bár a P900 mostanában, vagy fél éve nemigen fagyott). Szánalmas, de hiányzik a Nokia 5600Slide-nál megszokott ,,élet''
Ott minden ment folyamatosan, nem lassult (bár netezni nem lehetett vele). Arról váltottam butafonra (függetlenül attól, hogy magam is informatikus-korcs vagyok), de egyszerűen herótom van attól, hogy egy telefont kelljen hegesztgetnem nekem, hogy az hogy működik, hogy nem. Ja, és persze csak akkor nem, amikor épp' használnám valójában és nem fotókat mutogatnék a rokonoknak
Na most jól kitomboltam magam
Amúgy szeretem a p990-emet, világbéke -
wolruf
őstag
Nehogy az legyen, mint amit a MotoLOLa csinált a Milestone 1-el. Ott a végén 1 év késéssel adták ki a Froyo-t HIBÁSAN direkt, hogy ezzel ösztönözzenek a váltásra. Váltottam is. Most remélem nem lesz ugyanez az LG-vel. A következő idiótafonom biztosan nem Androidos lesz. Minden, de MINDEN androidos ismerősöm kínlódik a szarával. Hiába a gyártó, hiába a típus, mindig az van, hogy "jó, szuper, remek, semmi baj, sőt, DE..." és utána kiderül, hogy mégis egy rakás hulladék az egész. Én speciel kiábrándultam az Androidból. Talán valami referencia vacakot még majd kipróbálok, de ha megint butafont veszek, az valószínű álljfon lesz. Vagy az sem
Szóval most ON: jöjjön az a ki...szeretett ICS, hogy legalább el tudjam dönteni, eladom-e ezt is. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
everest140 #22355 üzenetére
Szuper.
Szerintem aki új felső kategóriás LG-t vesz, az is számolhat majd szoftver halogatással az ICS után. -
peter_27
aktív tag
válasz
Én ezt már januárban "éreztem" [link]
(#22351) Viper26
Nekem akkor írt ilyet mikor átneveztem a cwm mentés által létrehozott mappát. Mikor visszaállítottam az eredeti nevét, elindult.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Szívjanak gázt!
-
Levi941127
senior tag
áá ezt nem hiszem el, itt jönnek a jó hírek hogy már pár béta ICS kijött a pradára, illetve az L7-re már van is, errefel jönnek azzal hogy Q3 ?! menjenek a picsába, ígyis alig bírok várni rá
-
Rotate
veterán
válasz
várható volt... kijött most már sok új LG cucc, és most már inkább azok fognak prioritást élvezni...
-
fuzzyka
tag
válasz
thenameless #22358 üzenetére
Ez jo lett nekem a legujabbat szed le (onnan amit linkeltel),cwm bol install es mar van is talk!! Koszi
-
b3Ro
senior tag
válasz
thenameless #22357 üzenetére
Google talk v4 kell ics ala. ezt megtalaltam, csak nincs idom tovabb bújni a netet...
everet140: na ez most felbaszott. nyaron lejar a szerződésem,és gondolkoztam rajta,hogy megvarom az ics et. de így ...pfff
-
thenameless
tag
válasz
thenameless #22357 üzenetére
innen próbálom most majd kimagozni.. hátha... csak a 3g-m melóba elég karcsúan pörög..
-
Viper26
nagyúr
Az MD5 javítása sem segített, kezdhetem az egészet az elejéről.
V20q fel, root, stb...Recovery mentésről minden esetben legyen copy PC-n vagy bárhol a telón kívül, és akkor nem jártok úgy mint én.
everest140:
"Our global R&D team is working on the same and the ICS upgrade for Optimus 2X will be made available in the third quarter of 2012. So stay tuned to the page for further updates. Thank you."
Már megy is a csúsztatás, szerencse ha az idén lesz belőle valami...
-
everest140
tag
ICS megjelenéshez visszatérve:
[link] -
fuzzyka
tag
válasz
thenameless #22349 üzenetére
Semmi baj de ez engem is erdeklne
.probaltam kicsomagolni egy regebbibol gapps-bol es felrakni de azt irja h nincs telepitve...
-
b3Ro
senior tag
válasz
Levi941127 #22344 üzenetére
Hát ez nekem nagyon tetszik . remélem már nagyon,hogy rövid időn belül kapjuk megfele.
Amugy ha az l7 en így szalad,akkori nem tudom elképzelni,hogy a o2x en szar lenne . -
Viper26
nagyúr
MD5 mismatch a rendszernél amit visszaállítanék, hogyan kéne ezt megoldani?Ez a fullra belakott rendszerem, nagyon nem ártana, ha vissza tudnám rakni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
everest140 #22340 üzenetére
Jó ez, csak olyan mintha nem látná az SD-t.
-
Rotate
veterán
válasz
Levi941127 #22346 üzenetére
szerintem mindkettő nagyon gagyi... az új Sense egyedül ami ér valamit, de meg sem közelíti a gyári Holo felületet...
-
Zlika
aktív tag
válasz
Levi941127 #22344 üzenetére
Valóban maga az l7 is szimpatikus.De amikor ott nagyon gyorsan váltogat a homescreeneken akkor olyan mintha a pali keze is gyorsabban remegene be meg ilyenek.Vagy ne gyártsak összeesküvés elméleteket?
-
cjvt3o
aktív tag
Elsősorban WIUI használókat kérdeznék (bár lehet, a könyökükön jön ki, de):
Jelenleg MIUI-hu + etana kernel párossal élek, alapvetően nem vagyok elégedetlen, az akksi idő is elég kellemes (napi 40-50 perc wifi és napi 60-80 perc telefonálás mellett nagyjából 4 naponta kell tölteni a telefont).
Van azonban a MIUI-nak 1-2 dolga, amivel annyira nem tetszik (pl. a névjegyek ABC rendezése vezetéknév szerint - illetve ez a dolga azért nem tetszik, mert nincs ilyen dolga
), ezek miatt nézelődök a WIUI irányába. Azonban nem nagyon találtam leírást / videót az eltérésekről (a különböző antutu, quadrant stb. tesztekből, és kamera próbákból álló youtube videók nagyjából 0 hasznos információt hordoznak).
Ha valaki tud ilyen leírások / összehasonlítások / tapasztalatok lelőhelyéről, azt szívesen venném.
-
Steve1207
veterán
válasz
Viper26 #22339 üzenetére
A hétvégén teszteltem le az ICS romokat és kerneleket. Lassan alakulgatnak, kernel terén tényleg harsh féle a legjobb.
Rom szinten egyre kevesebb a bug, viszont én sokszor meghalasztottam a progikat gyors görgetésnél és kiléptek. Egyedül ez zavart, ha nem lett volna, szerintem maradt volna hosszabb távra, de ment vissza a WIUI.LG L7: durva, hogy milyen szépen megy rajta az ICS. Már felkerült a rom is, ha valakit érdekel L7 ROM kinyerni pár jóságot belőle
-
b3Ro
senior tag
válasz
everest140 #22340 üzenetére
Nekem is bejött, csak utánna észrevettem,hogy nagyon rossz képeket csinal a kamera azzal a rommal.
-
Viper26
nagyúr
Én most ezzel teszek egy próbát:
-
Rotate
veterán
-
b3Ro
senior tag
válasz
szentkuti11 #22331 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561822
-
fuzzyka
tag
válasz
Vizinyenyec #22329 üzenetére
Meg egy kerdes: valaki aki cm9 et hasznal megmondana nekem h tovabbra is fent all a bongeszo bug miszerint a kepernyo elforditasanal kilep az app bol?!
Koszi
Vizinyenyec: akkor nem ertem de koszonom
-
b3Ro
senior tag
válasz
szentkuti11 #22325 üzenetére
Eppen fentebb lett irva, hogy. mar nincs messze az ics.... best kerel ics alá sztem a harsh féle .
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #22324 üzenetére
azóta jött 1 darab hivatalos frissítés, meg vagy tíz még újabb más régiókba... és az egyedüli valós probléma a wifi beragadás, az is megoldható...
az optimalizálást azért mondtam, mert így ahogy írtad, egy hülyeség, pont az, hogy 1 gigára kevésbé kell optimalizálni, mert jobban elvan a szarul összerakott romokkal is, mert van tartalék...
kérdés, hogy a 2x-re is lesz-e az új design, de jó eséllyel nem lesz... kiváncsi leszek....
-
Viper26
nagyúr
válasz
szentkuti11 #22325 üzenetére
Itt kellene szétnézni:
Optimus 2x Android Development
Van pár ICS, igazából én is keresem a legjobb megoldást ezzel kapcsolatban.
-
fuzzyka
tag
Sziasztok! Az a kernel vagy a rom miatt van h napjában 2 3 szor kikapcsol a telefon? Legújabb cm7 és vadonka páros van fent! Másnál is előfordul ez a jelenség?
Üdv
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok!
KB 2 hónapja nem követem az ICS állását. Valaki meg tudná mondani, hogy állunk? Melyik most a best kernel+ ROM ics alá?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #22320 üzenetére
Mert az egész rendszer gördülékenyebb tud lenni...kevesebb a megakadás...de persze nem vagyok szoftvermérnök..
A procira,alapból mindenki azt irja,h gyenge,meg mért ilyet...stb....összességéba,amúgy nincs ezzel gond,de a tegrát erősebbnek érzem....hamarabb betölt dolgokat,IGO.stb...Az L7,a menüben gyorsabb...
Az S2-re,kb 1 hónapja 4 hibát irtál...amikor kiadták az ICS-t... én arrafel irtam... de a fagyás akk lehet nem volt benne,csak akadás,v lassulás...
a rootolást igy h ICS,van nem merem,amig más nem mondja biztosra...
Csak simán a térképet meg gondolom nem lehet kiiktatni... -
Viper26
nagyúr
válasz
Levi941127 #22321 üzenetére
Annál egyszerűbb módszer nem nagyon van.
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #22319 üzenetére
meséld már el miért könnyebb optimalizálni, ha 1GB ram van...?
btw, S2 nem fagyogat ICS alatt sem, csak a wifi-s hiba van, de nem emiatt írtam be most ide, hanem a fenti kérdésemre nagyon érdekel a válasz
ja, és lassulásod sem a proci miatt van, hanem a RAM miatt, MSM7227A nem olyan rossz, bőven el kell bírnia magát a rendszert...
btw a root mint olyan egyedileg van megoldva minden egyes készülékre, szóval nem tudom mennyire tudnak ebben ők segíteni, esetleg ha mázlid van boldogul vele a SuperOneClick, bár ICS alatt kétlem...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #22317 üzenetére
A pradára vélhetően könnyebb megcsinálniuk,mert ott az 1GB RAM,sokat segit,könnyebb optimalizálni....de,reméljük a 2x-re is jól fog sikerülni...
Mondom az l7 működése hibátlan,tehát nem találni olyan bugokat,mint az S2-re irták,h wifi hiba,meg fagyogat...stb... az,h néhol belassul,az inkább a proc hibája,v egy kezdetleges ICS-t tettek rá,nem tudom..v10a van,rajta,nyilván majd jönnek a frissitések erre is...ápr 17-es szoft...kernel,3.0.8-perfabban tudnátok segiteni,mivel ezt még esélyem sincs megtudni,h hogyan lehet rootolni...,hogy a nemkivánatos programokat,miként törölhetném..titanium nem engedte...
-
Viper26
nagyúr
válasz
Levi941127 #22317 üzenetére
V20q-ra úgyis simán rá lehet engedni majd.
Mondjuk nálam lehet necces a dolog, mert belenyúltam a framework-be, még szerencse, hogy megvan gyáriban a ROM. -
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #22315 üzenetére
konkrétan csak a pradát emlitette az LG,mivel egy olyan valakitől tudom,akinek Pradája van...és ő nyilván csak azt kérdezte... már rá is akarták neki rakni,de azt mondták még vannak kissebb hibái...arról egy szó nem volt,h a 2x-re hamarabb v késöbb lesz...
Gyári,igen,mivel a gyártó mondta.. -
-
jooker82
nagyúr
Megy szépen,főleg a kezdőképernyő,nagyon gyors és jól variálható....néha van egy egy beakadás....de nem vészes....
itt a tegra szerintem sokat dob majd a dolgon,ezt erősebbnek érzem...Kb 150MB szabad RAMom van általába.... de itt is sok app. fut a háttérbe... a térkép pl,ha hozzá se nyúlok akkor is megy.....9 mb-ot zabálva.... Akinek mutattam eddig,jobban tetszett az L7,mint a 2x....ezek a szögletes sarkok nagyon adják...
Hibája gyakorlatilag semmi nincs,teszi a dolgát...GPS lakásban is talál jelet,wifi,3g,folyamatosan van... aksi rendbe,kb 20-25%-al bir többet,mint a 2x...
egyedül a videó bosszant,h csak VGA-t vesz fel....
Itt egy nagy szép kijelzőjű telefont akarnak eladni viszonylag olcsón....és a legfrissebb szofttal...
Közbe van egy kis L3 is a családba és érdekes mód,ott le lehet állitani,minden futó alkalmazást egy klikkel...pedig 2.3....a 2x-be,meg az L7-be pedig nem...
jó hir,h a Pradára már van itthon béta ICS...szerintem már a 2x-ünkre is tolják hamarosan...mivel,egy időszakba adják... -
zsoltix
tag
válasz
Vizinyenyec #22312 üzenetére
úgy fest sikerült. Köszönöm
-
zsoltix
tag
válasz
Vizinyenyec #22310 üzenetére
próbáltam ezzel de lefagy a program a device keresés alatt
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
zsoltix #22309 üzenetére
első hsz-ben van:
- először telepítjük a programot a Superoneclick.exe futtatásával
- a készüléket a számítógéphez csatlakoztatjuk
- a telefonon az adattár használatot és a beállítások/alkalmazások/fejlesztés/USB hibaelhárítás opciót engedélyezni kell
- katt a root gombra -
zsoltix
tag
Sziasztok szeretném rootolni az lg-m 2.3.4 van rajta valaki letudná írni lépésről lépésre hogy kell?
-
Vizinyenyec
aktív tag
tegnap gondoltam lecserélem végre a gyári alapú romokat és feldobok egy cm7-et. Kérdésem az lenne, hogy van-e cm-re is kamera mod, vagy abban alapból benne van a legjobb?
-
b3Ro
senior tag
válasz
leonel #22304 üzenetére
Bakapcs hangero le a lilas lg logoig. igy jutsz el a recovery ig. aminel figyelni kell az a wipe data, ekkor olyan mintha factory reset et nyomtal volna, szoval ezzel elvesznek a cumoid. wipe cashe dalvik az mehet nyugodtan. Ha kicist vissza olvasol akkor leirtam az egesz rom+pack+kerneltelepítés menetét .
telefonról irok, szoval ha nem baj nem nagyon linkelgetnek....
______
Cwm leírás : http://androidportal.hu/2011-06-01/clockworkmod-recovery-hasznalata
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest