- One mobilszolgáltatások
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Koniman #40674 üzenetére
Kétféle üzemmódot tud!Az egyik a rootolt,amikor menti az appokat,és appok beállítását azaz app+data mentés és ezek mellett menti az SMS,MMS call log,névjegyzék,stb...A másik funkció a nem rootolt amikor csak app mentést,csinál,és mellette az SMS,MMS call log,névjegyzék mentését is elvégzi.Amúgy a Playről tölthető!Szerintem a használata is egyszerűbb mint a TB-nak.
-
-
Balázs1986
őstag
válasz
Koniman #40302 üzenetére
Itt őrült kavarok vannak.
Az lehetett a baj, hogy régi bootloader-re próbáltál Django-t telepíteni. Nyitni a régit persze, hogy nem tudtad, eleve nyitott.
A Django-nak új bootloader és új partíciókiosztás kell, szóval az lett volna a módja a dolognak, hogy a partíciókiosztás-változtatásra mész. Ha jól emlékszem, ekkor az AIO eleve fel is tesz egy új nyitott bootloader-t, majd CWM-et is választhatsz neki.
Ezután csak restart kellett volna, és kész. Viszont a végső megoldásod, a SmartFlash jobb ötlet volt, mert így legalább felkerült az ICS baseband is, ami AIO-val nem került volna fel, csak külön BB flash-selés után.(#40309) Seirei: Gyári ROM-mal vásárolt készülék esetén ez addig igaz, amíg Gb ROM-mal kapja
-
rbence
senior tag
válasz
Koniman #40316 üzenetére
Nem,mindent visszaállít úgy,ahogy az előző rendszeren volt,nem csak az alkalmazásadatokat
Mondjuk nekem volt már olyan,hogy 1-2 alkalmazás valamiért kimaradt visszaállításnál...Mindenesetre a rendszeralkalmazásokról (Play store,maps,böngésző,satöbbi) vedd le a pipát,jobb neki a békesség -
Koniman
tag
válasz
Koniman #40313 üzenetére
Közben sikerült Stock ICS-t felraknom Smartflash-el XP-s gépen.
Ezek szerint a Win7 kavart be valamit.A Titaniummal lementett cuccokat vissza tudom rakni?
Ahhoz kell visszaalakítani a régi partició kiosztásra a rendszert? Ilyenkor megmarad a feltöltött szoftver a telón??
-
csampei
senior tag
válasz
Koniman #40302 üzenetére
Mit műtöttél vele,vagy rajta?Mert bár ennek a készüléknek nem vagyok még nagy szakértője,de ha az új Bl-re toltad vissza a régi backupot akkor ott már vérzik a dolog szerintem!Mondjuk az AIO figyelmeztet is hogy ha BL-t cserélsz,akkor a régi backupot felejtsd el,ha jól értelmeztem a sekélyes angol tudásommal!
(#40304) Algotis
Az elvileg nem csak a kinézetében más?
-
Weeman1
veterán
válasz
Koniman #40167 üzenetére
Bocsi,melóztam.
Az Aio toolkit-el csak bootloadert cserélsz,
kinyitod a bootloadert,rootolod,és raksz fel cwm-et.
Utána ha mindezek előtt felmásoltad a Django-t az sd-re,
belépsz cwm-be,és ott wipe data,wipe cache,wipe davlik cache,format system.
Utána istall zip from sd card,kiválasztod a Django-t,és felrakja. -
cjvt3o
aktív tag
válasz
Koniman #40139 üzenetére
Akkor maradva OFF:
Én nagyjából 3 hónapja a következőket tapasztalom (azért 3 hónap, mert voltam bátor alaposan tesztelgetni, méregetni):
- a DNS lekérések túlnyomó része gyakorta eredménytelen. Ha én adok meg a routernek DNS-t, akkor 1-2 órát esetleg napot rendben van, aztán érezhetően letiltásra kerül az idegen DNS (elérik a telenoros falósejtek
). (Az eredménytelen, ismételt DNS lekérések egyébként meglepően nagy forgalmat generálnak ISP-től függetlenül.)
- a Speedtest.net függetlenül attól, hogy az 1 hónapos periódus melyik részében vagyunk (lehet az első pillanat is, nekem minden hónap 12-e, 0:00), egyszerűen nem tud sebességet mérni felfelé (3 hónap alatt 1x sikerült!). Ez annyit jelent, hogy a felfelé irányul sávszélesség a teszt során nem éri el a 0 MB/s-t (a szerződésben vállalt garantált minimum sávszélesség 0 MB/s!), valamint, hogy semmilyen független forrás nem áll rendelkezésre a forgalmi adatok mérésére, ellenőrzésére, sávszéleségek kontrolljára.
- Az online-on elérhető forgalmi adatok spontán változnak (nem lineárisan fogy, hanem néha csakúgy megnő), periódus időszaktól függetlenül (ami egyébként semmilyen kapcsolatban nincs az iptraf-fel mérhető forgalommal, még akkor sem, ha a kissé zavaros és tematikailag teljesen összekevert ÁSZF + mellékletek szerint a forgalom mérése és számításahasraütésszerűen történikmegkezdett X MB-os (?) egységekben történik).
- Nagyjából a periódus 1-3 napján belül megjelenik a 32/32-re lassítottuk a rendszerét üzenet a böngészőkben (ami egyébként semmilyen kapcsolatban nincs az iptraf-fel mérhető sebességgel). Innentől a lekérések megbízhatósága az előbbiekhez képest is durván visszaesik (pedig az se volt kutya).
- A signál jelerősség 45 és 100 % között változik (kb. 10 tornyot tud elérni az eszköz).
- A részletes forgalmi kimutatás (ún. részletes számla) körülbelül annyi információt nyújt bármilyen kérdésről, mint egy Hilti katalógus, leszámítva, hogy az utóbbiról nem jut az eszembe, hogy egy ORDER BY RAND() rendezésű sql lekérés kimenetét látom.
- A telenor ügyfélszolgálatok (személyes / telefonon / emailes) még a kérdéseimet se értik a témában (igazából még egy számlázási cím módosítást sem tudnak végrehajtani immáron 8. hónapja). (A szerződés kötés egyébként szintén nem volt egyszerű, a többszöri sikertelen online és telefonos megrendelési kísérletemet követően azzal hívott fel egy nagyon kedves hangú ügyfélszolgálatos néni, hogy borzasztóan sajnálja, de átmenetileg a telenor sem személyesen, sem telefonon, sem online nem tud rendelést fogadni. De ez utóbbit csak hangulatjavítás végett írtam le, régi ügy, spongyát rá.) -
Weeman1
veterán
válasz
Koniman #40122 üzenetére
All-In-One ToolKit v5.0 |KDZ FLASH|ROOT|Repartitioning|SmartFlash|DualBoot
Evvel meg tudod csinálni.
Van leírás is hogy mit hogy. -
Tutu7030
veterán
válasz
Koniman #39591 üzenetére
Miért ne lehetne letölteni?
DjangoManouche X 1.4
ROM -
dqdb
nagyúr
válasz
Koniman #39305 üzenetére
A Titanium Backup-pal le lehet menteni az üzeneteket XML formátumban a főmenü > Special Backup/Restore > Backup data to XML menüpont segítségével (azt sajnos nem tudom, hogy ez csak a Pro sajátja-e).
Ha ez nem megy, akkor még mindig ott van az ingyenes MyPhoneExplorer.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Koniman #36708 üzenetére
A TB-ben a szűrőkre és mentésekre elég sok opció van, szóval a "mindent, amit felajánl" kérdésre a legegyszerűbb válasz, hogy ha lementetsz vele mindent, amit felajánl, akkor lement mindent, amit felajánlott.
A CM-ben van USB (bár nálam hol megy, hol nem, de ez nem feltétlenül jelent bármit is), a hotspotot nem próbáltam.
A CM10-ben van magyar nyelv.
-
válasz
Koniman #36377 üzenetére
Én a SmartFlash-t tettem fel. Egyedül erre kell vigyázni, de ezt irja is a telepítési útmutató:
"Where is
"--Click the browse button next to 'CP Bin:' and select the baseband (FLS) file--"
you add
"--Click the browse button next to 'AP Bin:' and select the firmware (BIN) file--"" -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Koniman #36316 üzenetére
Nekem ezt akkor írja, mikor nincs engedélyezve mobilra az adott videó megtekintése.
snipr: a unicode karakterek miatt szokott sokat levonni, mivel az SMS mérete fix 140 bájt lehet, ez pedig a 7 bites karakterkészletnél 160 karakter hosszúságú üzenetet eredményez. De az ékezetes betűk nagy része nem fért bele az azt hiszem 128 karakterbe (2^7), így alakult ki az az anomália, hogy ha ékezetes karaktereket is használsz, akkor 70 karakter hosszú lehet az sms.......
-
deminos
aktív tag
válasz
Koniman #24396 üzenetére
Nekem a v20q gyárival semmi bajom, teszi a dolgát, ahogy kell 1 hét után is 150MB rammal, lassulás nélkül. Mondjuk nem használok facebook, meg egyéb állandó frissítést igénylő progikat.
Csak és kizárólag a wifi az ami folyamatosan lassul vmiért.
Az utolsó mondatodat én sem értem. -
peter_27
aktív tag
válasz
Koniman #24396 üzenetére
A lassulás nem a hw miatt van. A gyári romok sz@rok, főleg amivel megjelent, és az is inkább az optimalizálatlanásgnak tudható be. Az lg sajnos nem képes egy normális romot készíteni. A főzött romokkal és kernelekkel jelentős javulás érhető el. A V20L, Q, R, S gyári romokra lehet mondani, hogy már használható, de ezek közül sem képes egyik sem lassulás nélkül olyan uptime-ra mint egy CM vagy Miui vagy akár egy gyári rom amit kicsit optimalizáltak és alátettek egy HP kernelt. Nem mondom, hogy MOST már nem kevés az 512Ram, de mikor megjelent a telefon, bőven jó volt.
"a memóriát nem lehet kibővíteni a külső sd kártyáéra"
Ezt nem értem. Mire gondoltál, ram-ra?(#24395) deminos
1. Én még nem vettem észre, de nem is nagyon figyeltem.
2. FAT32-ben vannak. Csatlakoztatod pc-hez, adattár módban majd a saját gépen nyomsz egy jobb klikket a meghajtón és a tulajdonságok-nál látod.
3. Adatvesztés nélkül nem lehet megcsinálni, és GB alatt olyan rom is kell ami ext4-re lett írva. Nem elég csak neked átkonvertálni és felrakni a romot. Próbáltam már régebben ext4-es GB romot, nincs észrevehető változás. Szerintem nem éri meg vele szórakozni.
4. Ext3-nak kell lennie. Az összes módosítatlan gyár rom ext3-at használ. -
gabcsee
tag
válasz
Koniman #24392 üzenetére
Nem az a lényeg h mennyibe kerül, ez pusztán üzletpolitika.. gondolj bele, ha 1 éve beledobták volna az 1gb-t, akkor most ki a fene venné meg a 4X-et
És nézd meg, te is én is és még jó sokan mások is megvettük a 2X-et fél gigával is, szóval az LG így is bőven elérte a célját -
b3Ro
senior tag
-
Balázs1986
őstag
válasz
Koniman #22038 üzenetére
Akkor esetleg CWM-ben egy Fix Permissions-t ha nyomsz, hátha segít...
Viper26: Ha óvatosan csinálod, nem macera. Szükséged lesz egy apró hegyű csillag csavarhúzóra (pl. órás készletből), és egy vékony, erős tárgyra, amivel szét tudod pattintani. De ha már veszel házat, szerencsésebb lenne, ha üveggel együtt vennéd, szerintem az üvegcsere macerásabb, mint ha kompletten, házzal együtt cserélnéd. Sőt, abban sem vagyok teljesen biztos, hogy sikerülni fog az üveget épségben kivenni. És nem is hiszem, hogy sokkal drágább lenne kompletten, én anno 10k-ért szereztem be az üveget+házat (plusz gumi ragasztócsíkot az üveg és a kijelző közé). Keresd fel Tazkir-t, hátha tud segíteni a beszerzésben.
-
user1.0
csendes tag
válasz
Koniman #21011 üzenetére
Ez azért van mert a fényérzékelőnél is eltört a kijelző, ha kicseréled jó lesz. Ez valami noname gorilla glass mert a termékvideójukon (GG) kicsit többet bír. Kicsit macerás szétszedni de nem gond, a jútubon van róla videó. Én vennék hozzá spec (nem olcsó ) csavarnyúzót, mert azzal nem fogod elnyalni a csavarokat.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Koniman #21021 üzenetére
Pontosan, neked csak az előlap kell, lcd nem. Esetleg ha rendelsz, akkor azt a gumi kétoldalú ragasztócsíkot is rendeld meg (akár rögtön kettőt), ami a glass és a kijelző között van.
Hogy létezik-e utángyártott / hamisítvány, passz. De az illető akit linkeltem, olcsón garantáltan eredetit ad
-
Balázs1986
őstag
válasz
Koniman #21013 üzenetére
Ajánlom itt, ph-n felkeresni Tazkir-t. Garantáltan gyárit küld, kb. ennyiért, vagy ha szerencséd van, olcsóbban. Én is tőle rendeltem ugyanezen gond miatt.
ntomka: A GG sajnos nem ütésálló, hanem karcálló. Sőt, karcállóságon belül is csak a tompább, főleg fém karcok ellen véd. Homok és társai ugyanúgy karcolják, mint mást.
Az ütésekről meg annyit, hogy első alkalommal, amikor leejtettem, úgy jártam, mint Koniman. Előlapcsere után még kétszer ejtettem le úgy, hogy telefon-hátlap-akksi háromfelé szétszórva végezte (elsőre járda, másodjára konyhakő). A konyhaköves esetnél lett két kis karc, és ennyi. Nagyon függ az eredmény az esés szögétől. Tapasztalat az, hogy ha a sarkával ér földet, akkor van baj (valszleg ott a legnagyobb a feszültség az üvegben). -
gitmo
csendes tag
válasz
Koniman #2121 üzenetére
Nem vagy egyedül!
Fura, de nekem pont ugyanezt ccsinálja a Samsung galaxy 3 telóm.
Azzal megspékelve, hogy néha nem telefonálás közben, hanem csak úgy játsza el a full térerő/nincs hálózat 2 percig játékot.
Visszavettem csak GSMre a mobilhálózatot, de ez se segített.Megoldódott nekev már vhogy ez a probléma?
-
tome.jr
addikt
válasz
Koniman #2121 üzenetére
Náalm is van ilyesmi probléma. Jelenleg v10a van fenn. Eddig 2 nap alatt összesen 2x jött elő a hiba. Tedd fel a vodafone v10c-t vagy v10d-t hátha azok megoldják. Nálam volt fenn a v10d, azzal nem jelentekezett ez a hiba viszont más hiba meg igen
Drecky: tegyél fel gyári rom-ot.
Az ár/tartozék témához: Én egy b-tel nevű helyen vettem a telót 112k-ért 12+12 hó garral, full dobozos kivitelben minden gyári tartozékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendszergazda topic
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest