- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
P3TR!CK #7315 üzenetére
Ha gondolod kezdd el, aztán maximum majd beolvasztja... bár igazából ő csak tesztelést kért, a fordítást szerintem megoldja, csak át kell nézni, hogy minden rendben van-e, van-e amit másképp kéne fordítani, ilyenek. De több készülékre is fordított már, jelenleg épp négyre csinálja párhuzamosan, így nem hiszem, hogy sokat kell javítani a munkájában.
Szóval ahogy érzed... -
-
-
-
Balázs1986
őstag
válasz
P3TR!CK #7027 üzenetére
...vagy ha nincs apk tool (nekem se volt amikor kellett volna
), akár egy sima winrar-ral is lehet ki-be pakolgatni benne
wape1980: Szerintem ugyanazért kapsz "aborted"-et, mint amiért CM7-nél én is: régi a CWM-ed. Tegyél fel újabbat, pl. ha Market-ről leszeded a ROM Manager-t, az befrissíti neked és felmegy utána a MIUI -reméljük-
-
Skynet258
veterán
válasz
P3TR!CK #6873 üzenetére
Nem is kicsit, de nagyon frankó... Az előző verzió nem tetszett, ez a Celebration 2.0 cucc viszont nagyon szép és jó.
Bővebben pár sorban, és képekben, amit érdekel.
-
Skynet258
veterán
válasz
P3TR!CK #6834 üzenetére
Ez a MIUI nálad is gondolom ez a "private beta" cuccos, ami a német oldalról került ki (file neve ez: MIUI Celebration HD 2.0.0 DE-EN for LG2x signed.zip).
Azt látom írod, hogy stabil, ami jó hír. De bug-ok terén olvastam, hogy van egy pár, nálad milyen problémák jöttek elő (ha előjöttek)? Front kamera képe olvasom, hogy fordított, meg hasonlók. -
-
-
Balázs1986
őstag
válasz
P3TR!CK #6433 üzenetére
A 2.3.4 továbbra sem használja natívan a 2 magot
Az optimalizálást pedig minden esetben a gyártó végzi az adott telefonra, és tapasztalat alapján nem esküdnék meg rá, hogy az első kiadott verzió ejj-de-stabil lesz
Rotate: Lesem-lesem, majdcsak jön lassan, kora délután van már
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest