- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!Egy fura dolgot vettem észre a telón.Ha elindítom a navigont,vagy igo-t az autóban és közben be van kapcsolva a gps+mobilnet,akkor autós töltőre téve csak egy rövid ideig tölt.Azt gondoltam először,hogy kevés az autós töltő teljesítménye,de feltettem ma egy nagyobbra,a jelenség ua. úgy fennállt.Mire rájöttem,hogy töltés és navigáció használata közben felmelegszik a teló és lekapcsolja a töltést.Ahogy kihül,klmához rakva,újra elkezd normálisan tölteni,de ismét felmelegedve már nem tölt.Ez elég bosszantó,mert egy Pesti utat nem bír ki így végig navigálni.Valaki találkozott már ilyesmivel?Mitől lehet ez?Mivel tudnám kiküszöbölni?Jelenleg MIUI romot és ETANA 3-as kernelt használok.Az teljesen mindegy,hogy melyik navi progit használom,amint felmelegszik eléggé a teló,máris nem tölt.Valakinek valami ötlet?!
-
BrandonXXV
aktív tag
wiui rom-ot honnan lehet leszedni, ami új és stabil?
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
everest140 #22540 üzenetére
Érdekes, újra raktam a gyári ROM-ot a hozzá illő baseband-el, ami működött is. Utána jött a Root, aztán CWM, végül a MIUI. Minden felment szépen. Feltoltam a Kang kernelt, még mindig jó volt. Aztán jött a Getril, amivel a hozzá illő RIL ment fel. Még mindig jól működött minden. Elkezdtem helyreállítani a programokat amik fenn voltak, Titanium Backuppal. Eddig stimm minden. Többször újraindítottam a telót és egyszer csak úgy kapcsolt már csak be, hogy Nincs hálózat. Na mondom ez nem jelent jót. Beállításoknál nézem az Alapsáv verziót ( Baseband verzió ) és megint csak ismeretlennek látja
Nem tudom mi van a telefonommal. Én csinálok rosszul valamit, vagy csak valami felett átsiklottam?
Próbáljam meg más főzött ROM-mal? Mit ajánlotok, stabil ROM-nak? A MIUI nekem nagyon bejött, mert jól testre szabható és hajaz az iPhonra -
BrandonXXV
aktív tag
válasz
everest140 #22540 üzenetére
Igen, én is ezt szedtem le, majd most megpróbálom feltenni smartflash-el. Remélem sikerül!
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
everest140 #22535 üzenetére
Remélem nem levélnehezék lesz a telefonból :S
Én is hasonlóra gondoltam, hogy egy teljesen érintetlen gyári romot kellene vissza tenni, ami tartalmazza a baseband-ot is. Most épp a v20q rom jön lefele, ami 659 mb. Az nem jó? Ha nem, akkor hol találom meg a v20L-t? A telóm Telenor függő.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek miért nem tudom a telefonomra rendesen feltenni bármelyik baseban-et? Látszólag a smartflash szépen felteszi a .fls fájlt, de újraindítás után az alapsáv Ismeretlenként jelenik meg és "Nincs szolgáltatás" . Nem kér PIN kódot és nem is csatlakozik fel a hálózatra.
Eddig MIUI rom alatt a 622-es baseband volt fenn, amivel voltak időnként gondok, ezért gondoltam felteszek valami frissebbet. Erre tessék, nem működik semmi sem. Ha vissza tettem a 622-est sem áll helyre a dolog. Bosszús vagyok...
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
drpele #18616 üzenetére
Nem volt semmi ilyesmi, internal to external SD MOD , azt se nagyon tudom mi az. A gyári rom volt fenn, amit aztán root-oltam, majd felkerült anno az első MIUI rom. Azóta csak MIUI-t használtam, semmi mást.
Esetleg, ha gyalulom a telót teljesen és újra kezdem az egészet, az megoldás lehet? -
BrandonXXV
aktív tag
válasz
cjvt3o #18593 üzenetére
Igazad van, a /mnt/sdcard könyvtárban van a belső memória, egy része... a /mnt/sdcart/_ExternalSD könyvtárban van (lenne) a külső SD. De, nálam ez úgy valósul meg, hogy a /_ExternalSD alatt a teló belső memóriájának egy része pontosan 5,5 gb látszik és nem a 8gb-os microSD. Ha beteszem ezt a microSD-t a helyére írja, hogy sd kártya előkészítése stb stb, de ennek ellenére sem látszik sehol sem. Így a gépre dugva is 2db meghajtót lát a windows, az egyiken az android rendszer csücsül, a másik pedig az 5,5 gb-os memória. A csavar benne, ha kiveszem a microSD kártyát, írja a teló, hogy sd kártya eltávolítása biztonságos.... de így gépre dugva ua. azt a 2db meghajtót látja a windows. Tehát olyan, mintha a telefon belső memóriája (8gb) 2 partícióra lenne osztva, amin belül az egyiken van maga az android rendszer, másik pedig fizikai microSD-nek látszik. Azonban, ha beteszem a valódi microSD-t az nem látszik sehol, 3db meghajtónak kellene lennie logikusan, de nincs.Nem tudom érthetően mondtam-e el a problémám, de továbbra sem tudom kihasználni a microSD kártyám
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Weeman1 #18578 üzenetére
Adott a telefon 8 gigás memóriája, ebből nekem 5,5 gigát úgy lát, mintha az lenne az SD kártya, a többit a teló használja. Tehát, ha leválasztom, akkor azt választja le. A microSD-vel tök mindegy mit csinálok, bent van-e vagy kiszedem. Gyanítom az lehet a baj, hogy a teló memóriája van particionálva és ezért a microSD-t már nem látja... persze lehet zöldségekete beszélek. Ha mégis így lenne, hogyan tudom ezt kiküszöbölni? Mert most az 5,5 giga hely már majdnem fullon van és a microSD meg tök üres...
-
BrandonXXV
aktív tag
Mit csináljak, hogy a 8gigás microSD kártyámat is lássa a teló MIUI alatt?!
-
BrandonXXV
aktív tag
MIUI alatt hogyan tudom megnézni, hogy mennyi hely van még a microSD kártyán? Ill. hogyan tudom a programokat rábírni, hogy a microSD kártyára települjenek? Mert amit a telefon SD kártyának mond az a teló belső memóriája és nem a microSD...
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Masszívan MIUI-t használok, már jó ideje, nekem ez jön be, iPhone után fura volt az Androidos felület, de MIUI hasonlít hozzá, ez tetszik. Mind1 ízlések és pofonok...
Más...ezt a ramhack dolgot hol lehet megtalálni amiről beszéltetek és mire jó, hasznos-e?
CWM-ből melyik verziót érdemes használni? Most valami 5.0.2.0 van fenn. Annyira nem vágom ezeket a dolgokat, ezért kérdem. -
BrandonXXV
aktív tag
Szerintetek miért nem tudok Marketen fizetős app-okat leszedni? (nyilván ki is fizetném) mindig kiírja, hogy Hiba történt!Próbálja újra! :S
-
BrandonXXV
aktív tag
MIUI-nál ha kapok egy sms-t miközben ki van kapcsolva a teló, vagy épp lefagyott és újraindul, akkor nem jön meg soha sem már az az sms. Ezt ki lehet küszöbölni, vagy egy újabb hiba? Vagy minden ROM-nál ez van?
-
BrandonXXV
aktív tag
Azt meg tudom csinálni MIUI alatt, hogy a fényképeket,videókat alapértelmezésben a microSD kártyára mentse?
-
BrandonXXV
aktív tag
Tényleg, ti használtok víruskeresőt a telón? Van értelme? Ha igen, akkor ki mit használ? Ingyenes verziók jók?
-
BrandonXXV
aktív tag
Nálam most a 0622 BB és V10c Europe Open RIl páros van fenn és eddig jónak tűnik, de még tesztelem.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Ez egy jó közösségnek tűnik folyamatos a beszélgetés, hozzászólás, tetszik. Eddig MIUI-t használtam a telómon, de az a fórum kicsit nyögve nyelősen megy és a frissítések is váratnak magukra. Gondoltam kipróbálnám ezt a többek által emlegetett CM7 nightly-t. Ebben kérném a segítségeteket, hogy honnan tudom ezt leszedni, mi lenne a pontos menete a MIUI-ról való váltásnak erre a ROM-ra?! Melyiket verziót érdemes feltenni? Bocsi, kicsit kezdő vagyok androidban. Én azt szeretném elérni, hogy felteszek egy stabil rendszert és sokáig azt használom, nem akarok minden hónapban más és más rom-okat feldobni. -
BrandonXXV
aktív tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy MIUI alatt hol lehet leformázni a microSD kártyát? Hirtelen nem találom.
-
BrandonXXV
aktív tag
Szerintetek, ha van 1 db pixelhibám a kijelzőn, igaz nem feltűnő helyen, akkor érdemes szervizbe vinni? Garancia van még rá, Telenoros ill. gyári gari is. Már egy ideje meg van ez az 1 pixelhiba, vártam, hátha előjön még pár, de nem jött.
-
BrandonXXV
aktív tag
Akkor próbáljam meg feltenni a 0725-ös BB-t a hozzá való RIL-el?
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
martinkeet #14382 üzenetére
Na és valami más stabil és megbízható jó ROM? 1.10.21-re valami beállítási tipp, hogy stabilabb legyen?
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
martinkeet #14380 üzenetére
Tehát most jelenleg is MIUI-t használsz? Az 1.11.18-as MIUI LG Optimus 2X-re még nem jött ki magyarul, ha jól tudom. Nekem még az 1.10.21-es van fenn.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, tőletek, akik már tapasztaltak. Van egy O2X-em, jelenleg MIUI ROM-al, ami tetszik is. Azonban van benne pár bug ami zavar és nem igen tudok rajta szemet hunyni. Jellemzően a telefonálás kezelésével vannak gondok. Csörög a teló, de nem tudom felvenni, mert a képernyő sötét marad. Ez után már csak az akksi ki-be segít rajta.
Tudnátok ajánlani másik rom-ot, ami stabilan működik és megbízható?Kezdő vagyok még az androidban, bocsi, ha nem jó helyen kérdezősködöm.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest