- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike150
csendes tag
válasz
szentkuti11 #17798 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert 1 napja van meg a teló és ez a MIUI nekem nemigazán jött be főleg bugok miatt :/
-
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17794 üzenetére
hát leges legrosszabb estbe is gyárit felteszem és onnan mehet CM de az megint olyan macerás nincs kedvem még a gépre is telepítgetni úgyhogy szerintem megnézem ezt a KANG os CM7-et hátha ezzel jobb.
(a MIUI rendszeresen lefagy ha rádugom gépre az miért lehet?? ) -
Eddie141
senior tag
válasz
derrik #17793 üzenetére
Pont a kernelt próbálta mondani szerintem.
Én is ezt használom. A ramhackos verziót. "LGE-KaNG_RH32-120113" Vadonka cucca nagyon vad
A 64-es memhackos most került fel. Mennyi memóriát ad alapból a telefon a vga-nak? Érdemes a 64-est is használni? Én eddig stabilitás szempontjából a 32-essel nagyon elégedett vagyok (normal, nem power save)Egyébként kernel, nem kelner
A Kelner az németül pincér
-
Balázs1986
őstag
válasz
mike150 #17791 üzenetére
Annyi lett volna. Akkor más baj van. Ha se ez, se a full wipe + dalvik wipe nem segít, akkor passzolok.
Talán egy másik verziós CM megteszi. Vagy lehet, hogy most vagy ext3-ban és az a CM kérne ext4-et. Vannak lehetőségek. Ha mondasz pontos verziót MIUI-ból és CM-ből, próbálunk valamit kiokoskodni. -
derrik
őstag
válasz
korpicschess #17776 üzenetére
Igen!
Andida
és
Gold
is van! -
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17789 üzenetére
Ha csak annyi lett volna hogy cm7 előtt feltegyem azt amit küldtél akkor nem jött össze :/ vagy lehet én értelmeztem félre. de most vissza raktam MIUI-t és az most be bootol majd később újra megpróbálkozok hátha okosabb leszek.
-
Naras
őstag
...mondjuk azt gondoltam, hogy első dolgod volt újra installálni, de az adatait is törölted már?
Mondjuk az app uninstall gondolom törli... Cache partíciók, ilyesmi?
Ha megvan még az eredeti mappa könyvtár, az egészet másold fel újra, lehet ott sérült valami, és ezért akad meg a töltés végén, mert nem bírnak betöltődni... -
mike150
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17785 üzenetére
És ezt hol tudnám megnézni melyiken van/volt?
-
Dusee
őstag
válasz
Balázs1986 #17782 üzenetére
ja ahha, értem
Naras:
sajna már volt párszor reinstall, és mindig ugyan az -
Balázs1986
őstag
válasz
mike150 #17784 üzenetére
Nem biztos, hogy ez a gondod, de elég jó esélyét látom: ha a MIUI ext4 partíción volt, az adott CM kernele pedig ext3-at kezel, az tipikusan előidéz ilyen gondot.
Ha ez a gond, akkor ez megoldja (vagy, CM alá kell találni ext4-et kezelő kernelt és CWM-ből telepíteni, az is megoldás lehet). -
mike150
csendes tag
Hello! Most vettem nemrégiben ilyen telefont fel is húztam rá egy MIUI romot de nem igazán jött be és váltani szeretnék CM-ra, feltettem sd-re és telepítettem viszont nem akar be bootolni a CM csak a 2 lg logó váltakozik recovery-be vissza tudok lépni próbáltam még 1x telepíteni wipe/factory reset wipe cache megvolt mit ronthattam el?
-
Balázs1986
őstag
Nem-nem, nem érted
Nincs igo (volt már, aki azt hitte hogy van, aztán a modok pihentették pár napra...Hidd el, nincs igo, még ha úgy is emlékszel, hogy neked van fent...sőt, néha én is azt hiszem, hogy nekem is van...de benézek a fórumra, és amikor ide írok, már tudom, hogy nincs
).
A privát üzenet persze mindenki saját dolga, abba nem szólnak beleEttől függetlenül, a Motonav kérdése hasonló témában még mindig nyitott: Motorolára volt hivatalos igo ez alatt a név alatt. A Motorolát megvette a Google. Akkor most mi van?
-
szentkuti11
addikt
Hello! Szerintetek melyik a legjobb főzött ROM ma a telefonra? Gyári 2.2-ről hogy lehet feltenni?
-
Dusee
őstag
hello!
nincs valami ötletetek, hogy miért nem akar működni az igo?
eddig ment, most megáll a betöltés végénél.
wjakiui 2.1.13 + vadonka féle powersave 32mb ramhackes kang kernel. -
korpicschess
veterán
válasz
derrik #17774 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy a gyatra noname-ek ugyanannyit, vagy rosszabbat tudnak.
Ezért kérdeztem (kérdezem), hogy ugyanilyen márkájú-e az akksid.Slovak:
temasek féle? Én is feltettem, de kicsit lassabbnak éreztem, de lehet adok majd neki egy sanszot, hogyha holnap is megdöglik az akkum. -
derrik
őstag
válasz
god992 #17767 üzenetére
.....nem mondok én semmit. Lassan 1 éves a telefon. Csak gyári rom üzemelt rajta a mostani V20o Rebuild-ig
v10d a legjobb üzemidő
v20l nem tudom, mert Gps, és fm rádió hang nem jó, így egy órát nem volt fenn
v20m az most jön
V20o/v20m BB zabálós
...Hang minőséggel nekem sosem voltak problémáim, mindig elértek, kivéve mikor a Telenor vacakolt de ez van most is. Soha nem vettem ki az aksit fagyás miatt, mert nem produkál ilyet.Kipróbálva:
Hypnos : gyors, de zavaros a grafikai koncepció, keverednek az ikon stílusok, és menü megoldások is.
Cm7.2 : optikailag szerintem rendben van, gyors....üzemidőt nem tudokEz mind az én saját tapasztalatom és véleményem.......
A "nagy kapacitású akku" kidobott pénz, csak ha olcsó tartalékot akarsz, akkor vedd meg! Kettő van nekem, 2340mAh, és 1980mAh, ugyan azt tudják mint a gyári!!!
-
Coleszi
tag
Tudom telefonálni kéne, de azért megkérdezem, hogy van valakinek információja arról, hogy mennyiért függetlenítik a Telenoros O2X-et (természetesen hivatalosan Telenornál)?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bolondember #17769 üzenetére
Kocka, de nem telefonkocka. Az eddigi telói mind "egyszerűtelók". De ezek alapján kezdésre jó lesz neki szerintem.
-
korpicschess
veterán
válasz
god992 #17762 üzenetére
Szörnyű ez az üzemidő..
Ugyan ez a márka? Az nem jó. -
-
ntomka
nagyúr
válasz
bolondember #17764 üzenetére
Kollégának lesz, de ez lesz az első androidos telója, és mivel hosszú távra veszi, így elsősorban a stabilitás a fontosabb.
-
god992
aktív tag
nekem v20o val ilyeneket produkált a telefon,szerintem semelyik gyári rommal nem jobb, habár néha inokolatlanul zabálja a százalékokat, de én ragaszkodom a stock romokhoz
Lightosabb használat itthon wifivel: Kép
Mai nap suliba(illetve a vége már itthon fórumozás közbe), több játék állandó mobilnet: KÉP -
derrik
őstag
válasz
korpicschess #17758 üzenetére
.....ne vedd meg az aksit. Nekem van! Egy fikarcnyival nem tud többet a gyárinál, csak a csomagolása csicsásabb!
-
zorromoto
senior tag
válasz
korpicschess #17758 üzenetére
Szia .Engem érdekelne ha ennyibe kerűl.Adok egy esélyt a hoszabb üzemidőnek.
Akárki akármit mond 2 mag ide-oda az nem normális ,hogy az éjszaka kikapcsolt képernyővel airplay módban 15%-ot merűljön.
-
korpicschess
veterán
válasz
Balázs1986 #17755 üzenetére
Köszi a tippet ismét!
Akkor egyelőre még hagyom fent ezt a ROM-ot, felteszem az általad ajánlott kernelt meg a modokat.
szerk: jahogyja. akkor viszont nem teszem fel.
Ugye nem probléma a kamera modnál, hogy v20l van írva, de v20o-t használok? Nem tudom, hogy itt mennyire lehetnek kompatibilitási gondok a ROM-ok között, még nehéz átlátnom.
Naras: Azért 4 óra kijelzőt kibírhatna...
SGS egy fórumtársnak 2 napot ment gyári 1700-as akkuval, 6 óra kijelzővel. Azért nem semmi.Kérdezem tőletek: nem akartok Andida 1980-as akkut venni? Én rendelni fogok magamnak szerintem. Akit esetleg érdekel, az szóljon.
Ez egy márkás kínai akku, sok telefonnál dícsérik őket. Eredetivel megegyező méretű.
Ára olyan 2300. -
Naras
őstag
válasz
korpicschess #17753 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem merül olyan gyorsan, de ha használva van, akkor zabálja az aksit. Ez ilyen, ne is csodálkozz rajta, és ne várj csodát... erőgép zabálja az energiát...
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #17753 üzenetére
ROM csere előtt még tedd fel ezt, nálam sokat javított a teljesítményen. Akksi üzemidőről még nem tudok nyilatkozni. Voodoo támogatás is van. Viszont, a patch-ben található Modaco-féle Camera app elég...hát...sz*r szerintem
Ezért, a patch felrakása után még nem árt feltenni ezt (nekem a 2.1 verzió fekszik leginkább).
Szerk.: most néztem, hogy amit írtál v20o rom, az nem gyári. Akkor viszont nem szóltamderrik: Használtam a v20l-t, nem észleltem műhold vacakolást (Motonav). Elnavigált két település között. Volt, hogy megszakadt, de nem kellett restart, újra kapott jelet.
Most még marad a v20o+patch pack, aztán majd meglátjuk. Ha beválik, lehet, hogy közzéteszem a saját pack-omat is. Ha nem, akkor nem -
korpicschess
veterán
Na első napi tapasztalat...
Megette az akkum, mint állat. Lehet, hogy csak mert friss ROM, és kellene neki pár ciklus.
Ez a ROM: link (v20o)Mit ajánlanátok helyette?
ROM + kernel kombó érdekelne, jó teljesítménnyel, kamerával, és lehetőleg voodoo sound-dal.
Várom a tippeket. CM7 kicsit lassúnak tűnt.Ezzel szemezek: link
Töltődik a teló... -
muszi
csendes tag
Üdv!
2. napja vagyok 2x tulaj, de már gondjaim vannak... a töltőm nem működik, így a telefont csak PC-ről, vagy TV-ről tudom tölteni ami elég macerásvalakinek volt már hasonló gondja?
és ha igen hogyan tudta orvosolni?
előre is köszi -
derrik
őstag
válasz
Balázs1986 #17747 üzenetére
......v20l nemek felejtős volt a Gps macera miatt, így nem is tudom mennyit fogyaszt. De a v20o tényleg alul teljesít......pl. a v10d-vel szemben is!
Ha a v20l-hez lenne valami Gps mókolás, mint amit Hypnos-ban használnak megint kipróbálnám! -
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17747 üzenetére
ÉN xda-n komenteknel találtam egy "no wipe"os változatot,direkt azt raktam fel,minden cuccom megmaradt
-
Balázs1986
őstag
válasz
god992 #17738 üzenetére
Köszi az infót! Nekem is a leaked van fent egy pár napja. Jól be is szopatott a fejlesztő, mindjárt telepítésnél. CWM ROM-nál illik odaírni, ha auto wipe-ot is tesz bele. Ezt kicsit elfelejtette... Szerencsére csak néhány mentés lett oda, nem vészes. De akkor is...
Nem tudom, én úgy éreztem, jobban merít, mint a v20l. Igaz, ezt 2 féle kernel váltogatásával tapasztaltam. Most a Horsepower RC 11 van fent.Valamint:
Van XDA-n egy [Tweak Pack] V20o All-In-One Tweak-Pack V5 fixed nevű patch.
Ezeket tartalmazza:
• Horsepower RC11-R Kernel
• Scrolling Cache Disabler for smoother scrolling
• Fast Dormancy Logging fix
• SQLibs from V20o for smoother scrolling
• Battery Percentage Mod with fixed clock and crt effects
• Camera Mod (not AndiCP's mod but maniacdave's mod from Modaco, more stable)Feltettem, határozottan javít a sebességérzeten. Viszont nem vagyok vele minden szempontból elégedett, ezért csináltam / csinálok (működik, csak még 2 telepítő zip van, eggyé kell forrasztani) egy saját verziót, az alábbi módosításokkal:
- Battery Percentage Mod kiszedve, helyette ICS akksi jelző
- Modaco féle camera app helyett AndyCP-féle app
- Android keyboard lecserélve LG keyboard-ra
- ICS felület (ikonok, statusbar, tárcsázó, stb.)Még amit nem tudok, hogy az alsó sávon levő gyorsgombok (dock icons talán a hivatalos neve) háttere merre van? Azt is le szeretném cserélni áttetszőre, vagy csak egy fehér vonalra a gombok felett, vagy ilyesmi, de sehol sem találom. Se a framework-ben, sem az Lglauncher-ben. Valaki...?
-
Platypus
csendes tag
válasz
korpicschess #17730 üzenetére
köszi, feltettem, egyelőre még szokni kell, kicsit "darabosabbnak" érzem a telefont, legalábbis a képernyők közti váltogatást, de lehet, hogy csak az effekt miatt, amit választottam.
viszont szépen áthozott mindent az lgs launcherről, amit csak lehetett.nagyon tetszik, hogy alul külön még egy raklap shortcutot ki lehet pakolni
-
ntomka
nagyúr
Srácok, tőletek kérdezem: Optimus Black-kel érdemes foglalkozni? Úgy értem minőségben milyen? Jobb, rosszabb, mint a 2X? (Nem nekem lesz).
-
Syd69
aktív tag
válasz
bolondember #17740 üzenetére
De jó! Frissítették
GB update után kidobtam...
-
Skynet258
veterán
válasz
bolondember #17740 üzenetére
Root access is not needed except for the new G2x Gingerbread update.
A G2X a T-Mobile USA verziója a 2X-nek, nálunk nem kapható (hivatalosan), így gondolom neked sem az van.
-
bolondember
MODERÁTOR
egy rövid kérdés:
ezt feltettem - jól értelmezem, hogy GB alatt mindenképpen rootolni kell a készüléket? -
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17737 üzenetére
Hello Balázs,ez a v20o-s kérdés bennem is felmerült már párszor,főleg mostanába foglalkoztat nagyon, egyszer már énis kipróbáltam a v20m-et de egy napig használtam mert talaltam benne hibát,már assan 2hete a v20o van rajta a drágaságomon és teljesen elégedett vagyok vele,szerintem a fogyasztás kb olyan mint a többi romba(gyári),de a teljesítménye és a megbízhatósága felülszárnyalja mindet
Neked amúgy melyik verzio van fent? Én a leaked rebuildot raktam fel,custom kernel nincs, RIL és a BB is az alap ami benne van, habár az xda-s leírás alapján patchelve van a kernel
-
Balázs1986
őstag
Köszönöm az LG billentyűzetes / azt kiváltó billentyűzetes tippeket mindenkinek!
Sikerült felhegeszteni egy V10C gyárit, tökéletesen működik V20O alatt, a ICS skin többi elemébe sem pofázott bele. (Nem a pár oldallal linkelt Samsung átiratot tettem fel, azt nem volt hajlandó feltenni...de jó alap volt a további keresgéléshez, úgyhogy tényleg köszi).
Már csak azon filózok, hogy maradjon a V20O, vagy kukázzam, és inkább legyen V20M (a V20O mintha sokat fogyasztana)...utóbbival az a baj, hogy már megszoktam az ICS kinézetet, és arra a mostani verzió nem jó, csak egy olyan ami nem tetszik (...mennyi bajom van...
).
-
Eddie141
senior tag
Nekem már 15 perce áll 1%alékon, max fényerő mellett, és a "zseblámpa" is folyamatosan megy. Máskor úgy örülnék ennek, de most igazán megadhatná már magát
Naras: Sajnos nem csak oldalról látszik, hanem minden világos felületen. És nem is igazán bevilágítás, hanem két részen sötétebb a kijelző olyan nyelv alakban. Majdnem a kijelző feléig benyúlnak. Nem tudom, hogy nem vettem ezt eddig észre. Vagy ez ilyen gyorsan kialakul?
Egyébként ez tuti bevilágítás lehet a leírt paraméterek alapján? Vagy valami más baja van a kijelzőnek? (ez a hiba igazán jól esett így a másik 60hoz. Teljes letargiába ejt ez a készülék lassan)
-
Naras
őstag
válasz
Platypus #17729 üzenetére
Nekem ADW Ex vált be nagyon jól. Sztem mindenképp érdemes saját launchert futtatni a gyári helyett.
Eddie, egy kis bevilagitas miatt teljesen felesleges gariztatni. Nekem is van egy minimális, ha nagyon nézegetem oldalról, de amúgy nem is látszik, hogy nem kell ezen kattogni. Akik ezzel visszavittek azoknak nagyon komoly lehetett.
-
Eddie141
senior tag
válasz
Eddie141 #17728 üzenetére
Még egy kérdés. Bevilágítás miatt bármikor visszavihető a Telenor-hoz garanciáztatni? Csak mert most vettem észre, hogy a kijelző alján nekem is van egy csekély hiba, de nem feltűnő. Mindaddig, amíg nem vehető észre nagyon könnyen, addig nem szeretném nélkülözni a készülékem jó pár napra
Illetőleg mekkora mértékben kell a garanciális cseréhez jelentkeznie az említett anomáliának? -
Platypus
csendes tag
nem régóta használom a telefont, igazából egy két hirtelen gyors merülést leszámítva (ami újraindításra megszűnt) teljesen elégedett vagyok vele.
ahogy olvastam itt a hozzászólásokat láttam, h sokan használtok másik launchert. érdemes vele próbálkozni ? vagy 2xnél nem sokat számít? (2.3.4 van rajta) -
Eddie141
senior tag
Megfogadom amiket mondtatok. Viszont vissza állok a backupolt Cm7-es romra.
Battery wipe-nél fontos, hogy a készülék egyfolytában bekapcsolt állapotban legyen? És lehet gyorsan meríteni, vagy érdemesebb csak idle-ben hagyni, és nem nyúlni hozzá? (mert én gameltam ez idő alatt, illetőleg volt jó pár fagyásom is)Platypus: A neveddel megegyező megnevezésű kernelt használtam még annó az SGS-emben nagy megelégedettséggel
-
Dusee
őstag
az lehet, azt nem próbáltam.
felhagytam a power saving-es kernelekkel, kikészít, hogy lassabban kel fel a telefon, meg hívásnál is csörög már vagy 10 másodperce, és akkor kapcsol csak be a kijelző..
inkább fogyasszon többet, azon már nem múlikyoutube-ra próbáljátok ki az itt leírt flash player verziót.
böngészőben a 720p-s videókat viszi ezzel szinte röccenés nélkül. -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17720 üzenetére
Lesz majd itt is valami, jönni fog valami ütős darab (ütős áron)...
Forrasztgatják már azokat a Tegra3 - as chipeket LG - éknél is a 4,5 colos HD ready kijelzők alá, biztos vagyok benneCsak ne legyen túl nagy darab a telefon... nomeg, még eléggé új az ICS is, és mint a referenciamodell is mutatja, kicsit más irányba kell elmennia formatervezésnél, úghogy most van mire koncentrálniuk a gyártóknak. A jelenlegi triumvirátus, amikre gondoltál, miért is kapott volna több memóriát... a Blackben még két mag sincs... a 3D meg megint csak nem ezzel akarta meghódítani a világot...
Dusee érdekes...
De ahogy a többieket is olvasom, van,ami valakinél megy, valaki meg szenved vele... nekem a 13. - ai van fenn, bár lehet, hogy a Power Saving valahogy jobban sikeredett?
Eddie141 Az MKVt nem támogatja a hardver, ez van... softveresen meg ne várd el tőle, hogy el fogja vinni a Full HD, 10Mb - es filmet, tán még a számítógéped sem bírná...
A HQ YouTube videót, meg viszi,nagyon kicsit megröccent néha, de nem veszélyesen... Viszont ezen nem segített a proci húzása sem, úghogy valami más lehet a gebasz... -
Dusee
őstag
válasz
Eddie141 #17698 üzenetére
hát akkor nemtudom...
én t-s vagyok, ugyan úgy wajkiui-t használok, ugyan úgy vadonka kernellel (igaz egyel régebbivel, de ezzel is próbáltam amivel te, és azzal is ment), alapsáv is ugyan az...
nagyon alap dolog, meg a romban alapból engedélyezve van, de nincs kikapcsolva az adatforgalmad?
illetve beállítások>rendszer>mobilhálózati beállításokban az adatok engedélyezve vannak? -
suppe
tag
Az, hogy az 512 már tavaly ilyenkor szűkös volt... persze ha nem létezne ennél nagyobb, akkor hidd el, tudna mindenki optimalizálni, hogy elég legyen... Amit ki akartam hozni belőle: a fejlesztőknek nem annyira fontos az optimalizálás, mert úgyis lesz olyan vas, ami simán vinni fogja az adott dolgokat.
-
Dusee
őstag
a legfrissebb vadonkából a normal base-t raktam fel, azzal fagyogatott a telefon.
wajkiui 2.1.13-at használok.
olyanokat csinált, hogy lezártam a kijelzőt, oldanám fel, és semmi, csak az akksi ki-be segített...stb.
most az egyel régebbi shared memorysat használom, ayyal eddig se volt gond, és most se volt mióta visszaraktam. -
Eddie141
senior tag
Csak irigyelni tudlak, hogy mindent szépen visz
Nekem sem MKV, sem youtube HD, se semmi olyasmi, amit elvártam volna egy két magos készüléktől. Nem érzem hatalmas előrelépésnek az SGS-emhez képest egyáltalán. Egyedüli pozitívum az alkalmazások telepítésének sebessége, és a mikrofon videóbeni minősége. Ezzel be is zárult a kör. Elég nagy csalódás ez a készülék számomra. Nagyon nagy elvárásokat támasztottam neki, de nem sikerült megugrania egyiket sem.
Aztán lehet, hogy a Wajkui-val van gondSzerintetek? Kinek mi a tapasztalata az általam felsoroltakkal kapcsolatban? Már nagyon bosszantanak a hibák. Még csak kb 6 napja van nálam a készülék, de nem telik el nap, hogy 3-4órát ne bűvöljem rá a szoftvereket. És mégis mindegyikben van temérdek hiba. (most már témákat sem lehet alkalmazni a MIUI-ra, pedig ez volt a fő vonzereje számomra)
Ti mit ajánlanátok? Milyen kombinációkat, programokat?
Illetve valakinek van rácsos tokkal tapasztalata? Mintha azt írta volna valaki, hogy a tok lyukacsosan lekoptatta a festéket a készülékéről. -
Naras
őstag
Nos, igen... eljön majd az idő, amikor a 2X már nem számít majd csúcsmasinának, amin minden elmegy... úgy, ahogy ez már csak lenni szokott... de mi ezzel a probléma?
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #17710 üzenetére
Igen, ezt már beszéltük is, és szintén arra jutottunk, hogy itt valószínűleg az usb porttal van a baj, valószínűleg kifelé nem tud tápot leadni. Épp az alattad kérdező USB OTG lehetőségével kapcs. beszéltük, mivel ugye SGS2 esetében annak sem kellett ICS, 2.3 alatt megy.
adamhun94: fenti sorokra hivatkozva nincs
Én is 5800-ról váltottam. Ég és föld. Bár a hangminőséget siratni fogod az 5800 különösen jó hangszórói után. De minden másban klasszisokkal jobb.
Naras: Ez szép és jó, de az azóta kijött LG telefonokban sincs 1Gb. Vajon meddig várnak?
Hiába a marketing, ez itt már elv kérdése: ha a felső kategóriába szánják az újabb telefonokat, user elvárás lesz akkor is, ha nem létfontosságú.
A Voodoo kell, ha pl. nem fülesről akarja hallgatni. Nálam egy HD668B-t kell kihajtani; ha nincs a Voodoo, nagyon halk. A kernel szintű támogatás viszont sajnos nem elég, kell az alkalmazás is...ami fizetős (persze minden csak google kérdése), anélkül nem megy. Viszont a fejlesztő srác kb. félbehagyta a fejlesztést, ami nagy baj, mert ebből az ic-ből többet is ki lehetne hozni. Minőségben is sokat javulhatna, lásd Samsung esete (talán SGS, javítsatok ki ha nem abban van) Ráadásul a jelenlegi app bugos is.
-
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17700 üzenetére
Nem az ár itt a lényeg. Ez marketing... a 2X jött ki elsőként 2 magos csúcsgép ként, és akkoriban semmiben nem volt több, mint 512 mega (ami mellesleg sztem mindenre elég lesz, ICSre is bőven), hagyniuk kellett a jövő fejlesztéseinek is teret, és milyen jól néz ki az új telókban az 1 giga RAM. Persze Samunak túl kellett szárnyalni mindenkit, úghogy kihozott egy "erősebb" vasat, de sokszor könnyebb, ha nem te vagy az úttörő (mely szerepet mostanság nagyon szereti az LG)
Egyébként én anno olvastam egy listát, hogy mely készülékekre jön az ICS, és az SGS valóban nem volt köztük, bár én úgy értelmeztem, hogy ez csak az első kör. Samsungnál nem sok készülék szerepelt ebben a körben, bár véleményem szerint ez sem más, mint marketing, mint megannyi más esetben is, úgyhogy nem kell olyan nagyon sem bedőlni ezeknek, sem felhúzni magunkat rajta...
Majd 1-2 év múlva én is benevezek egy négymagos (Tegra3 - ra most sokan rá fognak cuppanni) HD Ready kütyüre biztosan, de most ez is olyan szépen visz mindent, hogy csak na... csak ne merülne annyirazorromoto Kell ehhez a telefonhoz egyáltalán a Woodoo? Én nem vagyok benne biztos... egyébként a Kang kernelben asszem eleve benne van...
Most rákötöttem egy 3,5W - os fejhalgatót, teljesen jól szól, viszi annyira, mint a számítógép kb... -
zorromoto
senior tag
Úgy látom ma kérdések hada uralkodik
Akkor a következő : Alap cm 7.2 alá feltehetem ezt a kernelt ? CMKernel-O2x-5Dec-Voodoo.zip.
A woodoo -ról jó emlékeim vannak sgs korszakomból.tehát ?
-
adamhun94
tag
Sziasztok. Nem rég eldöntöttem, hogy új mobilt veszek a "régi" 5800-m után, és most úgy néz ki, hogy ez a telefon lesz, amit venni fogok. Valószínűleg lesz néhány kérdésem a továbbiakban, mert az android nekem szinte teljesen új.
Az első kérdésem az lenne, hogy ebbe a mobilba van-e OTG? Vagy lehet-e usb porton keresztül csatlakoztatni eszközöket? -
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17706 üzenetére
Az USB host az mit is takar??
-
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #17702 üzenetére
Tényleg? Na akkor haver örülhet
Valamelyik nap keserítettem meg egy Technet hírrel, mely szerint hivatalos, hogy nem lesz SGS-re
Persze, kérdezz nyugodtan.
jooker82: A magok száma ilyen szempontból részletkérdés (se)
ntomka: Anno ezt én is beírtam, és le lettem tolva
Lehet mindjárt meg is keresem
Egyébként meg teljesen igaz. És mondom, nekem továbbra is elég az 512Mb. Amitől félek, az csak az ICS. De ez az op.rendszer fejlesztőire is vonatkozik
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17702 üzenetére
Én segitenék,ha értenék a custom romokhoz...
Balázs: A Blackre is kiadják,pedig ott mégcsak 2 mag sincsen....
A GS-re nem úgy volt,h nem adják ki? -
ntomka
nagyúr
válasz
A fejlesztők fejlesszenek tisztességesen és akkor nem kevés az az 512MB. Ha belegondolok, hogy pár éve PC-n ennyivel toltunk egy telós alkalmazásnál lényegesen bonyolultabb alkalmazásokat...
-
korpicschess
veterán
válasz
SGS-re lesz hivatalos ICS + a mostani buildek is nagyon jók. Ráadásul megy az usb host is.
Nekem valaki nem tudna segíteni?
Balázs1986: Megkereshetlek néhány alap kérdéssel privátban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest