- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam felteszem a gyári v20l-t, ami addig jó is volt, amíg nem kezdtem játszani. A Modern Combat 3: Fallen Nation, valamint az Asphalt 6: Adrenaline esetén, ha játszom velük egy 15-20 percet a programból való kilépés után a telefon újraindul. Másnál is előjött ez a probléma, vagy csak engem boldogít így a teló?
-
Alexander88
csendes tag
válasz
Alexander88 #6647 üzenetére
Ja és még annyi, hogy nekem is újraindítást ír és csak miután újraindítottam a telefont kezdett el számolni.
-
Alexander88
csendes tag
válasz
Skynet258 #6625 üzenetére
Nekem is megvan a nem fogadott hívás probléma. Én már próbáltam másik sim-mel is és ugyanúgy előjött a hiba. Gyári v10c van a telefonon és ezek az alkalmazások, ha ez esetleg segít kiszűrni a hibákat: adobe reader, angol szótár, Angry Birds, Call Meter 3g, docs, google sky map, mozi24, névnapok, opera mini mobile, picsay, profession, shazam, vatera, bpmenetrend, fn.hu, air control lite, imdb, googles, guerilla bob hd, tegra zone games, gof2 hd, english in a month.
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Legutóbb arról írtam, hogy a nem tudom megszakítani a hívásokat, a megszakítás ikonra nyomva vonalban maradok. Ezt a problémát sikeresen megoldotta a gyári frissítés(LGE-p990- v10c, alap verzió 20110405, kernel 2.6.32.9).
Mostanában azonban nálam is előjött az a hiba, amit már többen írtatok, hogy nem érkeznek meg sms-ek, nem jelez hívásokat. Első körben arra gondoltam, hogy a sim kártyával lehet probléma, de beletettem egy másik sim kártyát a telefonba és ugyanúgy produkálja ezt a hibát. Ma reggel 2-szer hívtam a telefont egymás után úgy, hogy nem jelzett semmit, pedig a hívó oldalon kicsörgött. A telefon Telenor függő, nincs semmi extra szoftver, minden gyári. Van olyan akinek sikerült teljesen megoldania ezt a problémát?
Be fogom adni szervizbe, de nem tudom, hogy Telenoron keresztül intézzem, vagy közvetlenül a szervizzel vegyem fel a kapcsolatot? Akinél esetleg hasonló probléma volt és szervizbe adta a telefont milyen eredménnyel végződött a történet, tudták javítani, esetleg cserélték a telefont? A kijelző oldalán is egyre feltűnőbb az elválás, már nem csak jobb oldalon jelentkezik, hanem körbe a kijelző felső felén, mondjuk arról olvastam, hogy aki szervizbe adta és javíttatta annak rosszabb lett mint korábban volt, volt akinek esetleg emiatt cserélték?
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Nekem mostanában folyton nincs elég memória hibaüzenetet dobál a Polaris Office, amikor pdf fájlokat olvasok. Nem fut semmi extra program és a pdf-ek pedig 2-3 megásak és úgy 20-30 oldalasak. Ti nem tapasztaltatok ilyesmi hibát?
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Én kicsivel több, mint 1 hete vagyok lg 2x tulajdonos és sajnos nem teljesen felhőtlen a kapcsolatom az új készülékkel.
A kijelző jobb szélén a telefon felső sarkától a kijelző közepéig nálam is van fénycsík, ami mondjuk a használhatóságot nem befolyásolja és csak sötétben és olyan szögben látszódik, ahogy soha nem szoktam nézni a telefont.
Ami viszont igen jelentős problémám a mobillal, hogy néha hívások közben megszakad a kapcsolat, valamint, hogy amikor le szeretném tenni a telefont nem bontja a kapcsolatot. Próbálgattam, hogy amikor egymás után többször gyorsan tárcsázok, majd leteszem, akkor kb a 4-5. tárcsázás után a telefon elgondolkodik és kb csak 20-30 másodperc múlva kapom vissza a hívó felületet, addig a kijelző továbbra is úgy mutatja, mintha a folyamatban lenne a hívás, és ha ilyenkor még egyszer rányomok a letesz gombra, akkor csak a hívott személy képe tűnik el a kijelzőről és a híváskezelő gombok megmaradnak. Sok esetben csak úgy tudom bontani a kapcsolatot, ha repülő üzemmódba állítom a telefont.
Van itt köztetek olyan, aki hasonló hibát tapasztalt a hívások során?
A telefon nem root-olt és már mindent visszaállítottam a gyári beállításokra, de a hiba ugyanúgy fennáll..
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest