- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snipr
aktív tag
válasz
Moon70 #18511 üzenetére
Van valami 218-as számu bb és ril (szerintem cm verzióhoz gyártott sorszámozott, még nem talalkoztam vele ezelott)... ezt ajánlja hozza Gueste... szerk.: lehet ez a 20110218-as lenne?! ez még marha régi, fogalmam nincs miert ezt ajánlja :| (ok, odairta, hogy akkuidő... de ha csak az lenne le van xarva, 2napot a 2.2-es Gueste is birt 622-es bb-vel)
Egyébként sebesség? Stabilitás?!
-
fuzzyka
tag
Akku idő nekem brutálisan jó lett...40 óra használat után(viszonylag erős használat mellett) 40 akárhány %on volt és most jön a buli: 3G-n!!!!!!!!!!!!!!ez mondjuk csak eccer volt de azóta is vígan elmegy egy két napot szerintem de azt nem szoktam megvárni nehogy lemerüljön...Úgyhogy én azt tudom mondani, hogy MOSTmár maximálisan egy olyan multifunkciós telefont kaptam amit venni akartam!! Különösebb problémám nem volt v10d-vel soha, eccer max kéccer fagyott, ennyi de azt leszarom!
egyébként aki nagyon iphone ellenes annak egy kis csemege: Testvérem tegnap hívtam 15ször meg küldtem neki két üzit és lófasz se ment át hozzá valami merülés probléma lehetett mert energiatakarékos módra rakta magát az a szar és e kép se hang...
Szal az sem tökéletes, sőőőőt!! -
Rotate
veterán
senki sem azt mondta, hogy az LG most megalkotta a tökéletes rendszert, de mérföldekkel stabilabb lett mint az elődjei
nem tökéletes, de jelenleg ez a leginkább ajánlott gyári rom, rengeteg kezdeti hiba eltűnt
a wifi-s gond nálam nem jött elő... ha sokáig nem nyúlok hozzá, értsd: órákig, akkor van hogy kiirja az előzőleg rákapcsolódott hálózatra, hogy Kikapcsolva. Rábökök, hogy kapcsolódás és már megy is... de olyan, hogy csak restart segít még nem volt...
restart nekem is volt már, de már nem emlékszem melyik rommal... már az összes gyári volt rajta...
Eli:
az is elég, hogy ha a titanium default mentő mappáját átállítja a külső sd-re... és akkor eleve oda menti, és onnan vissza is tudja hozni... és már nem is kell gép
-
Ezeket a beállításokat írtad be?
Idézem:
"Az internet beállításoknál a következő mezőket kell kitölteni:
Név: Telenor Net
APN: net
Hozzáférési pont típusa: internet"Az, hogy a név mezőbe mit írsz, egyébként teljesen mindegy.
Amúgy meg a Blade-ből is kimásolhatod az értékeket akár. -
tome.jr
addikt
Currently only working for froyo/stock/modaco roms
spckris: Nem, azt csak kipróbáltam de nem jött be, írtam is fentebb. Az aláírásomban szereplőt használom 800 Mhz-en, akksit még nem tudok, tesztelés alatt.
Balázs1986: Bluetooth-t nem próbáltam még. Asphalt 5 HD free-t néztem most, az első futtatáskor volt az elején párszor akadás. A free verzió matt másfél kör után kidob. Második próbánál már nem tapasztaltam akadozást. Proci 800 Mhz-en megy. Ha lemerül az akksim akkor felteszem a gépről a 6. részt és megnézem azzal is.
-
Rotate
veterán
igen előfordult ilyen hiba is frissítés után... én a gyári v10d UK rom ráflashelését tudnám javasolni megoldásként, bár mire letöltöd, meg rárakod, az kb 1 órás művelet, de elvileg javulnak a hibák amit irtál
ha megcsinálnád, arra vigyázz, hogy ez formázza a telefon belsejét, tehát az adatok elvesznek
minden ami kell hozzá le van írva az első hozzászólásban, SmartFlash, stock rom, stb.
sok szerencsét, és gratula az új telefonodhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest