- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2163473
a signed jb camera cm101 vagy ilyesmi azt told fel cwm-ből
elvileg nem lesz crashelés a 2kamera között!
a widgetes dologra a megoldás lehet hogy a trebuchet-et keresd ki appok között,és gyorsitótár urites,ha nem segit,akk adatok torlese,igy működnie kell
KONIMAN: lehet hogy a távoliak csesztetnek
de valószínűbb hogy nem jól lett felrakva,és nyomja magától a szenzorokat -
Balázs1986
őstag
Ez gondolom, v30a-val került fel. Akkor (mivel v30a ril-t is próbáltál vele, és a rom is v30a/b alapú) ez nem igazán lehet gond. Viszont valami olyat olvastam, hogy visszavettek a wifi modul adóteljesítményéből (18dB-re talán). Lehet, hogy a te telódban egy gyengébbre sikerült modul van, és nem szereti. Próbáld meg azt, hogy megemeled. Emlékeim szerint a rom leírásában van hozzá az útmutató. Nem garantált, hogy ez a baja, de egy próbát megér.
-
Algotis
addikt
Az a helyzet hogy nincsen kalapom
De azért ne add fel!
Javaslom, hogy először ne változtass semmit amit lehet az Aroma installerben (gondolok itt a fényerőre, az legyen LG stock value, a RIL-re az MMS-es dologra), a kernelt azt lehet változtatni, én már 3-szor cserélgettem.
A stock launcher mindenképp legyen fent, és mellé válassz másikat, ha akarsz, (én az Xperia launchert raktam mellé) mert ha nincs fent az alap, akkor crashelni fog a kezdőoldal beállítás, stb. -
snipr
aktív tag
Szia!
"Nyitottá" kell tenni első körben a bootloadert (unlock bootloader, ami egyébként gyári v30a-n ics layoutos természetesen), majd cwm-et kell telepíteni rá (ha már most van cwm-ed, akkor ezzel meg is vagy... ha nincs, akkor olvass picikét fentebb az AIO tool-t linkelte talán Balázs, xda-s leirással)
Ezek után látogass el ide... az első post alján találsz egy recovery-dátum.zip-et, picit felette a rom-okat (cm-10-dátum-UNOFFICAL.zip formában). Első körben a recovery-t flasheld cwm-ből... majd reboot ebbe az új cwm-be (advanced, reboot into recovery), és ebből már telepíthető maga a rom...
Ajánlatos feltenni a legujabb kowalsky kernelt is (011p3) innen
-
peter_27
aktív tag
Mi a baj a wifi-vel? Nekem ebben a verzióban már megjavult a wifi. Olyan gondom volt vele a v28-as verziókban, hogy ha hozzáadtam egy hálózatot, akkor többet nem keresett másikat, csak miután töröltem az előzőt. Most ez a hiba szűnt meg nekem a v30-as verzióban. A billentyűzet beállítások mentés hibája is eltűnt. Kicsit (alig észrevehetően) gyorsult a rendszer.
Ha valakinek kellene a V30a smartflesh verzió INNEN letöltheti.
-
Zlika
aktív tag
Bocs a kirohanásért közben találtam xda-n olyat ami elvileg jó.Csak annyira elegem van a sok béna filemegosztóból."Várj x másodpercet,töltsd le ezt azt,kurvázz,fogadj" ilyeneket adnak be mielőtt esetleg elkezdődne a letöltés a félelmetes 125 kb/sec-el...És nem játékról vagy filmről van szó hanem ingyenes software-ről a telefonunkhoz amire esetenként nagyon nagy szükség lehet.Nah mind1 befejeztem a morgást...
-
8Zolee8
csendes tag
Igen, ha felraksz smartflash-el vagy nvflash-el egy froyo vagy gb stock romot akkor a zárt bootloader is lecserélődik.
tothl: Igen ott úgy írta a srác hogy mivel nem tudta rootolni és s=on ra panaszkodott a progi, hogy akkor tuti a bootloader is zárt, de ez nem feltétlen zárja ki azt ahogy írtam pl htc-nél(lásd) Viszon az is igaz hogy lg 4xhd-t is sikerült rootolniuk úgy hogy a bootloader még mindig zárt, igaz elég körülményesen(lásd)
-
_seth_
veterán
-
martinkeet
aktív tag
Smartflash-nél fehér LG logó, elsötétül,majd ismét logó.
Több ROM-ot,és kernel-t is próbáltam.Formáztam a micro SD kártyát.
Folyamatosan az E meghajtón keresi a cache/recovery-t (újraindításkor),ami érdekes mert a mem.kártya formázása előtt még a mem.kártya "E meghajtó" volt,utánna már "H" lett.
CWM-ből a mount storage-ből csak a SD-hez férek hozzá.A tel.memóriához nem.Mountolás után a PC-n csak a mem.kártyát látom.Eddig mindkét memóriát láttam.
Valahogy úgy érzem,hogy az orrom előtt a megoldás... -
Balázs1986
őstag
Igen, az nem hátrány
Levi941127: Annyira nem nagy élmény (katt), de el lehet vele hülyéskedni
motoflug: Ha van hűséged, és le akarod magad kötni 1-2 évre, 40-50k között van most az előfizetéses ára (már ahol még van raktáron). Haverom 2 hete vett egyet Telenornál. De használtan is megéri, 60k körül már lehet találni, ha mázlid van.
babosf: Lehet, hogy műanyag inkább, erős a gyanúm
Tazkir-t kérdezd meg ez ügyben! Nálam amikor betört az üveg, komplett házat küldött (kivéve ugye hátlap) 10k-ért gombokkal együtt. De lehet, hogy tud külön keretet is. De ahogy peter_27 videóját nézem, könnyen megszívhatod ha csak keretet rendelsz, mert az üveget, ha nincs összetörve, macera lehet kiszedni...
peter_27: Lehet, hogy ezzel elszórakozol majd egy darabig
Én féltem az üveg cserétől, inkább áldoztam komplett házra, így legalább a többi sérülés is eltűnt.
-
Balázs1986
őstag
-
szdavydsz
csendes tag
Na ezt kapjátok ki:
Előzmény: recovery-be beléptem, megnyomtam a wipe cache és dalvik, install zip from sd card, choose zip file, és innentől már nem lépett tovább, hanem fekete képernyő. Gondoltam mivel nem kezdett el telepíteni semmit, ezért akksi ki, be, újraindít.Azóta nem akar belépni recovery-be... csak simán bekapcsol. Rom managerből sem, meg manuálisan sem.
-
-
jooker82
nagyúr
Függetlenül vettem,nem hivatalosan...
Tetszik ez az ICS,meg a kijelzője is szép...de ami a legjobb,az az aksi idő...Köztudott,hogy az IPS-fehér szin fogyasztása,nagyon alacsony..és az LG a beállitások mögé fehér hátteret rakott és alig akar merülni...Max fényerőn 3g-n is csak kb 20%-ot fogyasztott,több órányi nyomogatás után....eleve még ma vettem igy egész naposról még nem tudok beszámolni..
most töltőn van,majd meglátom a holnapi nap,hogy merül...Az aksibeállitást nem találom...rom control nincs....
-
snipr
aktív tag
Nem váltja meg a világot egyik sem... én zram-ot használok (csak nyomok egy enable zram gombot, semmi mást nem állitok), ettől kicsit elhuzódik a rendszeres 4-5napos reboot (később kezd el beszaggatni a teló)... hátránya, hogy picit jobban eszi az akksit ha be van kapcsolva
-
spacer
aktív tag
Ha érdekel én tudok neked adni kipróbálásra egy szuper minőségű matricát. Egyetlen hátulütője, hogy nagyon precízen kell felragasztani, és az első egy-két napban nem tökéletesen átlátszó. (idő kell neki, hogy kisimuljon) Két nap múlva viszont olyan mint a gyári, és soha nem fog leválni magától. Ráadásul pontos méretre van szkennelve a telefon, tehát milliméterre pontosan illeszkedik mindenhol, még a szélső íveken is, nem olyan mint amit ebay-en árulnak.
-
-
Dusee
őstag
nekem még húzza egy ideig a gyári, de tényleg nem valami pöpec minőségű.
tapad rajta az ujjam (fruit ninja-nál nagyon kellemetlen tud lenni)
az ügyes, én hál istennek még nem ejtettem el, csak puhára (koppkoppkopp).nem rossz ez a launcher, jók az effektek, animációk.
ha kijön egy próbát megér majd(#20167) Endless: nekem ez van fent, működik hibátlanul
úgy csináld, hogy először a NovaHD 1.2-őt teszed fel (xda-n a Plus topikjában második posztban megtalálod), és arra frissíted rá.
akik egyből a Plus-t tették fel sokaknak nem működött az érintőképernyő
de amugy holnap jön egy erősen hiba javított változat, érdemes inkább azt megvárni.(#20168) Balázs1986: ez a launcher nagyon szaggat csóró SGS-en
de ez sem csúnya
-
Balázs1986
őstag
-
Dusee
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest