- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
válasz
Hrabo86 #47616 üzenetére
"Szintén gyakran csinál olyan, hogy 40% körüli akksival kikapcsolja magát hirtelen, majd nagy nehezen újraindulva már csak 2-3%-ot lát és nem is tudom bekapcsolni amíg nem teszem töltőre."
Ez egyértelműen rossz akksi. Nekem nem volt ennyire rossz, de erősen hasonló okok miatt vettem újat. Az új akksival természetesen nem produkálja.Illetve nem gondolnám, hogy erre a 7.0 lenne a megoldás, mert nekem a 6.0 van amióta a telefont vettem a felsorolt hibáktól mentesen.
-
Tengri
senior tag
válasz
Hrabo86 #36679 üzenetére
Szia!
Az enyém is egy év után lett bootloop-os. Múlt hét pénteken bevittem a váci úti szervizbe. Kedden hazahoztam. Alaplap és aksi csere volt (hamarabb is meglett volna de sajnos elfogyott az alaplapjuk, így lett meg keddre). Azóta olyan mint egy álom..minden nagyon frankó vele. A szervizben 3 db G4-es tulaj várta sort a leadásra. Kinek hamarabb (8 hónap után), kinek később (13 hónap) jön ki ez a hiba.
Szólj nekik a kijelzőről is mert bemérik azt is. Én az aksival voltam így.
Szerintem korrektek, de lehet hogy másnak mások a tapasztalatai velük szemben. A telefon meg, a bootloop-os hiba tudtával sem bántam meg hogy ezt a telót választottam. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Hrabo86 #36685 üzenetére
Váci útra vids, tré a telemaxhot küldi, akik nem biztos, hogy kicseréli a kijelzőt. Szólj a beégett kijelző miatt is és a bőr hátlapot említsd meg, de sokszor maguktól kicserélik(váci úton)
Mesocsabi
Beáll/ált/a telefonról/frissítések/alkalmazás frissítések éa ott töltsd le a rádiót -
hacki87
senior tag
válasz
Hrabo86 #36679 üzenetére
Csere készülékre ne számíts
nem kötelességük adni, anno a nokia valami régi nyomógombost adott a 830 helyett cserébe ameddig szervizben volt. Nem nagyon kell verni az asztalt nekem telekomos a telefonom bevittem, mondtam neki h alaplap hibás lett plusz karcos a kamera és a lézer mondom ha gariba belefér akkor jó lenne a cseréje mondta, hogy bele mert azt is cserés lesz a lapcserével. Plusz felírta hogy akku fedlap csere. A telefont meg se nézte csak az imei számot a hátán.
Reinkz: nekem anno nem meg kopott hanem a kamera fölötti részen a cérna jött ki. A pultos azt mondta, hogy erre nem vonatkozik de megkérdezi a szervizeseket és már visszafelé hozta az új bőr hátlapot.
-
Reinkz
senior tag
válasz
Hrabo86 #36677 üzenetére
Én váci útra vinném, és megemlíteném nekik a beégett kijelzőt, azt cserélni szokták.
A borhatlap elég lutri itt van akinek cserélték az egy éves készülékén, én 2x is próbálkoztam de nem cserélték mondván h csak akkor cserélhetik ha sarkai kopottak meg a de a szelei nem, hogy mi a logika abban hogy 3havonta járják vissza és nem pedig évente egyszer azt nem értem de nekem ez jött le belőle.
-
-
E2E4
aktív tag
válasz
Hrabo86 #26361 üzenetére
Használtam már olcsóbb 1 USB-s szivargyújtó töltőben kínai "csodát", kínai "csoda" telefonhoz, az akkor hibátlanul működött.
De egy leendő G4-hez már nem használnám. (Kissé megingott a bizalmam a kínai elektronikában.)A lassabb töltés egyébként nem tenne kárt az akkumulátorban, de ha tönkremegy, és 5 Volt helyett stabilizálatlan 12 Voltot küld a telefonra, az már nem biztos, hogy egészséges lenne.
Az alacsony áramerősség (konkrétan 1 Ampernél tapasztaltam) akkor lehet probléma, ha GPS-es navigáció megy, állandó kijelző megvilágítással. Ekkor az 1 Amper kevés lehet, mint kakaós tekercsben az önindukció, r-go a telefon töltés mellett is merülhet.Valamelyik fórumon ajánlották EZT, én pár napja rendeltem meg, de tapasztalattal még nem szolgálhatok. (Mivel még nem kaptam kézhez.) Leírás alapján 4 x 2,4 Amper áramerősséget tud biztosítani. Én ezt már a leendő G4-hez - is - rendeltem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Hrabo86 #26361 üzenetére
Nekem ilyen fej van. Az egyikre apple van írva és 2,1A a másik 1A. Mindkettő 5V-os, tehát nem tesz kárt benne. Én az egyessel töltöm egy samu usb kábellal. Sztem nem okoz problemát. A másik egy Hama, ami néha nem érintkezik jól a szivargyújtóban, de ezzel sem volt gondom....
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Hrabo86 #7807 üzenetére
én is keresek valamilyen "zsebes" tokot
ezt találtam pl:
http://www.expansys.hu/pdair-leather-case-for-lg-g4-vertical-pouch-type-black-279752/a bugattinak van még néhány kompatibilis tokja (kérdés persze mennyire passzentos):
http://www.bugatti-mobilecases.de/en_lg-g4-slimfit-leather-black_8837_10949.html
ez kapható is itthon: [link]
ez a személyes kedvencem:
http://www.bugatti-mobilecases.de/en_lg-g4-slimcase-leather-york-3xl-leather-cognac_8837_10941.html
de a fekete se rossz:
http://www.bugatti-mobilecases.de/en_lg-g4-slimcase-leather-york-3xl-black_8837_10940.htmlolcsóbb megoldás lehet esetleg valami ilyesmi:
http://www.tok-shop.hu/termek/univerzalis-tok-forcell-deko-xxxxl-meret-kihuzofules-fekete
ez talán még a legjobb ár érték arányban:
http://www.tok-shop.hu/termek/univerzalis-valodi-bortok-herisson-xxxxl-meret-kihuzofules-feketede itt keresgélhetsz dögivel
-
DonMaster
addikt
válasz
Hrabo86 #7772 üzenetére
h9 tempered glass, ez nem folia hanem vékony üveg, sokkal jobb, 1-2e ft ebay .n aliexpreszen. ha kicsusztathatos tokba hordod, akkor kb mindegy, hogy bör ahátlap vagy sem,
a flip quic cirle tok az valojában hátlap és nem top viszotn van benen qi. ami a börhátlapban nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest