- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaciTDI #18487 üzenetére
Hát ...ízlések és pofonok....nálunk egy G4s-en és egy G2-ön is matt van, tök jól néz ki, nem gyűjti az új lenyomatokat, és nem mondanám, hogy "rosszabá" teszi kijelző látását...más tőle, de nem zavaró sztem. Az én telómon sokkal jobban zavar a sima fényes fólia, mert állandóan tiszta dzsúva meg karc....a matt nem...szóval kinek mi tetszhet.....
-
kovacs65
őstag
válasz
MaciTDI #3008 üzenetére
LG Electronics LGH815.AGBRLD
LG G4 5.5-Inch UK SIM-Free Android Smartphone - Black Leather (8806084983633) (Wireless Phone)LG LGH815.ANLDLB
LG G4 H815 32GB BLACK LEATHER FACTORY UNLOCKED 4G/LTE CELL PHONE (8806084981943) (CE) (B00XBO30YK)Esetleg a UK SIM-Free --ból a UK??
-
Aryon87
félisten
válasz
MaciTDI #2189 üzenetére
Heheh, én is paráznék h eldobnám
Októberben már kihozhatnám a G4-et (januárban jár le a 2 év), de kivárok decemberig, sajna kénytelen vagyok. 150-200 pénz nincs amit csak kirántok zsebből
Sp-vel a fő gondjaim: Forrósodás ha kell ha nem, a napsütés még fokozza. Topikjában tegnapelött tettem egy linket, 42 fokos volt a teló este, metrón utaztam épp hazafele. Tegnap kifagyott teljesen, képernyő nem reagált, a zene viszont ment továbbra is. Fogadni mernék hogy ha a fülest kihúztam volna belőle a barom ment volna tovább üvöltő zenével Bkv-n.. Elötte 4 nappal 2x kiakadt szintén a dögmelegben, percekig nem tért magához, de nem kért hard resetet. Múlt héten 2 alkalommal is hard resetelnem kellett..
CM11 van rajta, de sztem megy vissza a Slimkat rá, az nem csinált ilyet.. Csak FC-zettGyári hibák 2x-ra jönnek ki rajta, szervíz óta kb 2-3 hónapra rá. (fedlap alatt burkolatrepedés, porosodó kijelző)
Úgyhogy ezen gondok ismerete mellett azt hiszem érthető miért szeretném annyira a G4-et
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest