- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
vigyori78
őstag
válasz
adakiller #33117 üzenetére
Szervizpont:
Cím: 1211 Bp., Táncsics Mihály u. 62. 2/6.
(Fontos: Személyesen nem tudunk ügyfeleket fogadni)Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása:
H-P: 9:00-17:00
Sz: 10:00-14:00Ez elég gáz
szervízpont a panelben a másodikon ahova be sem mehetsz
Fészbúkon sem irnak semmi jót róluk. -
Sátán44
addikt
válasz
adakiller #33052 üzenetére
Nekem szerdán ugyanezt mondták, hogy a kp-i raktárból elfogyott a panel, ezért állítottak ki csereutalványt. A mobilkereskedes.hu meg közölte, hogy nem kötelezheti rá, hogy cserélje a telefont. Ha hétfőn visszaküldöm a mobilkerbe, akkor megint elküldik a TMX-ba, ahonnan meg 2 hete jött vissza.
Garanciális ügyekben jártas ember kérem mondja már meg, hogy ilyenkor mik a jogaim, lehetőségeim? Hivatalos LG márkaszerviz kiállít egy csereutalványt, amiben az áll, hogy javíthatatlan a készülék és vegyem fel a bolttal a kapcsolatot. A bolt meg azt mondja, hogy nem kötelezheti a cserére. Ilyenkor mi van?
-
FerNandor
őstag
válasz
adakiller #5476 üzenetére
Hát most lehet hogy én vagyok a béna, de nem tudom megcsinálni. Ahhoz, hogy ezt a két fájlt oda bemásoljam az etc mappába, felül kell írni a meglévőket, de azt nem engedi.
Az ott lévő fájlra rákattintva, a leírás alapján, nem tudok állítani rw meg ilyen dolgokat a tulajdonságokban.. -
zombinyul
addikt
válasz
adakiller #4777 üzenetére
Melyik quick circle ora evett annyit? Mert en is kiprobaltam parat, nem tapasztaltam ilyet.
Jo is ha van power bank.
Nagy talalmany. Plane normalis meretbe.
Viszont ha a helyadatokkal Neked is ez a tapasztalat, megnyugodtam hogy nem nalam van a hiba.Remekelek28: a lehuzhato savban, vagy a beallitasokban. Nem kuld adatok a Facebook se. Semmi.
-
zombinyul
addikt
válasz
adakiller #4775 üzenetére
En nem tudom hogy a helyadatok hogy ehetnek ennyit, de lassan azon a szinten vagyok minden tulzas nelkul, hogy dupla uzemidot bir a telefon. Nem 5-10%-okrol beszelunk... Mindenesetre megnyugodtam hogy ilyen franko uzemidot is bir a kicsike, 7800-as powerbankkal kombinalva nem nagyon kell innentol a lemerulestol tartanom.
-
sid87
senior tag
válasz
adakiller #4043 üzenetére
Van néma profil, de 5.0tól már külön kapcsolóval lehet. Ott van a lehúzható sávon, ha jobbra elhúzod az ikonokat, Minden értesítés néven. Ott tudod változtatni hogy csak a prioritást élvező jelzéseket kapd meg, vagy Ne zavarj módba kapcsolsz, ilyenkor nem is rezeg.
Más
A kijelző teteje másnál is világosabb? Egy kis sávban. Kb onnan kezdődően ahol a töltöttség mérő kis elem ikonka teteje van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest