- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
zombinyul #21139 üzenetére
G4-et használok október óta, itt van egy hete egy S7-is, de nem látom, miért váltanék esetleg. Jó a cucc, az eddigi egyik, ha nem a legjobb Samsung telefon (bár ezt talán megtartom a Note 5-nek), de egyrészt továbbra is fizikai kapacitív navgombok (miééééért), másrészt tácsviz, amit soha nem fog bevenni a gyomrom.
Bármikor inkább Nexus 6p.
-
törölt tag
válasz
zombinyul #21064 üzenetére
Unbrand QC tok volt nem gyári, magával a tokkal nem is volt bajom mert egész jó minőség. Inkább az volt a gond, hogy nem úgy védi a telefont ahogy kellene.
Itt Debrecenben van olyan szervíz ahol szerintem kicserélik a keretet. Sajnos most eljutottam már arra a szintre, hogy nem érdekel a keret. Kijelzőn üvegfólia van, bőr hátlapot lehet bármikor venni, kamerafedő lencse is cserélhető egyszerűen. -
vdavid4
tag
válasz
zombinyul #20883 üzenetére
Mindenféle személyeskedés nélkül és a többiektől is kérdezve miért éri meg ez a nagy tokososdi? Én eddig kerek 0 forintot költöttem tokra és foliakra és köszöni szepen a telefonom jól van. Azt megis értem aki munkába félti és akkor tesz rá meg meretehez képest kompakt de hát azért nagyobb lesz na
meg mégiscsak a telefon van értünk, plusz eladasnál még mindig én leszek pluszba ha leszamoljuk ezeket a kurva drága tokokat az árból..vagy van ezeknek a tokoknak más haszna is?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
zombinyul #20691 üzenetére
Azért azt meg kell hagyni az S7 edge bitang jól sikerült. Csak egy baja van, hogy Samsung, és ez nálam kizáró tényező
A G5 viszont sajnos egyáltalán nem hozott lázba, nagyon nem tetszik.Talán majd ha élőben látom. Ebben az évben szerintem tuti nem cserélek telefont, egyébként is bő évente szoktam. Meg hát nem is látok alternatívát a G4-gyel szemben. Talán a v10 ami még bejönne, csak hát ott is az a gyengusz aksi...
-
Bornie127
aktív tag
válasz
zombinyul #20698 üzenetére
A Telenor a díjcsomagokban elég szimpatikus, sokszor jobb áron értékesíti a készülékeit mint a Telekom. Azon kikerekedett a szemem, hogy a mytariff xxl csomagban, online 8900ft volt a G4, így van értelme 18ezret kiadni havonta előfizetésre. Az felháborító viszont, hogy a Telekomnál 60 ezret kértek volna el a 19 ezres csomag mellé.
Nincs bajom a nagy havidíjjal, ha hozzám dobják a készüléket apróért, bár ez már nagyon nem jellemző.
Sajnos ahol lakom, csak Telekom térerő van, egyelőre maradok a T-nél, bár nem hűségezek szerintem én sem többet, inkább rendelek egy kínai csodát jó áronViszont, ha lenne novemberben Black Friday és minden féláron lesz,mint tavaly, akkor megéri beújítani egyre, ha kell új teló, ha nem.
-
Technoman
őstag
válasz
zombinyul #20646 üzenetére
Én Spigen párti vagyok (nehogy már ehhez a gyönyörű és drága telefonhoz "háromszázas" tokot vegyek)
Slim Armor-om van. Nem mondom, hogy nem lesz tőle vastagabb és nagyobb a telóm, de ez van, ha védeni akarom) Pont a napokban ejtettem le a telót,de ezt a történetet már megírtam. A lényeg, hogy jól vizsgázott.
Sajnos a Speed, mint hivatalos Spigen viszonteladó, már decembertől elkezdte hanyagolni az LG G4-es tokokat, így már nem kapható a számomra nagyon bejövős Neo Hibryd vonal.
Ami a Spigen tokoknál nálam lényeg:
- qrva drága
de:
+ nincs egy fia karcom sem a telón (este/délelőtt páran írták, hogy még tok mellett is vannak karcok (talán repedések is) a telókon
+ kibírta a méteres járólapra történő esést
+ "otrombán" szép tőle a telóm
+ jó fogása van, nem csúszik
+ ja, és az enyémen van egy kis kitámasztókar is, így nézhetek rajta YouTub-ot is, nem kell proli módon alátámasztanom. -
debcamp
aktív tag
válasz
zombinyul #20667 üzenetére
Valóban, határozottan észrevehetőbb a telefon ha rajta van, akár zsebben vagy csak úgy is. Ha sokáig rajta van és leveszem, mindig megcsodálom milyen fa.sza telefonom van 😇😂 Nélküle szép és kecses, de vele egy tank.. Bár ha azt nézzük, a tankot sem a szépségéért szerették /szeretik 😂
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
zombinyul #20527 üzenetére
Nem csak Te szenvedsz ezzel.
A mai nap olyan dél körül levettem a töltőről. 42 percet volt bekapcsolva a kijelző ami 19%-ot jelentett az össz használatból. Egy percet se telefonáltam. Ezen felül még az Android operációs rendszer 28%-ban volt akkuterhelő, a telefon készenlétben pedig összesen (mivel két külön pontban is van adat ) összesen további 18%-ot. A Bluetooth úgy hogy semmihez se volt csatlakoztatva 10%-ot jelentett. A többi sallang 1-2%. 68%-on áll a töltöttségem.
Hétköznap kb ugyanolyanok a szokásaim. egyik nap reggel 8-tól kihúzza este 10-ig, de van amikor 5-kor töltőre kell tennem. Azt figyeltem meg, ha gyorstöltéssel töltöm valahogy sokkal rosszabb az üzemidőm. A telefon meg tűzforró lesz töltés alatt.
Akinek mindene csodás, és 48 óránként tölti örüljön neki, de fogadja el, hogy vannak akiknél furcsa a telefon energiafelhasználása.
Holnap bemegyek már ebbe a magasztalt LG szervizbe és megkérdezem mi lehet a gond. A telefon nincs 4 hónapos...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #20520 üzenetére
"Iszonyúan hektikus az üzemidő"
Nálam miért nem? Nem ugyanazokat az appokat használjuk, nem ugyanúgy szinkronizálunk, nem ugyanazokat a beállításokat használjuk, de ha a rendszer önmagában lenne pocsékul összerakva és ez (meg a többi hiba) a rendszer hibája lenne, akkor mindenkinél jelentkeznie kellene.
(#20521) jimmedly: "Lehet sejteni h a következő javítás, verzió kb mikor érkezik MM-re?"
Eddig többnyire havonta - másfél havonta jöttek frissítések. Lassan érik már az új V20 ROM (akár 6.0.1 alapon már).
-
bajaki
őstag
válasz
zombinyul #20300 üzenetére
Alapvetően nem akartam váltani, jól megvoltunk az i6-tal - igaz nem volt nálam régóta (ahogy mostanában semmi sincs
, de talán majd most). Unokatesóm akart mindenképpen i6-ot, de nem találtunk normális áron, így megkapta az enyémet. Gondolkoztam a 64-es, vagy 128-cas 6-on, de G4 lett végül.
király telefon az i6, de azért funkcionalitásban elmarad a egy ilyen kaliberű androidos telefontól az iOS, lássuk be. No meg drágább, nem kicsit. Nekem 16GB-os volt, nagyjából elfértem rajta. Volt még 6-7 giga szabad helyem még úgy is, hogy fent volt minden program amit rendszeresen használok. Mondjuk azt a 6-7 gigát gyorsan el lehet tüntetni ha az ember elkezd videózni/fotózni. itt nem lesz ilyen gondom, ment is egy 64GB-os kártya a telefonba."Üdv. itt köztünk, használd a motyót egészséggel!"
Köszi, reméljük minden rendben lesz! -
törölt tag
válasz
zombinyul #20121 üzenetére
Erről van szó!!! +1
A topikgazda úr azt nem érti meg (és már nem is tudom hogyan kellene elmagyaráznom) hogy a probléma abból adódik hogy a kompakt házaknál mire észreveszik hogy baj van már megrongálta a környezetét és kuka, amíg a levehető fedlapúaknál, hátlapúaknál ez kevésbé fordul elő, erről írtam saját példát is de hiába írók bármit. Ha beballag valaki gari időn túl a szervizbe egy szétnyomott házú telóval, ok hogy megcsinálják de mennyiért, egy 270 000 ft-os telefont? Erről írtam a P6-os konkrét történeteket (ezzel is baja volt) , mást is írhattam volna de valószínű hiába.
w333 szerintem olvasd el mit írtam korábban, írtam példák erre az esetre, nekem 1 készülékben 2 aksi végezte felfújódva mint a varangyos béka.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #20121 üzenetére
"a kolléga nem az akksi elgyengülésétől tart, hanem attól, hogy..."
Köszi, felfogtam, erről volt szó eddig is. Egyetértettünk abban, hogy ilyen előfordulhat, maximum abban nem, hogy ez mennyire gyakori.
De én a részemről kiszálltam ebből a témából. Már csak ugyanazt ismételgetjük. Lépjük tovább.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #20095 üzenetére
Senki nem tudja, hogy mennyire "veszélyes történet" a bootloop probléma. Azért tűnt el a napirendről, mert most éppen nem cikkeznek róla.
(#20101) Ljizsef: "Nekem, abszvurd bolog hogy egy többszázezer forintos készülék élettartamát az aksi élete határozza meg,de mondom ez csak az én nézetem."
De ilyen nincs. Mint minden alkatrész, az akkumulátor is cserélhető. Délelőtt már mutattam, így néz ki egy "nem cserélhető akkus" iPhone 6. Szervizben 10-13k pénzért (akku + munkadíj) 5-10 perc alatt kicserélik. Ez meg egy Samsung Galaxy S6 akkuja. A G4 előnyét senki nem vitatja el, de az kamu, hogy egy unibody telefont kukázhatsz ha az akku már nem bírja szuflával, legfeljebb szívás, hogy el kell menned a legközelebbi szakszervizbe.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #19989 üzenetére
Persze, mert az egész felső részre átsugárzik a hő, de a legforróbb a bal felső sarok környékén szokott lenni.
Tsebacsi: Nem értem a nyekergésüket, minden akkumulátor cserélhető, legfeljebb szakszerviz kell hozzá.
iPhone 6: [link]
Egy ilyen művelet megvan 10k körül munkadíjjal. Értem én, hogy a G4-ben valamivel olcsóbb és egyszerűbb (megveszed 7 ezerért és bepattintod), de túl van ez kicsit lihegve.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #19972 üzenetére
Nekem azóta is rajta van a fólia hibátlanul. A bubi féleség amit említettem korábban változatlan, nem terjeszkedik, de nem is tűnik el. Viszont színes
Olyan mintha nem is levegő, hanem olajféleség lenne, mert fénynél színes (lilás-zöldes)..
Ennek a fóliának egyetlen "hibája" van, mégpedig az hogy gyűjti a maszatot mint állat. 2mp letakarítani, csak néha tud idegesíteni.
Karc viszont azóta sincs rajta.Szerk:
Nemtom miért off, de legyen off -
toto0569
addikt
-
-
válasz
zombinyul #19908 üzenetére
kínai telefonnal tapasztaltam hasonlót.
ott a gyári alacson fesz+amperóra számos töltő adapter okozta a kellemetlenségeket,
amikor hajnali fél 3-kor egyszer csak megszólalt az ébresztő, nem volt beállítva, sőt!ki sem lehetett kapcsolni, csak szólt, ez mellett ugrált a kijelző érintése, + magától reagált.
Egy töltő csere megoldotta a problémát. -
Sanya
nagyúr
válasz
zombinyul #19900 üzenetére
Nem, nekem akkor indul el a zenelejátszó, ha beledugom a fülhallgatót, de beállíthatod, ha bluetooth-on csatlakozik, akkor is indítsa el a zenelejátszót.
Ha el is indul, akkor sem indítja el nekem automatán a zene lejátszását, csak magát a programot.Smart settingsben tudod kikapcsolni, de nem hiszem, hogy ez a baja.
-
zack
nagyúr
válasz
zombinyul #19745 üzenetére
Nem is értem ezt a vonalat amit az LG próbál lenyomni a torkunkon.
26 millió kiegészítő, ha ezt akarod, csatlakoztasd ezt, ha meg mást, akkor csatlakoztasd azt, mert úgy teljes a csomag. Rövidesen bőrönd kell, ha a telefonhoz minden kiegészítőt a közelemben akarok tudni.
Számomra a G4 és a V10 most komolyan felértékelődött.Egyrészt ez a lekerekített forma nem tetszik. A fém ház okés, bár kérdés, mennyire fog árnyékolni. Ez az alulról kihúzható cserélhető aksi szerintem nagy baki, attól függetlenül, hogy a kiegészítő kamera modul is itt csatlakozik.
Számomra G4 után csalódás.
-
-
törölt tag
válasz
zombinyul #19660 üzenetére
Ok hát gyűlnek a jó pontok rendesen
racerx: azt hiszem emlékszem is hogy a P6 fórumon váltottunk a navigációról szót, háát tényleg nagyon gyenge.
Én leginkább a fotó teljesítményében csalódtam, lehet hogy a beharangozás volt túlzó talán ezért.
Olvastam már a G4 fotó képességeiről, nektek mi a véleményetek erről? -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #19490 üzenetére
En is csodalkoztam mikor irta Zack hogy mas a telefon. Lehet van kulonbseg az azsiai es eu kozt. 7 honapos telobletere nemnerzem hogy "hasznalodott" volna, ugyanolyan frissnek erzem mint kicsomagolaskor. Egyedul a kereten es a kameran latom a nyomat, hogy nem tegnapi keszulek. Viszont az akkuidovel nem vagyok kibekulve. (20d)
Nem emlekszik valaki arra, melyik verziot istenitettem annyira, ahol tizenvalahany ora akkuido, es 4-5, majdnem 6 oras akuidoket irtam? 20b vagy 20c?
Killzone: innen probaltad a drivereket?
Vagy torolj minden drivert a geprol, es tedd fel ujra.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
zombinyul #19235 üzenetére
Nagyjából követtem az eseményeket, tudom, hogy már nem vagytok együtt.
Nem szeretnék sem mellette, sem ellene lenni a P8-nak, de az exedé tuti hibás volt.
Követem azt a fórumot is, de egy két pici hibától, mint ami itt is előfordul, nincs baja a készüléknek.
Alkalmazásberagadás előfordult egyszer, restart megoldotta, azóta olyan szépen muzsikál! Nagyon durva üzem és kijelzőidőket hoz, csak pislogok, amikor elkérem párom telóját és belenézek.
A kamera is jó, de nem jobb a G4-nél, de ne felejtsük el az árkülönbözetet sem.
Ettől függetlenül, szerintem ajánlott készülék, főleg ha nem kell 5,5"-os tepsi. -
Bornie127
aktív tag
válasz
zombinyul #19233 üzenetére
Amúgy miért rossz az a P8?. Állandóan olvasom tőled, hogy milyen rossz, mert a párodnak az volt/van. Az én páromnak is az van, nemrég vettük neki, árban is jó és ha nem kaptam volna a Telekomtól ingyen egy G4-et a HTC M7 helyett, akkor valószínűleg én is olyat választottam volna. Ne a G4-hez viszonyítsd, csak objektíven, érdekel mi a bajod vele.
-
pucz
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #18992 üzenetére
Chrome-ban nincsen bekapcsolva ez az adatforgalom csökkentő dolog? Az is lassíthatja.
WinstonWolf
Van, akinek a v20c jobb aksi eredményt hozott, de ha most vetted a telót várjál 3-4 feltöltést mire az aksi beáll. Viszont vagyunk jópáran, akinek a v20d is jól teljesít. -
-
majdnemkocka
tag
válasz
zombinyul #18948 üzenetére
A G5 a pletykák szerint már fém unibody lesz, azt nehezebb lesz összekarcolni, mint a fém hatású műanyagot.
Más: vettem ma egy Spigen Slim Armort. Baromi jól néz ki és alighanem tényleg remekül védi a készüléket, de indokolatlanul éles pereme van az oldalán és az az alsó csatlakozóknál (tehát pont azokon a helyeken, ahol fogom), aki ilyenen gondolkodik, próbálja ki megvétel előtt.
-
debcamp
aktív tag
válasz
zombinyul #18715 üzenetére
Válaszolt már "V10d, (<- vessző!) ennél gondolom jobb"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest