- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
válasz
Tengri #45986 üzenetére
A mobil fotós fórumon rakosgatják fel az esti napszakban készült képeket...
Meguntam és raktam be két esti képet ami G4-el készült.
Most Samsung S8-as telefonom van de az esti kép egy "romhalmaz".
Az LG képén csak közvilágítás van ,de a vízcseppek látszódnak a virágon.és mind éles,nem csak paca halmaz... -
MikeRenton
tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tengri #42930 üzenetére
"2016 februárjában a váci úton már egyszer kicserélték az alaplapot bootloop miatt. Előfordulhat, hogy ismét bekövetkezhet ez a hiba?"
A 602-es alaplapoknál van a vízválasztó az LG szerviz szerint. Érinthet még a hiba, legfeljebb már szoftveres hibát fognak a munkalapra írni...
-
Hrabo86
tag
válasz
Tengri #36697 üzenetére
Köszi az infót neked is és mindenkinek, aszem akkor eldőlt, irány a váci úti, amint ráérek, és cseréltetek rajta mindent kb, bepróbálom még akksit is, szegény egész nap kb töltőn van, mert gps-nek használom.
Csak én is imádom ezt a telót, és nem szeretném lecserélni se G5-re se se nagyon másra, mert ezen kívül kb legjobb teló még mindig, desagnra is.
Amiért aggódtam az inkább amiatt volt, hogy egyik munkatársamé is bootloopos lett és nem tudták váci útiban megcsinálni neki, kapott T-nél egy levásárlási utalványt, DE csak +/- 5000 Ft-ig, ami azért elég sz**pás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest