Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mett
senior tag
válasz
ferrari1 #8498 üzenetére
mert a "többi" meg van elégedve azzal, amit elé tesznek.
nekem ez csak egy telefon, a megfizethető kategóriából. nem misztifikálom túl.
használati tárgy, de nem igazán minőségi zenehallgatásra. ha neked meg másnak megfelel, hát legyen, de attól még az igazság igazság marad
tapasztaláson álló dolgokról beszélek mindig, nem a levegőbe. [moderálva] nem vitázni akarok, a szubjektív véleményem közlöm, mert ugyebár szólásszabadság van
de ha már az lg nagy csinnadrattával beállítja ezt a telefont egy szinte highend audio dolognak, ha írhassam már le az igazságot róla. nem mind arany, ami fénylik, maximum a marketing gépezet teszi azzá [moderálva].[ Módosította: PROHARDVER! ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz
horimiki72 #8486 üzenetére
Regota hasznalom a pro-t de sosem tortent ilyen,igaz csak samu telokon. Valami mas hasonlo program ?
Most a DU Speed Boostert szedtem le. -
ferrari1
őstag
" g2-ben ez az új hangchip sem olyan jó, mint
ahogy beállítják. én még nem hallottam telefont
jól szólni.
itthon highend körökben ismert gyártó
fejhallgató erősítőjét hallgatom. ég és föld a
különbség köztük."Helyén kezeled a dolgokat de mégis hasonlítgatod? Hasonlítsd inkáb az i5, S4, One stb telefonkohoz.
Befejeztem, mert nem értelek. Nem ez az első eset, hogy olyat állítasz, amit itt többen kapásból cáfolnának.
-
Mett
senior tag
v-moda m100. powerampban más dinamika kompenziót is ki kell kapcsolni. az mélyebben van az audio beállításokban
mint már mondtam a jó hangzáshoz vagyok szokva. van egy akg k601-em is.
épp ezért csalódás az lg. többet vártamneutron is csak szoftveres úton operál. én a hardver hangjáról beszélek. ami szoftveres, az már nem ad liuneáris hangképet, csak színezettet, ami lehet jobbnak tűnő loudness hangzást ad, de a valóságtől távol áll
-
zack
nagyúr
Ha akkora audiophile vagy, tudhatnád, hogy mobil eszközt nem hasonlítunk asztali high end erősítőkhöz, ahogy IEM-et sem hasonlítunk fejeshez.
2 külön világ. Az egyik hordozható, a másik nem. Ez olyan mintha összehasonlítunk egy asztali PC-t és egy laptop-ot. Vannak erős példányok a laptop-ok között is, de közelében sincsenek az asztali PC-k teljesítményének.
Az pedig hogy mennyibe kerül egy fejes, még nem tükrözi a minőségét. Vannak drágább példányok, amik jól szólnak, és ahol a nevet fizeted meg, és vannak olyanok amik jóval olcsóbbak, kevésbé ismertek, de hangzásban többet tudnak. Szóval az ára helyett a típusával jobban jártunk volna...A két lejátszó között van különbség, bár ehhez veszteségmentes formátum kell (FLAC). Minden lejátszó tudja a FLAT beállítást, egyszerűen csak nem kell bekapcsolni az EQ-t.
Stúdióban hangmérnök ismerős tesztelte a Neutron-t (is) és az ő véleménye az volt, Android-ra nincs jobb.
Persze ettől neked még lehet szubjektív véleményed, csak az nem biztos hogy általánosítható.A kezelhetőséggel egyébként egyetértek, a PowerAMP könnyebben kezelhető.
-
Mett
senior tag
válasz
ferrari1 #8492 üzenetére
több volt a marketing az lg részéről mint a valóság. 192/24 még nem jelenti, hogy azonnal seggre kell ülni a hanminőségtől. én helyén kezelem a dolgokat, ezért is írtam le az igazságot. azért egy pindurka cpu-ba integrált dologtól ne várjunk már csodát, mert komolyabb eszközön úgy is lehet hallani a hiányosságát.
viszont nem rossz, amihez tervezték arra jó
talán egy igazán jó külső fejhallgató erősítővel (nem fiio) jobban szólhat, erről nem tudok nyilatkozni -
Mett
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #8491 üzenetére
1.6 is működik jól. nálad akad össze valamivel
-
Nem tudnátok linkelni G2 Xposed korábbi verziókat? 1.5 kellene nekem, az 1.6 nem tunteti el a navbar-t.
-
Mett
senior tag
na, ez egy baromira nagy hülyeség. 300 eurós fejhallgatóval hallgatom a telefont egy neutron meg poweramp közt hangzásban semmi különbség nincs. utóbbit is kilehet kapcsolni, hogy teljesen flatben szóljon. a neutron crossfeedje meg nem sokat ér, csak beszűkíti a sztereóteret ill. belenyúl a hangképbe. lehet te pár ezres fülhallgatón jobbnak hallod, de egyáltalán nem jobb, sőt! kezelhetősége is rossz a neutronnak.
g2-ben ez az új hangchip sem olyan jó, mint ahogy beállítják. én még nem hallottam telefont jól szólni.
itthon highend körökben ismert gyártó fejhallgató erősítőjét hallgatom. ég és föld a különbség köztük.
szóval felőlem lehet benne wolfson vagy qualcomm dac is, a végszó az, hogy utazásnál kielégítő a minőség poweramppal vagy akár mással, de csodát nem kell várni egy telefontól sem -
ßrainiac
addikt
Nillkin tok rendelesben benne lenne valaki?
Uk amazon, dolextech eladotol lehet nezelodni, holnap delutan veglegesitem, irjatok pvt-ot ha erdekel vmi toluk
en a feher nillkint neztem ki, adnak hozza foliat is a review-k alapjan.
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok, holnap hozza a futár a telefont (D802 32gb) és szeretném megkérdezni mit ajánlatok megnézni, hogy tuti azt kaptam amit vártam és minden rendben-e vele?
Hallottam valami antutu tesztet meg nyikorgó hátlapot, ezek érdekelnének.
A másik kérdésem pedig, elképzelhető, hogy honkongi szoftver van rajta, viszont én UK-ban élek, érdemes lenne lecserélni, ha igen hol találhatom a hivatalos szoftvert illetve leírást?Köszönöm a válaszokat előre is, ha még valaki képernyőfóliát és tokot is ajánlana, nagyon hálás lennék.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
FrankMonzano #8485 üzenetére
Az SD Maid jól teszi a dolgát viszont a pro verzióban van olyan lehetőség ami a fájlok gyorsabb elérése érdekében ajánl fel optimalizálást.Na ez után jött elő az amit említett stonerzsebi.Főzött rom-nál gyári visszaállítás nem játszik úgyhogy minden újrarakása volt a megoldás egy gyári verzióval kezdve.Csak baseband flash-elés sem javította meg.Root jogokkal rendelkező cleanerrel ovatossan kell takarítgatni a többivel nem kell vigyázni szerintem.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
horimiki72 #8482 üzenetére
Milyen cleaner progit ajanlotok az sd maid helyett ?
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #8455 üzenetére
Sajnos a mélyekhez nem érdemes babrálni az EQ-t, mert csak rosszabb lesz. FLAT-en hagyd, ha pedig töb mély kell, füles csere. Pl. Vsonic GR07, olcsóbbak közül Brainwavz, de van belőle armatúrás is több pénzért. IE8-cal baromi jól szól a G2, kevés füles van, amin a mélyet tudod állítani csavarral. Ha nem sajnálod a rahedli lóvét, akkor érdemes beruházni, bár már ebből is csak az újabb verziók elérhetők...IE80, IE800 [link].
-
horimiki72
aktív tag
válasz
stonerzsebi #8331 üzenetére
SD Maid Pro alkalmazást használod?az képes ilyet tenni optimalizálás után más Lg készüléken lehet a G2 sem kivétel.
-
válasz
vadászcsiga #8478 üzenetére
Ja, a névjegyeket megoldottam, töröltem mindet, majd csak egy helyről synceltem. Viszont ebben az esetben nem tudom mi a teendő.
-
Basszus, feltettem a neutron playert, de véletlen az automatic-ra nyomtam, beimportált magának mindenféle csengő meg egyéb hangot, 303 db-ot... kitörölni nem tudtam egyszerre (illetve féltem,hogy telefonról is törli), úgyhogy leszedtem a programot,de mikor visszatettem, ugyanúgy ott voltak, pedig azt hittem, megkérdezi újra, és most "jóra nyomhatok". Az ilyen eseteket hogy kell megoldani?
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8473 üzenetére
Mikor mivel. Nem vagyok az a nagy fül/fejhallgatós, inkább a hangfalas láncomat erőltetem. Reggelente mindig megy a Morning show, meg van rajta pár giga flac. Az ágyból szoktam hallgatni néha lefekvés előtt wifin streamelve egy Sony MDR X300-zal. Egyébként megérdemelne egy sokkal jobb fülhallgatót, vagy könnyen hajtható fejhallgatót.
-
leslien
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8470 üzenetére
azt nem ismerem, de jet audio-n a még jövő hetet is beállíthatod...
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8470 üzenetére
Csak a hangminőség a lényeg, ezt jól jegyezed meg. Neutront meg nem veri semmi. Azt etesd meg jóféle flac-kal, meg egy jó fülhallgató és bekakilsz.
-
Apaxp
senior tag
Itt van a cm10.2 4.3-as android rom stabil kiadása. Próbálta már valaki?
-
Hát az már biztos, hogy nem USB-ről fogom tölteni, mert baromi lassan tölt (hálózatról okés). Mondanám,hogy az iPhone gyorsabban töltött usb-ről,dehát ez logikus, nem épp akkora az akkuja, mint a G2-nek.
-
janosgal
tag
Sziasztok!
Beléptem én is a G2 tulajok népes táborába egy T-s 16Gb-os verzióval. TCL Idol X-ről váltottam. Eddig minden rendben, a hátlap szerencsére nem nyikorog, tökéletesen elégedett vagyok. Folytatom is tovább az ismerkedést.
-
Oneil_85
csendes tag
Szép képeket csinál éjszaka is.
-
Pityukaka
tag
Sziasztok, nemtom, lehet-e itt ilyet írni (mindenesetre off-ba teszem), de van egy zsírúj bontatlan, teljesen átlátszó tokom G2-re, ha netán vki vágyik rá... (pü vagy hardverapro)
-
lajki7
senior tag
Van ilyen jo fajta kitkat theme ha valakit erdekel
[link]
-
-
Viper26
nagyúr
-
válasz
vadászcsiga #8452 üzenetére
Hallgattam saját headsetjével is, meg a Sennheisereimmel, jó, de egyelőre csak a beépített lejátszót próbálgattam, de a no eq szól a legjobban, valahogy a manual eq-t nem tudom rendesen belőni. Az alap is jó, minden nélkül, csak kis basszust tolnék még rá (trance követeli).
Ami még számomra furcsa, hogy ha van valami esemény (nem fogadott hívás, e-mail, stb), akkor felélesztve a lockscreent, ezt nem jelzi, vagy írja ki pl. a T-mobile felirat alatt,hanem le kell rántanom az értesítési sávot,hogy lássam, hogy "mi történt". Az oké, hogy az adott app ikonján lesz badge jelzés, de ha ez épp nicns kint a lockscreenen, vagy "szem előtt", akkor sokat nem ér.
-
Cyrin
addikt
válasz
vadászcsiga #8452 üzenetére
3 nap után érzed a friss szabadlevegőt, amit a cigifüst miatt sose tudtad hogy van :-)
-
FrankMonzano
őstag
válasz
vadászcsiga #8449 üzenetére
Ez jó hír
.
-
válasz
vadászcsiga #8449 üzenetére
Én érzem, hogy olyan lesz ez, mint a cigiről a leszokás, 3 napot kell kibírni, utána már megleszel
Tegnap még földhöz akartam vágni, ma már egész jól belaktam,hogy az igényeim 80%-át már le tudtam fedni, holnapra ezt feltornázom még, és minden oké lesz.
Most már csak a picasa-ból albumokat is lementő app kellene és minden frankó, pár apróságra meg majd találok valamit, ami még zavar, hogy most olyan, amilyen.
Bár az any.do hazudik ott a sáv alján: [link]
-
zack
nagyúr
Nincs még sehol KitKat International D802? ParanoAndroid-ot tettem fel 4.4-ből, de szerintem csak ideiglenes leszm amíg a hivatalos meg nem jön.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FrankMonzano #8446 üzenetére
Nem hiányzik egyáltalán, ugyanazokat az appokat használom szinte mint iOS-en. Egyelőre stabil is, nem tudok semmi nagy drámáról beszámolni
-
djoei
tag
http://www.droidviews.com/collection-of-beautiful-themes-for-lg-g2-home-launcher/
pár lg g2 theme semmi mókolás csak telepiteni kell
-
kgero86
tag
Sziasztok!
Sikeresen ROOT-oltam a G2-t.
Nem tudtok valami alkalmazást amivel le tudnék szedni pár felesleges alkalmazást a telóról pl:play könyvek,play zene,e-mail....... -
FrankMonzano
őstag
válasz
vadászcsiga #8444 üzenetére
Most mar megvan egy ideje neked ez a telo. Igy iphone utan milyen az android,pontosabban a G2 ?
-
Tamás34
senior tag
válasz
vadászcsiga #8444 üzenetére
Így is lehet nézni! Csak kissé zavaró, hogy gyengébb telókon ilyen probléma nem volt! Ez van, így jártam!
-
lalyoska
tag
Kedves G2 rajongók!
Már nagyjából teljesen eldöntöttem hogy G2-be ruházok be, viszont egyetlen aggodalmam van... nos ahogy néztem nappal gyönyörűek a képek, viszont az éjszakai fotózása milyen? Sötétben igaz, hogy gakorlatilag használhatatlan?
Köszi! -
ÁÁÁ megvettem a G2xposed-ot és nem találom a navbar eltüntetést. Most mi van? Kivették belőle? dehát azért vettem meg...
-
-
vtechun
veterán
válasz
vadászcsiga #8429 üzenetére
lehet nem haladok a korral, de mitől különleges ez az invisible shield más kijelzővédő fóliával összevetve?
-
Nordik
őstag
Mit tapasztaltatok az intelligens automata vagy a normál üzemmóddal lehet jobb képeket lőni?
-
válasz
vadászcsiga #8429 üzenetére
Így is vettem... mert sajnos az original előre nem az igazi, mert kicsit narancsos a felületet a fóliának. Oda HD kell. Így majd maradni fog ugye az original screen része "tartaléknak", mert előre a HD kerül,de az nem baj, mert ha esetleg garanciába cseréltetni akarom a HD-t az elejéről, addig amíg megjön, felrakom az original-t.
Nincs szóismétlés, á, dehogy
-
lajki7
senior tag
válasz
vadászcsiga #8425 üzenetére
ha annyi tokod lesz hogy mar nm gyozod szusszal veszek egyet toled
Koszi!!!
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8425 üzenetére
Szerintem is nagyon jó cucc, bár én most csak olcsó fóliát vettem előre, hátulra meg vágtam papírboltos a4-esből.
-
válasz
vadászcsiga #8421 üzenetére
Én úgy vettem, hogy az original-t hátulra (jobban tapad, a felület meg nem baj, ha narancsos, hátul az pont jó, mert nem display ugye, előre meg a HD-t. Mindenképp nedveset vegyél, azt könnyű felrakni,dde vedd figyelembe, hogy felrakás után szó szerint hányás lesz, de 1-2 nap alatt kiszárad alóla a folyadék, és szép lesz nagyon, hogy rászívja magát a fólia a telefonra (feléve, ha nem hagytál alatta pár porszemet/gyöszt).
-
ferrari1
őstag
válasz
Sőt, ha lezárt kijelző mellett hosszan nyomod a hangerő le gombot, akkor is elindul a kamera.
-
Toobee
veterán
válasz
A nedvest talán 24 órán keresztül szárítani kell felrakás után, viszont azt borzasztó könnyű felhelyezni. Én azt venném.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #8396 üzenetére
A kamera feleslegesen van kint a lockscreenen alul, ha balra húzod a képernyőt onnan elérhető azonnal.
Invisible shieldből melyiket ajánlod? Origanal vagy a high definition? Full body az ok de wet, vagy dry? Én is berendelek egyet, sosem volt még IS-em, ha jól látom még a posta is ingyenes ma
-
lajki7
senior tag
Csak h mindenkit rafuzzek erre a widegtre
csinaltam ideglenesen egyet a kezdokepernyore!! Ha raboksz a Gmailre akkor bejon a Gmail
belehet rakni sok szart meg oda
Nesztek!!! Mindenki terjen at
-
ferrari1
őstag
Lehet nem passzolt rá tökéletesen. A sima G, az S4, egy i5 és most a G2-n is ez a fajta van ill. volt. Nem mondom hogy nem lehet karcos tőle, de nekem nem sikerült szerencsére. Ha gondolod megnézheted, atomstabil. Úgy tudom ebből is kettő fajta van.
Fehér telefonon a fekete tok kifejezetten ütősen néz ki.
-
lajki7
senior tag
válasz
ferrari1 #8412 üzenetére
Hat,nem tudom:/ nekem ossze karcolta rendesen a hasonlo fajta tok,S3akat. Eltelik egy kis ido nezzetek mar meg h karcos e vagy sem. Ha nem lehet rendelek egyet. Egyebkent az meg a bajom vele h allul,fellul nm vedi annyira:/ Nekem mst ez a Sline gumi tok van,kurva jo de kurva csunya
az a bajom vele
nem ehez a csucskategorias gephez valo
egy spigen jo lenne meg de az 8rongy ugy h hazhoz hozzak.
Mas: Btelnel nem tudom mit neztek/irnak de ahogy en lattam,keresoben az oldalukon,130ezer pezo az 1ev gyartoi garis 16os:/ mst akkor h van ez?
-
vadászcsiga
félisten
Én rendeltem egy feheret, majd meglátjuk, ettől függetlenül hiszek neked. Én minden ilyen tokomat leszedem amint hazaérek mert vendéglátásban dolgozom és kicsit maszatos lesz a telefon is meg a tok is, letorlom fertőtlenítő kendővel mindkettőt aztán csak másnap reggel rakom vissza
Na látom megjött az ellentétes vélemény is. Igy szokott ez lenni
-
ferrari1
őstag
Lehet nem mondok ujdonságot, de kaptam egy infót megfelelő helyről. Nem is olyan rég szó volt a 16 ill. 32 Gb-s romokról, melyik mihez jó. Azok a romok jók a 32-eshez, amelyek régiókódjában nem szerepel a 6-os szám, pl: 6HU, 6DE stb...
lajki7: Mivel egyáltalán nem mozog rajta egy fikarcnyit sem nem gondolom, hogy karc lenne miatta. Úgy ül benne a telefon mintha bentoba öntötték volna. Másfél éve ezt a tokot használom minden telefonomhoz és egyiken sem volt karc.
-
Na, felhívtam őket és elnézést kértek, az a 2 év gyártói garancia elírás az oldalukon, ugyanis az LG 1 év garanciákat szokott vállalni.
Így már is csak átlagos vételnek minősül, szóval az imént rendeltem be a megbízhatóbb B-Tel-nél egy fehéret.Alig várom a Pick-pack értesítést.
-
lajki7
senior tag
válasz
vadászcsiga #8409 üzenetére
Kurva jo hatlap,meg minden DE! akinek feketeje van az ne csodalkozzon h mikrokarcok lesznek a hatlapjan a portol!!! Mivel a tok muanyag nem gumi es slimcover feelingje van,ami ratapad nagyon a hatlapra
S3 kek es S3 feketenel tapasztaltam....szovalfelejtos ez a fajta hatlap szerintem
-
válasz
ferrari1 #8401 üzenetére
Nekem lezárt a homescreenre rakottat sem engedi méretezni... csak zizzen egyet, majd áthelyezhetem, illetve törölhetem ha felhúzom jobb felülre
vadászcsiga: TVC-mall-t hanyagolom egy ideig, ekkora hajóra még tokot is tennék, akkor jólenne takarónak... Tegnap és ma 50%-os kedvezmény volt/van az invisible shield-re, rendeltem egy pakkot, aztán az elég is lesz
lajki7: Nevét kéremszépen, kipróbálom.
-
ßrainiac
addikt
Sracok, en berendelem partnero-tol a cuccot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest