Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
twon
tag
válasz
vadászcsiga #8998 üzenetére
Valaki mintha azt írta volna hogy a T-nél 7000 ft-ért van eredeti tok!
-
jacis
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8998 üzenetére
16eFt
-
jacis
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8993 üzenetére
A gyári nagyon jó tok és szerintem is sokkal vékonyabb az alábbi fényképeken látható után gyártottnál. Annyi baj van csak vele, hogy fehéret nem szabad megvenni, mert fogja a farmer
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #8993 üzenetére
Tenkjuverimaccs!
Akkor igy most az lesz, hogy fekete G2 fekete tokkal vagy feher a farmerkek tokkal...
-
vadászcsiga
félisten
Icecave
Olvasom a kerdesedet az android app topikban, neked aztán vannak igényeid, elsőre nem is értemLehet jobban járnál ha megtanulnád az androidra való programozást. Sőt még lehet hogy mi is
-
vadászcsiga
félisten
Akkor tessék. Szerintem marha ronda de ez is ízlés kérdése
-
Azharel
aktív tag
Most hogy is van ez ? Nem mindegyik hátlap kompatibilis mindegyik g2-vel ? xda-n valami olyasmit láttam hogy d800/801/802 külön külön léteznek műanyag hátlapok.
Esetleg valaki szándékozik mostanában külföldről rendelni nillkin frosted hátlapot ? -
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #8988 üzenetére
Koszi szepen...
Viszont en a gyari lg window tokra gondoltam - a linken szereplo tokot biztos nem szeretnem!
-
GGMPC
őstag
válasz
vadászcsiga #8984 üzenetére
Na akkor itt valaszolja meg valaki a kerdeseket....!?.
Melyik szint javasoljatok - csak mert ugy hallottam, hogy talan a feketet benan vilagitja at a LED - mondjuk esti fenyviszonynal...
A masik kerdes, hogy hasznalja e valaki a quick windows tokot es ha igen, akkor mennyire kenyelmes a
hasznalata? -
vadászcsiga
félisten
Előzmény
Nekem fehér van, szerintem szebb de ez ízlés kérdése.
Quick Window tokról nem reg írt valaki képekkel együtt -
torrente777_
aktív tag
[link]
Valaki letesztelné mert nincs időm! -
jilian
addikt
válasz
vadászcsiga #8951 üzenetére
Hát ezt kipróbálom!
De jó lenne ilyen opció a többi böngészőben is.... -
válasz
ßrainiac #8983 üzenetére
T-nél nem volt akkora, nekem meg szempont volt a T-s vásárlás.
Végülis, ott a Goole drive, meg ott a Dropbox, amit feltornáztam már 10 gigára,de "tovább nem megy" sajnos. Akinek több tárhely van Dropboxon,hogy csinálta? Referral-al már nemigen lehet, mert sok embernek van már ahhoz, hogy bárki ismerőst rajtam keresztül regeltessek.
vadászcsiga: Az ok, de nekem fontos a PC kliens. Most is már kettő van, Drive, meg dropbox, bitcasa-val meg lenne mégegy
Ellenben, utóbbiban van auto upload?
-
válasz
KalocsayMate #8980 üzenetére
Azért azt ne feledjük, hogy 250 mb/file a korlát. Magyarul csinálsz egy kicsit hosszabb fullHD videót és azt már nem tudod oda feltolni...Mármint a Box-ba, úgyhogy az ember ilyenkor cs*szheti az 50 giga tárhelyet.
-
ßrainiac
addikt
válasz
KalocsayMate #8980 üzenetére
1080p 60fps - nem lenne kedvem ezekbol a tobb GB-os videokbol felhobe toltogetni
-
KalocsayMate
csendes tag
-
Totoo95
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide kéne írnom, de gondoltam itt mégis csak tapasztalat alapú válaszokat kapnék.Az lenne a problémám, hogy a régi kis Nokiám megfeküdt, ok nélkül hívogatja az embereket. Már eddig is terveztem egy új telefon vásárlását, de így már muszáj lesz. Az LG G2 és Sony Xperia Z1 között gondolkozom.
Mind a kettő nagyon tetszik, de ha már ennyi pénzt költök, akkor egy olyan telefont szeretnék amit sokáig tudok használni, nem kell mondjuk 1 éven belül lecserélni.... G2-vel egyedül az a bajom, hogy a Telenor-nál csak 16 gigás készülék kapható és félek, hogy ez mennyire lenne elég egy olyan embernek mint én, aki filmezik, játszik stb... (ebből ugye majdnem 6 gigát maga a rendszer foglal le ha jól tudom).Esetleg ti melyik telefont ajánlanátok és miért?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
ßrainiac
addikt
válasz
KalocsayMate #8976 üzenetére
Nem veszes a hatso gomb, nem is nyomodik, mert sullyesztve van
Tok ajanlott hozza, ugy nem a dudoron fekszik, ha lerakod az asztalra.
-
KalocsayMate
csendes tag
válasz
Loretto #8975 üzenetére
Igazából nekem a Nokia 5228 után azt hiszem ég és föld lesz ez a telefon, viszont hosszú távra tervezek vele
Már csak egyetlen kérdésem volna feléd a kijelzőről mi a véleményed? Ja és még annyit, hogy a hátán lévő gomb nem idegesítő vagy ütődik mondjuk amikor lerakja az ember az asztalra vagy a zsebben megnyomódik?
-
Loretto
veterán
válasz
KalocsayMate #8974 üzenetére
Abszolút nem. Ellenben - számomra - a legnagyobb pozitívum az akkuidő. Anno a Galaxy S4, Huawei P6 voltak még ringben, de ez lett. A Huawei nagyon szép cucc, de nekem "vágta" a kezem, mivel vékony és markán élei vannak, viszont fém, olcsóbb is, de emellett döntöttem. Nem bántam meg.
S3 miniről váltottam, talán annyi, hogy az ott jól ment RDP progiból kellett egy másik.
-
Amikor régebben iOS-ről postoltam képeket a facebookra, azt egy "iOS photos" könyvtárba tette és odairta,hogy iOS/iPhone használatával. Most viszont az G2-vel készült fotókat csak felteszi a mobil feltöltésekbe és nem tesz oda semmi "jelzőt". Ezt hogy lehet beállítani? Na nem nagyzolásból, csak így van/lenne mi alapján rendezni a képeket.
-
Loretto
veterán
válasz
KalocsayMate #8959 üzenetére
Nálam ilyen furcsaság jön elő, ha mondjuk egy napot Wi-fin van a telo, és utána mobilnetre kell váltanom, akkor csak hálózati mód változtatással lesz megint mobiladatforgalom. Érdekes.
-
ßrainiac
addikt
Lehet hogy pesszimista vagyok, de az utobbi nehany telom fuleset ki sem bontottam h kiprobaljam
ezzel sem lesz maskepp. 150+ ezres teloknal meg nem fer bele a koltsegvetesbe egy kozepes minosegu fules sem
Ahogy honapokig "nem kell" kamera frissitest sem kiadni egy ilyen aru telefonnal. Csak akkor mondjak meg h melyiket tamogatjak jobban. (Jahogy ez a csucstelo, live with it
)
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném visszarakni a gyári rendszert, viszont az a problémám mikor elindítom a winen az Uptestex-et akkor nem látja a telefonomat a pc. Mit tudok tenni? LG driver fent van elvileg.Köszönöm előre is a segítséget. -
ßrainiac
addikt
válasz
bigdee888 #8956 üzenetére
Egyetertek, nekem sem allt kezre. Mas az elrendezes es a gombok grafikaja designra hajaz mintsem hasznalhatosagra. Korabban linkeltem is a google keyboard 2.0-at emiatt, ez egy telepitheto apk amit stock rendszerre is fel lehet rakni (nexus 5-bol extraktalva
)
F-ECT$: majd a 4.4 felturbozza ha egyszer megkapjuk. A nexus 4-em is iszonyat volt 4.2-vel, 4.3-mal meg hasitott mint az allat. S4 es G Pro a nyomaba sem ert erzetre.
-
tothgergo90
tag
válasz
rx8pencz #8955 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van a füles. Az előttem szólóhoz hasonlóan tudom mondani, hogy megfelelően kell illeszkednie a fülcsatornába a fülhallgatónak és akkor lesz jó a basszus.
Én Poweramp-et használok egy kis eq beállítással, illetve +bass-tremle és szerintem tökéletes. ja és ugye a .flac
Próbáld ki...
Azt meg nem értem, hogy az emberek többsége miért a basszus "mennyiségén" van fennakadva. A mély tartományon kívül van közép, magas. Ha ezek kiegészítik egymást és nem nyomja el az egyik a másikat, akkor hallható szép, dinamikus hangzás. Szerintem... -
Injun
senior tag
Hogyan tudom beállítani,hogy a led világítson ha Gmail levelet kapok? Köszi.
-
Naras
őstag
válasz
KalocsayMate #8959 üzenetére
Nem, ezek a dolgok rendben vannak, egyébként meg olvasd el pl. az első hozzászólást... nagyon jó teló, ár/teljesítményben a topon van...
-
KalocsayMate
csendes tag
Akik tulajai és aktív használói eme telefonnak: 1.milyen negatívumot tudnának mondani a telefonról? 2.Sebessége teszem azt játékoknál amik igénybe veszik a telefont nem keletkezik szakadás/szaggatás vagy hasonlók. Előre is köszönöm erre a kérdésekre a választ
-
Naras
őstag
válasz
rx8pencz #8955 üzenetére
Ha kicsit jobban illeszkedik a füledbe, jobban belecuppan a gumiharang, akkor jobb lesz a basszus is... nem szól olyan rosszul egyébként sztem... nekem egyébként egy AKG K330 van, az nagyon jól szól, de ott is tapasztalat, hogy megfelelő méretű gumi kell, illetve, hogy a fülben jól helyezkedjen el, illetve BT fülesnek egy LG HBS-700 - at használok, az is elég faja, de mindegyiknél érvényes a megfelelő illeszkedés. Próbálgasd még kicsit a gyárit esetleg, ha rendesen benne van a füledben, jobban kéne szólnia...
Egyébként, AKG - t pl. már kapsz 20k alatt, és azok elég jól szólnak, de mást is találsz ennyiért, bár, én telóhoz BT fülest vennék...
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Folyton azzal szenvedtem ennel a telefonnal miota megvettem, hogy a gyari billentyuzettel allandoan felregepeltem.
Most feltettem egy 4.4-es CyanogenMod-bol a gyari AOSP billentyuzetet, es meg is szunt a felregepeles.Nektek nincs ilyen? Velem van a baj?
-
rx8pencz
tag
Üdv!
Kicsit többet vártam a gyári fülestől,hangosnak hangos,de elfért volna benne több basszus.Szerintetek milyen fülhallgatót lenne érdemes venni hozzá?Max 20.000 Ft-ig. -
Sokat kerestem WakeOnLan programot. Szokásommá vált, hogy mikor ébreszt az óra reggel, vagy hazaérek, akkor a telefonon egy programmal elindítom gépet,hogy mire odaérek, be legyen bootolva
Volt is, ami egyből ment (pl), de aminek nagyon jó a widgetje, az nem működik, csak egyszer, de ha lecsatlakozok a wifiről (hatótávon kívül kerülök), majd vissza, akkor már nem ébreszti fel a gépet. Ez vajon mitől lehet?
-
Cathulhu
addikt
Megjott a Nillkin QuickView-s tokom tegnap, par kep, aztan a velemenyeim
A tokrol:
Szerintem nagyon szep, direkt olyat kerestem, aminek varrva van a hatulja, szerintem elegans. Sajnos a pant kicsit tul keskeny, igy a fedo nem fekszik fel teljesen a telefonra, ahogy a kepen is lathato. Reggel ota hajligatom es nyujtogatom kicsit, azota nagyon sokat javult, szerintem rendben lesz idovel. (viszont a tok mar epp annyival novelte meg a telefont, hogy uj ovtokot is vennem kellett, eredeti Heng Da markajut
)
A QuickView azonnal, kerdes nelkul mukodott, viszont a gyari tokkal ellentetben a Nillkinen hianyzik a lednek a res, majd el kell vigyem egy bordiszmuveshez lyukasztani, 1 fekete pont.
Folia is jart hozza, sokat gondolkodtam feltegyem-e, hiszen tokban van es ovtaskaban hordom, nem zsebben, de vegul adtam neki egy eselyt. Habar a Nillkin a minosegibb kinai vacak markak koze tartozik, sajnos a folia mindenhol kisebb 1-2 mm-el, igy nagyon nem szepen fekszik fel, szerencse, hogy a telefon feher, igy egyaltalan nem latszik. Meg egy fekete pont.
Osszessegeben jo tok, foleg hogy otode az ara a gyarinak, de nem kompromisszummentes elvezet...A telefonrol:
Maga a funkcio egy nagy 0, zero, semmi...
Harom modja van:
- ora: ez legalabb tobb skinnel rendelkezik, nemelyik meg hajlando a notificationoket is kijelezni, ha epp kedve tartja.
- zene: csakis kizarolag a gyari zenelejatszot tamogatja, ami szereny velemenyem szerint egy szemetIgy ha akarjuk a QuickViewt erdemlegesen hasznalni is, megis rakenyszerulunk.
- idojaras: mutatja az aktualis idot es idojarast. Szep designos, de az elmulasztott esemenyekrol melyen kussol. Raadasul boven sotetedes utan meg verofenyes nyari napsutest mutatott -2 fokban, ez engem zavar.
- +bejovo hivas: ez az egy remekul mukodikSzoval summa-summarum: aki akar egy igenyesen kinezo szep tokot a telefonnak, az probalja ki nyugodtan a Nillkint, megeri az arat. Maga a kisablak funkcio miatt viszont inkabb ne...
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefonom és flash recoveryt is raktam fel. Kérdésem az lenne, tudtok javasolni valami jó custom roomot esetleg kit-kattot? Probáltam egy AOSP-ből szerkesztettet, de az telepítéskor behalt. Vagy a recovery nem jó amit felraktam esetleg? Találomra raktam fel egyet, nem tudom most melyik a legjobb. Köszönöm előre is. -
ferrari1
őstag
Próbálta már valaki a kínai E, F, G romok valamelyikét? Van bennük vajon magyar nyelv?
-
Cathulhu
addikt
válasz
vadászcsiga #8934 üzenetére
mercury: csak S2-es velemenyt tudok mondani rola: lassu, bugos, nemjavitjak. G2 ota az alapbongeszot hasznalom.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Túl sok ujjmunka??? egy lefelehúzó mozdulat az egész és visszavált eredetibe,frissited,majd visszatolod.felfele. 2 ujjmunka az egész,h frissitsd. a többinél se kevesebb.
Messze a Dolphin HD a legjobb. Én már mindet kipróbáltam,legalábbis vagy 5-6-ot a fontosabbak közül,de ez jött be egyedül.
-
válasz
vadászcsiga #8941 üzenetére
Gyárit használok (az neked nem jó azt hiszem, de leírom), ott beállítások - emailcím - lekérdezés időköze. Push-t itt nem találok opcióként.
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8941 üzenetére
Push, azonnal kapod. On off allas van.
-
-
toto0569
addikt
válasz
én erre esküszöm...lehet görgetni a hangerő gombokkal ,így nem kell a kijelzőt tapizni érte.
-
Tekmen
aktív tag
Na úgyfest, hogy jövőhét péntektől csatlakozom a táborhoz
, ki milyen hangkeltőt használ?
-
jilian
addikt
Meg a pendrájv segére is egy usbé luk, hogy még úgy is lehessen tölteni...
(#8934) vadászcsiga
Kevés az 5,2 ", hogy full screen kell???
Én sem tudok dönteni böngésző ügyben.
Mindíg van valami amibe bele tudok kötni.Nekem az feküdne például, hogy az egész fejlécet mondjuk alulra rakni....
-
Segitséget kérnék töletek, ma vettem ilyen kütyüt és a wifi problémám van.
Hiába csatlakozik, pár másodpercig van kapcsolat és utána kiírja, hogy gond van a hálózattal.
635 d-llink routerem van.
Minden más wifis eszközöm müködik szépen.
Mit csináljak most? -
vadászcsiga
félisten
Nem bejovos ez a dolphin, túl sok ujjmunka pl ha frissíten akarom az oldalt fullscreenben. Mercury browserről mi a vélemény? Ios-en komáltuk
-
Azharel
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8928 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz most esik le, az lg l9-em is ezt játszotta párszor... Azt hittem ez g2 bug.
-
Oneil_85
csendes tag
Visszatérve az előző témákhoz, én a puffin böngészőt használom ,már egy jó ideje ( abból is fizetős verziót ) és nagyon megvagyok elégedve vele flash tartalmak tekintetében. Használtam már előtte elég hosszú ideig opera minit, chrome, dolphin hd böngészőket, de azok nálam a nyomába sem érhetnek ennek a böngészőnek. Semmi sem tökéletes 100%-ban ,de az én véleményem szerint ez már majdnem hozza azt a szintet a honlapok megjelenítésében ,mintha egy asztali gépen egy böngésző. Nagyságrendileg. De ez csak a magán véleményem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Azharel #8927 üzenetére
Nálam is ez van évek óta de nem készülék függő mert 3GS-en és i4S-en is ugyanez volt. Én nem a repülőgép módot szoktam kapcsolgatni hanem a 3G-t ki-be, utána mindig jó. Szolgáltató probléma ez, zaklattam már vele a T-t de nem tudják megjavitani. Mosolyogtam amikor ennél a telefonnal is először előjott
Apaxp
Meg van már köszi. Dolphin nem tudta leszedni a linkedbol a fájlt, Chrome igen -
Azharel
aktív tag
Olvastam róla, hogy néha nem akar bekapcsolni a mobilnet, csak telefon újraindítás után. Nem tudom találtatok rá megoldást, de nálam semmi köze a wifihez. Nem is használom a wifit, másnap reggel már nem megy a mobilnet. Nálam a megoldás egyszerűen újraindítás helyett annyi, hogy repülőgépes mód be majd ki, és utána már megy a net. Ha valaki már rájött erre a megoldásra akkor sorry.
-
Apaxp
senior tag
válasz
vadászcsiga #8925 üzenetére
-
aTe014
aktív tag
válasz
lord.lakli #8921 üzenetére
Információknál:
"A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az előforduló hibákért, elírásokért elnézést kérünk, de felelősséget nem vállalunk! "@ktg3:
De amúgy szerintem korrekt bolt lehet. Persze, azért valóban érdemes ímélben / telefonon egyeztetni velük! -
DonMaster
addikt
válasz
vadászcsiga #8920 üzenetére
ott nincs hd csak sima a ketö nem uygan az , mivel fhd a kijelzö ezért a hd jobban van optimalizálva a g2 höz is meg megjelenitésekben is a youtube is megy fhd ban benne nem csak hd ban ami 720p, sokkal jobb a flash ami benne van mint a simában
-
DonMaster
addikt
válasz
vadászcsiga #8915 üzenetére
[link]10-es
-
k5.20
senior tag
válasz
vadászcsiga #8915 üzenetére
Az adatlapon, amit a fotón láthatsz lejjebb, szerepel egy sor:
Previous: Dolphin Browser HDAzaz, azt már nem fejlesztik, hanem ez van helyette.
-
ktg3
őstag
Alapból cska 1 bolt van ami 117-ért adja egyáltalán, de pl B-telhez 124-ért ki van írva, hogy 27% áfát tartalmaz.
A többi bolt 124-ért sem áfásan adja.... -
ktg3
őstag
117-ért nem tudnak áfás számlát adni. Ez wtf?
-
DonMaster
addikt
válasz
vadászcsiga #8895 üzenetére
[link]ennél nem tudom egyszerübben mutatni, playen nincs hd de google beirod , hoyg dolphin hd .apk download és ad annyi milio linket és van a hd bol magyar nyelvü is nem playen kell keresni hanem simán google-ben sokkal több alkalmazás van googl-ben mint playen. amuyg ez xda-s link tuti megy én is ezt használom
-
ktg3
őstag
PartNero-tól érdemes G2-t venni?
Mennyire megbízható bolt? -
Toobee
veterán
Gondolom valahogy úgy szólhat az akció, hogy az alap, mindenki számára elérhető Box-os tárhelyet egészíti ki 50 GB-ra, ha ez már neked megvan, akkor nem tesz semmit. Sajnos nekem sem adta hozzá, pedig nagyon örültem volna neki. Máshol ezért már komoly pénzeket kellene fizetni.
-
F-ECT$
titán
válasz
alextheboss #8897 üzenetére
hülye vagyok, boxra gondoltam, ott van 50 gb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest