Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
atti1848 #65403 üzenetére
Android mini tv vagy micsodat ismeritek? Kis Androidos kutyu, HDMI-vel megy a TV-re.
Az tok jo lehet egy ilyenre amit mondtal, kisebb, mint egy telo, elfer a zsebben siman es aramrol megy, nem kell leszivatni a telo akksijat.
10-20k kozott mozog egy ertelmes darab.
Bovitheto microSD-vel, megy vele ugyanugy az eger bill kombo, stb.
-
ßrainiac
addikt
Sracok en teglasitottam
Mar nem a G2-ot persze, hanem G4-re valtottam
Most hogy lassan egy napja nyomkodom, kezbe vettem a G2-ot es azt kell hogy mondjam, nem feltetlenul er meg ennyi plusz zsetont ez.
De furdallt a kivancsisag, ez van (lehet, meg visszaterek
).
Az elso nehany perc tapasztalata amugy az volt, hogy ez egy nagy G2. Azt mondom, a G3 helyett ezt kellett volna kidobni, az a telefon katasztrofa, ez viszont abszolut jogoa utod (csak kicsit dragan.. bar ez relativ).
-
ßrainiac
addikt
válasz
r3dwo0d #65170 üzenetére
Csak feheret ne, abbol.
Durvan elszinezodik (hasznalattol is, valamint minden megfogja).
Viszont ami a Nillkinnel is jobb, az az IMAK tok (höhö @ nev), baromi jo a fogasa es karcsubb vele a telo, mint az elobb emlitettel.
Felesegeme (persze ti fekat vegyetek
)
-
ßrainiac
addikt
válasz
Quqesz #65077 üzenetére
Tele volt mindket kezem es bepalinkazva vhogy a szajjal valo szallitas esszerubbnek tunt, minthogy siman zsebre rakjam ahogy mindig is teszem maskor
aya: Amugy IMAK tok rajta volt, az meg franko, ongyogyulos (most h teszteltem, ez is kiderult
) anyaggal van bevonva a hatulja. Szoval a keret jelenti, hogy aggodalomra semmi ok
-
ßrainiac
addikt
Kiesett a telefon a szambol (nem rohog
) a betonra, szoval drop test kipipalva, nulla baja van, en azt mondom, nem hogy birja, hanem egyenesen szereti
-
ßrainiac
addikt
válasz
goblin1983 #65051 üzenetére
-
ßrainiac
addikt
válasz
norbert1998 #65043 üzenetére
Keressunk valakit, akinek a G hianyzik es legalabb az egyikotok jol jar
-
ßrainiac
addikt
válasz
vadászcsiga #65035 üzenetére
Csak olyan 2 eve, amikor katasztrofa volt. A mostani vetelre azonnal ment fel a Lolli.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ruzcak #65032 üzenetére
En is sokaig haborogtam ilyesmiken.
De nincs tokeletes telo, ahogy az eletben sincs semmilyen teren tokeletes. Valamit valamiert elven valasztasz egy telefont es hasznalod. Ha nem jo, tovabbalsz, ahogy eladogeppc is es jomagam is teszem nem kevesszer
Amugy ha nem hianyoznak plusz feature-ok, akkor tegy egy probat a Nexus 5-tel, a felesegem a mai napig sirja vissza, hogy nem volt vele problemaja soha (nekem negyszer is volt
- marmint nem problemam, hanem 4db Nexus 5-om).
Vagy vard meg az uj Nexus 5-ot, remelhetoleg ugyanazt a megbizhatosagot kapod ujabb kontosben, jobb hardverrel.
-
ßrainiac
addikt
válasz
eladogeppc #65020 üzenetére
Nem emlitettem a G4-et szerintem
Most, hogy visszaolvasok, biztos is vagyok benne, hogy nem emlitettem
Egyebkent ha mar itt tartunk nezd meg, milyen kepeket lo a G4 (tudom, hogy volt neked), szerintem magukert beszelnek: [link]
El is gondolkoztam rajta, hogyha lemegy 100 ala/kornyekere, veszek egyet vmikor jovore.
Azt hogy erted hogy nem talalsz makro modot? A Focus almenuben van. Raadasul van manualis is.
A G3 kameraja amugy borzalom volt szamomra, de vilagosabb es kontrasztosabb kepet lo ennel, tegnap elott teszteltem. Ott a fenyforrasok elmosodasaval volt baj, vagy nem is tudom, hogy mondjam. Nagy csovak jottek ki a lampakbol, mintha maszatos lenne a lencse.
Aztan ott a Honor 6 Plus, meg a Nexus 6, ezeknek szinten rohadt jo a kameraja (utobbinal szigoruan HDR+ modban mindig, kiveve ha vakuzni kell), szoval senki ne jojjon netes review-kkal pls, hasznaltam sokat es brutal szepeket lo.
Mind a G4-et, mind a laser focust te hoztad fel, utobbit sem enlitettem sehol fentebb.
-
ßrainiac
addikt
Amugy akik hasonlo "fektelen" (
) eletet elnek mint en, es sok tab van a Chrome-ban nyitva, probaljak meg, hogy bezarnak nehanyat, most 36 helyett lementem 18-ra, mert eszrevettem, hogy Chrome-bol home-ot nyomva tolti ujra a launchert. Bezartam nehanyat es most eltunt a jelenseg ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #65013 üzenetére
Leginkabb a hatlap miatt irom, kijelzo arany zsir, igen. Ez most olyan, hogy a 4x HD is meno telefon volt, de ma mar nem biztos h azt mondja ra barki, hogy "huuu, de komoly, legszivesebben tok nelkul hordanam". Manapsag tehat vannak szebb teoefonok is, eleg ha csak melle rakjuk egy G3-nak es azonnal feltuno lesz a premium erzet a masik javara.
2 eve amikor feherben megvettem, nalam is nagyot utott. Ma pedig mar mas szemmel es erzessel veszem kezbe, mar nem egy premium flagship, hanem egy kompakt felso kozep kategoria erzetet kelti.
Zsolto: sok minden, amikkel egeszen jol egyutt tudok elni. Rossz automata exposure kep es videonal, fatyolos kep, rossz automata feheregyensuly, nem termeszetes fenyben sokat butit a kepen az automatika, stb.
-
ßrainiac
addikt
válasz
eladogeppc #65011 üzenetére
A penzet megeri (kamera a gyenge pont csak), de szamomra hasznaltan jobb vetel volt. Mondjuk 80-ert 32GB-os ujonnan jo vetel valoban.
Amugy el nem tudom kepzelni, hogy nalad valami besarguljon az alatt a par nap alatt amig hasznalod
max ha gyari hibas es ugy veszed ki a dobozbol ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz
szatomi30 #65004 üzenetére
80-90-ert semmikepp. Es nem azert, mert ennyiert veszel sokkal jobbat, hanem mert hasznaltan boven jo es sok-sok penzt megtakaritasz.
En harmat vettem 44, 55 es egyet 60-ert az utobbi honapban, mindharom tulajdonos tokeletesen meg van elegedve vele (koztuk en is).
Megnezed, hogy milyen allapotban van, kijelzo ha karcmentes oke, hatlapon esetleg lehetnek kopas nyomok pl. tok miatt is, de szerintem nem gaz (csupaszon nem egy szep telo, ugyis raksz ra egy dizajnos tokot, pl. IMAK, ez nem csak h jol nez ki, de baromi jo a fogasa es vekony is).
Termeszetesen en is mindig ujat veszek ha tehetem, vagy legalabb makulatlan allapotut, de amiota megvettem ezt az olcso (ertsd: nem 120-130k koruli), jol mukodo telefont, a penztarcam sulya sokkal kielegitobb, mert ahogyan fent is irtak, megcsinal mindent amit a nagyok, de nekem az volt az igazan nagy dolog, hogy azok aranak akar egyharmadaert (igy, hasznaltan).
Ujonnan veve mar nem adna ugyanezt a feelinget (foleg ha azt nezzuk, hogy az egyiket az uj aranak a feleert vettem).
-
ßrainiac
addikt
Nalam rootolatlan kdz-s stock lolli, zero lag (kiveve amikor az appok frissulnek ^^).
Lehet, teszek azonban egy probat a Cloudy-val.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64949 üzenetére
Valszeg a Nova is tokeletesen teszi a dolgat, azt force-olni is tudod a memoriaba, hogy ne toltogessen ujra (a gyari sajnos neha megcsinalja, bar az az 1 sec nem vag foldhoz), szoval mindketto jo megoldas lehet, de ha kell a gyari widget, asszem az nem lesz Novan.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64947 üzenetére
Smooth volt nalam baromira, csak lassan nyiltak meg az appok.
Launchert azonnal csereltem Nova-ra, azt szoktam meg korabban tobb telon is, de valamiert visszamentem gyarira - mar nem tudom, miert - es amikor lattam, hogy milyen gyors, toroltem a Novat.
Ellenben G3-on a stock launcher marha akadozos, app drawert megnyitod es tolti be a programokat, nagyon gaz. Pont ma nyomkodtam az en regimet havernal aki megvette, eg es fold a ket telefon.
Frissitettuk neki Lollira hatha jobb lesz, hat.. Ugyanaz.
Legkozelebb kap egy Cloudy romot es levesszuk a felbontast 1080p-re.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64944 üzenetére
Nekem Honor 6 Plus volt, ami a Matenal vmivel komolyabb hw-ben, de sajnos nem volt olyan gyors mint gondoltam, vagy akar olyan gyors mint a G2..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64879 üzenetére
Nem tudok sajna megbizhato eladot, de tobb 60 koruli telo is van fent, zsir ujak es tobbezer vasarlas utan is 99.x%-osak az eladok.
En berendelnek egyet, csak jo ez a G2 is, meg nem olyan reg vettem
Masik meg, hogy a Nexus 6 utan kulon orultem annak h vegre be tudom rakni az autos tartoba es lehet rendesen navigaciozni.. 6" nem megy bele a Montar Winnergear-be
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64877 üzenetére
G Pro 2 nem hoz lazba 63k korul ebayrol?
En sokat agyalok rajta, de csak mert ugyanez a bejaratott, jol mukodo rendszer.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Quqesz #64871 üzenetére
Az a V10 amelyiken additional kijelzo van? Nemaaar.
Az valami borzasztoan nez ki azzal tok felesleges plusz kijelzovel. Mintha egy hardveres Qslides-t csinaltak volna ezzel
Miert nem lehet a nagy kijelzon, konyorgom? Hogy hasztalanul megnovelje az eszkoz hosszat? Vagy ha mar alapbol ekkora akkor elvegyen a fo kijelzo meretebol? Hat nem, kosz :/
De ha van valami erv ra, szivesen meghallgatom, tenyleg.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
eladogeppc #64862 üzenetére
Abszolut igy van, en is komoly telok utan allapodtam meg ennel. Igaz, barmit hozhat a jovo meg, de ez szinten hibatlan. Minden egyes nap elcsodalkozom rajta, hogy mennyire nincs vele gond
-
ßrainiac
addikt
válasz
goblin1983 #64847 üzenetére
En is igy voltam vele, ha olvastad feljebb:
"..jo, hogy rakerultek a stereo hangszorok, parasztvakitasnak tartottam, de brutalis a kulonbseg egy normal telohoz kepest."
Hidd el, hogy igenis van ertelme
-
ßrainiac
addikt
válasz
Danny365 #64827 üzenetére
En a G2-nel csak a fenyerzekelot szoktam letakarni a kis kava miatt, bar ez nem annyira kellemetlen, mert lehuzom a notificationt es kiveszem az auto fenyerot.
A G2-nek nagyon rossz a hangszoroja, a stereonak az elhelyezese es maga a technologiaja miatt is merfoldekkel komolyabb hanghatast eredmenyez, amjre azt mondanam, mobilra nem is kell komolyabb, eddig meg a sima egyhangszorosra mondtam ugyanezt
Engem nem vonz ez a telo megvetelre amugy, max. a felesegmnek, o nagy Nexus 5 fan volt. Egy G2 2017 kene, ha lenne ilyen
-
ßrainiac
addikt
válasz
Danny365 #64820 üzenetére
Nagyon baron nez ki, jo, hogy rakerultek a stereo hangszorok, parasztvakitasnak tartottam, de brutalis a kulonbseg egy normal telohoz kepest.
Nagyon szep rajta minden es igazi upgrade egy Nexus 5 utan, nekem csak az also-felso kavaval van gondom, lehettek volna G2-esebbek
-
ßrainiac
addikt
válasz
stefi68 #64705 üzenetére
Felesegemnek S5 volt, kevesebb, mint a feleert vettem meg hasznaltan a G2-ot es egyikunk sem banta meg. Nagyon jo, porgos a rendszer, kamerara nem tudom egyertelmuen azt mondani, hogy rosszabb a G2-e, mert ezzel kapcsolatban nem voltak nagy remenyek, viszont S5-nel igen (a tesztek alapjan), es nem hozta az elvartakat :/
En egyikotoknem sem ajanlom, bar annyibol jo, hogy egy vizallo telot nyugodtabban viszel ki a strandra (ha megvarod a kovetkezo nyarat vele.. Nem hinnem
).
-
ßrainiac
addikt
válasz
Quqesz #64695 üzenetére
Nektek sem volt meg igazan forro telefonotok..
Olyan, amit ha nyomkodsz egy orat, mar az ujjbegyeiden erzed egy erintes utan h meleg. Fuhuuu
eladogeppc-vel meg nagyon sok mindenben egyetertunk. Amugy miert nem veszel egy G Pro 2-t? En sokat gondolkozom azon, hogy azt kellett volna ehelyett. Persze nem cserelem mostmar le es szeretem is nagyon, csak megis.. Egy fokkal komolyabb gepezet (meghat a kijelzo meret is kiralyos). Na de ha G2-t akarsz nagyobb kijelzovel, akkor G Pro 2, egyertelmu. Ebayen 63k az uj
Nalam a G2-nel az egyeduli dolog per pillanat amit ugymond le kell dugnom a sajat torkomon a kamera. De nem olyan vesz am, loves utan 2 perc Snapseed es mar szep is a kep.
Ez pl egy naplementes, voroses lilas fenyben keszult, nekem szemely szerint nagyon tetszik, persze a kompozicio sajna nem 100as
: [link]
-
ßrainiac
addikt
válasz
Balazska15 #64606 üzenetére
Kameraban jobb, mint a G2, de a szoftver szerintem gaz es kiforratlanabb (meg mindig... Hihetetlen amugy), darabos, pedig tok egyszeru grafikaju, tularazott is maga a keszulek, es amikor legutobb romoltam, CM-et nem talaltam ra az egesz internetbe
-
ßrainiac
addikt
Felesegem telojan nem syncel a Gmail :/
Nalam semmi gond ilyen teren. Neki v30b, nekem v30f van.
Megneztem az app beallitasokat, pipa be van, szinkronizacio is engedelyezve a telon, fiokoknal is minden stimmel. Restart, fiok eltavolitasa, majd hozzaadasa is megvolt.
Soha nem talalkoztam meg szerintem ilyen hulye hibaval Androidon.
Szerintetek is a factory reset maradt mar csak?
-
ßrainiac
addikt
válasz
laci1892 #64574 üzenetére
Hogyha jon ki ra ertelmes gyari rom (talan egy ev mulva
), erdemes lehet. Egyebkent meg a G2 minden feladatot ellat (legalabbis nalam, nem jatszom). Annyi, hogy jobb a masik kameraja, bar az enyem pont "hibas" volt. Homalyos csikokat huzott a fenyforrasoknal (pl lampa). Utananezve kulfoldi forumokon, nehany embernel ugyanez, pedig a lencsem tokeletes volt.
akooos: +1
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64500 üzenetére
Es ugy irjak, am blok :'D
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64488 üzenetére
En is inkabb nem hallgatnek zenet, ha csak agybadugos lenne keznel
Amugy az iment probaltam a gyari agybadugost, zenevel baromi rossz, akarhogy allitom az EQ-t, de erdekes, hogy FM radiohoz el lehet viselni. Marmint nem azt h "tisztitja a fulet" (
), hanem a hangminoseget.
-
ßrainiac
addikt
En egyszeru SONY-t ilyen pamacsokkal, maskepp kiesne a fulembol xD
Mit szivtam tegnap a csalad harmadik G2-esevel.. Cloudy volt rajta es nem lehetett gyarira visszaallitani sehogy sem, download-ban meg sem moccant a progress bar.
Vegul a flashelheto gyari zip-et felraktam, factory reset, majd ment minden, mint a karikacsapas. Hala reap3r-nek az egyik melyvizes postja miatt
Ha jol emlekszem, G Pro-n ugyanez volt anno, csak ott meg benne voltam a romolasban ^^
gmatyi88: nagy dobas a P8 a huvelytol, viszont emlekeim szerint ugyanaz hardveresen, mint a Honor 6 Plus. Volt nekem es a G2-vel elegedettebb vagyok a sebesseget illetoen. Mondjuk huvelyt meg nem nyomkodtam lollival, azt is hozza kell tenni.
En nem dobnek ra annyit amennyivel dragabb, az tuti.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64475 üzenetére
Kovezzetek meg, de en nem birom elviselni, hogy valami olyan melyen legyen a fulemben
Probaltam mar tobbet is amugy, koztuk egy Piston 2-t nehany napig, a hangzassal amugy nem volt bajom, de minden massal igen
-
ßrainiac
addikt
válasz
Danny365 #64470 üzenetére
Koszi, pont a te egyik regi postodat neztem
Erdekes igy viszont, hogy egyesek szivnak a bugokkal, de felrakhatnak a jo kdz-t, pl a 30b-t tekintet nelkul arra, hogy milyen is az adott keszulekuk.
Quqesz: "A független v30a,voda v30d/f tartalmazza ezt a bugot,a független/tcom v30b nem."
Nekem pl. fuggetlen 30f van fent es nem talalkoztam a ket buggal egyelore.
Mas: Ma kerul be a csaladba a harmadik G2 altalam, egyesek talan emlekeznek, hogy mennyire utaltam a telefont megjelenesekor
-
ßrainiac
addikt
Fuggo keszulek koddal valo fuggetlenitese utan ramegy a telora a legfrissebb fuggetlen gyari rom?
Szerk. kozben megtalaltam egy korabbi postban, hogy igen ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz
szabyka95 #64386 üzenetére
Ilyen atlatszot a regi feher G2-mon hasznaltam, nagyon franko volt.
De ha megnezed a teljes kinalatot naluk, talalhatsz az atlatszo mattnal jobbat is a feketere, pl. fust szinut.
Quqesz: en csak az uj Nexusok kozul csabulnek el valamelyikre, bar nem tudom.. Majdnem minden Nexusbol volt idaig nekem, kiveve az elsot, ez most bejon a G2-n, hogy nem fapad droid es megis gyors.. Eddig ezt altalaban a teloim 2 hetig tudtak, aztan belassultak. Pl. S3, Note 2, meghat G2 is az elejen, G3 mind a mai napig
Baro ez a telo, ez van. Max a kamera miatt erne meg lecserelni, de az meg nem er meg +tizensokezret :/
-
ßrainiac
addikt
lol
Nekem azert csuszik, mert zsiros lesz a kezemtol. A kezem meg a zsiroskenyertol
-
-
ßrainiac
addikt
Nalam is jelen van ez a kamera vedouvegen levo sok apro karc, valamint a toktol teljesen pottyos, horzsolasszeru cuccok vannak a hatlapon, bar nincs megserulve igy erzetre. Nehez elmondani. Meg eloben is nehez felfogni
Szerintetek ha elviszem gariban cserelik mindkettot? A telefon kifogastalan, ujszeru allapotban van, tehat nem mondhatjak azt, hogy nem rendeltetesszeruen volt hasznalva.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
extasymajom #64149 üzenetére
En sem tudok rola, hogy lenne. Factory resetrol hallottam max
-
ßrainiac
addikt
válasz
Den Hadnagy #64136 üzenetére
Nem volt semmi egeto problema vele igazabol. De nem volt akkora szam sem, mint aminek gondoltam.
Tovabba meg is untam, meg kellett a love. Most van egy "ugyanannyira" hasznalhato telom es +70k-m.
Mijaza HR? Hactory reset?
De tenyleg, tegnap ota nem tudok rajonni.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Quqesz #64133 üzenetére
Egy hr?
eladogeppc: Nemreg untam meg a Nexus 6-om es jottem vissza G2-re (3db Nexus 5, OnePlus, Honor6 Plus stb. telok utan), baromi jo eddig, pedig mar tobb, mint egy hete megvan. A kamera minosegen es a home idoszakos ujratoltesen kivul semmi gondom vele, a videofelvetel nagyon sokat javult, regen olyan 7fps volt, mostmar megvan a 60 koruli ertek.
Anno veszmegoldaskent vettem Nexus 5 helyett, mert azt nem tudtam szerezni, borzalom volt a keszulek, 1 honap mulva el is passzoltam. A majdnem 2 ev alatt viszont annyit csiszoltak rajta, hogy eszem agaban sincs megvalni tole. (nem reflektalnek most a forumban anno lezajlo ART-vitakra, de csak kellett a telonak..
)
G4-et probaltam a napokban, UI nagyjabol ua. de nekem nem jott be fogasra, a muanyag hatlap undorito (igaz, G2-n is most vmi IMAK puha tapintasu tok van, ami eleg franko), meg tobb, mint 3x annyiba kerul es nincs benne semmi amitol leesne az allam.
Egyebkent nemreg meg S5 tokot vettel tolem, azzal a teloval mi bajod volt?
-
ßrainiac
addikt
válasz
eladogeppc #51271 üzenetére
Azert ezt be is kell allitani fotozas elott megfeleloen, meg utomunka is kellhet a kepekhez.
-
ßrainiac
addikt
AOSP 5.0-val kb. ugyanaz, mint a Nexus 5-om volt, direkt osszehasonlitottam asszony N5-osevel. Annyi a kulonbseg, hogy az enyem lassabban nyit meg par appot, ha ez a QHD miatt van (sztem nem), akkor legyen.. De a G3 egyertelmuen az LG optimalizalatlansagatol szenved. Ugyanez volt a G2-vel is ami 1 eve egy nyomorult nulla telefon volt, most pedig mindenki szerint egy vadallat. Kijavitottak a dolgokat benne.
"ez kb. olyan hogy egy kézzel adnak, kettővel pedig visszavesznek, de nincs mit kitalálni, valami parasztvakítás mindíg kell
"
Ezzel ettol fuggetlenul egyet kell hogy ertsek, na de az LG allitolag erosebbel is akarta kiadni, csak mar nem volt ido es a proci nem volt keszen
"Ja és g3 lollipopal nem laggol legalábbis a többiek ezt mondják én soha nem használtam rajta gyári lollit."
jaj, dehogynem.. erre azert ne tegyen fel senki sok penzt
-
ßrainiac
addikt
válasz
scampolo84 #51228 üzenetére
En G3-mon siman csak telepitettem.
De ott van, huzd le es nezd meg, jobbat nem tudok
-
ßrainiac
addikt
válasz
Kurzuh #51224 üzenetére
Nem garantalom, hogy sokkal jobb lesz, de egy probat megerhet: Lenovo camera
-
ßrainiac
addikt
válasz
firemanus82 #51204 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
Igaz, csak 1 honapig volt G2-m vmikor 2013. decembereben
-
ßrainiac
addikt
válasz
vadászcsiga #15205 üzenetére
Ez nem ios hanem droid. Ha szerinted nincs ertelme kulon fokusznak es fenymeresnek akkor eldobhatod az slr-ed
-
ßrainiac
addikt
válasz
horimiki72 #14932 üzenetére
Az altalam linkelt kamera moddal megjegyzi
-
ßrainiac
addikt
válasz
rankesz #14923 üzenetére
Neki ez a stilusa. Azt hiszi, ha nem tud valamit es ezert leszarozza azt, akkor nyert ugye van a temaban
Mr.Silkó: Xdabbeb kamera modjaval (v1.5.0) ezt elerheted immaron
most kerult be a feature a legujabb release-be.
-
ßrainiac
addikt
válasz
icecave #14883 üzenetére
Ha felraktad a novat, akkor a drawerben fent katt a widgets-re es onnan hosszan nyomvatartva huzd ki a home-ra.
A masik problemara ajanlom a notification toggles-t, azzal lehet hasonlot csinalni, mint a gyari romon. (Ha jobb oldalt - az oranal - huzod le a notif. bart, akkor a csempes nezet jon be, ha attol balra, akkor pedig a sima notif. bar. A notification toggles itt fog megjelenni)
-
ßrainiac
addikt
Ezt nézte valaki?
Utoljára a Galaxy Spica-ra csináltam ilyen "főzd meg magad" romot
Lehet, kipróbálom, PA úgyis sz*r képeket csinál.
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
Jesszus, le lehet tiltani PA-ban ezt az idegesito dupla kopp feature-t?
-
ßrainiac
addikt
válasz
DjTaRsY #14683 üzenetére
Igen, de teljesen kiigedegelt. Lottem vagy 8 kepet veletlenul, mig rajottem, hogy amiatt van
Nem tudom elkepzelnk azt az elethelyzetet, ahol hasznalnam.
Te amugy hasznalod a kamerat? Meg vagy vele elegedve? A fentebb linkelt kepek alapjan egyaltalan nem lett rossz a PA-s appal keszult foto, de valahogy butabbnak tunik. A fenymerest pl. tok jo, hogy lehet allitani, de amig bemesz hozza a menube eltelik "csomo" ido :S
-
ßrainiac
addikt
Van benne Anita? Tenyleg tud vmit akkor ez a rom
Amugy a homalyositas tetszik, amikor egy masik feluletet hoz eloterbe. Bar az iphone-szeru menu nem annyira.
PA-ban eleg fasza ez a mod, amikor eltunik navbar es notification bar. Nagyobb a kep
Es tok egyszeru elhuzni / elrejteni (felig automata az eltunes).
-
ßrainiac
addikt
válasz
eladogeppc #14669 üzenetére
A MIUI-ra. A valasz folott latod, hogy melyik postra valaszol
-
ßrainiac
addikt
válasz
eladogeppc #14664 üzenetére
Nah, az jo
akkor mar csak a 60fps opciora kell varni es minden oke lesz.
Raknam is vissza az elozot, csak nem csinaltam nandroid backupot a pillanat heveben (
), ugyhogy most szepen igy marad. De az ART karpotol
Tobbi PA-s: valahogy lehet menu gombot varazsolni a navbarra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest