- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz
Viper26 #9874 üzenetére
Hmmm... érdekes, érdekes... na de mind1, most már megvettem tőlük, az is lehet, hogy azóta újraalakultak, itt többen is megfogalmaztak már pozitív véleményt velük kapcsolatban, negatív meg nem igazán érkezett, úgyhogy én pozitívan állok a dologhoz...
manokaki: mert, milyen az üzlet?
-
premete
veterán
válasz
Viper26 #6819 üzenetére
Úgyse érted, de erre válaszoltál, mi ebben az aljas és becsületsértő
Nem Te vagy a telefonért, hanem a telefon van teérted; ha gyári. fóliásan beteszed a Wertheimbe, és egy év múlva eladod, szerinted mennyivel kapsz érte többet, mintha használtad volna, talán 5 ezer forinttal?
Ugyanígy van kocsival, notebokkal, vagy bármivel. Akinek meg havi 100 ezer a fizetése, az ne vegyen 140 ezerért telefont; alapelv, hogy csak olyan cuccot veszünk, amiből 2-re megvan a lé, nem egyet, 24 hónapos hitelre, hűséggel, hogy még akkor is fizetjük a részleteket, amikor 0-ra amortizálódott. Ha pedig megvettük, akkor használjuk, nem veszünk mellé egy nokia 3310-est telefonálni, a drágát meg csak a mekiben mutogatjuk, máskor pedig hímes tojásként babusgatjuk, úgy lefóliázzuk, betokozzuk, hogy fél óra, amíg hadrafogható lesz -
premete
veterán
válasz
Viper26 #6813 üzenetére
Te ennyit tudsz, én pedig például tudok md5 sumot generálni a backuphoz, ha például elszáll, és az efs.emmc.win restore "failed" üzenetet ad.
Nem vagyunk egyformák (Hála Istennek); én a szoftver-hardver ügyekben vagyok otthon, te a beszólásokban és árulkodásban.
@vtechun: este kipróbálom a Dominós simet a bluemobilos tartalék telefonban. -
feelurself
aktív tag
válasz
Viper26 #6417 üzenetére
Melyik rom van fent ?
Naras: egyszer mar belinkeltem, nem szakad le a kezem, belinkelem megegyszer
Tessek, ezzel tudod a navbart megoperalni. -
-
Naras
őstag
válasz
Viper26 #6371 üzenetére
Igazából nem is tudom, most ismerkedek vele, de egy csomó minden nagyon jónak tűnik, viszont most így listázni nem tudnám/nem akarnám, lehet inkább tényleg feldobok egy CM - et, aztán megnézem... backup - ot úgyis tudok csinálni...
Arra voltam kíváncsi, hogy Neked/nektek, akik váltottak volt-e valamilyen hiányérzete bármivel kapcsolatban...
-
Naras
őstag
válasz
Viper26 #6369 üzenetére
...és a többi funkció, ami igen jó és hasznos a G2 - ben, azok hogy szuperálnak? Egyébként van egy érzésem, hogy nem fogom kibírni, és felteszem előbb-utóbb... itt legalább nincs zárt BL...
BTW enyém is SEA, de volt rajta magyar nyelv, gondolom nagykerben feltoltak valamit rá, érdemes európai ROM - ot feltolni? Vodának LTE - je úgysincs, más egyéb, amiért érdemes lehet? -
akooos
veterán
válasz
Viper26 #6126 üzenetére
Nekem nem vág le semmit, pedig van a képernyő alján ikon.
Uninstall: nem próbáltam ki, de én úgy gondolom, hogy eltűntet mindent amit ezzel állítottál be. Ha kipróbáltad akkor updatelj
Más: nagyon vadállat az üzemidő!! 16 óra 42 perc üzemidő, ebből 4 óra 36 perc képernyőidő, egy jó 40 perc játék és 2x45 perc film és egész napos wifi/4g mellett most vagyok 26%-nál. Soha nem volt még ilyen állat gépem
HD2, EVO 3D 2 rész sorozat után már nyávogott, hogy éhes. Egyre jobban kezdem megszeretni a kicsikét
-
Lecs@
addikt
válasz
Viper26 #6016 üzenetére
Amelyiket akarod
Amúgy láttam még valami modul okosságot, ami jó G2 - re is Xposeddel, de most nem találom. Sorrendet én is így adtam neki.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
Viper26 #5730 üzenetére
Ja én is írni fogok nekik, de egyenlőre nem tudom hogy mit írjak, mert őszintén annyira nem érdekel az ára, inkább az gondom, hogy nem passzol a telóra, pedig nagyon jó tok lenne. Most keresgethetek tovább, de szerintem ennél sokkal jobbat nem fogok találni. Vékony, jó a fogása, tapintása, nem csúszik.
Legszívesebben vennék egy amerikai telót amire már rámegy. -
Lecs@
addikt
-
toto0569
addikt
válasz
Viper26 #5594 üzenetére
az a kettő ide tartozik az SACD-hez és az erősítőhöz. A házimozi az külön van és a szoba hátuljában van felszerelve.Annak a hátsója ilyen...
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Viper26 #4842 üzenetére
Én sem mondtam mást, annyit kell költeni, amennyit az anyagi helyzet megenged. Csak az a kérdés, hogy egy olyan cucc, ami több mint 1 havi fizetésedbe kerül, az tekinthető-e apróságnak. Az én meglátásom ismert.
Viszont ez a G2 tényleg nagyon baba, eddig nem bántam meg, hogy jól meggondoltam a váltást Sgs2-ről, és nem ugrottam rá korábban valami kevésbé jó telefonra.
-
ferrari1
őstag
válasz
Viper26 #4516 üzenetére
Az egyetlen széria ami kimaradt az életemből az a Nexus. Nagyon nem jön be a stock android. Sem az a kék szín ( bántja a szemem ) amit használnak, sem a teljesen "puritán" kinézet. Tudom, teljesen testre lehet szabni roottal és romokkal, témákkal. Elismerem az előnyét is de nem bírom használni.
-
q2w3
senior tag
válasz
Viper26 #4129 üzenetére
Számomra kicsit halkan szól a telefon, és van 1 mod xda-n ami ezt hivatott javítani. Csupán emiatt gondolkozom rooton, meg hogy 1-2 gyári fölös programot letiltsak mert nem használom, és ne zabálja az akksit.
Úgyhogy ennyi miatt gondolkozom én is csak bütykölésben, minden más tökéletes rajta. -
bounty123
őstag
válasz
Viper26 #3842 üzenetére
Nálam is teljesen jól működik egy samsung le46-os tv-vel, sőt a technisat set-top boxot is simán kezeli. Bár van egy logitech harmony univerzális távirányítóm, azzal azért kényelmesebb pár fokkal. Úgy tapasztaltam a telefont eléggé rá kell irányítani a készülékekre, hogy vegyék a jelét.
-
Pityukaka
tag
válasz
Viper26 #3696 üzenetére
Köszi a választ. Nem is a 16 vs. 32 GB a kérdés, az világos, h. minél több tárhely van annál jobb. Az ázsia régió a nagy kérdés, meg ezek elvileg vmilyen szolgáltatónak készültekeredetileg és úgy függetlenítették. De a frissítés érkezése ill. hogy kijön-e egyáltalán, már szolgáltatófüggő dolog.
-
bounty123
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest