- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DonMaster
addikt
válasz
szala86 #9690 üzenetére
[link]ha mobilon benyomod és géped wifi-s akkor ha a gépeden win7 vagy ujjab van és 1 hálozaton routeren keresztül van akor a mobilon amikro benyomod ott egyböl belép és gépen is meg a média playernél nmézd meg elsönek és ha ot meg vannak a fájlok kép zene stb akor sikerült , nekem más wifi direktes készülékel is igy möködik a dolog
-
szala86
aktív tag
Ezt a wifis fájl másolgatást a telefon és a pc között, hogyan lehet megvalósítani?
Nekem nem nagyon akar összejönni. -
kekkola
senior tag
A T-nél lehet kapni 8k-ért a quick window tokot, bizonyítékom van rá
Maga a tok
-
Mr.Silkó
veterán
Emberek! Tud valaki Budapesten olyan helyet, ahonnan beszerezhető a G2-re notesz-tok?
-
Disla87
csendes tag
válasz
vadászcsiga #9681 üzenetére
Ez a mondat is érdekes: "Az egyik szenzor egyébként a Samsungtól ellesett megoldáshoz szükséges, hiszen az LG G2 is képes a tekintetünket figyelni, így amíg nézzük azt, nem kapcsol le a megjelenítő." Ha jól tudom, erre a funkcióra nincs semmilyen Samsungtól "ellopott" szenzor, mivel az előlapi kamera figyeli a tekintetet...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-Mosquito- #9680 üzenetére
Elég szponzor szagú teszt, plusz teli van hibákkal, pl azt irja gorilla glass 3 üvege van holott nem. Nem?
-
törölt tag
Milyen főzött romot ajánlanátok xda-ról?Pl KiKat beta milyen?
-
Tekmen
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9677 üzenetére
Eddig feltettem az MX Playert, meg a Dolphint, láttam, itt azokat preferálják az emberek
-
Tekmen
aktív tag
Üdv!
Ma meglett végre a fekete G2-m
Ki milyen alkalmazásokat ajánl?
-
manokaki
addikt
válasz
-Mosquito- #9674 üzenetére
A legjobb a foto, lg optimus G és nem G2
-
w333
félisten
válasz
horimiki72 #9664 üzenetére
Valószínű hogy a box és ülés között valami megkarcolta csavarfej stb.
-
deadtom
csendes tag
Ennél a telónál hogy működik az első töltés? Mert hallottam már vagy 4-5 fajta variációt és nekem még nyomógombos telefonom volt amit le kellett teljesen meríteni és több mint 10 órát tölteni.
-
törölt tag
Biztos láthatatlanul írok...
-
horimiki72
aktív tag
Lecsúszott az autóban a box és az ülés közé és ahogy ráfékeztem onnét a lábamhoz a szőnyegre,de arcal felfele volt nem a szőnyegen volt valami kavics..az ülés vezető sinjére gyanakodtam de bárhogy nyúlkáltam,néztem ott nincs semmi éles fém stb.Nem jöttem rá mi csinálta.Egy gyémántgyűrűt találtam volna ott aminek a köve végighúzta volna akkor azt mondom rendben van és az árából csrélném is ki!De így.. lehet kapni digitizert de,hogy milyen módszerrel cserélhető azt még nem leltem meg.
-
Mett
senior tag
válasz
horimiki72 #9656 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
horimiki72 #9658 üzenetére
Zsebből elővéve valamibe megakadt ? farmer nadrág fém vagy kabátcipzár
-
horimiki72
aktív tag
válasz
horimiki72 #9656 üzenetére
-
válasz
Fantomas80 #9615 üzenetére
Akár root-olt, akár nem a mostani telód, Helium alkalmazást próbáld ki szerintem (ha nincs root-od, a hozzá való asztali program futtatására is szükséged lesz az androidos verzió futása mellett egy időben).
Azért ajánlottabb ennek a Helium-nak a használata, mert ennél van olyan lehetőség, hogy csak a kívánt alkalmazások adatait, mentéseit mentse csak le.
Ez azért hasznos, mert új telóra, új rendszerrel mindenképp érdemes tisztán újra telepíteni minden alkalmazást.Annyi bökkenő van, hogy sok játékot nem ismer.
Például kénytelen voltam veszni hagyni a combos Temple Run 2, Rail Rush, Most Wanted mentéseimet. :/ -
horimiki72
aktív tag
Sajnos hímes tojás vagy csak nekem jutott olyan amiről "lemaradt" a gorillaglass mert kurv@ra megkarcolódott.
Ha tudsz G2 digitizer cseréjéről linkelni valamit nagyon megköszönném mivel én csak komplett kijelző cseréről találok infót/videót ami lényegesen drágább történet.Ráadásúl a nagy mély karcomon kívűl már találtam két kicsit is pedig vigyázok rá mert imádom...se kulcscsomó se homokszemek mégis..szóval ne sajnáljátok a fóliát legalább rá!én már nagyon bánom,hogy nem tettem de azt gondoltam egy hét alatt csak nem cseszem össze.Sikerült!
-
-
lajki7
senior tag
Nem akarlak megbanatni felre ertes ne essek!! Csak a velemenyem irom ls!
Ahogy kinez az a GlassM az valami fortelem
egy masodpercre se hagynam fent,a toltos sufni buhera az hab a tortan
le veszed a tokot h megmutasd egyik ismerosodnek a telefont csupaszon es egy ilyen kokany hanyadek fogadja
szerinted fog venni ilyen telefont?
szerintem nem,mert en se vennek a latvany utan...Tenyleg csak velemeny! Nem bantas
szep estet
-
törölt tag
Melyik most a legjobb szoftver?10A? Csak mert nálam sincs LTE, igen, LTE-s előfizum van
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Ma végre megérkezett a G2
El is kezdtem belakni, viszont egy dolgot nem találok. Hol lehet kikapcsolni a lezárás, és feloldás hangot?
-
kerpok
tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
toto0569 #9643 üzenetére
Pontosan nem tudom de friss fw újrahúzásnál vagy frissítésnél egy darabig patentűl kapcsolódik, ez igy volt iOS-nél is aztán szép lassan előjön újra, majd sorozatosan csinálja. Aztán van hogy megjavul, akkor azt hiszem hogy na végre okés de kezdődik elölről. Nem halok bele de kicsit bosszantó hogy plusz két három mozdulat a mobilnet bekapcsolása.
Erről jut eszembe nem tudsz valami 3G/edge/LTE kapcsolót widgetnek? En eddig nem találtam de úgy emlékszem régebbi androidos múltamból hogy volt valami, most mintha úgy tűnne hogy megszünt -
toto0569
addikt
válasz
vadászcsiga #9642 üzenetére
De akkor az újnál,V10C-nél mért jó?Az előzőnél nekem sem működött normálisan.
-
-
Legendas
aktív tag
Gyári romot nem tudnátok nekem linkelni zipbe? Nagy segítség lenne.
Sideloaddal szeretném feltenni. -
toto0569
addikt
igen az a probléma...De nem kell újraindítanod a telefont mert elég ha repülő módba teszed,és vissza hálózatra.(V10B).Az újnál (V10C)már működik az adatforgalom kapcsolása.A "C"-ben egy hibát már kiszúrtam,az ébresztésnél villogva maradnak a ledek,csak újraindítással szűnik meg.DE!!! Megoldható mert a Beállítások/Kijelző/Értesítési lednél ki kell venni a pipát.
És azért nem egy "amatőr" hibáról beszélünk...Szólj ha megírtad az első ROM-odat a telefonra...Csak arra gondolj,hogy a custom romok sem mennek hibátlanul.Egy sincs ami teljes mértékben jó és működik. -
DonMaster
addikt
válasz
DroiDMester #9634 üzenetére
ezek a qi töltök menet közbeni töltésre szolgálnak pl használod a mobilt meg álsz egy mcd.ben kajálni rádobod közben és kajálás közben rátölt pár százalékot ami jol jön utána , plázák kajáldákban van ahol van már most is ott meg fixen be van dugva ésegy plázába vagy egy gyors étterembe te sme viszel töltötdt hoyg öt tölsd de iyg ha tárgyaláként vagy valami csak kajálni bemész tudod tölteni nem sokat tölt de a 0%nál azért több meg közben legalább nem is merül erre van a qi vezeték nélküli töltö ottpersze jobb ha bedugod ,
-
válasz
> Hát a QI töltő se hiszen hogy 24/7.be állandóan a 220.ra van dugva ha nincs használva minek működne folyamatosan!
Dehogynem. Kabe evi par forintot fogyaszt feleslegesen, miert huznam ki?
-
WiZARD
addikt
válasz
Pedig a Qi nálam nonstop be lesz dugva, mint ahogy a régi töltőt se dugdostam soha, csak a másik végét a telefonba
Olvass utána az akkuknak, minél lassabban töltöd annál jobbat teszel velük...
A gyorstöltés egy lehetőség, az élettartam rovására. A gyártók meg próbálnak minél gyorsabb töltést elérni, hisz azt el lehet adni a usernek hogy csak 2 óra feltölteni, azt nem hogy az akku tovább fogja bírni.Én szinte mindennap alszok 6-8 órát, így sose volt gond, ha addig a töltőn volt a telóm
-
Hát a QI töltő se hiszen hogy 24/7.be állandóan a 220.ra van dugva ha nincs használva minek működne folyamatosan!
Tehát azt is csak be kell dugnod, ha tölteni akarod a telót akkor meg már nem mindegy mit dugsz be! és hová?Egyébként meg NEM TÚL PRAKTIKUS 4-500.mA el tölteni ÁLLANDÓAN a teló aksiját
Mivel ezzel többet ártasz neki mint gondolnád!
Sz.ted miért van az összes telón úgy tervezve a töltés sebessége, hogy kb pont az aksi max kapacitásának a felével(0,5.C) töltődik, mert ez a leg kedvezőbb az aksi élet tartamának!Egyébként se bírnám kivárni hogy 6-8.órákat legyen töltőn a teló!
****************************************************************************************
WiZARD sokkal egyszerűbb venni egy normális(ami legalább 2.Ampert tud) hálózati töltőt amin már gyárilag MicroUSB csati van és nem lesz gond hogy vékony az usb kábeled és vagyonokba sem kerül! -
WiZARD
addikt
Tok alól nem látszik ki kb semmi. Ha nem akarsz tokot, akkor nyilván nem megoldás ez, ebben a formában.
A csatlakozó nem hiszem hogy túl sok dugdosást bír, úgyhogy ezt "összeraktam" és nem tervezem túl sokat szétszedni.
File másoláshoz ott a wifi, QI töltő itt van.Na meg ez egy ~10$ megoldás
Töltés amúgy is 6-8 óra nálam, mert a gyári kábel rövid, amit meg helyette használok, azzal meg lassan tölt
de eddig éjszaka ez sose volt gond. -
válasz
DroiDMester #9630 üzenetére
Arra peldaul, hogy ha nincs szukseged egyebkent az USB-csatlakozora (nekem pl. nincs), akkor a munkahelyedre vagy hazaerve nem kell a kabellel vacakolni, csak radobod az asztalon piheno toltopadra. Nem a konnektort akarjuk vele megsporolni, hanem azt, hogy dugdosni kelljen a kabelt.
-
És ez mire jó azon kívül hogy 6-8.órán keresztül tudod feltölteni vele a telót(4-500.mA -el), és az usb csatid ÁLLANDÓAN foglalva van!
A töltőt ugyan úgy be kell dugnod csak nem a telóba hanem 1el alatta lévő kütyübe, ez a világ leg idiótább kitalációja ami létezik, tipikus paraszt vakítós dolog csak villogásra jó hogy tudd mondani hogy kanóc nélkül töltöd a telót, de gyakorlati haszna NAGY NULLA!!!
-
törölt tag
Zárolt képernyőn nem jelenik meg az FB értesítés?Mindig csak villog a led.
-
WiZARD
addikt
A drótnélküli töltő:
Ebayen találni pár $-ért a tekercset, ami a telefonra kell, Qi kompatibilis, mint a képeken látható nagyon vékony, és kis micrusb van a végén. (erre figyelni kell, mert 2 féle van, attól függően, hogy az adott készüléken melyik irányba áll a csatlakozó)Nekünk sajnos a hátlap alá nem lehet berakni (bár kis barkácsolással talán beférne), így kénytelen voltam külön tokot venni (amúgy is gondolkoztam rajta), hogy el lehessen rejteni.
Mint láthatjátok nem vittem túlzásba, nagyjából középre igazítottam, és átlátszó ragasztószalaggal rögzítettem...
-
válasz
toto0569 #9551 üzenetére
Ez alatt azt a problémát kell érteni, hogy mikor bekapcsolom az Adatforgalmat, nem akar rácsatlakozni a teló mobilnetre, csak ha újraindítom az egész telefont?
Ha igen, akkor minél előbb várom majd azt a frissítést, mert elég amatőrnek tűnő és idegesítő hiba ez egy ilyen szintű telónál.
Már azon is gondolkodtam a napokban, hogy beadom gariba. -
DonMaster
addikt
válasz
Fapuma77624 #9606 üzenetére
ez nem opcio attol füg miylen g2 röl van szö az f3x nél van qi töltö a d80x nél nincs és a 3 koreai nál sincsen viszuont ott van micro sd , valoszinü hogy f3x seriás g2 ezért van benne qi töltö
igen abban egyetértek , hoyg rendszeren belül hasonlitani kell és nem más rendszerrrel , mert nem lehet 1 kalap alá venni egy winohone sem egy ios és egy androiddal mind 3 teljesen más kategoria nem lehet össze hasonlitani miért, spec én nem igazán láttam még olyan tesztet számitogépek laptopok nál ahol egy mac-et hasonlitanak egy linuxal és egy windowsal nem láttam mindig csak win winel , mac-et mac-el linuxot linuxal hasonlitanak , ezt azért teloknál is belehetne tartani , 1 vlamiben hasonlitanak itt is lehet telefonálni és multimédia de ugy ennyi azon kivül mind más a rendszer nem lehet 1 kalap alá venni -
bakosarpi
tag
válasz
Fantomas80 #9615 üzenetére
Ha, root-olva van, akkor a titanium backup-al simán átviszed, root nélkül magam sem tudom... Üdv!
-
Fantomas80
tag
Hellosztok!
Ha minden igaz én is egy ilyen telefont veszek jövő héten.
Olyan kérdésem lenne hogy a mostani Arc-S telómból a játék mentéseket valahogyan át lehetne-e vinni az új telefonba? -
ßrainiac
addikt
Nem igazan jatszottam vele eddig, de ma toltam egy plants vs zombies 2-t. 8 perc utan forro a telo.. Ez most komoly?
-
Fapuma77624
tag
válasz
DonMaster #9604 üzenetére
Igen ,pont emiatt írtam a Samut,mert az epöl nem egy kategória.Ha hasonlitunk vmit akkor azt tegyük oprendszeren belül.Droidot droiddal. Ne keveregjük szanaszét.
IOS kinézete,egyszerüsége,appok szépsége tetszett.
Droid?!Fogom azt letöltök egy filmet az Ncore-ról,rámásolok bármit oda ahova szeretném...OTG...stb
-
szekra
addikt
Hali, még nem volt szerencsém megtapogatni a telefont, ezért kérdezem, hogy a hátlap mennyire kelt gagyi műanyag hatást? Vagy ez jobb minőségű? (mint pl. s4 műanyagja nem valami minőségi). Köszi a választ.
-
DonMaster
addikt
válasz
Fapuma77624 #9601 üzenetére
.Ki adja neki a pénzt? a Samu? neki még él Jobs , de hamarosan ö is jobs-okat fog nézni ha sok iylet irmég.szerintem ha valaki fizeti akkor az aple lehet mert csak az iphone irta ellen példánák de a kettö köüzött ég és föld a különbség amit evel meg tudsz csinálni azt iphonnal nem tudod meg csinálni, forditva nem nagoyn van iylen kivéve az fingerprint de az meg nem ér semmit.
-
Mett
senior tag
glass-m taszítja a zsírt? impregnált valamivel? mert ha nem, akkor nem sok értelme van, csak egy felesleges láncszem, amin keresztül megy a kijelző képe és ez által rontja azt mindenféleképpen.
én inkább egy digitizert teszek majd rá, ha összekarcolódna, mintsem ne tudjam élvezni a kijelző minőségét.
ezért vettem. nem hímes tojás ez, csak egy telefon.
de ez csak az én véleményem
amúgy írhatnál róla bővebben -
Fapuma77624
tag
válasz
Bandus99 #9583 üzenetére
Kütttyüfüggő vagyok. Ez tény.Feleségem elismeri
Mindig is visszatérő lesz az iPhone mert rengeteg mindent megvettem és jó is az a rendszer de uncsi egy idő után.Viszont visszatérő lett a G2 is!
Mindig cserélgetem. Volt már G2-őm és cseréltem S4+pénzre.NYOMÁBA NEM ÉR AZ S4! Menekültem is vissza G2re.Kijelző gyönyörű. Elbujhat a Superamoled ugy ahogy van...G2-t vegyél es nem futsz 1 felesleges kört+pénzt!
Duppplakoppp a legnagyobb királyság idióta barom.(cikkírónak) Méghogy nem működik??? Vazzeg jó helyen kopácsolod?Ne a hátulját,a kijelzőt Te b@rom!Ekkora bullshittet is rég olvastam.Ki adja neki a pénzt? a Samu?
Ez volt a legelső ami hiányzott az S4ből. És a tobbi... Minden telóba duppplakopppot!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest