Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #51925 üzenetére
Ha nem látod első körben a futó appok közül lődd ki.Ha nem segít,akkor töröld le a here-t majd rakd fel újra. Nekem is az asszony sonyján ezt kellett tennem....akkor utána ott lesz. Kicsit macerás,de utána jó lesz.
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #51784 üzenetére
Magától megjavult, persze várjuk ki a végét !
(#51781) gabenn4241
Papírnak a szélével mondjuk !
-
firemanus82
senior tag
válasz
FrankMonzano #49950 üzenetére
Akkor ez régiófüggő vagy az enyém "szériahibás". 1-2 sec alatt jelet talál, (lakásban 5-10sec)
és tartósan tartja és nagyon pontos. Én a 3 betűs navival használom. Már gondoltam arra is hogy a navi programokkal is lehet hiba!?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #49188 üzenetére
Én a tecso elött vettem, ő is felrakta volna...nem baj szerdán lesz rajta új,de a matt fólia begyere(meg sokaknak, mert mindenhol elfogy)...volt ferrari-s flippes tok,az is tetszik...
-
válasz
FrankMonzano #47327 üzenetére
Igazad (igazatok) van, ha ez a mostani filléres tartóm beszarik nekem is Exogear lesz a következő, már csak a kíváncsiság kedvéért, meg azért valóban megérdemelhet a teló egy minőségibb darabot.
Abban reménykedek, hogy nem úgy fogja magát megadni a mostani tartóm majd valamikor, hogy vele együtt megsérül benne a telefon is.Real_Necro:
Szerintem nézzetek utána a Motorola G-nek vagy ha mindenképp LG, akkor középkategóriában vannak jó darabok!
Pl ha jól emlékszem, akkor nyáron talán az F6 volt, amit sokan legjobb ár/érték aránynak mondtak. -
Mike81
senior tag
válasz
FrankMonzano #47087 üzenetére
Hát nekem an930 nagyon bejön. Vagy a 1520 de az már szerintem egy kicsit nagy lenne. A 8.1 meg szerintem már válalható. Az aksi idő meg mindegy. Mert ezt is töltöm napjában úgy hogy szerintem azt is kellene
-
halkow
őstag
válasz
FrankMonzano #47009 üzenetére
még semmi mert még nincs meg a g2-öm
csak nem szeretnék ismét rosszul dönteni
-
laverdadb
tag
válasz
FrankMonzano #46994 üzenetére
Mar nem kell kivancsinak lenni, biztos, hogy jon nemsokara a cukor G2re.
"Hi there, We would like to inform you that the 5.0 Lollipop upgrade for the LG G3 will be released in the fourth quarter of 2014. The upgrade package for the LG G2 will arrive shortly after...
"
-
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #46559 üzenetére
kétlem hogy az LG szervíz szombat vasárnap és piros betűs ünnepen is dolgozik, nekik is hosszú hétvége lesz meg a telefonoknak a polcon is. és valószínűleg nem a te telefonod lesz ott az egyetlen amin "csak" valami "apróságot" kell megnézni. persze ettől még nem kizárt hogy 3 nap alatt kész lesz, de én 5Ft-al sem fogadnék rá.
-
laverdadb
tag
válasz
FrankMonzano #46556 üzenetére
En is szerviz elott allok, es arra a dontesre jutottam, hogy jovoheten ertelmetlen bevinnem, mivel hosszuhetvege lesz, csak ulnenek a telefonom es ket het mulva hetfon kezdenek el javitani.
-
Mike81
senior tag
válasz
FrankMonzano #46507 üzenetére
Igen meg jött. Már kb 2 napja :-)
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
FrankMonzano #46302 üzenetére
Nem tom
-
válasz
FrankMonzano #46239 üzenetére
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #45733 üzenetére
Rendszersebessegre milyen a g2-hoz kepest ?
-
racerx
őstag
válasz
FrankMonzano #45720 üzenetére
Sztem nem szívja annyira, de nagyon nem néztem, mert úgyis mindig töltőn van. Viszont a navija jobb, és a közösségi figyelmeztetések is hasznosak, kb harmadannyi forgalmat generál. Hibát nem találok benne. Én általában ezt használom, a 3betűsről le is szoktam.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Felejtsd el! Z1c fém...Z3c műanyag...asszonynak Z1c van...hát fagyogat,nem kicsit..pl:kamera lefagy,nem játsza le a saját felvett videóját sem,fényérzékelő lefagy,nem küld el email-et,képernyő elforgatás lefagy,cardiotrainer lépésszámláló lefagy(samun nem csinált neki ilyet,pedig gagyibb volt)...ezek egy újraindítás után mennek,de kb 2-3 naponta újraindítja....most csináltam nála egy gyári visszát és mikor hosszú idő után átnéztem a g2-re elfogott a húú bazz mennyivel szebb a kijelzője és mennyivel nagyobb kisebb kerettel! Kamerában semmivel sem jobb és az ui kevesebb funkciót tartalmaz mint az lg ui(pl be akartam állítani neki is ilyen csendesmódot,amit hosszu keresgélés után kapcsolatok kezelésénél találtam meg és elvileg nem is arra lett kitalálva amire használom)...ja és az aksi sokkal kevesebbet bír(asszony inkább telefonál,keveset használja a kijelzőt és így max 2 nap,de inkább1,5)
-
Nfsman20
tag
válasz
Hali!
Én Sony-ról váltottam (Xperia T) egy hónapja. Egy pillanatig nem bántam meg, hogy a G2 mellett döntöttem, pedig előtte Z1 compact-on gondolkoztam. Nagy kezem van, de mégsem szeretem a tepsiket, G2 ennek ellenére megfelelően ötvözi a nagy kijelzőt a relatív kicsi készülékházzal. Szóval emiatt nem ítéltem el. S végül, miután Én is kipróbáltam a MM-ban egymás mellett a két játékost (Z1c vs. G2), rögtön egyértelmű lett a döntés. Hardveresen gyakorlatilag koppra ugyanaz a két teló, de az LG sokkal-sokkal fürgébb és gördülékenyebb minden téren. A memóriakezelése is sokkal jobb, háttérbe dobva 1-1 alkalmazást, még órák múlva is megtartja, a Sony már egy bejövő hívástól is eldobta az egészet.
Egyébként pedig elég csak elolvasni itt a tesztet a Z3-ról, melegszik, kikapcsolja a kamerát emiatt stb. A 20MP-es képektől sem estem hanyatt, ebben a kategóriában aNokiaMicrosoft ugyanekkora szenzorral a sárba tiporja... sőt, szvsz. az LG 13 megapixellel is élesebb és szebb képet lő, mint a Z3.
Szóval összegezve, túl drága a Z3c és megközelítőleg sem olyan jó, mint a G2... még akkor sem, ha azt is belevesszük, hogy a Sony kisebb, bővíthető a memória és vízálló (bár ha beázik, akkor meg törölheti a szemét a kedves user... nem fogják sem kicserélni, sem javítani garanciában).Hát ennyi
-
migabi24
nagyúr
válasz
Játéktelefon a G2 mellett, nekem is tetszett a képekről, de napokba a médiába kézbefogtam, azzal a lendülettel vissza is raktam
-
akooos
veterán
válasz
FrankMonzano #45729 üzenetére
Itt?
Egyébként egy jó telefonnak tartom a Z1C-t is, a 3-at pedig főleg, bár nekem már kicsi
-
válasz
FrankMonzano #45689 üzenetére
Persze, meg a G+ G2 közösségben is-ben is, meg a facen, meg a NP-n is, meg a tököm tudja még hol
Hát várunk kicsit, azt majd meglátjuk.....úgyis lesz majd itt addig mit csinálni....itt mindig történik valami
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #44418 üzenetére
Ő már adott a telefonéra.
-
Nfsman20
tag
válasz
FrankMonzano #44403 üzenetére
Én pl. a chrome-ot tiltottam le, mert a gyári viszi a flash-t... + páran panaszolták, hogy a háttérben néha tekeri tovább a dolgokat - tök feleslegesen. kilőttem így a chrome-ot, plusz pár gyári alkalmazást is (szociális élet meg ilyenek
) de abszolút semmit nem változott az üzemidő... vagy elhanyagolható mértékben csak. szóval szerintem, ha csak nem zavarnak az appok, akkor nem érsz el a letiltással semmit.
Más: sokan panaszkodnak a GPS problémára. Nem nézek hülyének senkit, félreértés ne essék, de felfedeztem egy (számomra) új dolgot. A beállítások>általános>hely>mód fülön belül 3 opcióban állítható a pozícionálás. Nálam alapesetben, ahogy feltoltam a legfrissebb szoftot, a 2. pont volt bejelölve, az akku kímélő mód. Itt maga a GPS modul nem aktív, csak cellainfók és wifi alapján próbál tájékozódni a ketyere. Ezzel szemben a 3. variáció használja a GPS-t, az 1. opció pedig mindezeket együtt, azaz wifi, mobilhálózat és GPS egyszerre. Így villámgyorsan fog jelet nálam.
Nem lehet, hogy 1-2 embernél csak ennyin múlik a dolog? -
Nfsman20
tag
válasz
FrankMonzano #44401 üzenetére
Sanszos, hogy egy kis real racing 3-mal 3-4 óra is elég lenne neki, hogy tölteni kelljen
-
alex devil
senior tag
válasz
FrankMonzano #44249 üzenetére
Nekem az van, nem csúszik, festék egyelőre a telón. Leejtést még nem próbáltam
-
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #44054 üzenetére
ja hogy ez a videó azt jelenti hogy minden g2 szar. értem. hát bocs de a
kókányolásszakmai érvelés ezen szintjére én inkább nem megyek le. az meg hogy nem tudtok olvasni/értelmezni, az nem az én problémám. -
tepenzed
őstag
válasz
FrankMonzano #44056 üzenetére
újrahuzással nem sokat érsz ha ugyanazt a romot rakod vissza
-
tepenzed
őstag
válasz
FrankMonzano #44054 üzenetére
nem a készülékkel van gond,hanem a szoftverrel(de nem mindenkinek),rom csere pl megoldja
-
válasz
FrankMonzano #44032 üzenetére
Próbáltad másik szolgáltató simkártyájával? Arra vagyok kíváncsi, hogy biztosan sim lockos-e, és azért, mert jó árban van a telenornál (amúgy is ott van az előfizetésem), viszont sim lockosat nem akarok venni, mert megyek időnként külföldre, és akkor kinti sim kártyát teszek a telefonomba. A telenort felesleges megkérdezni ez ügyben, mert még a nexusra is rámondják, hogy sim lockos, pedig az 100% nem.
-
katalin888
aktív tag
válasz
FrankMonzano #43877 üzenetére
Engem is a gyenge GPS zavar, de senki nem reagalt, ugy latszik a tobbiek megvannak elegedve vele vagy nem erdekli oket...
-
iceQ!
addikt
válasz
FrankMonzano #43791 üzenetére
Ha vársz, linkelem a 20F romot!
-
premete
veterán
válasz
FrankMonzano #43788 üzenetére
A képernyő bizonyos részein nem érzékel rendesen, csak olyan nyomásra, hogy majdnem behorpad.
-
premete
veterán
válasz
FrankMonzano #43786 üzenetére
Inkább csak tokokról és fóliákról kérdezz.
Az enyém is tárgytalan, feltettem a 10A-t, az is jó a szerviznek. -
szala86
aktív tag
válasz
FrankMonzano #43772 üzenetére
Igen. A KitKat-nál sajnos ilyen. Nem tudsz vele mit kezdeni. Az LG-nél is tisztába vannak vele, úgy hogy nyugodtan lehet vinni gariztatni is nem kötnek bele. De beleírtam már az összefoglalóba is. Tessék olvasni!
-
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #43772 üzenetére
összefoglalót alkalomadtán elolvashatnád. pont az ilyen kérdések miatt készítették, nem kevés munkával
-
tutaj01
aktív tag
válasz
FrankMonzano #43743 üzenetére
Akkor te még viszonylag jól jártál
Nekem X10 mini jutott múltkor -
iceQ!
addikt
válasz
FrankMonzano #43716 üzenetére
ROM: 20F
Kimegyek az udvarra. Beótom a dzsípíeszt és mit látok a teremburáját: 10mp és talált jelet
Vísítottam egyet, kikapcsoltam a dzsípíeszt és bejöttem. Ja és se mobil net se wifi nem volt kint
-
Danny365
őstag
válasz
FrankMonzano #43731 üzenetére
És az mióta probléma? Nem értem. No mindegy.
-
Danny365
őstag
válasz
FrankMonzano #43726 üzenetére
Miért ne működne?
-
Gaberking
senior tag
válasz
FrankMonzano #43715 üzenetére
Nekem DroiDMester legújabb romja van fent és lakáson belül (3 szintes házban, földszinti lakás), kb 5 másodperc alatt csatlakozik, a pincében kb.8-10 másodperc kell neki!
-
válasz
Minek neked lakáson belül a gps? Kinavigálsz vele a budira? Vagy esetleg a fürdőbe?
Nem értem mit rugóztok ezen! Nagyon kevés olyan teló van(vagy talán nincs is) ami lakáson belül normálisan látja a holdakat!
De mivel nem lakáson belül kell navigálnod vele, és szabad ég alatt meg működik rendesen ahogy kell semmi okát nem látom hogy napokon keresztül ezen hisztizzetek meg, romokat csere-beréljetek ez végett!
Meg jöttök a fórumba siránkozni hogy ilyen meg olyan szar a G2, mikor egy S5 vagy Z2, vagy bármelyik másik rivális ugyan ilyen!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Xda-n hardveres problemarol beszelnek,rossz helyen van a gps modul a g2 eseteben...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=f930d343fc50402bca6dd0e01204afa6&t=2656187
-
xSide
őstag
válasz
FrankMonzano #43706 üzenetére
Lehet valami rossz helyen nyom valamit a házon és ez okozza?
-
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #43693 üzenetére
lehet hogy valami radioaktiv hulladékból készült
-
TayRol
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43700 üzenetére
nekem IMAK van, kb. ugyan ilyen, nagyon sokat kibír.
szerk: megelőztek.
-
xSide
őstag
válasz
Imak csúszás ellen, vékony, jó tapintású, nincs árnyékolás.
Nagy magasságból ejtés után (erkélyről szikkadt földes területre) csak a 'tok' tört / repedt több helyen.Más:
Segítség kellene, flash böngésző vadászat közben kicseréltem a gyárit és nem tudom a sok mentésem közül melyik volt alapból fent.
Kellene gyári 20f-es böngésző apk + odex fájl.
Kimenthető root nélkül is pl. ES Explorer / rendszer alkalmazás 'fül' alatt. -
SUPREME7
őstag
válasz
Ugyanilyenem van, tökéletes a GPS jelem.
-
gretzky77
veterán
válasz
Beállitásoknál megnézted már mire van állitva a hely alatt?
-
kiskacz
senior tag
válasz
AGPS-em jelenleg KIVÁLÓ. (cca 2 mp alatt stabil jel...) de egy filléres' szilikon van rajta...
Ez a NILKIN ez melyik? szilikon, vagy a flippes? Most akarok komolyabb - lehetőleg flippesre beruházni, de hogy a GPS-re is figyelni kell ...
Köszi!
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nem kell azt árnyékolni, S4-nél gyengébb a gps érzékenysége
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #43692 üzenetére
B×ssza meg,a nillkin tok a ludas.
Ha leveszem a tokot sokkal jobban megtalalja a jelet.
Pedig nagyon jo ez a muanyag tok,de ennyire learnyekolna a telot ?? -
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #43686 üzenetére
attól hogy nem működik a gps-ed. akkor szürke amikor jelet keres és akkor fehér amikor van pontos gps pozíció. ha neked mindig szürke akkor csak a cellák alapján próbál elhelyezni a térképen és csodálkozol hogy ugrál ide-oda? vagy a hely/mód alatt nem a nagy pontosság (gps+agps) van kiválasztva hanem az akku kímélése (csak wifi/mobilnet/cella), vagy pedig simán nem megy a gps modulod. na ez egyik se a rom hibája. de felraknál pl egy andoits gps test -et rögtön kiderülne hogy lát-e egyáltalán holdat.
-
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #43680 üzenetére
jó hát engem nem fogsz meggyőzni hogy azért mert 100ból 1-2-5 db-al probléma van, akkor az a gyári rom miatt van. az hogy b.ik felkapcsolni a ledet fókuszáláskor na az a rom miatt van. és az _mindenkinél_ észlelhető. érted?
-
SztiviVander
addikt
válasz
FrankMonzano #43646 üzenetére
nézd ha a gyári rom miatt lenne szar a gps akkor az mindenkinél szar lenne aki gyári romot használ (és vagyunk páran), ez elég logikus nem? de mivel nem tolonganak itt tömegével az emberek gps problémákkal így valszeg nálad a hw-el van gond arra viszont akármit raksz a szoftver nem fogja megjavítani a hw-t.
-
renee7
tag
válasz
FrankMonzano #43600 üzenetére
Alapvetően nem érdemes romolni ezt a telefont, a gyári rom is bőven jobb az átlagnál.
Ha belefutsz valami olyan igénybe, ami miatt szükségét érzed, akkor érdemes.
Én is így cselekedtem, pl. éppen a GPS miatt.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
FrankMonzano #43600 üzenetére
Dehogy nem. Ha a home gombot kissé hosszabban nyomva tartod,egyből felhozza a futó alkalmazásokat.
Vagy nem erre gondoltál? -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
FrankMonzano #43575 üzenetére
Hali !Csináltam egy mentést majd gyári visszaállítást .Utánna vissza a mentést ,ujraindítás. És lőn csoda a teló ujra a régi. Már az indokolatlan melegedés is megszünt (azt el is felejtettem mondani)Kösz a segítséget!👍
-
iceQ!
addikt
válasz
FrankMonzano #43590 üzenetére
-
iceQ!
addikt
válasz
FrankMonzano #43583 üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
iceQ!
addikt
válasz
FrankMonzano #43580 üzenetére
Én inkább ezt tenném:
198 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20F
-
Danny365
őstag
válasz
FrankMonzano #43578 üzenetére
Mindig is benne volt az összefoglalóban, hogy hogy kell feltenni, meg hogy honnan lehet leszedni. Most is benne van.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43575 üzenetére
Ez egy jó kérdés,de szerintem a kdz mindent gyalul,mert a teljes romot rakja újra...sztem a hidden menü is ennek a része,nem pedig az androidé(recovery)...én pl most húztam újra a tabom,szűzen telepítve minden...ja ha backupos visszarakást csináltok az is generálhat hibát....
blt62
Vokt problémad ugazából a hálózattal?pl hívás közben?mert ha nem,akkor ne foglalkozz vele....sztem a mérő sem pontos -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
FrankMonzano #43550 üzenetére
(#43555)
Eddig biztató -
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43556 üzenetére
A Kdz az Lg odinja kb és a rom fájl kiterjesztése is .kdz
Miért akarod újrahúzni? Ha otan/lg pc suite/tools frissítettél akkor a frissítés javításával is próbálkozhatsz az lg mobile support toolsal...én a végére hagynám a kdz-t...nem bonyi de lehet azért szenvedni vele... -
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43554 üzenetére
Ha romot akarsz cserélni,akkor kdz és azt raksz fel amit akarsz
Voltcraft
Én a helyedben csinálnék egy gyári visszaállítást és ha ez nem segít,akkor az LG Mobile support tools-ban van egy olyan menüpont,ami a rom javítására hivatott(a pontos nevére nem emlékszem,de értelemszerű ha megnézed)az lg oldaláról letölthetőblt62
Nos nekem is ugrál,de azt vettem észre,hogy ez inkább szolgáltató hiba és plusz a g2 vevője is érzéketlenebb talán egy kicsit...az a furcsa,hogy rossz vételi helyen azt tudta mint asszony z1c-je,de van ahol a sony vétele jobb volt...igazából nem tudtam behatárolni mi igazából a problema...külföldre menet a g2 antennája az első ami vált és itt mintha jobb is volna a stabilitás... -
tutaj01
aktív tag
válasz
FrankMonzano #43548 üzenetére
A Telenornak nincs külön romja mint a T-nek. Az OpenEur romok tökéletesek
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
FrankMonzano #43548 üzenetére
Nem csináltam,mert most végre belaktam a telefont ezért nem is gondoltam rá. Szóval,ha rábólintasz hogy az segíthet rajta kénytelen kelletlen megcsinálom.Bizony meredek már a földhöz b@szkodásán is elgondolkodtam emiatt,mert eddig másfél kétnaponta kellett töltenem most naponta(ez már nem is 20% ugye inkább 40-50%).A telefon használatom pedig nem változott semmit. Ha mégsem oldaná meg a problémát jelezni fogom . Továbbra is várom a 220b ujrarakásának menetét. Üdv
-
fecs
senior tag
válasz
FrankMonzano #43541 üzenetére
LG backup, Titanium backup. Előbbi gyárilag benne van a stock romokban, utóbbi play-ről fizetős. Mindkettő ajánlatos, bár JB-ről KK-ra tudnak zavart okozni.
-
gretzky77
veterán
válasz
FrankMonzano #43541 üzenetére
Root ilyesmi van a telódon? Ha igen akkor twrp és az megcsinál mindent!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43495 üzenetére
Sztem alapból on,próbálgattam és ha belépsz a menübe,akkor először az aktuális állapotot mutatja tehát on + ha offba rakod,akkor a kijelző tétlenségi időt viszarakja alapra(30s)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43452 üzenetére
MLT elvileg az lg figyelő progija,majdani reklámokhoz kell(egyénre szabhatóság miatt)nekem disable a kezdetek óta....
Korcsillio
Nekem 5 hó után sem sárga...(meg két leejtés után) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43227 üzenetére
-
TechRobot
aktív tag
válasz
FrankMonzano #42924 üzenetére
Én is s4 ről jöttem és nem tudom miről beszélsz. ( i9505 és i9500). Szerintem ott csúnya user error volt ha neked nem volt jó.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #42920 üzenetére
nem volt felesleges,a c-től kezdve sok minden javult...nem biztos hogy mindent észre fogsz venni..
-
Illusion1010
senior tag
válasz
FrankMonzano #42920 üzenetére
"It looks like a new 20F update is going to be released for D802.
This is the original article (Italian language, sorry), and the changelog is:
- introduced Knock Code™ feature;
- enhanged low light shots, reducing noise processing alghorithm;
- introduced recents Google security patches."Ennyi a változáslista. Legalábbis a publikus része. Valamivel egyébként biztos jobb mint az elődei, különben nem csinálnák a frissítéseket.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #42893 üzenetére
Erre valaki?
Feltettem PC SUITE-al a 20f romot,eddig csak a knock code ami feltűnt.
Jobb mint a 20b vagy felesleges volt frissíteni ? -
mouzrr
őstag
válasz
FrankMonzano #42841 üzenetére
Ezt sajna nem tudom megmondani
-
mouzrr
őstag
válasz
FrankMonzano #42835 üzenetére
Nem, 20f, gépen kell frissíteni az lg progival
-
iceQ!
addikt
válasz
FrankMonzano #42722 üzenetére
Nem! Nyugodtan be lehet kapcsolva!
-
reflxx
aktív tag
válasz
FrankMonzano #40404 üzenetére
úgy tudom hogy a 20f már jó. de érdemes megpróbálni egy nem gyári rom-ot
-
gusthy
veterán
válasz
FrankMonzano #33263 üzenetére
A vízhatlanság jó dolog, de annyival nem érzem többnek, hogy váltsak.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
FrankMonzano #31738 üzenetére
G2-nek mik ezek az ismert hibái?
-
Tybike81
őstag
válasz
Erra csak azt mondom, a G2 előtt nekem volt S3 három hónapig, Huawei P6 kettő hétig, majd Note2 kettő hónapig, és S4 másfél hétig. Nem játszom, semmi komoly dolgot nem használok, csak telefonálás, sms, fényképezés, face, és internetre használom a készüléket, és napi használatra eddig ez a legjobb készülék. Nem kell várni másodperceket, bármit szinte azonal végrehajt
-
törölt tag
válasz
Így van!Én még mindig nem tudok választani az i5 és G2 között, hiába trágya az i5 akksija, van hordozható töltőm.
-
asderr
aktív tag
válasz
FrankMonzano #26890 üzenetére
En mennek vissza iOsra,de senkisem akar velem uzletet kotni,pedig nem ettem meg embert
-
gusthy
veterán
válasz
FrankMonzano #26673 üzenetére
Azt gondolom, hogy az, hogy 1-2 telefonnál előfordul ez a térerő/hívásminőség dolog, nem jelenti azt, hogy a G2 mint olyan szar, erre van a garancia.
-
gusthy
veterán
válasz
FrankMonzano #23555 üzenetére
Ez így logikus.
Szerintem a g2 jobb, mint az s4, de ebben a topicban mindenki ezt fogja mondani -
jooker82
nagyúr
válasz
FrankMonzano #23435 üzenetére
Májusban mutatják be,de mire ideér jócskán nyár lesz.
És azért ne várd a G2 árába a nyitóárát. -
gusthy
veterán
válasz
FrankMonzano #23435 üzenetére
Jó eséllyel qhd felbontása lesz, ami biztos jó valamire, nekem az fhd is már-már értelmetlennek tűnik, de ez a divat.
Lehet, hogy ez is cseppálló lesz.
Viszont tuti, hogy drágább lesz. Szerintem én nem feltétlenül várnék, de ízlés dolga. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #22009 üzenetére
Gsm boltokban és a Média Markt-ban is láttam. Pár száz forint!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FrankMonzano #11209 üzenetére
Délután azért gondold át mégegyszer
Meg ne haragudj de hogy lehetsz ilyen határozatlan? Nem tudod eldönteni mire van szükséged? -
ßrainiac
addikt
válasz
FrankMonzano #11205 üzenetére
A samuk ebben jok voltak nekem is. Melohelyen nem dobtak el a wifit a liftben, mig minden mas telom igen.
Ugyanigy a mobilnet.
Tekmen: nem allitottad public-ra a doksikat, igy nem latni.
Sztem hasznalj dropboxot, az alapbol engedi ha megosztod a linket.
-
Szabiq
tag
válasz
FrankMonzano #11205 üzenetére
Akkor hajrá
-
mycso
veterán
válasz
FrankMonzano #11199 üzenetére
Pedig van olyan jó, mint az s4.
Engem egyedül a bővíthetőség hiánya tántorított el, egyébkén remek készülék a g2. -
ßrainiac
addikt
válasz
FrankMonzano #11199 üzenetére
Azert az S4 es ez nem egy kategoria. Nekem sem volt a szivem csucske ez a telefon, de mostanra megszerettem. Na de remelem, azzal elegedett leszel
A terero problema nem HKG-s modem miatt volt?
-
ßrainiac
addikt
válasz
FrankMonzano #11180 üzenetére
Elobb meg olyan hirdeteseid voltak h ajfonra cserelned, most meg mar esnegy? Lol..
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
Szerintem nem túl sok érvet tudnál felhozni az S4 javára.
-
törölt tag
válasz
Miért is?
-
szabyka95
őstag
válasz
FrankMonzano #11033 üzenetére
mostmar nekem is H t ir ...
te a rom felrakasanal Countrynak meghagytad Koreat , tovabba ramentel arra h clear software update registry ? mert en nem (akkor meg nem volt benne a leirasban)
lehet emiatt baja ? legelso inditasnal lefagyott a telefon ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest