Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
[link]
fixen nincsen , de meg tudni ráteszed egy vezetéknéküli töltöre ha tölt vsn benne ha nem tölt nincs benen xd
, a version a d802-töl 1 kábel és 1 qi adapterel különbözik vagy inkább több de mind a ketöt belehet tenni a d802-be persze csak is házilag de akkor van vezetéknélküli töltásünk. -
k5.20
senior tag
válasz
Tamás34
üzenetére
(#9189) Gaberking megválaszolt neked.
Lehet kérdezni, de lehet keresőt is használni...
Azt nem értem az ilyen kérdéseknél, hogy kapsz egy választ egy számodra ismeretlen embertől.
Nem ismered az ízlését, szokásait, körülményeit...mégis, ha azt mondja jó, akkor megrendeled.
Ennél nekem többet ér, hogy keresek fotókat, megnézem és ha tetszik, megrendelem....és ez már nagyon OFF, nem Rólad, hanem általánosságban:
korunkban mindenki jól akar járni a legkisebb energiával, és lehetőleg úgy, ha nem jön be a dolog, lehessen mást okolni... a fórumok kérdezőinek jelentős része sajnos ebből az alapállásból közelít. -
Kori77
tag
válasz
Gaberking
üzenetére
Én is így jártam

1.csere 72 òrán belül ropogós hátlap miatt!
2.készülék pixelhiba (72 órát elutasította a Telekom mert a 2. készülékre nem jár meg )
Elküldtem az Lg-hez szervizbe visszaküldték hibássan mert az operátor nem találta
a rossz pixeleket, ismét visszament két hete várok

-
k5.20
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ahol eddig jártál, ott mindenhol lehetett, mert régebbi, elterjedtebb készülék.
Samsung Galaxy Note2, amiről beszélek. -
szka92
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a készülékkel kapcsolatban. Kinéztem a Note2-őt, S4-et és az LG G2-őt, viszont nem igazán tudok dönteni...netezés, viber, whatsapp, facebook, skype, email! ezekre és hasonlókra szeretném használni a telefont, kifejezetten tetszenek a nagy kijelzős telefonok! (relatív a dolog, mert mit nevezünk nagynak...) Mit javasolnátok a fentiekre...? Hallottam, hogy ropogós a telefon, mivel nem olyan jó az összeszerelése vagy a hátlap (egyéb negatívumok/pozitívumok amikre építhetek?...garancia? telefontámogatás? a válaszokat előre is köszönöm!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a tokhoz mit szóltok? [link] Van esetleg ilyen valakinek?
-
k5.20
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocs, de nem spirázzátok túl kissé ezt a kábel kérdést...

A Note család töltői 2 A-sek: vegyél egy samu-Note-kábelt, az biztos bírja...
Az én G2-m nem halt bele, hogy azzal töltöm. -
kerpok
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Közben én meg teszteltem 1A s autós töltővel.... háát egy 25 perces út alatt 15%-rol felnyomta 25%-ra, persze navi és adatforgalom ment közbe... elég kevéske, de legalább kapott némi powert...
tescoba nem talaltam amint linkeltél... majd meglesem vmi übermegaszupernagyban is.. hátha!
jaja MM-ben is kérdeztem! HÁT bárcsak ne tettem volna... áááá ennyi idiótát 1 helyen...
viccesek! -
rx8pencz
tag
Üdv!
Nem tudtok véletlenül a G2-höz karra köthető tokot?Edzéshez ill. futáshoz kéne.
-
vadászcsiga
félisten
Bocs ha unalmas már, de most hogy végre van megfelelő fali és autós usb töltöm, most meg kábelt nem találok hozzá ami bírja a közel 2A-es töltést. Itt vagyok Pesten de az MM-ben azt sem tudják mi az. Mutogatnak nekem ilyen spagetti vekonysagu kábeleket

-
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok,
tegnapelőtt még az LG 4X HD-vel szemezgettem, de úgy döntöttem inkább beruházok egy fehér G2-re.

Szerintetek a gyári garancia megér 10e Ft felárat a bolti garanciához képest?
Vajon mennyire megbízhatóak ezek a bolti garanciák? -
vueling
csendes tag
A G2 3000 mAh akkumlátorral van forgalomban??
-
barmar
aktív tag
válasz
Noname2009
üzenetére
Általános, nem a te keszulekedben van a hiba:-) . Én a Lux nevű progit használom, azzal jól működik. Érdemes a teljes verziót beszerezni, azon minden parameterezheto.
-
barmar
aktív tag
válasz
Noname2009
üzenetére
Automata fényerő szabályzó probléma. Túl erzekenyre van állítva. Vagy kikapcsolod az automatát vagy letoltod a Lux nevű appot, az rendesen teszi a dolgát. Remélhetőleg egy frissitessel majd javítják.
-
Noname2009
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy T-s Lg G2 16 gb-os telót. Minden tökéletesen működött, de most olyan hiba jött elő, hogyha automatikus fényerőn van a teló, akkor a kijelző elkezd halványan vibrálni. Találkozott valaki hasonló problémával? Előre is köszi a válaszokat!
-
alextheboss
tag
Sziasztok!
A KnockOn-t valahogyan at lehet menteni egy 4.4-es ParanoidAndroid Romba? Ha igen, akkor hogyan, es milyen fajlok kellenek?
-
Azharel
aktív tag
Valakit esetleg érdekel van vaterán nillkin hátlap postával 2500ért, szerintem egész elfogadható ár.
NILLKIN tok + FÓLIA Prémium minőség 4 szín LG G2 keressen rá akit érdekel. -
jilian
addikt
Ha CWM-ről TWRP-re akarok váltani, csak ráflesselem recovery-ből?

-
válasz
Azharel
üzenetére
Én amikor megvettem a T-nél, összevissza nyomkodtam, nem recsegett. Most egy hetes, biztos a melegedés-lehűlés miatt bejáródott, mostmár ad ki hangokat néha
Engem mondjuk nem zavar, nem is vártam mást (iPhone-ról jöttem, ott brutál volt az anyaghasználat és a minőség, erre a kameralencse lötyögött benne, ha ráztad (mindegyikben, mert nem fix a cucc). -
Wade0303
aktív tag
Európai V10C még nincsen sajnos.
-
tomi.ttt
tag
Sziasztok!
Az LG facebook oldalán most olvastam, hogy a T-mobile-nál 7990ft-ért van Quick Window tok.
Ahogy írták inkább típusszám alapján érdemes náluk érdeklődni. CCF-240G

-
Azharel
aktív tag
Félre ne értsetek, nem kell leadom, semmi baja. Csak kifejezetten azért vettem a T-nél a készüléket hogy legyen normális garanciám, erre azt olvasom hogy a telemax szervízelte másnak a készüléket....
-
-Mosquito-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Gondolom kemény is,és nem huppog..

-
Azharel
aktív tag
Minden lg telefon a telemaxhoz kerül, vagy csak a pestieké ? Nagyon remélem amit pécsen adok le az nem kerül a telemaxhoz mert a hajamat kicsupálom azonnal....
-
GGMPC
őstag
válasz
premete
üzenetére
Nekem anno szetszedtek egy Motorola telefont es konkretan 4db alkatresz nem kerult vissza!

Engem meg ugy nem hallottak orditani, mint akkor!
A komplett keszulekhazat berendeltettem veluk es ragaszkodtam hozza, hogy a Motokeres ismerosom rakja ossze...
Vicc az egesz brigad - max akkor nincs veluk baj, amikor a HTC keszulekeket tovabbkuldik a csehekhez!
Az meg megy nekik, de az is nehezen!
-
törölt tag
Köszi srácok
Berendelve GsmLine-ról 
-
törölt tag
Srácnak jól állna a fehér színű?

-
Legendas
aktív tag
Srácok van egy kis gondom. Újra fel akarom tenni a gyári rendszert és a telepítés 49%-nál abbamarad és felajánlja az újrapróbálkozást.
Mi lehet a baj? Arra gondoltam esetleg le kéne teljesen formázni a telefont cwm-ből hogy tudom?
köszönöm előre is
-
zack
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Lehet kifogtam, de ennyire stabil és problémamentes telóm még nem volt mint a G2. Szerintem nem lesz mire cserélni 2014-ben. Eléggé megálltak / lelassultak a fejlesztések. A hajlított kijelző nekem nem innováció, ahogy a több RAM és a gyorsabb proci sem. Nem is tudom mi kellene, hogy cseréljem, annyira jó a G2 mindenben.

-
Lecs@
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ahogy olvasod néha LG-nek is kellhet.
-
Legendas
aktív tag
Kipróbáltam egy AOSP Kit Kat romot, nem volt vészes, de egyenlőre visszajöttem gyárira épp most rakom. Akit érdekel itt van a link és található benne lg camera apk is mármint a szövegben és simán felrakható.
http://mobilesyrup.com/2013/11/27/custom-romantic-paranoid-android-4-0-aosp-android-4-4-for-lg-g2/
Sok sikert!
-
Gaberking
senior tag
válasz
rossbrown
üzenetére
Mindkettőt Németországban a Media Markt -ban vásároltuk.
Írták többen is a megoldást nyújtó fórumban, hogy hetekig volt ezzel a hibával szervizben a telefonjuk és ugyanazokat a javításokat végezték el ott is, mint amiket te is leírtál és mikor visszakapták, ugyanúgy pattogott. Viszont a szoftver újratelepítése, amit mindenki otthon csinált, megoldotta náluk a problémát. -
rotobot
tag
Nem hallgattam azokra, akik azt mondták, hogy soha LG-t!
Én is vettem egy G2- őt.Telekomtól.
3 hetesen mikrofonhiba.Telefon vissza a Telekomhoz. Köcsög Lg Telemax szerviz 10 napra rá visszaküldte úgymond javítva, szoftver csere!!! Már a T- ben kiderült, hogy ismét nem jó a telefon.
Át se vettem,visszavették, azóta várok a rohadék szervizre. Lassan egy hónapja nincs telóm, csak a szar cserekészülék. Lg Magyarországot hívtam többször, panaszt tettem, stb. Le se szarják az embert.
Válaszként elküldték a garanciális jogaimat! Nem a rohadék szerviz hibáját vizsgálják, hanem a vevővel kötözködnek! Szóval akármennyire is jó a teló, én is azt mondom, hogy soha többé LG!
Rohadjon meg, ha nem képes normálist szervizt biztosítani és normális képviseletet fenntartani. -
lajki7
senior tag
válasz
rossbrown
üzenetére
Csináld ezt és jó lesz

Gyári visszaállítás - Rakd fel a 10b független romot - Gyári visszaállítás megint és használd

Tisztabb rendszer a 10b mint a Tmobilos foss,tele van pakolva sok szarral,feleslegesen...állítom ezzel jobb is lesz az aksi időd
Sok sikert.Andrew: Vagy mint a Nexus 5nél
Nézd meg,ott ilyen ahogy irod
Jah csipíztam volna én is
es akkor nem lenne ez a kurva fekete karma körbe ami iritálja a szememet 
-
baluka26
veterán
Masnak ia frissult szoftver 10c-re?
-
rossbrown
csendes tag
válasz
Gaberking
üzenetére
Kedves Gaberking,
Köszi a választ.
Sajnos nincs ismerősöm akivel össze tudnám vetni a vételi jelszinteket, a T-nél pedig nem fognak kibontani emiatt egy telefont csak mert van egy ilyen gyanúm... :-( A szerviz válasza az volt, hogy nem találtak hibát, de a készüléket újrakalibrálták (gondolom ez érintette a rádiós paramétereket) és a legújabb oprendszert tették rá, ami ugye ugyanaz lett mint a gyári...
T-s készülékkel tapasztaltátok a hibát, vagy gsm-boltos gyári független telóval?
-
lajki7
senior tag
Nekem is nagyon tetszik a fehér
De az a rohadt fekete vékony karma a kijelző szélein....folyton ki szúrja a szemem
feketénél ugyebár nem latszik
itt pont latszik is :/ rohadtul nem bejövös,pedig ha az nem lenne tuti cserélném fehérre még ma 
Olyan mintha kicsit kisebb lenne a kijelző a fekete szarsag miatt,pedig nem
-
Lecs@
addikt
Mindegy. A készülék kitűnő, és ez a lényeg. Ha találtam volna fehéret MM-be amikor N5-t vettem, lehet elcsábulok. Egyenlőre N5 kitűnő szintén nekem, de nem feledem a G2-t sem.
-
DonMaster
addikt
van rá garancia vissza lehet vinni kkicserélik egy uj telora ha az is akor azt is vissza lehet vinni, többen vitték vissza , aki meg nem képes ennyit emg tenni azért hoyg recseg ropog az meg inkább ne irkálja már , hogy zavar vigye vissza 1év gari mindegyikre van , 3-8napos elálás vagy csere is van vásárlástol számitva az 1 év gari meg nem járt le tuti mivel kevesebb mint 1 éve jelent meg , ha külföldön vette az illetö akkor vagy szerez eu-s garit itthon szervizeli vagy vissza viszi külföldre .
Teszem hozzá a recsegés ropogos probléma mind a qi hiányábol adodik, mivel a version g2 nél ott van a hátlapra ragasztva és az pont anyival több mint ami a d802-nél hiányzik és amiat recseg , mint a youtube os videoban is ha teszel rá ragszalagotr akor jo lesz. a koreai nál meg levehetö a hátlap
csak is a d802-es europai verzio recseg ropog de nem mind föleg csak az elsö seriás.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, a version a d802-töl 1 kábel és 1 qi adapterel különbözik vagy inkább több de mind a ketöt belehet tenni a d802-be persze csak is házilag de akkor van vezetéknélküli töltásünk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)