Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
Üdv.
A mélyvizes topikban nem válaszoltak rá, így felteszem itt is hátha tud valaki segíteni:Le akarom cserélni a szolgáltatós rom-ot függetlenre, de abban tudtok segíteni, hogy az LG oldaláról letölthető gyári romok között mi a különbség a sima "Hungary" és a "Hungary_Open_16G" között?
-
Szkipi
tag
válasz
neo_xperia #66265 üzenetére
Igen meglett köszi
Csak anno emlékeztem hogy kk-nál valami szoft kellett hozzá de látom már beletették. -
Szkipi
tag
Üdv.
Srácok, a G3ban volt olyan beállitási lehetőség, hogy programok közben eltüntek alulról a funkció billentyűk. G2ben hogy tudom ezt megoldani? -
Szkipi
tag
Sziasztok.
Melyik a legajánlottabb, stabilab, leggyorsabb rom a G2re, mert nekem ez a Vodás 30f-ben elég lassú a kamera plusz néha túlfokuszál... -
Szkipi
tag
Sziasztok.
V30f szofton a telefonszám mellé rendelek képet is amit a telefonkönyvben meg is jelenít, azomban hívás közben már nincs hívókép (se akkor ha én hívom se akkor ha ő engem).
Esetleg valami ötlet? -
Szkipi
tag
Valakinek esetleg akad olyan gondja hogy gyári böngészőből nem tudok képet feltölteni sehova se
"Failed to open selected file" üzenetet kapom mikor rákoppintok egy képre amit fel akarok tölteni. -
Szkipi
tag
Srácok most mi a különbség a HU/HUNGARY V20H és a 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20H rom között
-
Szkipi
tag
Sziasztok.
A G2-en szeretném a gyári Tré mobilos szoftot lecserélni, független szoftra de nem tudom download módba tenni, hiába nyomom a hangerő fel gombot, rádugom az USB-t és elindul a töltés
Tudnátok segíteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest