Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
mzsolty #52687 üzenetére
Sőt. Eddig három levehető hátlapú telómnál kellett hátlapot cserélni, mert mind3 eltört, pedig vigyázok rájuk.
(a Blade pöcke elporladt, a W8-é a sarkon eltört, ahol a gyári vájat van a leszedéshez, a T11 pöcke szintén letört, pedig az már flexibilisebb anyagú volt)
Szóval egy áldás a nem levehető hátlap.
(az akksit nem kell cserélni, és sajnos SD foglalat sincs, amiért le kellene venni) -
válasz
szentkuti11 #52698 üzenetére
Üdv itt, addig biztos
-
szentkuti11
addikt
Üdvözletem srácok-lányok, a mai nappal hivatalosan is G2 tulajdonos lettem, Nexus 4 volt az előd 1,5 éven keresztül kisebb-nagyobb megszakításokkal, meglátjuk, hogy ez meddig bírja nálam.
-
mzsolty
tag
Szóval akkor ha tanítható, akkor szinte bármilyen szórakoztató elektronika kütyüt lehet vele távvezérelni aminek van távirányítója? Jól gondolom, hogy az ilyen távvezérlők infra alapúak?
-
Button
aktív tag
válasz
Real_Necro #52694 üzenetére
nemár, hogy a defyt túlélte az akksija, az nem lehet
jó, ez már nagyon off -
Real_Necro
veterán
válasz
Button #52692 üzenetére
Nekem is Defy+-t váltott a G2.
A gyakorlat meg sajnos azt diktálja, hogy 2 évente úgy is telefont cserélek, így engem az akku nem nagyon zavar, eddig mindegyik telefonomat túlélte, nem kellett csere.
Ha meg mégis kell és maradok ennél a készüléknél, meg fog annyit érni, hogy szervizben kicseréltessem. -
Button
aktív tag
válasz
Real_Necro #52689 üzenetére
probléma
a jelenlegi moto L7-emben és moto defymben a 3. akksi van
mindkettőben, tökéletesen üzemelnekújonnan jó, persze, szerencsével 2 évig jó, utána meg majd nézegetheted a utilokat youtubon, hogyan cserélj akksit, vagy viheted szervizbe
persze ha évente telót cserélsz akkor valóban mindegy -
mzsolty
tag
Azért gondolnám problémának, mert most olyan telóm van aminek fix az akksija és jártam már úgy hogy lefagyott.
Button:
Annyit tudok hogy az s4-ben is van WatchOn vagy SmartRemote funkció viszont én sem tudom hogy azok taníthatok vagy csak Samsung készülékekkel kompatibilisek. -
Quqesz
nagyúr
válasz
mzsolty #52687 üzenetére
Miért nem lehetne kivehető...roncsolás útján mindegyik kivehető...
Viccet félretéve le lehet szedni a hátlapot csak nincs értelme,az aksi nem cserélhető házilag. De minek is,a piac egyik legjobbja van benne ha meg lefagy hosszan nyomod a power gombot(eere még nem volt szükség). -
Real_Necro
veterán
válasz
mzsolty #52687 üzenetére
Szerintem hatalmas probléma. Folyamatos késztetést érzek, hogy kiszedjem az akksit vagy leszedjem a hátulját...
Egyébként ez miért probléma? Memkarit úgy sem lehet bele rakni, akksija viszonylag sokat bír, hátlapja is szép, meg többen használunk vagy tokot vagy védőfóliát.
-
mzsolty
tag
Sziasztok. Szerintetek melyiket érdemes megvenni? S4 vagy G2? Ez a két telefon esélyes viszont nem tudok dönteni. Nagyjából ami döntő szempont lenne az az hogy melyik telefonnak a tavvezérlő alkalmazása kompatibilisebb a mostani az elkövetkezendő években megjelenő HD tévékkel.
-
válasz
Ferenczi Áko #52681 üzenetére
-
-
válasz
Cingáriusz #52680 üzenetére
zárképernyő beállítások / képernyő zárolása , valamelyik, most fejből nem tudom, hogy van írva... ahogy Áko írta...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Cingáriusz #52680 üzenetére
Beállítások/képernyő zárolása/háttérkép
-
A lezárt képernyőn lévő gyári hátteret (füves-virágos) hol lehet lecserélni? Csak a kezdőképernyőt tudtam lecserélni.
-
-
Midway
senior tag
válasz
Cingáriusz #52649 üzenetére
Ennyi pénzért már zajszűrőset kapsz, ami abban nincs.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
szentkuti11 #52667 üzenetére
Bő 1,5 hónapja használom EZT. Amit eltudnék mondani, hogy sebességben sokkal jobb mint a gyári, nincs launcher újratöltés, RAM 1 GB körül van, az alkalmazásokat nem kell újratölteni, azonnal csinál mindent. Nekem nagyon bejött. Telefonálási hiba az még az elején tényleg volt, de már nincs (nekem). Knock ON van, Knock OFF viszont csak az értesítési sávon. Gyári kernellel használom, mással nem is próbáltam. Akku időben szerintem rosszabb egy kicsit, mint a gyári.
Nekem ezzel a feléledéssel nincs gondom. -
Mauzes
addikt
Valaki tudja, hogy miért fogyaszt a telefon nagyságrendekkel többet, ha kilépek a wifi-s környezetből/otthonról? Mobilnet? Gps? Vagy valami más?
Mert még csak ki sem vettem a zsebemből, csak egyszerűen elindultam a belvárosba (a képen a törésnél), de nagyon durva a különbség (úgy, hogy nem használtam!).
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #52666 üzenetére
A másik pedig az, hogy honnan tudom hogy a 32 gb vagy a 16 gb verziot töltöm e le?
-
batai15
félisten
válasz
szentkuti11 #52671 üzenetére
Gyors. Gyári kernellel. Nem nagyon rosszabb akkuba mint egy cloudy pl.
-
batai15
félisten
válasz
szentkuti11 #52669 üzenetére
Dupla kopp van. Ja meg rezeg.
-
batai15
félisten
válasz
szentkuti11 #52667 üzenetére
Dany forom társ meg én asszem használjuk. Nálam ilyen nem volt csak nem eléd fel sokszor a kijelző bejövő hivasnal.
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan, aki CM12-vel használ G2-t huzamosabb ideje? Emlékszem, volt valami telefonálási probléma (a másik fél visszahallotta magát, vagy ilyesmi) még az első verzióknál, ez megszűnt? Illetve milyen kernellel érdemes használni?
-
Dondenis
aktív tag
5.0 mikor várható? Utoljára januárt hallottam.
-
akooos
veterán
válasz
Ferenczi Áko #52663 üzenetére
Bármelyik V20-ast felrakhatod. Van aki V20H-ra esküszik (ez a legfrissebb), de valaki azt hiszem a D-t mondta, hogy az a legjobb.
-
Snoop27
őstag
válasz
Ferenczi Áko #52660 üzenetére
Igen, az ugrik sajnos, viszont barmikor visszateheted a gyari romot nyom nelkul ha szervizelni kell, felteve, hogy nem olyan problemaja van ami ezt megakadalyozna.
-
Ferenczi Áko
addikt
Es ha telenorhoz nem talál frissebb fw-t, akkor kdz-vel rakhatom rá a legfrissebb független romot? Gari ugrik ilyenkor?
-
batai15
félisten
válasz
Ferenczi Áko #52651 üzenetére
Üdv itt. Én is nagy meg elégedéssel hasznalalom
-
Snoop27
őstag
Szivesen!
(#52651) Ferenczi Áko : hasznald egeszseggel! Szamomra tokeletes, minden tekintetben.
(#52655) Ferenczi Áko : ahogy jonak latod, bar tudtommal a legujabb frissitesben mar tobb hiba ki lett javitva, szoval ha heteken belul nem jonne az 5.0 akkor erdemes lenne frissits (nem mintha pontosan lehetne tudni mikor adjak ki a LP-ot)
-
Ferenczi Áko
addikt
Inkább megvárom már az 5.0-t..
-
Ferenczi Áko
addikt
A telón amit vettem ez van: D80220b
Telenor függő! Jó ez nekem vagy pakoljak rá mást? -
w333
félisten
válasz
Ferenczi Áko #52651 üzenetére
Grat. és üdv a klubban !
-
Molk
tag
Sziasztok.
Azt hittem, hogy recoveryt simán fel tudok majd rakni... De nem ment. Nem hasonlított a régi Samsungokhoz amihez már hozzászoktam...Lenne valaki olyan kedves, hogy priviben egy két lépésben sagítene? Egy 4.2.2-es androidról lenne szó.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Pár hónap eltévelyedés után újra Lg telóm lett! G Pro-m volt anno, imádtam, csak lejárt a garija és eladtam.. Utána Xperia z1-em lett, de nem tudtam megszokni, így eladtam és vettem egy G2-t. Sok kérdésem nincsen, hellyel közzel olyan mint a g pro, plusz dolgokkal! Hazataláltam.
-
Szeretnék venni egy BT headset-et a G2-eshez. Úgy lenne stílusos, hogy a headset is LG legyen.
Abból tudnátok valamit ajánlani? Nem kell, hogy stereo legyen és nem lesz zenehallgatásra használva, csak telefonáláshoz kell.Erről esetleg vélemény?: LG HBM-280 [link]
-
Molk
tag
válasz
fery02 #52645 üzenetére
Szia.
Hálás köszönetem, a hosszú válaszodért-összefoglalásért.
Már megvan a telefon. Eddig minden nagyon pöpecül néz ki/működik.
Ha sárgásodást akkor kéne tapasztalnom amikor fehér a kijelző...akkor nincs.
A telefon független.
Hát ha csavargatom a telefont akkor tényleg recseg. Ezért inkább nem csavargatom majd.Eddig egy óriási csoda számomra ez a telefon. Mondjuk azért mert már 3-éve S2-őt használtam...
Szóval örömmel csatlakoztam a társasághoz. -
Magnat
veterán
Hi,
van egy ilyen BT headsetem, vajon miért van az, h a G2 a BT bekapcsolásakor nem csatlakozik automatikusan össze vele? A Nexus 7-em megteszi, a G2-nél meg mindig rá kell nyomni az eszközre. Gyári V20f van rajta.
-
Szia!
Ugyanazokra az általános dolgokra kell figyelni többnyire, mint egyéb telefonok használtan való vásárlása esetén.
Itt talán a szokásosnál jellemzőbb a kijelző sárgásodás, ami a képernyő szélein jelentkezik és ha még enyhébb stádiumban van, akkor lehet csak világosabb színek megjelenítésénél látszódik csak.
Plusz eleinte téma volt a hátlap recsegése egyes modelleknél, ami egyébként tokban hordva a telefont nem jelentkezik, meg amúgy sem lesz a hangján felül egyéb hátránya tőle az embernek.Ha előfizetéses a teló, akkor különösképp ellenőrizd a papírokat, főként hogy ki van-e fizetve rendesen a telefon, nehogy később letiltsa az IMEI-det a szolgáltató!
-
Beca1990
senior tag
A telóm bal felső sarkában megjelent egy sárga lefelé irányuló folt...(fehér alapon látszik) ez most mi???
garanciában megcsinálják? -
Holnap csatlakozom a G2-es tulajok népes táborába
-
finu
tag
válasz
Dexxter182 #52637 üzenetére
Nem az egy sima Optimus G,más néven LG Optimus G E975.
-
Snoop27
őstag
Akkor lenne baj, ha mind2 egyforman szolna, mivel az egyik mikrofon.
"a csatlakozók alulra kerültek, itt van a 3,5 mm-es jack és a microUSB is, valamint két kicsike hangfalnak látszó rés, ebből az egyik mikrofont rejt, a másikon valóban hang távozik" ahogy a tesztben is olvashato. -
G_P
tag
sziasztok. lenne egy olyan problémám, hogy LG G2-m van, és a bal oldali hangszóró jóval halkabb, mint a jobb oldali. miért lehet ez? beállításokban nézelődtem, de semmi olyat nem találtam, ahol lehet állítani, hogy melyik oldali szóljon jobban, nem tudtam sehogy sem letesztelni igazán, csak úgy, hogy az egyik hangszórót befogtam, és próbáltam így csinálni valamit, de óriási a különbség így is
előre is köszi a segítséget!
-
JohnnyX
őstag
válasz
Dexxter182 #52546 üzenetére
Itt a kepen G2 van, de te Optimushoz valo foliat rendeltel, ahogy a címben is szerepel.
Mert ugye amihez o arul foliat, az ez a telefon...
Amit kaptal foliat, latszik hogy a sarkai szogletesebbek, mint amit itt linkeltem a telefonrol is.
-
Magnat
veterán
válasz
Dexxter182 #52631 üzenetére
Vagy mondd neki, h utalja vissza a pénzt és rendelsz tőle egy másikat, az a legtisztább. Most jut eszembe, volt egyszer ilyen esetem is, egy 1 usd-s szilikon tokot rendeltem és picit be volt hasadva az egyik nyílásnál az anyag, gyanús volt, h tovább fog szakadni, írtam az eladónak, h mi van. Erre ő maga javasolta, h refund és rendeljem meg megint mert ha újra küldi, ki fogunk futni a 45 napból. Mondjuk 1 usd senkit sem vág a földhöz, az is tény
-
Magnat
veterán
válasz
Dexxter182 #52622 üzenetére
Szia,
arra vigyázz, h ha újra küldeted, könnyen kiszaladhatsz a 45 napból és akkor utána már nem tudod visszahúzni a pénzt. Engem egyszer megetettek így még kezdő koromban
-
DBC
tag
hátlapot valahol lehet kapni botlban? mennyiért cserélik? árazás miatt kérdezem, van egy fóliás fehér hátlapom amit ki akarok rakni olx-re.
-
Molk
tag
Sziasztok.
Hamarosan én is belépnék a társaságba egy fekete g2-vel. Van valami amire érdemes odafigyelni vásárláskor (használt)?
Elolvastam az összefoglalót, az említettekre akkor nem hibaként fogok tekinteni. Ezeken kívül lehet valami? (ha a kérdés hülyeség akkor szóljatok)Köszi,
Márton -
Nfsman20
tag
válasz
Dexxter182 #52622 üzenetére
na... lgalább korrekten állt a dologhoz. mostmár csak az a kérdés, hogy milyen telóra jó
de mondom szerintem G pro 2, az fazonra ugyanez, csak ott 6"-os a kijelző.
-
mihione
őstag
Megoldodott a problemam hangero le+fel kellett egyszerre es sikerult a hard reset.viszont a mikrofon igy se szuperal valami jol es a vizhangzas is megmaradt.alul a bal vagy a jobb oldali racs rejti a mikit?mert a bal oldali eleg koszosnak tunik kivulrol.illetve van aki cserelt mar mikrofont?
-
Dexxter182
tag
válasz
Nfsman20 #52619 üzenetére
Persze küldtem neki két képet is. Várok még egy kicsit hogy magától megjöjjön az esze aztán refund
Nem tudom mit gondol, hogy felrakom középre aztán meg méretre rágomUpdate:
"so sorry! my fault, so i can refund instead of bad feedback and bad rate, or resend new item again, is ok ?"Hát nem is tudom, remélem most majd eltalálja a méretet
Apropó, ha valakinek kellene egy túl méretes Tempered Glass nálam kapható olcsón
-
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #52617 üzenetére
Meg a szegényes wp store
-
Land
veterán
Tudtok ajanlani olyan pesti GSM boltot, ahol 16 gbos fekete G2 van full tartozekokkal, bolti garancial 80.000 Ft kornyeken?
-
Nfsman20
tag
válasz
Dexxter182 #52607 üzenetére
az kemény, alig néz hülyének
képet mutattál neki, hogy mi a szitu?
-
eladogeppc
veterán
Lumia 930 ellen csupán az alig 1 napos illetve az éppencsak 1 napos üzemidő szól.
Volt nekem is, szerettem egyébként. Minőségi darab. -
tatraitamas
csendes tag
válasz
firemanus82 #52614 üzenetére
Köszi a választ. Remélem lesz valaki, aki tudja a megoldást, fontos lenne nekem!
Köszönöm
-
firemanus82
senior tag
válasz
tatraitamas #52609 üzenetére
Nekem se működik a G2-ön. Nem találtam rá megoldást, de guruk biztosan tudnak valami okosat mindani...
-
g2fan
csendes tag
miért van az hogy a kdz telepítésnél azt írja ki hogy please installcsmg b2c client tool select tool b2c client setup menu???? telepitve vannem mellesleg..
-
tatraitamas
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam ide is írok, mert jobban pörög a fórum, mint a G Flex-é!
Hátha tudtok segíteni:Már fél éve van flexem. Most jutottam oda, hogy vettem hozzá egy bluetooth headset-et. Az lett volna ezzel a lényeg, hogy a telót ne kelljen elővennem, ha telefonálni akarok. Sajna a "nyomja hosszan a headset-en a felvevő gombot" funkció nem működik. Ilyenkor el kellene indulnia a hangtárcsázás funkciónak, de nem történik semmi. Esetleg valamit be kell még állítani a telón, hogy működjön? Más telón hibátlanul, egyből működik 😪
Előre is köszi a segítséget! -
mihione
őstag
Sziasztok,cloudy g3 2.0-ról vissza akartam térni gyári 20H (DroiDMester féle frissítővel) romra ami sikerült is viszont nemtudok belépni a hard reset menübe,se a download módba,a teló elindul de dob egy rakat fc-t.
Tehát így akkor most hogyan tovább?Vagy én baszok el vmit?Hangerő le+powert nyomom lg logóig aztán elengedem majd újra ezzel általában vagy kikapcsol vagy úraindul,hang le+ power madj logonál hang le+fel elindul a teló majd lefagy,hang fel+usb kiírja h töltés más nem történik.Pls valaki mondjon vmi okosat. -
-
g2fan
csendes tag
az összefoglalóban csinálnám az ubutus dolgot. lényegtelen hog miért. de már ott elakadtam hogy bootoljak be ubuntuba (ne telepítsem) ezt mégis hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest