Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
polas
csendes tag
válasz
apaszka #26541 üzenetére
Apaszka én veled vagyok és teljesen átérzem a problémáidat a telefonnal kapcsolatban.
Én is hasonló problémákkal küzdök mint te, amiket már korábban leírtam itt a fórumon.
Van egy-két fanatikus rajongó, akiknek érdekes módon minden klappol, szemben a nagy többséggel akiknek vannak nem elhanyagolható, (Főleg egy "Csúcskategóriától" elfogadhatatlan) problémáik.Sajnos be kell vallanom, hogy az 5.2" FHD kijelzőtől eltekintve, sokkal jobban megvoltam elégedve az előző Sony xperia S telómmal.
Nem véletlenűl esik a G2 ára ilyen drasztikusan, mert tele van hibákkal amit majd 2015-re kijavítanak.
Ha a multimédiás hanghibákat, videófelvételi hangminőséget és akadozást, stb. figyelmen kívül hagyjuk, attól még a hagyományos GSM telefonálás hangminősége is kritikán aluli, gyakran nem értik a vonal túloldalán, hogy mit mondtam, ami elég kellemetlen. Pedig ez alapjaiban véve egy TELEFON is, amit azért telefonálgatásra is használna az ember. Szóval ez így 2014-ben elég nagy bukta.
LG-nek nem flex kijelzőket (ami egyébként egy nagy hulladék), stb kellene futtatni, hanem Mindennapi életben JÓL használható készüléket kéne gyártaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest