- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Én sajnos már csak egy Lenovo ZUK Z2-n tudom ezt megnézni neked.
Az meg ugye nem mérvadó. És bizony, elvitték szeretett Citrancs-om. De továbbra is szívesen segítek romolásban és egyéb szoftveres gond esetén.
gagyilovag
nincsen baj a gyári romokkal, csak vannak olyanok, akiknek az a felület nem annyira jön be. EZért megnézik milyen alternatívák vannak romok terén. Én sokáig használtam a teljesen gyári S433-at és szinte hibamentes. A MIUI V7 és V8-ból voltak olyanok, amelyek napi szinten használhatóak voltak. Azok alatt például még szebb képeket csinált a teló, ha valakinek ez számított. -
DraXoN
addikt
Szia,
a greeshan féle miui sajnos tartalmaz pár hibát. Nem érdemes az utolsót leszedi, hanem előtte egy 2-3 verzióval korábbi a legstabilabb.. nem elmlékszem már pontosan melyik, de sokuknak van valami baja (van amiben fc-zik a settings, van amiben nincs keyboard.. stb).
Egyébként van normális MIUI8, a telefonra.. Csak ... sajnos nem ingyenes. De tényleg jól összerakott példány. (persze apróbb hibák akadhatnak, de messze a legjobb kiadás ez szerintem): [link]
kb. 2 hónapja, hogy használom ezt a romot, és ... eléggé lehangoló véleményem van erről a telefonról, de ez egy fokkal elviselhetőbbé teszi.
Bár a mérete még mindig zavar a telefonnak. De most már megakarom várni az új generációs "csúcsmodelleket". .. majd akkor eldöntöm, hogy merre tovább. -
Dominó85
addikt
Tiszta SD kártya és előtte a wipeolás teljes volt? Mert a megszokott wipeolás édes kevés. Nálam 6x biztosan volt gyári < - > MIUI váltás és csupán az első alkalommal volt FC.
Az S433 egy gyári rom. Cuco92-nek köze nincsen hozzá. Az egy tisztított gyári rom, ismeretlen kezéből.
-
cs.lev
tag
Nem volt rossz, de csak visszaalltam stabil miui 7-re. Ez a Greeshan fele MIUI 8 nalam furcsan viselkedett, pedig rendesen tettem fel, ahogy kell, de sokszor FC-zett par egy-ket alkalmazas. De legborzasztobb az volt amikor egy zene szam valtasra a Music app FC-zett! Nem tudtam zenet hallgatni, ujrainditottam a telefont, de aztan akkor sem...majd valahogy sikerult....de azert ez mindenkepp kivalto ok volt a visszateresre.
-
Dominó85
addikt
Mondjuk meg is és mégsem értem ezt a pénzért fejlesztek MIUI-t a K3 Note-ra gyereket. Biztosan érti a dolgát, na de mindenkitől pénzt kérni, plusz fenyegetőzni hogy ha valamelyik kiszivárog akkor befejezi... Nem éppen a legkorrektebb jellemet takarja. Pénzéhes kis buzinak tűnik nekem vagy notórius "valódi" munkakerülőnek. Az ilyen a pénzét os klikkek után kapja havonta... De ne legyen igazam. Véleményem szerint egy ingyenes rom melletti Donate gomb sokkal korrektebb. Nyilván kevesebb pénzt hoz, de mégis csak a tényleges munka megbecsülése után járna.
-
DraXoN
addikt
Én ezt használom: [link]
Működik tényleg rendesen, és rendszeresen fejleszti is az aki csinálja.
Igaz, "sajnos" nem ingyenes. De ha gond lenne, akkor válaszol és segít a készítő.
Jah, és van benne Magyar nyelv, kínai szövegek csak ott ahol szerintem nem kiirtható (de 99.9%-ban sehol.. és angol is csak pár helyen) ha számít valakinek -
Dominó85
addikt
Szia, pár napja tárgyaltuk, hogy még egyelőre a rom félkész állapotban van. Greeshan azért hagyta abba, mert már egy ideje nem K3 Note-ja van. Pushpit pedig egy nyerészkedő link alak, aki mások munkáját a sajátjaként hirdeti. Idővel ha a kommentek is bíztatóbbak lesznek, akkor én is rárepülök, de addig amíg sok a negatív visszhang, nem.
-
Dominó85
addikt
Pushpit-ről kiderült, hogy egy utolsó szemét csaló. Egy orosz oldalról lopja le a romot és átírva a dev nevét a sajátjára próbál hírnévre és donation-okon keresztül hírnévre szert tenni. A DTW is csak egy marketing fogás volt részéről. Ráadásul nincs magyar ebben a verziós MIUI-ban. Majd én is visszateszem Greeshan utolsó munkáját inkább.
-
cs.lev
tag
Akkor tudna valaki valami infot mondani a kerdesemhez?
Mielott ROM-ot cserelnek raknek fel TWRP-t, mert manapsag mindent csak azzal probalnak ki. Nekem CWM van! Van valami modja, hogy CWM-bol installaljak TWRP-t? A lenyeg, hogy ne kelljen elso korben SPFtools, mert se driverek, se windowsos gep nincs a kozelben... koszi
-
Toth_Jani
őstag
Ez a hátránya az ilyen nyitott rendszert használó Kínai gépeknek, itt nem csak gyári frissités van (amelyiknél van), hanem a zöldséges is csinálhat Custom ROM-ot.
De ha a gyári verziót idő előtt ki akarjuk próbálni van rá lehetőség, akkor jönnek a speciális telepítések.
Az egyik út hogy felrak(at) az ember egy ROM-ot és azt használja addig amíg a telefon a kukában végzi, vagy rendes kocka módjára legalább hetente lecseréli.
A TWRP alól felrakható S422-t csak ajánlani tudom teljesen magyar, szépek a képei, elég stabilan működik, és hozza az ekkora telefonoktól elvárható akku időt is.
A Couco92 féle ráadásul OTA frissítéssel átáll az S424-re és jó esetben, még talán kapunk hozzá stabilizáló javításokat is, ha talál valami nagyobb hibát. -
gulupeti
senior tag
-
fehermokus
aktív tag
Köszi a linket! Jót tett a designak, hogy egy kicsit loptak az iPhone-tól és az LG G3-tól. Így aztán egész pofás lett a teló. Belülről láthatóan nem akartak sokat invesztálni bele. Sok mindent átvettek a K3 Note-tól, a proci is csak minimálisan lett erősebb (MT6753), viszont a RAM-nak jót tesz a +1GB. Ettől persze nem lesz szuperszonikus a gép. A K3 Note-nak nagyon lehúzták a kijelzőjét, hogy nem korszerű (nekem semmi bajom sincs vele), ezért a K4 Note-ba tettek egy továbbfejlesztettet. Kíváncsi lennék egymás mellett mennyire jobb az új.
Na még az érdekel, hogy milyen jellegű androidot kapott és melyik verziót...
Egyelőre amit leszűrtem, hogy nem kell sarokba dobni a K3 Note-unkat, mert az új annyival jobb lenne, bár az ujjlenyomat olvasó kényelmesebb, mint bármilyen jelszó használata. -
-
gulupeti
senior tag
-
matyasb
csendes tag
A CWM mindent ment. ROM-ot és appokat, és beállításokat is.
Ha csak appokat, beállításokat, személyes adatokat akarsz menteni,
akkor kell választanod hozzá egy alkalmazás, és külső kártyára menteni,
majd az új ROM-ra ismét feltéve visszatölteni. Én titániumot (1500 HUF) vettem ehhez.
Természetesen van már számtalan ingyenes és jó alternatíva is erre már azóta (2010). -
Dominó85
addikt
Légyszi romot csak tesztelgetés után osszunk meg. Nehogy túl bugos/instabil legyen és esetleg nagyobb gondot okozzon az idetévedő új tulajoknak.
Eddig tesztelt és stabil romok:
AOSP 5.0.1 VibeUI 2.5 alapokon
AOSP RU55 5.0.1 VibeUI 2.5 alapokon
Gyári (dobozból kivett) 5.0.1 VibeUI 2.5 alapokonTesztelt, de bizonytalan romok:
AOSP 5.1.1 CM12 alapon (wifi vacak, mobilnet se mindig meg, hálózatot dobál)
Portolot 5.0.1 MIUI-nak hazudott alapokon (saját érdekedben fel ne tedd, mazochistáknak) -
cs.lev
tag
Van aki VibeUI-s multilangrom-t hasznal es a superSU-s modszerrel rootolta?
Miota root-oltam (es titanium pro-val toroltem a baidu-t, meg a browser-t) a legtobb alkalmazasom csak felig mukodik. pl. az SMS alkalmazas eseten kapok ertesitest, hogy sms jott, be is tudok lepni az sms-ek listajaba, de ha barmelyiket megnyitom, akkor "Unexpectedly closed" van. Ugyanigy mukodik a K9-mailes levelezom is!
A root a baj, vagy hogy toroltem azt a ket szart (elviekben nem kene, hogy baj legyen)?
hogy a legegyszerubb visszacsinalni? CWM-bol wipe data/cache? vagy akkor mar rakjak fel egy frissebb vibeui-os multilang rom-ot a needrom-rol?
koszi
-
Turcy086
tag
Nem akarok belédkötni, de az hogy ugyanaz, az nem mindig igaz...
Ha jól emlékszem, pont Domino írta, hogy AOSP-nak volt feltüntetve valami és tele volt bloatwarrel. De én is találkoztam máskor hasonlóval. Majdnem kilóbájtra pontosan akkora volt a zip mint az origi, leszedtem és volt benne 1-2 olyan amit az origiba nem. Erre figyelni kell ;-) -
cs.lev
tag
UPDATE:
- location csak az alap widget-tel nem ment, de azert mert Kinaiul kellett volna beirni, hogy Budapest! egy tok random alkalmazas par fel pillanat alatt megtalalta!
- A wifi adatsebesseg is tokeletes, amit hasznaltam delutan a munkahelyen annak a kapcsolata volt gyenge.
- +SafeCenter ami beepitett, nem torolheto
- telefonkonyv/call log soran van neha kandzsi betu a fejlecben!Szoval eddig josag van, egesz tetszik ez a vibe ui!
persze attol meg kiprobalok majd mast... -
-
-
Dominó85
addikt
Ezer bocsánat a leírással adós vagyok. Holnap éjszakásban dolgozok utoljára, aztán szabiban meg tudom majd "szülni" a cikk azon részét is.
AOSP-t próbáltam (szinte mindegyik needrom-os és neten fellelhető romot), de az orosznál stabilabbat nem találtam eddig. Ebben is sok a bloatware progi, de Titanium BackUp root Pro-val simán jegelni kell őket és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged