Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turcy086
tag
Összefoglaló CuoCo92 VIBE 1605 MM Android 6.0 romjáról:
2.8.7 TWRP alól települt, előtte kötelezően Android menüs gyári reset+TWRP alól wipe-olás. Kb 7 perc telepítés után indult is az új 6-os rendszer. Rögtön az elején multilangos telepitővarázsló, majd jött hogy talált egy Samsung kártyát de nem tud mit kezdeni vele. Feldobta, hogy akarom-e használni, mint tárhely, vagy pedig telepíteni is akarok-e. Persze mindkét esetben meg kellett formázni, úgyhogy lementettem ami kellett, leformáztam amit kért, majd most látja mind a 32gigát.Röviden a feature-ok:
- rootolt
- multilang
- gapps benne
- összes VIBE feature benne van (night eye stb)
- notification LED működik
- GPS szerintem pontosabb, mint ami előtte (előtte kettővel ezelőtt szintén Cuoco rom volt fent)
- nekem csütörtök óta 1x fagyott, bár az is olyan volt inkább hogy megállt minden 5 mp-re, majd mintha home-ot nyomtam volna, kidobott
- FM rádió működik (nem alapból, hanem telepítés után kiirta hogy van OTA frissítés)
- kamera müködik, zoom is (videó ill, képnél is) plusz nem tudom újítás-e, de full verziós Cinema FV5-nél van selfie mód
- Antutu pontszám 48462
- MaxxAudio van csak benne, azt lekapcsolva olyan a hangja mint elöző romnál aminál Dolby Atmos voltÚgyhogy ahhoz képest, hogy béta, meg mondják mennyi a baja nálam -még?- nem jelentkezett, viszont egyet nem tudok, hogy a naptárat nem tudom elérni. Belépek gmail-be, kontaktok ok,meg minden a naptár bejegyzéseket nem látja. Ha valaki találkozott hasonlóval, segítsen légyszi
Ha kérdésetek, screencapture kérésetek van, mondjátok!
Üdv
Matthew
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest