Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Turcy086

tag

Összefoglaló CuoCo92 VIBE 1605 MM Android 6.0 romjáról:
    2.8.7 TWRP alól települt, előtte kötelezően Android menüs gyári reset+TWRP alól wipe-olás. Kb 7 perc telepítés után indult is az új 6-os rendszer. Rögtön az elején multilangos telepitővarázsló, majd jött hogy talált egy Samsung kártyát de nem tud mit kezdeni vele. Feldobta, hogy akarom-e használni, mint tárhely, vagy pedig telepíteni is akarok-e. Persze mindkét esetben meg kellett formázni, úgyhogy lementettem ami kellett, leformáztam amit kért, majd most látja mind a 32gigát.

Röviden a feature-ok:
    - rootolt
    - multilang
    - gapps benne
    - összes VIBE feature benne van (night eye stb)
    - notification LED működik
    - GPS szerintem pontosabb, mint ami előtte (előtte kettővel ezelőtt szintén Cuoco rom volt fent)
    - nekem csütörtök óta 1x fagyott, bár az is olyan volt inkább hogy megállt minden 5 mp-re, majd mintha home-ot nyomtam volna, kidobott
    - FM rádió működik (nem alapból, hanem telepítés után kiirta hogy van OTA frissítés)
    - kamera müködik, zoom is (videó ill, képnél is) plusz nem tudom újítás-e, de full verziós Cinema FV5-nél van selfie mód
    - Antutu pontszám 48462
    - MaxxAudio van csak benne, azt lekapcsolva olyan a hangja mint elöző romnál aminál Dolby Atmos volt

Úgyhogy ahhoz képest, hogy béta, meg mondják mennyi a baja nálam -még?- nem jelentkezett, viszont egyet nem tudok, hogy a naptárat nem tudom elérni. Belépek gmail-be, kontaktok ok,meg minden a naptár bejegyzéseket nem látja. Ha valaki találkozott hasonlóval, segítsen légyszi :)

Ha kérdésetek, screencapture kérésetek van, mondjátok!
    Üdv
    Matthew

Új hozzászólás Aktív témák