- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacca80
csendes tag
válasz
PirosHello #207 üzenetére
Mind egy legalább működik! A Gapps-ot ráharcoltam, így legalább a saját appjaim már fenn vannak. Majdnem minden megy, már csak a naptárba meg a névjegybe kéne életet lehelni. A naptár megy csak nem szinkronizál, a névjegy meg azt mondja duplicate account?? Ja a lenovo account sem megy ott meg telefonszámot akar mindenáron és bárhogy írom nem fogadja el a formátumot.
Szóval vannak bajok, de legalább működik úgy-ahogy.
-
lacca80
csendes tag
válasz
Dominó85 #170 üzenetére
Helló!
Végre újra működik a k3-asomEgy ismerős ismerőse teló szervizes, és életre keltette nekem egy karton sörért
Most angol menüs amit kb 2 nap használat után vettem észre, lehet hogy nem is zavar az angolA fájóbb pont, hogy nincs playáruház gondolom gapps hiánya. Viszont cserébe ugyan van sok kínai alkalmazás, viszont az öröm, hogy most bírja az aksi, az eddigi napi3 töltés helyett 1 max 2.
Megpróbáltam letölteni a drive megosztásról a cuccokat de nem jött le. De egyenlőre gyűjtöm a bátorságot lehet, nem piszkálom használom inkább így. -
lacca80
csendes tag
-
lacca80
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni!!! Letégláztam a k3-as telómNem tudom meg lehet-e még menteni, fájna ha kuka lenne!
Ez alapján akartam rootolni http://www.chinasmartphonereview.com/lenovo-lemo-k3-note-recovery-google-service/
A folyamat közben megfagyott a gépem és azóta a telefont nem tudom bekapcsolni. A program a fagyás utáni újra futtatásra ezeket produkálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest