- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Minden további nélkül lehet...ne... csakhogy amivel kaptam javításra szoftverrel sem volt jobb a helyzet. Tettem most rá egy másikat, ezzel sem változott....
Ám nem tartom kizártnak, hogy FW hiba, csak érdekelne, hogy valaki más is tapasztalta-e. Lehet több kameraverzió van/volt a telóból és nem ezt a fajta romot kéne ráhúzni...
-
handbrake
csendes tag
Emlegetitek ezt a wifi problémát, nekem már több mint egy éve van meg a telefon, de sosem tapasztaltam ezt a jelenséget, pedig már volt fent pár rom. A sebességet is rendszeresen mérem, mindig megfelelő.
Mostanában van valami jól összekaplapált rom, ami bevált? Vagy a MIUI 7 stabilnál nincs jobb?
Jómúltkor feltettem egy Lineage-t baromi jó volt, gördülékeny, annyi hibája volt, hogy a Whatsapp és Viber üzenetek késtek..... erre nem tudtam rájönni mitől lehetett. -
Dominó85
addikt
Amiket írtál sebességeket, 100% hogy nem az eMMc lapka sebessége. Szép is lenne, ha egy Class 10-es minőségibb microSD gyorsabb lenne nála. No meg nem tudom ki mennyit cserélgeti a romokat, de jó lenne ha nem úgy tennétek, ahogy a boxereiteket váltjátok. Véges az NVram írása és ha sokat baxtatjátok bizony baromira belassulhat. Ha valaki kifog egy olyan példányt amin már eengeteg rom járt vagy csak éppen az NV ram kevés újraírási ciklust bír... bizony megszívja. No de minek is pofázok itt.
-
kovjoe
aktív tag
A méret nagyságából adódó problémával egyet tudok érteni. A többi hibát szerencsére nem tapasztaltam (de én egy több, mint egy éves 😁 miui rendszert használok nagy megelégedéssel, kevés kompromisszummal - nem műkszik az infra😉). Az egyetlen ami néha előjön, az a betűk nem érzékelése, de szerintem ez meg lehet szokni. Amúgy a sony meg a sonyval azért nehéz összehasonlítani, mert ott ugye, egy zárt rendszerről beszélünk, itt meg annyi a rom, mint égen a csillag. Ebből is látszik, hogy minden ismert hibája ellenére is nagy népszerűségnek örvend a telefon, a nem átlagos felhasználók körében is. 42 ezer ft-ért (mindennel együtt) még most sem látok alternatívát, de természetesen ez csak az én preferenciáim alapján alkotott vélemény😉.
-
atlitasz
tag
Szia bocsi ,de megjegyzem "nincs tökéletes telefon ,ahogy tökéletes ember sem létezik.."
Ja külömben az igen erős PC -ék is néha sokat gondolkoznak a kattintásom végrehajtásán ,
de hát a telefon mégsem PC ugyebár .Szerintem az a probléma hogy sok ember már nem is igazán telefonálásra használja a telóját ,
hanem minden másra szeretné ............??? -
DraXoN
addikt
Közben megnéztem pár videót erről, a telefonról.
Nem vészes a keret nélküli csere, így, akár azt is vállalhatom.
Amit azonban biztos nem fogok vállalni az a csak "üveg" cseréje LCD nélkül.
Mondjuk eredetileg is arra a csere módra gondoltam, mikor mondtam, hogy keret nélkül nem vállalom (javítottam már pár telefont, bár igaz, főképp ismerősök és rokonokét).Persze. Érdemes lehet kerettel cserélni inkább mert az a "tutibb" megoldás. Mert akkor a gyári ragasztó jobban foghat mint az utólagos fajta. Főleg érdemes kerettel cserélni ha a telefon párszor mondjuk már leesett és a keret kicsit megnyomódott.
Nekem pl. van ilyen zúzódás rajta, mivel túl nagy ez a telefon, jó párszor kiesett már a zsebemből.. bár ez a készülék az asztalról is szeret leugrálni ... úgy havi 1x biztos leesik.. ez előtt sose ejtettem le telefonomat ilyen sokszor.. szabadulni is akarom már majd tőle, de én már bevárom az "új" csúcsszériákat, akkor körbenézek alaposan, és veszek valami (reményeim szerint) kisebb és jobb telefont mint ez.@Dominó85:
Ha számítógélen lépsz be a fiókodba és ott nézed meg az előzményeket, akkor nincs közte a linkes változat a korábbi megrendelések között? -
cs.lev
tag
Kozben az enyem is megjott, amit rendeltem! Tenyleg fain! Foleg az elozo sz**hoz kepest!
Ugy mukodik ahogy kell, most mar a felregepeles az en hibam valszegmeg a billencs layoute
Amugy egy-ket Google Play-es calibratort kiprobaltam meg a regebbivel, az is segitett rajta egy kicsit, de egyertelmeun maga a digitizer (es/vagy a touchscreen) el volt csuszva egymastol.Koszi meg DraXoN a linket! (#4704 hosszaszolas)
-
Dominó85
addikt
Igen, csak ugye Greeshan befejezte a MIUI projekt-et, mert már valami Redmi-je van. A needromos másik srác miatt lett a MIUI8 fizetős. Ugyanis folyamatosan kiposztolta a szerző engedélye nélkül sajátjaként az aktuális heti romot. A kis gyökér neve pushpit. Mindenki köszönje meg annak a másokon élősködő kis kötsögnek, hogy nincsen ingyenes heti MIUI8 port.
-
Toth_Jani
őstag
Nálam az S424 van fent, de este 11-kor kikapcsol ha kell akkor az ébresztés bekapcsolja és ébreszt, ha nem akkor bekapcsol a beállított időben.
Amire vigyázni kell a kikapcsolt készüléket csak a "gyári" óra alkalmazás ébreszti fel, külső alkalmazásnál elmulasztott ébresztést jelez! -
lukacsjeno
tag
Köszi, de mivel nem az én telóm, így nem tudok az illető fiókjába belépni, és eltávolítani. Én csak raktam rá 1 friss Couco S427-es ROM-ot, és a saját google fiókommal akartam letesztelni, de nem lehet, csak a korábban hozzárendelt google fiókkal. De, nem nagy gond, mert visszaadom a tulajnak, és akkor ő majd a sajátjával be fog tudni lépni.
-
Dominó85
addikt
Bentről mobilnet miatt nem nézemeg a linkeket. A 6.9.1 már tényleg multilang, majd én is felteszem holnap.
Az akkuidőhöz én hozzászoktam. Minden telót lemerítek egy nap alatt. Ha van csajom azért (állandó Messenger vagy Viber), ha nincsen azért (fényképezgetés, egérmozi, netezés).
-
Toth_Jani
őstag
Akkor ott durván befagyott valami program a háttérben.
Nálam is azóta nőtt meg a készenlét mióta a Blend ROM-ban láttam az Lspeed alkalmazást és felraktam.
Egy próbát megér, és így látszólag legalább többet nem fogyaszt Rootolt telefon kell hozzá de szerintem itt csak olyan van.
[Lspeed Play áruház]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest