Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #1374 üzenetére
Hát én nem is csak erre a témára gondoltam, hanem az utóbbi HSZ-eidre itt a PH-n. No majd csapunk egy citromos Gösser partit és megdumáljuk.
Mivel 2016.Szept-re van ígérve a 6.0 a K3 Note-ra és hivatalosan is be lett jelentve, így azért én reménykednék. Annyi dev vagy dev hajlammal rendelkező emberke van, hogy amint lesz MT6752-re egy 6.0-ás rom (tök mindegy milyen teló, csak 2/16GB-s legyen), máris hegeszteni fogják rá. És szerencsére a K3 Note-ra van 5.0.X és 5.1.1 alapon is vagy 20 stabil rom. Én most a pár bugtól szenvedő, de a mindennapi használatot nem befolyásoló MIUI V7-es romot tettem vissza, ami 5.0.2 alapú, de nekem bejön.
A NewPhoenix rom az eddigi legjobb szerintem, ami 5.1.1-es. Csak a kamerája egy kicsit rosszabb a MIUI romban lévőnél.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Graphics #1367 üzenetére
Ja, ezeket, így utólag már én is tudom, de mivel még eddig nem volt részem hasonló helyzetbe kerülni, így nem voltam elég okos. Kivettem, megtörölgettem, mivel csak a felső rész kapott a léből, illetve szilikon tokban pihent, ráadásul láttam, hogy tapizásra minden rendben, mentem tovább. Csak akkor szembesültem, hogy nem érzékel a kijelző, mikor 1 órával később fel kellett volna vennem a készüléket. A legdühítőbb, hogy ránézésre minden rendben, hiszen a kijelző működik, az oldalsó, illetve power gombok rendben, akár romot is cserélhetek rajta;-).
-
yanpec
senior tag
válasz
Graphics #986 üzenetére
Sajnos leesett ès betört egy helyen a kèpernyő, pedig TG is meg szilikon tok is volt rajta. Kb 1 m magasról esett le, de szerencsètlensègemre csúszásgátlás miatt kis kiálló tüskès padló volt ès pont pofára esett. A TG szó szerint szarrá tört, mikor megláttam az ütő megállt bennem, de nagyon jól teljesített az üvegfólia, mert csak 1 helyen ütötte be, gondolom ott találkozott először a padlóval. Ezt úgy hívják, hogy pehh
Ha más fajta talajra esik semmi baja nem lesz. Egy 1 mm nagyságú kiálló kő ütötte be. Minden működik csak esztètikailag zavar.
-
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #675 üzenetére
Duliee
MIUI alatt sajna ilyennel nem találkoztam és nem műxik a noti led.cs.lev
Sajna más apk-val is ugyanezt produkálja. Anno a Xiaomi Hongmi-n is volt egy ilyen defektes patchet igénylő verzió.yanpec
MIUI alatt is szépen merül a teló. Még nem tökéletes az energiakezelés. Ráadásul mintha a wifi is gyengébb lenne, ám kiderült, hogy a T-Com routere volt a hibás! Rohadt volna rájuk ez az ipari hulladék router.Antutu-ra kitérve a MIUI Beta2 0914 is hozza a 45.500-at 64bit alatt.
-
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #656 üzenetére
És ha véletlen a drága google törölné, akkor csak szóljatok.
Wipe-olás nélkül felülírtam a MIUI V7 Beta 2 09.06 romot a 09.14-essel. Tökéletesen működik és mindenem megmaradt.
Mák kategória. Ma tesztelni fogom, hogy tényleg javították-e benne a videófelvételt, videólejátszást, üzemidőt, töltési sebességet (anomáliát).
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #612 üzenetére
Nem más az a kombó. Egyszerre kell a három gombot mindaddig nyomva tartani, míg rezzen egyet a telefon. Bejön a Lenovo felirat, majd a TWRP. Az általam Google drive-ba feltett Nexus rom (ha nem törölte a Google) az Cwm vagy TWRP alól tehetö fel. Míg a K50-T5 RU55 az Flashtoolos! Van egy sejtésem, hogy a flashtoolost próbàlta feltenni TWRP alól.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Graphics #608 üzenetére
A lényeg, hogy fel kell tenni egy TWRP-t. Aztán Wipe cache és Data. Majd Install és ott kiválasztod a Nexus rom zipjét, amit SD kari gyökér könyvtárába tettél. Az aksin legyen 40-45% és ne legyen PC-re dugva.
Ezt, utána telepítettem, majd kiírta, hogy nem jó a ROM (vagy a franc tudja mit, piros X volt a kijelzőn) és mit akarok tenni... nyomtam egy újraindítást majd újraindult és 10 perce képernyő világít rajta a Lenovo felirat alul meg az android.
-
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #601 üzenetére
Szoftveres és hardveres is a hiba. Egyszerüen belaggol néha a telefon, mintha elfogyna a nafta és az android bexarik alatta... Nem vészes hiba, csak nagy dobra verik a nyafi userek.
Gery2k4
Keress rà a Googledrive linkemre. Párszor már linkeltem.Baszki a lényeg kimaradt.
Eddig a MIUI rom nagyon bejön. A kamera nagyon szép képeket csinál és a fókuszálás is hihetetlen gyors. 3G hibàglan, hálózatot nem dobálja. WiFi jelerösség kiváló. Egyelöre még nincsen magyar klavim, ezért a sok hiba. A GPS 13-14 láb pontossággal kb 3-5 másodperc alatt fixál. Még nem videóztam vele, de tervben van. A MIUI-t osmerve is elveszek ebben a rengeteg beállítási lehetöségben. A rendszer nem dadog, hasít. Ramból kb 5-600MB szabad, ami jó! Mivel látszik, hogy müködik a multitasking. ClsanMaster egy húzással a múlté. A kínai apkok is uninstallálhatók egy-két kivétellel. A romot csak azoknak ajánlom tesztelésre, akiket NEM zavar az ANGOL nyelv! -
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #186 üzenetére
Át tudnád dobni nekem itt a fórumon ezeket?
Az ígért Lenovo K3 mappa (tesztelt fájlok): [Google Drive mappa]
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Graphics #175 üzenetére
Nekem meg a Samu S5 nagy pofáraesés! Tudod, mint a diszkó szépe, aki addig nyerő, amíg meg nem szólal!
A kamera és a kijelző teljesen OK, a kivitel finoman szólva nem prémium, szvsz "bazári gagyi", de a gyári szoft, na, az valami borzalom. És akkor a KNOX-ról ne is beszéljünk, ami miatt le se cserélheted, garivesztés nélkül... -
matyasb
csendes tag
válasz
Graphics #161 üzenetére
Max 5eFt postaköltségért, ha visszaküldöd garanciálisan az eladóhoz, akkor jó eséllyel működőképesen küldik vissza, eltekintve attól, hogy miért került ilyen állapotba. Persze ez csak az utolsó alternatíva legyen, ha tényleg más nem segít. Nekem bejött egy gyári hiba miatt túlhevülő noname készüléknél, amit alaplapcserével küldtek vissza.
-
Dominó85
addikt
válasz
Graphics #141 üzenetére
Mivel stock droid, így sokkal letisztultabb kinézetre. Sajnos egy két jó lenovo rom fícsör hiányzik nekem (koppintásos kijelző ébresztés, éjszakai szem védelem), de cserébe a kamera apk fejlett és sok a beállítás benne. A videózást nem néztem még és a kamera is holnap lesz teszt alá vonva a belvárosban. A Sim kezelés jó . És ami nagyon jó, az a Miravision! A kijelzőt a saját szememhez tudtam igazítani.
-
Dominó85
addikt
Igen a "kicsi" K3-ra már van MIUI V6 rom a xiaomi fejlesztőitől. Vétek lenne, ha a K3 Note-ra nem adnának ki egyet. Viszont, ha nem is adnak ki, az oroszok már portolják a teljes MIUI kamerát a Note számára.
meranusz
Jiayu S3 - Nagyon jól összerakott telefonnak tűnik. Én csak azért nem vettem meg, mert Jiayu-m már volt, Lenovom még nem.
Lenovo K3 Note - előnye az 5.0-ás droid rendszer, amit kérdés, hogy a Jiayu valaha is megkap (ismerve őket)
Eco E04 Aurora - Az Elephone leányvállalata, mely bontogatja szárnyait. Jó telónak ígérkezik, de a kijelző a tényleges keretnél kisebb.
Elephone P7000 - Vártam rá sokat, de elegem lett, hogy kamuztak a 159.99USD árral Aliexpress-en (igen, le tudtam egyet ütni 159.99-ért, de 219.99-et vont le a kód ellenére - szemét bagázs)Versenyző lett volna még a Lenovo P1 Pro - de várat még a megjelenése.
-
Dominó85
addikt
Chigon-tól rendeltem május 5-én DHL-vel a szokásos dupla légvédelmi módszerrel.
A gyári felület sem rossz, de az AppDrawer nekem hiányzik, így Apex megy fel. Nagyon nagy plusz jár a Lenovo-nak a magyar nyelvért és az egy szem belső telefon memóriáért (értsétek: a 16GB nem lett szanaszét cincálva). Ebből valamivel több, mint 10GB elérhető. MicroSD kari tehető a cuccba, így tárhely hiányom se lesz végre. A gyári kamerával a képek az elvárásaimnak nem teljesen felelnek meg. Ezzel még fogok foglalkozni sokat.
Illetve botrányos, hogy szinte semmi fontosat nem lehet a gyári kamera szoftverben állítani (felbontás, képélesség, zajszűrés, színtelítettség).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged