Új hozzászólás Aktív témák
-
atlitasz
tag
válasz
ferko0726 #3395 üzenetére
Itt van a Cuoco rom scripje látod formázza a system particiot
de Data particiot ugy hagyja ahogy az elözö rom tele írta adatokkal.
ui_print("LENOVO K3 NOTE MARSHMALLOW 6.0");
ui_print("CUSTOM ROM BASED ON STOCK S424");
ui_print("K3 NOTE OFFICIAL ROW v1.24");
ui_print("RELEASE 05 APRIL 2016");
ui_print("CUOCO92");
ui_print("==================================== ");
ui_print();
ui_print();
ui_print("Preparing system partition...");
show_progress(0.500000, 0);
format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "0", "/system");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system", "/system");
ui_print("Installing system...");
package_extract_file("system.img", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system");
ui_print("Patching kernel...");
show_progress(0.050000, 5);
package_extract_file("boot.img", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/boot");
assert(run_program("/system/bin/dd", "if=/dev/zero", "of=/proc/driver/mtd_writeable", "bs=3", "count=1"));
ui_print("Patch firmware images...");
package_extract_file("firmware-update/trustzone.bin", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/tee1");
package_extract_file("firmware-update/lk.bin", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/lk");
show_progress(0.200000, 10);
ui_print();
ui_print("Done!");
sleep(10);
ui_print("====================================");
ui_print("ATTENZIONE");
ui_print("Il primo boot è lungo....pazienta!");
ui_print("ATTENTION");
ui_print("First boot takes long...be patient!");
ui_print();
unmount("/system");
ui_print("Cuoco92");Ezért kell Wipe -> Advanced wipe -> Cache ,Data (ezeket pipáld be)
A System particiot pedig aTWRP formázzaén már így csinálom úgy 5 vagy 6 éve a telők amivel mokoltam
Huawei...Zopo....Samsung galaxy s2 duál boot megoldással ..Sony z2...szintén duál boot .....Sony xperia m2...és most a Lenovo k3 note ja és volt egy HTC one x is
-
atlitasz
tag
válasz
ferko0726 #3395 üzenetére
a system particiót a TWRP installáláskor formázza azt tehát nem kell kijelölni
Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Data elég mert a Dalvik Cache a data particióban van tehát ha a
Data particiot bejelölöd akkor a Dalvik Cache is törlödiknem jó a leírás a helyes Wipe -> Advanced wipe -> Cache és Data
a DATA PARTICIOT AZÉRT KELL MERT HA A TELEPITENDÖ ZIP NEM TARTALMAZ DATA.IMG ÉT AKKOR AZ ELÖZÖ ROM ADATAI OTT MARADNAK ÉS AZNEM KELLEMES MEGLEPETÉSEKET FOG OKOZNI.
NEM KELL HR ez csak akkor kell ha egy már telepített belakott rommal gond van.
Ekkor alapra állitja a romot és kezdheted újra beállitani rajta a dolgaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged