- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
kistraki #4870 üzenetére
Sajnos azért tényleg messze van ez a telefon a tökéletestől.
Bár magam is a "felső" házból néztem le. Gondolván teljesítményben hasonló a régihez (Sony Z1Compat).
Én azért vettem egy féléve ezt, hogy megtudnám e szokni a mostanában jellemző nagy méretű készülékeket (ha nem ezen a készüléken akkor is kevesebbet buknék alapon).Egy fél éve már barátkozom vele .. de tovább nem jutottam.. Nem lettünk barátok.
Időnként előnyös a nagy képernyő, de többnyire inkább bosszant.Most már kihúzom vele az új generációk megjelenéséig, de ekkora készüléket max akkor veszek legközelebb ha az "keretmentes".
2 nagy bajom van a készülékkel (sok más kisebb mellett):
1. bármilyen rendszert is raktam fel, mind "lagzik", azaz nem érzem simának, mikor váltak 2 alkalmazás között akkor látom ahogy "megakad" a dolog. Bár valószínű ez a 2GB ram és 64bites rendszer együttese miatt lehet. A korábbi készülékemben is 2GB ram volt, de még 32bites rendszer mellett, ami által a ram címzés kevesebb memóriaterületet foglal le (tehát hatékonyabban kihasználható, így lényegében "több", nem tudom már hol olvastam, a nagyobb címzés 10-40% körüli többlet memóriafogyasztást jelent a használt memóriacímzési módszertől függően). Persze lehet ehhez hozzáadódik még némi optimalizációs gyengeség a Sony rendszeréhez képest (akár driverszinten Qualcomm>MTK)
2. bármilyen rendszeren, a stabilitás közel se olyan szintű mint a Sony-n volt. Sok alkalmazás időszakosan össze-össze omlik.
-
atlitasz
tag
válasz
kistraki #4873 üzenetére
https://support.google.com/nexus/answer/6093922?hl=hu&ref_topic=6168852
http://androidportal.hu/2015-01-22/okoska-zaracska-smart-lock/
https://help.blackberry.com/hu/priv/current/help/lym1436542217179.html
én nem használok ilyen védelmi funkciokat se pin kódot se mást csak söprést ebben nem tudok neked segíteni de néz itt utána
-
-
Toth_Jani
őstag
válasz
kistraki #3111 üzenetére
A Cuoco92 S422 ROW ROM tudja majd frissíteni magát a 424re.
De előtte mindenképpen olvasd el a Root és a TWRP telepítéséről szóló dolgokat ha még az sincs meg!
Itt megtalálható akinek nincs még meg.
[Cuoco92 S422 ROW ROM] -
Laza...
addikt
válasz
kistraki #3085 üzenetére
Miért ne működne?
Ez teljesen stabil rom, eddig semmi hibába nem futottam bele. Semmi blootware, van viszont sok játék, de ezek mind (root nélkül is) eltávolíthatóak. A Google alkalmazásokból is sok van fent rendszerszinten, ami nekem nem kellett azokat root után kiszelektáltam. Full stabil, az üzemideje is eddig a legjobb (sztem).
Ha régebbi kell, akkor a Couco 5.0, az is teljesen stabil. A kettő között mindnek van valami kisebb nyűgje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest