- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csgabee #2542 üzenetére
Tinydealről, németországi raktárból nincs vám és semmi egyéb rejtett költség. Ismerősnek onnan rendeltem K3 Note-ot pár hete egy hétfői napon, szerdán feladták, következő hét hétfőn a kezemben volt. Kínából is rendeltem tőlük telefont és más egyebet is, többször is, soha, semmi bajom nem volt velük, megbízhatóak. Rejtett költség ilyen esetben sincs, csak az itthoni vám + posta kezelési költség (ha nem DHL-lel jön, mer ugye abban benne van a kezelési költség), de azt meg tudjuk, hogy van, így nem rejtett.
A saját K3 Note-omat Gearbest EU raktárból rendeltem még tavaly szeptemberben, tőlük 1-2 nap híján 2 hét volt míg megjött a telefon. Abban az időben egyébként velük sokan elégedetlenek voltak, hogy jelenleg mi a helyzet, annak utána kell nézni. Ha most rendelnék, én inkább Tinydealt választanám. -
-
Toth_Jani
őstag
válasz
csgabee #2539 üzenetére
Arra kell figyelni hogy a termék mellett ott van a kínai és a német raktár , de az árat forintban írja ki a drágábbat kell választani úgy 6000 forinttal több de az olcsóbb 12 ezerrel lesz drágább.
Minden buherálás nélkül a gyári rendszerrel jön a készülék, azután itt a fórumban lehet nézelődni, ha szelídíteni akarod. -
Payskin
tag
válasz
csgabee #2539 üzenetére
A tinydealen most német raktárt választva 44157 Ft.
http://www.tinydeal.com/lenovo-k3-note-55-fhd-mtk6752-octa-core-android-51-4g-lte-phone-p-151133.html
Ez ennyi, nincs extra költség, és jó eséllyel 3-4 nap múlva a kezedbe adják a dobozt.
---
Xiaomi jelentette be tegnap vagy tegnapelőtt az Mi 5-öt, aminek számunkra annyi jelentősége lehet, hogy napokon belül kapható lesz Android 6 alapú MIUI-val (a hírek szerint), tehát előfordulhat, hogy hamarosan lesz portolt 6-os MIUI. (Onnan jutott eszembe, hogy épp olvasom Dominó blogját a Cuoco tesztről.)
-
grofnagy
csendes tag
válasz
csgabee #2534 üzenetére
Itt a t3s meg olcsobb:
[link]
Ahogy nezem az aliexpressen is van t3s, es irjak is, hogy custom firmwareval hasznalhato wcdma halozaton is. Szoval a t3s alapbol nem mukodik itthoni halozaton.Ha ehhez a custom firmwarehoz hozza lehetne jutni, akkor etotalkos vasarlas lenne nekem
-
Dominó85
addikt
válasz
csgabee #2516 üzenetére
Szia, ez a Lenovo K3 Note topikja és nem a "Melyik mobilt vegyem". Nekünk se örülnének a Xiaomi topikokban ha odalinkelnénk Lenovo telefonokat. Ugyanakkor csak szólok, hogy a Helio X10-ben lévő Pover VR Rogue 620/6240 egy kalap... a Mali T760-hoz képest. Sokan azt hiszilk a Rogue széria jó lett. Igen 6400 és felette tényleg bika. De a Helio X10-be az alacsony fogyasztású és teljesítményű került. Nem mellesleg a Helio X10 sokkal jobban melegszik terhelés mellett és szó szerint zabálja az erőforrást. 3050mAh Xiaomi Polymer teleppel a 3,5-4 óra kijelző idő bizony nem nagy szám, sőt. Én a helyedben megvárnám a Helio P10-et vagy P12/X20 párost. De ha lehetséges ne itt hasonlítgassuk már a különböző gyártó termékeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest