- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistraki
csendes tag
válasz
atlitasz #4875 üzenetére
köszi, de ennek utánajártam már... az a baj hogy ha kikapcsolom ezt a smart lock -ot akkor sem fogadja el a jelszavaimat. próbáltam wifin,3g-n, más hálózatokon, -- gyorsítókat, adatokat törölve, de nem segített- holnap lesz időm újra rakni az egész rendszert, vagy mást kipróbálni a v66- ot vagy valamelyik 7.1 et
-
kistraki
csendes tag
Köszönöm. Kipróbálom én is. Még mindig bajom van a Google smart lock-al , nem tudok belépni a programokban érvénytelenek a jelszavaim.
-
kistraki
csendes tag
válasz
#19103744 #4869 üzenetére
Keress másik fórumot magadnak, úgy látom szeretsz beszélgetni'. Vegyél magadnak galaxy 99 -et vagy iphone 100-ad és akkor nem kell az olcsó szarral bíbelődnöd. És ne égesd magad ilyen telefonnal, nehogy meglássák mert a végén kinevetnek, és leég a pofádról a bőr hogy ilyenolcsó kínai telefonnal jár . Ráadásus lehet hogy sárga a hátlapja.
JÓ Reggelt.
-
kistraki
csendes tag
szerintem ez az ember beteg.. minek ír ide.
én ennek az mtk -nak örülök ami a k3 note -ban van. Ha kell felpörög, lehet vele játszani, amúgy nagyon keveset fogyaszt 2/3 nap alap. Wifi mindig megy. Asszonynak van egy asus telefonja qualcommal szerelt, de eszi az akkut rendesen, nem bír egy napot sem.
Nem kell a lenovora mindenféle romot rakni.. van rendes Rom -rá.. keresd meg és kész.. -
kistraki
csendes tag
Akkor újrarakom az egészet mert ezen kívűl semmi baj nincs- bár néha belassúl- megakad .
(melyiket is raktátok fel- a gyári s433 -at vagy a custom s433-at?) -
kistraki
csendes tag
+3 napja használom a gyári s433-at ami flashtoolsos, most jött ki egy hiba a google nem jegyzi meg rendesen a jelszavakat és nem tudok bejelentkezni pár programba valamint a programok sem indulnak el-- Összeesnek induláskor. pedig a google lock -ban rendesen megvannak a jelszavak, de mikor a programok a jelszó beütésnél azt írja not match-- ki bekapcsoltam párszor, letíltottam, valamint jelszavakat változtattam meg, de semmi.
lesz egy format , majd újra rakok mindent ha nem megy akkor újra rakom flastoolson keresztűl az egészet, ha ez sem segít akkor a v66-ot felrakom, vagy valamit amit ajánlotok! -
kistraki
csendes tag
pár kérdésem lenne !! Ma láttam hogy van ez az új rom [link] SLICK s424 ROW ez teljes rom vagy csak update? mi az első lépés hogy ezt felrakjam- érdemes?
-
kistraki
csendes tag
mondanátok egy stabil rom -ot, nem kell frissnek lennie csak működjön, nekem a gyárin/5,1/ nem működik az app manager, nem tudom milyen appok vannak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest