Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tűnt fel, hogy miért "zörög" a kamera, és pont úgy adott a jelenség sok más telefonnál is, nagyon sok androidos...stb esetén is? természetes jelenség, akár utána is olvashatnál, ahelyett, hogy butaságot írsz...
igen, ahogy írták is, már a 4s-nél is adott a dolog, nem véletlenül.
milyen gombok kopnak az 5s-en? melyik csatornát nézed te?
-
Ricardo
titán
-
Blyan
félisten
válasz
daniel909
üzenetére
Én is, főleg a 6 Plusnál. Az meg sem ugrott, páccs, bele a földbe és meg se rezdült. Na ez tuti tört.
De bírta.Viszont ezekből nem lehet semmit levonni. Hány meg hány videót láttam ilyet, hű, hogy bírja, meg izé. AZtán átlag józsi egyszer csak elejti és pókhálós a kijelző. Akkor meg pislog, hogy mi történt, láttam a vidijóban, hogy nem is tört be. Pfej, át lettem baszva, kifogtam egy szart, dögöljön meg az xy köcsög gyártó.
-
-
philo
tag
Tudom, volt android és nem idegeskedek, csak bosszantó, hogy a legdrágább és a legjobbnak hazudott telefon "buta". Nyilván nem tragédia és igazából nem is kéne érdekelnie, mert baromira nem használom az idióta fécbúkot sem meg ehhez hasonló agy butító dolgokat, de az jobban tetszett, na!

Forma miatt van ez.
-
-
Blyan
félisten
-
KraX
őstag
"Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni."
Nem kotekedesbol -> android. Ott mindezt megteheted es nem fogsz idegeskedni. A z3 pedig talan eleg kompakt meret ugyanazzal a vassal mint a nagyteso.
-
vicze
félisten
Ennek mi köze a jó szakemberekhez? A végleges telefon nem a mérnökök tervezik hanem a marketingesek. Megmondják milyen legyen, a mérnök max. annyit mond, hogy ezt nem lehet vagy nem jó így azt a marketing/design vagy azt mondja, hogy jójó akkor nem vagy azt hogy de akkor is ilyenre csináljátok old meg.
Ha nem lennének jó szakemberek akkor nem döngölnek ki a földből egy ARMv8-as SoC-ot 1év alatt. Ez senki másnak nem sikerült úgy teljesen mellesleg. Még a Qualcommnak is 1,5-2év kell hogy elkészüljön a saját ARMv8-as architektúrája. Persze ezt a komponenst kivéve nagyrészt legózás, de akkor is.
Még SW oldal is nagyrészt design csapat játszótere nem a mérnököké. -
agabe
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
Persze lassabb a rendszer reszben mert nem a 4S hardverere van optimalizalva mivel ugy vannak az almanal is, hogy amit az erosebb (5-ostol) telok elbirnak jol akkor annal tobbet nem sokat javitanak rajta (bar meg lesz frissites amivel javulhat a helyzet), es vegyenek az emberek uj iphone-t, masreszt meg egyszeruen az a helyzet, hogy bizonyos programok menuk megnyitasakor valamivel tobbet kell varni mint eddig, de a mukodes ha mar betoltott a kivant program / menu resz akkor folyamatos.
A 3 ev ios-driod vitanak semmi ertelme. Meg kell nezni egy 3 evvel ezelotti jol sikerult androidos telot (galaxy s2) es azt, hogy az milyen rendszerrel higy mukodik jeleneleg, nomeg azt is, hogy milyen a hasznalt piaci ara a 4S-hez kepest.
Jo meg az S2-es is most is hasznalhato csak nem a legujabb rendszerrel mar (csak a gyarit nezzuk, mert neha vagy sokszor a fozottekkel tobb a baj ha valaki nem akar nagyon gepeszkedni es s2-re az utolso gyari is elfogadhato), de arra meg sem probaltak kiadni a legfrissebb rendszert.Droid vonalon jo esetben 2 ev, iphone-nal meg 3 amig jonnek a frissitesek, de mindkettonel a vegen mar mindenkeppen lesznek eszreveheto jelek arra, hogy a gyarto elengedte a keszulek kezet jobban vagy kevesbe.
8-as IOS I4S-el meg mindig jobb mint I4 IOS 7-tel, jobban sikerult a 4S, de aki szereti az apple rendszeret es gyors telefont akar annak ujabbat kell vennie, es realisan nezve 4S hasznalhato most is IOS 8-cal eleg jol igy viszont folosleges a reszleteket elemezgetni.
szerk:
upsz ez nem valasz akart lenni (bocsi Remusz911), csak uj hsz de rossz gombra tapicskoltam
-
nobiand
aktív tag
Egy kis Iphone 6 Plus / IOS 8 bemutató : LINK
-
skylinelaca
senior tag
Nekem nem lassult be 4S-en, jobban idegesítenek az apró bugok. (üzenetírásnál gondol egyet és nem lehet elküldeni hiába nyomogatom a küldést, be kell zárni és újranyitni akkor jó lesz, illetve hogy egy weboldal betöltése után pár mp-re befagy a Safari.
-
jozso1989
őstag
Amúgy tök vicces, mennyire elbeszéltek egymás mellett (mindenki).

ifanok: "hát , de ez egy 3 éves telefon omg!"
többiek: "oké, hogy 3 éves, de frissíted és használhatatlanul lassú lesz, meg akadozik, a funkciók 80%-át kihagyják belőle, akkor minek frissítik a negyedmilliós telefont"
ifanok: "lol de 3 éves telefon, sz*r androidot meg 1 évig támogatják"
többiek: "pointless discussion is pointless"
-
távol álljon tőlem, hogy bárkit is hülyének nézzek!
az ikonok ios alatt valóban sorban vannak, android alatt előfordult, hogy egy megfelelő háttérképen körberaktam, de nem létszükséglet.
az órát a zárolt és a főképernyőn is látom, az ikon is mindig a pontos időt mutatja.
ios alatt is wan már widget féleség, bár én android alatt sem igazán használtam, ami meg kell információ (naptár, emlékeztető...stb), az ios alatt is kitehető az értesítési sávra.
kapcsolók (wifi, bluetoot, repcsis mód, bluetoot, zenelejátszó, fényerő állíthatósága - bár jobb az automata -, ne zavarjanak, zseblámpa, számológép, időzítő, kamera...stb) is adottak már a 7 óta, ios 8 alatt meg csak jobbak lettek.
amire én használom a térképet, arra az integrált is jó, meg azért sokat javult a kezdetek óta, de ha komoly célra kellene, akkor vennék megfelelőt, ahogy android alá is.
nyaraláson bár volt nálunk fényképezőgép, azért az 5s is sokszor előkerült, elég jó képeket lőttem vele, panorámában is elég jól teljesített mobilhoz képest; link (kapd le nagyban)
5s esetén még attól sem kell tartani, hogy akár ios 9 alatt is vészesen belassul, bár akkor nekem már nem nagyon lesz meg, a 4s is közel rekordot döntött a maga egy évével, és az már nagy szó, de szerettem. -
philo
tag
Nem értelek félre, cserébe viszont ne nézz hülyének

Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni.
Root és ilyesmi távol áll tőlem, ezt sem jailbrake-eltem. Szeretnék színeket módosítani rajta. Egyszóval, nem akarom, hogy a gyártó döntse el mit tehetek meg, vagy, ha igen, akkor adja ingyen és azt csinálom, amit mond!
Amiért 5s van, az az, hogy mérete miatt valóban elfér a kezemben. A Samsunggal ellentétben nem fordul ki a kezemből annyira, mint a szappan. Az akkuja nem kiemelkedő, de nem rosszabb más telókénál.
A térképet említettem már? Igen, lehet letölteni, de akkor inkább ne legyen rajta, mert kritikán aluli.
Mindenben lehet hibát találni ez tény, de a minden nem ennyibe kerül, a mindenre nem mondják, hogy stabil, a mindenre nem mondják, hogy e legszerethetőbb. Én nem kötődök hozzá érzelmileg. A kameráját még soha nem használtam, arra fényképezőm van. Mások az igények.
A legideálisabb telefon számomra: 6310 házban másfélszer akkora kijelzővel (elfér), ugyanaz a ház, ugyanazok a gombok, nagyon hasonló menü ahhoz. Ilyen nincsen, ezért van 5s, de ezt legalább nem sajnálom, ha leejtem, mint anno a 6310i-t

-
unalmas? mit csinálsz a - más oprendszeres - telefonoddal, állandóan rom(b)olgatod, meg olyan módosításokat végzel - akár csak a felület megjelenésében -, amit az ios nem enged? ne vedd kötekedésnek, tényleg érdekel!
noti nekem is üzleti kategóriás (14") dell van, mert az ilyen hardverű és tudású apple megfelelőt egyrészt nem akarnám megfizetni - a dell sem volt annyira olcsó, de az apple megfelelő bő duplája lenne -, másrészt a használat sokrétűsége nehéz lenne gyorsan átállni.
a telefonom viszont most épp iphone 5s, és az androidos csúcstelefonok után sem érzem, hogy annyira korlátozva lennék, bár abból már régenkinőttemkiöregedtem, hogy állandóan főzött romokat próbálgassak, meg hetente más felületet húzzak fel, amire én a telefont használom, arra pedig az 5s is bőven jó és elég, cserébe megbízhatóan és gördülékenyen teszi a dolgát.volt anno 4s-em is, akkor még pörgött az ios 5 és 6 alatt, a 7 kiadásakor már androidos telefonom volt (xperia z és s4), de azt már akkor tudni/vélni lehetett, hogy az ios 8 már nem fog repülni a 4s-en, részint a hardver miatt...
3 éves típus a 4s, más gyártók ilyenkor már régen elfelejtették a szoftveres támogatást. -
Destro748
csendes tag
Remek már megint ott tartunk hogy az almás cég implementál egy technológiailag megkérdőjelezhető (látszat) megoldást, és azonnal jönnek az ügyeletes apple huszárok és kötelességügnek érzik hogy kiálljanak mellette, söt még meg is magyarázzák hogy ez bizony nekünk jó. (kognitív disszonancia, helló?)
Többen említették hogy mekkora cég és milyen iszonyatos pénzeken ülnek, termékportfóliójuk alig áll néhány készülékből, van egy desktop meg egy mobil OS-ük és slussz-passz, tehát kvázi semmi dolguk nincs a cég méretéhez és tőkéjéhez mérten, (azon kívül hogy úszkálnak a pénzben mint dagobert bácsi) dupla, vagy tripla mennyiségű erőforrást is mozgósíthatnának a fejlesztéshez ha akarnának az is kijönne mellényzsebből.
És ennek fényében pedig azt mondjátok hogy örüljünk hogy az anno negyedmillió forintos telefonra kiadnak egy névleges frissitést, amiből hiányoznak funkciók de legalább belassul tőle az egész.
Aha persze ez így nyilván elfogadható, sőt boruljunk le a lábuk elé és hálálkodjunk.
Vagy az is lehet hogy egy ekkora cégnek ilyen pofátlan marketinggel ilyen szégyentelen profit mellett mégiscsak le kellene ülni és optimalizálni az IOS 8-at a gyengébb hardverre, akár azon az áron hogy több funkciót is kivesznek a szoftverből. de végül is mindegy az ő dolguk, csinálják meg, ha már egyszer azon a pénzhegyen ülnek amit a vásárlók dobtak össze.
Vagy eleve felhagyni a következetes, hülyének néző marketinggel és csak alibiből frisiteni a telefont hogy elmondhassák magukról, "mi ezt is megcsináltuk!" Azt a teóriát már fel sem hozom hogy totálisan szándékos a korábbi készülék ellehetetlenítése, "inspirálva" (!) ezzel az embereket a cserére.
És ne gyertek nekem az androiddal meg 40-60 ezres telefonok frissítésének a hiányával, mert nem, ott sem oké ez az üzletpolitika, arról is megvan a véleményem, de most nem ez a hír, nem ez a téma. Amúgy is olyan előszeretettel hirdetitek micsoda szuper prémium dolog is egy IPhone, és az apple a non plus ultra, a stiklijeik fölötti elsiklásnál hol van az igényesség a prémium szolgáltatásokra, ilyenkor nagystílűen eltekintünk tőle igaz? -
A processzor frekvenciaja nem valtozott, a cikk elejen eleg furan van leirva.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez leírva kategóriákkal túl van azon, amivel én felhasználóként foglalkoznék, illetve gondolom garanciavesztéssel jár, meg mindennel, ami kell. Egyelőre csak a terepet térképezem fel (olvasgatok és tapicskolok ha időm engedi), mert lassan már nekem is aktuális lehet egy okostelefon. Nem sietem el a dolgokat.

-
daniel909
addikt
válasz
dreamdancer
üzenetére
Azzal mar nem lesz gond. Annyit nem fog addigra fejlődni az a9 szvsz hogy az a6 lassú legyen.
A7 és a8 között sincs akkora difi, elértünk oda h az átlagnak elég mar az a6is. -
philo
tag
Dehogy
Nem fogják a milliárdjaikat beleölni. Persze, én sem mostani csődről beszélek, de a Nokia is piacvezető volt. Mitől ment tönkre? A nagy arc, hogy nekik nem kell változni, őket követik. Azt is a Samsung nyomta le. Utálom az 5s telomat, de én csak telefonalok vele es neha terkep, net, email, a merete miatt van ez, de az android tobbet tud, csak ott nincs jo forma. Meg idiota facebook-om sincs, nem vagyok beteg, szoval ez az en velemenyem, de mase is fontos, csak en tisztan latom, egy eszkozhoz nem kotodok erzelmileg -
dreamdancer
őstag
Minden évben ugyanaz a műsor.
Kijön az új iOS, aztán jön a műdöbbenet, hogy a 3 éves vason már nem hasít úgy a rendszer (ne má'! tééényleg?!), majd konklúzióként az androidos frissítési gyakorlat körberöhögése.
Folyt. jövőre: iPhone 5-iOS 9
-
alkatraz3000
őstag
En ma mar telefonáltam ipadrol

-
M@trixfan
addikt
Egyébként elvileg nem lenne szabad, hogy számítson de valamiért mintha általában jobb lenne restore mint az OTA update. Én mindig restore-t csinálok és gépre is mindig combo update megy ha jön ki új OS verzió.
-
assemble
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Nem csak 5-tol, a legelso ios-tol kezdve folyamatosan lassult mindig. Lattal anno pl iphone 3g-t ios 4-el? Annal tetubb csigat keresve sem talalni a legolcsobb/legrosszabb telefonok kozott sem. Pedig amikor kijott, meg az is gyors volt. 1 fofrissitessel kesobb mar lassabb volt, 2-vel kesobb katasztrofa.
-
philo
tag
Tök jót írtál és sok minden jogos is, de az ios7-nél is minimum fél év volt a javítás kiadása. Nem kekeckedni akarok, de Jobs nélkül lassan csődbe mennek, tényleg mindig van az apple körül hiba és nem stabil. Mindenki tudja, hogy az iphone 4s-nek már az ios7 is a legvégső határ volt, de jónak nem lehetett nevezni, csak a kevésbé rossznak
-
daniel909
addikt
válasz
Krugszvele
üzenetére
Egyszer hasznalnal wpt rohannal vissza szifonra...

-
Asbee
veterán
Ez a nap poénja volt.
Valamit nagyon benézel. Itt nem kell fél évet várni egy frissítésre ez nem Android. Bár már ott is jobb a helyzet. Nekem nagy pozitívum volt az Lg G3-am amire két hetente jöttek a frissítések és 2 hónap alatt teljesen megszűntek a lassulások laggok. Persze, hogy olvasni hibákat, általában azt írják le ha gond van, de iOS-en egy teljes váltásnál 99%-ban a még nem frissített app okozza. Androidról is olvashatsz hibákat 20x annyit, de ez teljesen normális is, hiszem sokkal több készülékre van.Az állítás még mindig igaz, hogy a legstabilabb. 5S-en sincs semmi gond, max amit írtam app-ra nem jött még ki frissítés és bugos. Ez nem az apple hibája. Droidon sajnos nem hogy nem erőltetik, hanem nagyon sok modell el van felejtve amire simán mehetne egy friss szoftver.
Régebbi iphoneok miatt nem lenne rossz ha lehetne vissza lépni, de sajnos erre nincs esély. Én ami 4S-t is ma nyomkodtam rendben volt teljesen.
-
Nagynozi
aktív tag
Nekem is lassabb iPhone 5-ön, nem vészesen lassú, de iOS 7.1.2-őn szélsebes volt. Mértem egy böngésző sebességet SunSpider-ben 1.0.2-ben 730-ról 950 körülre emelkedett az eredmény, ami nem vészes, de minden egy kicsit "lomhább". Persze 2 éves telefon, de még 1 évig szeretném használni hátrányok nélkül.
-
philo
tag
Majd fél év múlva talán lesz javítás! Androidnál legalább nem erőltetik rá az új szoftvereket arra, amire nem jó. Van egy 5s-em is, de nem merem feissíteni, nagyon instabil az apple, állandóan csak a hibákat lehet olvasni a neten. Már rég megdőlt az állítás, hogy az ios a legstabilabb
-
Csapoati
nagyúr
#134: És javultak is, rengeteget.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Úgy emlékszem, éppen egy másodperc körüli az a kritikus idő ami után az emberben felötlik, hogy mi van már a háttérben. Ezért alkalmaznak animációkat, hogy smooth, bocsánat, sima legyen az egyébként nem mindig gyors rendszer használata.
Egyébként ha jól vettem le, akkor a frissítés opcionális. Ha így van, akkor nem látom vele a problémát. Vagy ha nem tetszik, akkor nem lehet visszaállítani a régi rendszert?
-
furio
aktív tag
Kicsit flame, bár iPhone 5s tulajként (is), a neve tényleg lehetne lassan AirPhone, mert fingom sincs mi van benne, amitől ilyen baszottnagy ez az iPhone 6... Még a Galaxy S4 is kissebb nála, mint fentebb írtam..
Pedig hogy vártam, mondtam is mindenkinek figyeljetek majd az Apple odabasz, oda is baszott, a szlogent bírom a legjobban, bigger than bigger ÉS TÉNYLEG!
-
Shodan
őstag
Hát marad az 5.1.1
... már várom hogy mikor jön a szokásos hír hogy az emberek 98% frissített és mennyire szeretik az uj OS-t! 
-
Janez0085
tag
iPod Touch 5 hogy viselkedik iOS 8 -al ?
-
ROBOTER
addikt
Azért egy szaros névjegyzék megjelenítésének időszükséglete ne legyen már évszám vagy operációs rendszer függvénye.
Jelenjen meg max. 1/10 másodperc alatt (vagy kevesebb). Több milliárd művelet / sec képességű processzorokról beszélünk. Ne animáljon, ne csináljon semmit, csak egy rohadt listát akarok látni, amit gyorsan lehet böngészni, és gyorsan tudok hívás kezdeményezni belőle.
Aki szerint teljesen normális, hogy a legalapvetőbb telefonfunkciókra is várni kell, és ez éveken keresztül állandó (miközben tízszeresére gyorsultak a processzorok), azt tényleg benyelte a marketinggépezet.
-
g4mer
senior tag
Nekem a mappákat is baromi lassan nyitja meg, és kb semmi érdemi változást nem érzek a 7.1.2-höz képest, az sms-es hangvezérlős dolog tetszik egyedül. Még a facebook is sokkal jobban akadozik a szokásosnál

-
Krugszvele
senior tag
Jaja, ezzel kezdtem, hogy valószínűleg velem van a probléma, az én elvárásaimmal.
De hová lenne a világ sokszínűség nélkül?

Szerintem nem lehet megalapozott véleményt mondani anélkül, hogy használtuk volna a rendszereket.
Legszívesebben 1 hónapig használnék egy windowst, blackberryt és egy androidot is, utána el tudnám dönteni hogy NEKEM melyik a jó. Természetesen mások mást figyelnek meg és értékelnek.
Nem véletlenül vettem ezt, mert én nem akarok firmwareket rakosgatni, meg futó alkalmazásokat kilövögetni (azt hallottam, azt már androion sem kell) csak használni újraindítgatás és hibák nélkül. Erre eddig tökéletesen bevált, ezt a kis apróságot leszámítva, hogy lassú. És NEM lagol, csak lassú. Nem szaggat!
Volt a kezemben, sajnos csak percekig LG G3, Nexus 5, Galaxy S4, Galaxy S3 az elmúlt hetekben és teljesen más. Érzésre volt, amelyik azt a sebességet adta, amit elvárok, de több napot (hetes?) munka lenne rajta beállítani mindent. Minden egyes ikont, rendszerbeállítási panel kinézetet, stb. lecserélni, biztos, hogy ér ez ennyit?
A legnagyobb plusz pont NEKEM a telefon kinézete, ez most az új iPhoneokkal elveszett számomra, ez a kigúvadó kamera, meg az oldalra helyezett bekapcsológomb... csúnya, nem kell. És a telefon billeg, mikor az asztalra teszem? 200 ezerért.
az iOS rendszerben vannak olyan "apróságok", amiket sajnos a többiben nem találok/találtam meg, viszont biztos vagyok benne, egy tartóstesztnél az androidban lennének olyan funkciók, amiket onnantól nélkülözhetetlennek tartok. Például az ujjlenyomatolvasót első körben megmosolyogtam, hogy na ez teljesen fölösleges, most meg ha el kéne húznom naponta százszor a swipe to unlock-ot, rosszul érezném magam.
Lassan cikket is írhatnék, minden bekezdésemen lógna egy kellemesebb mennyiségű trollcsoport

-
Pearce
aktív tag
Tized vagy 1-2 másodperc azért ne legyen már probléma egy majd 3 éves készüléknél, droidon egy vadiúj csúcstelefonnál vannak szaggatások /itt a Mobilarénás videóknál is lehet látni ezeket/, akkor miről beszélünk?
-
UFC
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen lehet-et erre számítani viszont nem kell kétségbe esni. Mert fog javulni a helyzet. És akinek azért egy csöpp esze van nem magán teszteli az új rendszert hanem megnéz pár visszajelzést aztán eldönti hogy felrakja-e vagy sem.
IOS 7-nél is lehoztak hasonló híreket meg mindenki pánikolt meg jöttek a troll-ok aztán a 7.1 nél minden rendbe jött és mindenki csendben maradt.
-
Giorgio1313
aktív tag
Nekem 4sen 7.0ról 7.1re frissítés után ég és föld volt, rengeteget gyorsult. Szerintem ez lesz 8.1el is
-
etohun
aktív tag
Na melyik rendszer a lassú akkor?

-
Asbee
veterán
-
válasz
buvartacsko
üzenetére
> "Biztosan nagyon fontos ember lehetsz hogy ha annyi időd sincsen hogy 1(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) másodpercet "várj""
Ez nyilvan nem igy mukodik. Ha a boltban kell varni egy masodpercet, az nem olyan zavaro, mintha mondjuk filmnezes kozben idonkent megakadna 1-1 masodpercre a film.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Krugszvele
üzenetére
Biztosan nagyon fontos ember lehetsz hogy ha annyi időd sincsen hogy 1(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) másodpercet "várj" valamire, én soha nem érzem ilyenkor hogy "váááááárok". Bár nem értem, hogy fért bele az idődbe megírni ezt a bejegyzést, vagy hogy hogy volt időd méréseket csinálni, vagy hogy volt időd 2 hetente teljesen clean installt csinálni.

-
Asbee
veterán
válasz
Krugszvele
üzenetére
Igen én is félelmetesen lassúnak érzem a telefont. Elvárnám, hogy ha már közelítek az ujjammal akkor már jelenjen is meg ne keljen már az a sok idő míg rá nyomok.
Ne haragudj de szerintem magadba kéne nézni elvárások terén. Ha az 5S neked sebesség szempontjából nem jó, akkor nincs okos telefon a piacon amit nyugodt szívvel tudnál használni.
Más: Én ma megnyomkodtam ismerős 4S-ét és nem éreztem hú de lassúnak. Igaz ios7-el nem nagyon nyomkodtam 4S-t de simán jól használható. Simán frissített nem visszaállítás.
(#104) -FreaK-: Nem tudom, mit köszönsz ezen. Az ilyen elrugaszkodott hozzászólások miatt és az olyan emberek miatt akik ezeket tovább is adják, alakulnak a hamis képek és az értelmetlen viták. És ez vonatkozik arra is, hogy az android laggos szar. Mert nem az. De ha neked ez kell mentsd el és érezzél most magadban megnyugvást.

-
-FreaK-
veterán
válasz
Krugszvele
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a HSZ-t.!
Ha megengednéd, elmenteném a könyvjelzők közé, hogy a legközelebbi "az Android egy laggos szar az iOS-hez képest" vitában majd linkelni tudjam.
Egyébként én mondhatni nem szeretem az iPhone-t, de ezt még én sem várom el hogy egy ilyen régi hardveren minden ugyan úgy fusson mint egy main. Kissé mondjuk dühít mikor a fejemhez vágják, hogy de bezzeg az Apple támogatja a több éves készülékeket is..
De tényleg csak a downgrade lehetősége hiányzik, ha az meglenne mindenki örülne. Jó, persze van az az ember akinek ez nem felelne meg és a 3G-n is iOS9-et akarna, tökéletes sebességgel, de ettől tekintsünk most el

-
UFC
aktív tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Ennek az az oka hogy több az animáció több szolgáltatás, amiket ki lehet kapcsolni, illetve a visszajelzések által igyekeznek azért javítani. Valóban érdemes megvárni a 8.1-et. Addig is sokan mondták hogy nem éri meg frissíteni érdemes megvárni a felhasználói visszajelzéseket.
-
Cool Face
aktív tag
iPhone 5-ön is érezhetően belassult. Nem értem, hogy egy új frissítés miatt miért lassultak be az olyan appok is amihez semmi köze? Az egész rendszer olyan mint ios 7-nél javítás előtt. Remélem a 8.1 már minimum a 7.1-es szintre kerül. De az iOS 6-ot már 2 éve nem sikerült űberelniük a két év alatt sebesség terén..
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futárcégek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Jövedelem
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azért a szöveg kemény volt: "látjátok almaszeretők, íme az iOS8". xD

legalabbis nalam. Nem vagyunk egyformak.
Soha ennyi ideig egyetlen telómat sem használtam ezidáig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)