Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krugszvele

senior tag

válasz Asbee #105 üzenetére

Jaja, ezzel kezdtem, hogy valószínűleg velem van a probléma, az én elvárásaimmal.

De hová lenne a világ sokszínűség nélkül? :)

Szerintem nem lehet megalapozott véleményt mondani anélkül, hogy használtuk volna a rendszereket.

Legszívesebben 1 hónapig használnék egy windowst, blackberryt és egy androidot is, utána el tudnám dönteni hogy NEKEM melyik a jó. Természetesen mások mást figyelnek meg és értékelnek.

Nem véletlenül vettem ezt, mert én nem akarok firmwareket rakosgatni, meg futó alkalmazásokat kilövögetni (azt hallottam, azt már androion sem kell) csak használni újraindítgatás és hibák nélkül. Erre eddig tökéletesen bevált, ezt a kis apróságot leszámítva, hogy lassú. És NEM lagol, csak lassú. Nem szaggat!

Volt a kezemben, sajnos csak percekig LG G3, Nexus 5, Galaxy S4, Galaxy S3 az elmúlt hetekben és teljesen más. Érzésre volt, amelyik azt a sebességet adta, amit elvárok, de több napot (hetes?) munka lenne rajta beállítani mindent. Minden egyes ikont, rendszerbeállítási panel kinézetet, stb. lecserélni, biztos, hogy ér ez ennyit?

A legnagyobb plusz pont NEKEM a telefon kinézete, ez most az új iPhoneokkal elveszett számomra, ez a kigúvadó kamera, meg az oldalra helyezett bekapcsológomb... csúnya, nem kell. És a telefon billeg, mikor az asztalra teszem? 200 ezerért.

az iOS rendszerben vannak olyan "apróságok", amiket sajnos a többiben nem találok/találtam meg, viszont biztos vagyok benne, egy tartóstesztnél az androidban lennének olyan funkciók, amiket onnantól nélkülözhetetlennek tartok. Például az ujjlenyomatolvasót első körben megmosolyogtam, hogy na ez teljesen fölösleges, most meg ha el kéne húznom naponta százszor a swipe to unlock-ot, rosszul érezném magam.

Lassan cikket is írhatnék, minden bekezdésemen lógna egy kellemesebb mennyiségű trollcsoport :D

Új hozzászólás Aktív témák