Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

unalmas? mit csinálsz a - más oprendszeres - telefonoddal, állandóan rom(b)olgatod, meg olyan módosításokat végzel - akár csak a felület megjelenésében -, amit az ios nem enged? ne vedd kötekedésnek, tényleg érdekel! 
 noti nekem is üzleti kategóriás (14") dell van, mert az ilyen hardverű és tudású apple megfelelőt egyrészt nem akarnám megfizetni - a dell sem volt annyira olcsó, de az apple megfelelő bő duplája lenne -, másrészt a használat sokrétűsége nehéz lenne gyorsan átállni.
 a telefonom viszont most épp iphone 5s, és az androidos csúcstelefonok után sem érzem, hogy annyira korlátozva lennék, bár abból már régenkinőttemkiöregedtem, hogy állandóan főzött romokat próbálgassak, meg hetente más felületet húzzak fel, amire én a telefont használom, arra pedig az 5s is bőven jó és elég, cserébe megbízhatóan és gördülékenyen teszi a dolgát.volt anno 4s-em is, akkor még pörgött az ios 5 és 6 alatt, a 7 kiadásakor már androidos telefonom volt (xperia z és s4), de azt már akkor tudni/vélni lehetett, hogy az ios 8 már nem fog repülni a 4s-en, részint a hardver miatt... 
 3 éves típus a 4s, más gyártók ilyenkor már régen elfelejtették a szoftveres támogatást.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest