Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz philo #157 üzenetére

unalmas? mit csinálsz a - más oprendszeres - telefonoddal, állandóan rom(b)olgatod, meg olyan módosításokat végzel - akár csak a felület megjelenésében -, amit az ios nem enged? ne vedd kötekedésnek, tényleg érdekel!
    noti nekem is üzleti kategóriás (14") dell van, mert az ilyen hardverű és tudású apple megfelelőt egyrészt nem akarnám megfizetni - a dell sem volt annyira olcsó, de az apple megfelelő bő duplája lenne -, másrészt a használat sokrétűsége nehéz lenne gyorsan átállni.
    a telefonom viszont most épp iphone 5s, és az androidos csúcstelefonok után sem érzem, hogy annyira korlátozva lennék, bár abból már régen kinőttem kiöregedtem, hogy állandóan főzött romokat próbálgassak, meg hetente más felületet húzzak fel, amire én a telefont használom, arra pedig az 5s is bőven jó és elég, cserébe megbízhatóan és gördülékenyen teszi a dolgát.

volt anno 4s-em is, akkor még pörgött az ios 5 és 6 alatt, a 7 kiadásakor már androidos telefonom volt (xperia z és s4), de azt már akkor tudni/vélni lehetett, hogy az ios 8 már nem fog repülni a 4s-en, részint a hardver miatt...
    3 éves típus a 4s, más gyártók ilyenkor már régen elfelejtették a szoftveres támogatást.

Új hozzászólás Aktív témák