- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tűnt fel, hogy miért "zörög" a kamera, és pont úgy adott a jelenség sok más telefonnál is, nagyon sok androidos...stb esetén is? természetes jelenség, akár utána is olvashatnál, ahelyett, hogy butaságot írsz...
igen, ahogy írták is, már a 4s-nél is adott a dolog, nem véletlenül.
milyen gombok kopnak az 5s-en? melyik csatornát nézed te? -
-
KraX
őstag
"Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni."
Nem kotekedesbol -> android. Ott mindezt megteheted es nem fogsz idegeskedni. A z3 pedig talan eleg kompakt meret ugyanazzal a vassal mint a nagyteso.
-
vicze
félisten
Ennek mi köze a jó szakemberekhez? A végleges telefon nem a mérnökök tervezik hanem a marketingesek. Megmondják milyen legyen, a mérnök max. annyit mond, hogy ezt nem lehet vagy nem jó így azt a marketing/design vagy azt mondja, hogy jójó akkor nem vagy azt hogy de akkor is ilyenre csináljátok old meg.
Ha nem lennének jó szakemberek akkor nem döngölnek ki a földből egy ARMv8-as SoC-ot 1év alatt. Ez senki másnak nem sikerült úgy teljesen mellesleg. Még a Qualcommnak is 1,5-2év kell hogy elkészüljön a saját ARMv8-as architektúrája. Persze ezt a komponenst kivéve nagyrészt legózás, de akkor is.
Még SW oldal is nagyrészt design csapat játszótere nem a mérnököké. -
távol álljon tőlem, hogy bárkit is hülyének nézzek!
az ikonok ios alatt valóban sorban vannak, android alatt előfordult, hogy egy megfelelő háttérképen körberaktam, de nem létszükséglet.
az órát a zárolt és a főképernyőn is látom, az ikon is mindig a pontos időt mutatja.
ios alatt is wan már widget féleség, bár én android alatt sem igazán használtam, ami meg kell információ (naptár, emlékeztető...stb), az ios alatt is kitehető az értesítési sávra.
kapcsolók (wifi, bluetoot, repcsis mód, bluetoot, zenelejátszó, fényerő állíthatósága - bár jobb az automata -, ne zavarjanak, zseblámpa, számológép, időzítő, kamera...stb) is adottak már a 7 óta, ios 8 alatt meg csak jobbak lettek.
amire én használom a térképet, arra az integrált is jó, meg azért sokat javult a kezdetek óta, de ha komoly célra kellene, akkor vennék megfelelőt, ahogy android alá is.
nyaraláson bár volt nálunk fényképezőgép, azért az 5s is sokszor előkerült, elég jó képeket lőttem vele, panorámában is elég jól teljesített mobilhoz képest; link (kapd le nagyban)
5s esetén még attól sem kell tartani, hogy akár ios 9 alatt is vészesen belassul, bár akkor nekem már nem nagyon lesz meg, a 4s is közel rekordot döntött a maga egy évével, és az már nagy szó, de szerettem. -
unalmas? mit csinálsz a - más oprendszeres - telefonoddal, állandóan rom(b)olgatod, meg olyan módosításokat végzel - akár csak a felület megjelenésében -, amit az ios nem enged? ne vedd kötekedésnek, tényleg érdekel!
noti nekem is üzleti kategóriás (14") dell van, mert az ilyen hardverű és tudású apple megfelelőt egyrészt nem akarnám megfizetni - a dell sem volt annyira olcsó, de az apple megfelelő bő duplája lenne -, másrészt a használat sokrétűsége nehéz lenne gyorsan átállni.
a telefonom viszont most épp iphone 5s, és az androidos csúcstelefonok után sem érzem, hogy annyira korlátozva lennék, bár abból már régenkinőttemkiöregedtem, hogy állandóan főzött romokat próbálgassak, meg hetente más felületet húzzak fel, amire én a telefont használom, arra pedig az 5s is bőven jó és elég, cserébe megbízhatóan és gördülékenyen teszi a dolgát.volt anno 4s-em is, akkor még pörgött az ios 5 és 6 alatt, a 7 kiadásakor már androidos telefonom volt (xperia z és s4), de azt már akkor tudni/vélni lehetett, hogy az ios 8 már nem fog repülni a 4s-en, részint a hardver miatt...
3 éves típus a 4s, más gyártók ilyenkor már régen elfelejtették a szoftveres támogatást. -
Asbee
veterán
Ez a nap poénja volt.
Valamit nagyon benézel. Itt nem kell fél évet várni egy frissítésre ez nem Android. Bár már ott is jobb a helyzet. Nekem nagy pozitívum volt az Lg G3-am amire két hetente jöttek a frissítések és 2 hónap alatt teljesen megszűntek a lassulások laggok. Persze, hogy olvasni hibákat, általában azt írják le ha gond van, de iOS-en egy teljes váltásnál 99%-ban a még nem frissített app okozza. Androidról is olvashatsz hibákat 20x annyit, de ez teljesen normális is, hiszem sokkal több készülékre van.
Az állítás még mindig igaz, hogy a legstabilabb. 5S-en sincs semmi gond, max amit írtam app-ra nem jött még ki frissítés és bugos. Ez nem az apple hibája. Droidon sajnos nem hogy nem erőltetik, hanem nagyon sok modell el van felejtve amire simán mehetne egy friss szoftver.
Régebbi iphoneok miatt nem lenne rossz ha lehetne vissza lépni, de sajnos erre nincs esély. Én ami 4S-t is ma nyomkodtam rendben volt teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest