- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
philo
tag
Nem értelek félre, cserébe viszont ne nézz hülyének
Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni.
Root és ilyesmi távol áll tőlem, ezt sem jailbrake-eltem. Szeretnék színeket módosítani rajta. Egyszóval, nem akarom, hogy a gyártó döntse el mit tehetek meg, vagy, ha igen, akkor adja ingyen és azt csinálom, amit mond!
Amiért 5s van, az az, hogy mérete miatt valóban elfér a kezemben. A Samsunggal ellentétben nem fordul ki a kezemből annyira, mint a szappan. Az akkuja nem kiemelkedő, de nem rosszabb más telókénál.
A térképet említettem már? Igen, lehet letölteni, de akkor inkább ne legyen rajta, mert kritikán aluli.
Mindenben lehet hibát találni ez tény, de a minden nem ennyibe kerül, a mindenre nem mondják, hogy stabil, a mindenre nem mondják, hogy e legszerethetőbb. Én nem kötődök hozzá érzelmileg. A kameráját még soha nem használtam, arra fényképezőm van. Mások az igények.
A legideálisabb telefon számomra: 6310 házban másfélszer akkora kijelzővel (elfér), ugyanaz a ház, ugyanazok a gombok, nagyon hasonló menü ahhoz. Ilyen nincsen, ezért van 5s, de ezt legalább nem sajnálom, ha leejtem, mint anno a 6310i-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest