- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

philo tag Nem értelek félre, cserébe viszont ne nézz hülyének  Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni. Root és ilyesmi távol áll tőlem, ezt sem jailbrake-eltem. Szeretnék színeket módosítani rajta. Egyszóval, nem akarom, hogy a gyártó döntse el mit tehetek meg, vagy, ha igen, akkor adja ingyen és azt csinálom, amit mond! Amiért 5s van, az az, hogy mérete miatt valóban elfér a kezemben. A Samsunggal ellentétben nem fordul ki a kezemből annyira, mint a szappan. Az akkuja nem kiemelkedő, de nem rosszabb más telókénál. A térképet említettem már? Igen, lehet letölteni, de akkor inkább ne legyen rajta, mert kritikán aluli. Mindenben lehet hibát találni ez tény, de a minden nem ennyibe kerül, a mindenre nem mondják, hogy stabil, a mindenre nem mondják, hogy e legszerethetőbb. Én nem kötődök hozzá érzelmileg. A kameráját még soha nem használtam, arra fényképezőm van. Mások az igények. A legideálisabb telefon számomra: 6310 házban másfélszer akkora kijelzővel (elfér), ugyanaz a ház, ugyanazok a gombok, nagyon hasonló menü ahhoz. Ilyen nincsen, ezért van 5s, de ezt legalább nem sajnálom, ha leejtem, mint anno a 6310i-t  
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest