Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philo
tag
Dehogy
Nem fogják a milliárdjaikat beleölni. Persze, én sem mostani csődről beszélek, de a Nokia is piacvezető volt. Mitől ment tönkre? A nagy arc, hogy nekik nem kell változni, őket követik. Azt is a Samsung nyomta le. Utálom az 5s telomat, de én csak telefonalok vele es neha terkep, net, email, a merete miatt van ez, de az android tobbet tud, csak ott nincs jo forma. Meg idiota facebook-om sincs, nem vagyok beteg, szoval ez az en velemenyem, de mase is fontos, csak en tisztan latom, egy eszkozhoz nem kotodok erzelmileg
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem fogják a milliárdjaikat beleölni. Persze, én sem mostani csődről beszélek, de a Nokia is piacvezető volt. Mitől ment tönkre? A nagy arc, hogy nekik nem kell változni, őket követik. Azt is a Samsung nyomta le. Utálom az 5s telomat, de én csak telefonalok vele es neha terkep, net, email, a merete miatt van ez, de az android tobbet tud, csak ott nincs jo forma. Meg idiota facebook-om sincs, nem vagyok beteg, szoval ez az en velemenyem, de mase is fontos, csak en tisztan latom, egy eszkozhoz nem kotodok erzelmileg