- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philo
tag
Haveromnak még ma reggel sikerült visszatennie a 7.1.2 -t, aki akarja, az siessen vele!
iTunes-ra rádugod a telót, Home gomb és Power gomb egyszerre nyom, ha kikapcsol, power elenged, Home nyomva tart, amíg meg nem jelenik az iphone visszaállítás, ekkor itunes-on oké, a frissítés gombot a SHIFT lenyomása mellett nyomd meg, ekkor engedi betallózni az általad letöltött ipsw-t.
Csak a 7.1.2 -t engedi, mást ne is próbálj!
-
philo
tag
válasz
Fryskitt #238 üzenetére
Persze értem, hogy itthon az a cél, hogy mindenből kihozzuk a fele ár harmadából a legjobbat, sőt még kicsit udvaroljanak is körbe, sőt, inkább fizessen az Apple nekem, mert hajlandó vagyok nagy öntudatomban használni, nem?
...és látod, az árán még senki nem problémázott, mert csak megveszik az emberek
A gond csak az, hogy a legjobbnak hazudott, legdrágább néptelefon (van drágább, de nem elterjedt) megengedheti magának a legsilányabb minőséget akár szoftver téren is.
Ezen vannak csak kiakadva emberek és azon, hogy természetesen kíváncsi, kipróbálja, megtapasztalja, hogy nem működik, de vissza már nem térhet arra, ami kevésbé rossz volt, mert jónak még a 7-est sem lehetett nevezni 4s-en. Igen, 3 éves telefonok, jobban mondva a kiadása, mert nemrég még lehetett újat is venni itt-ott.Nincsen itt gond és nem csak magyar hozzáállás, hiszen a külföldi fórumokon is megy a rinya, hozzáteszem tök jogosan. Nekünk nem dolgunk semmibe beletörődni, mert kifizettük a telefonokat, akkor ne 2 hónap múlva legyen jó, hanem adják ki úgy a frissítést, hogy működik és ez az, ami bosszantó sokaknál.
-
philo
tag
válasz
alkatraz3000 #225 üzenetére
Persze, ez így merész, ha egyik napról a másikra képzeljük el. Még 10 éve van, mire esetleg feladja, de 1-2 év és a piacvezető szerepét bukta, ha már nem most, mert a statisztikáknak én nem hiszek.
A Nokia nagyon keményen uralta a piacot, de ugyanezt csinálta, mint az apple, Ő nem követ senkit, majd Ő diktálja a trendet! Diktáld, de a felhasználók igényei mérvadóbbak lettek
-
philo
tag
válasz
gabber01 #222 üzenetére
Ez igaz! Eszem ágában sincsen védeni az apple-t!
Hülye indok, de egy Windows 8-cal kiadott laptora az XP-t is fel lehet tenni, ha épp valaki azt szeretné.
No mindegy, ezek a feltételes módok rendben vannak, de tenni nem lehet semmit. Próbálj meg downgrade-t, hátha még aláírják. Segítsek hogyan kell?
-
philo
tag
Nem tudom, nekem nincs 4s, csak olvastam valahol és bemásoltam nektek.
Igen, mindenkinek igaza van, az apple nagyokat hibázik, hogy ráerőlteti és nincsen downgrade lehetőség, de ez azért van, mert ott nincsenek igazából hozzáértő szoftverfejlesztők, gondolom ilyen baráti alapon vana felvétel hozzájuk... Kis családi vállalkozások mindig ilyenek
Aki nem érti a viccet az egy barom állat
-
philo
tag
Ezt egy fórumon találtam nektek, hátha valakinek segít!
tipp 4S-nél : Ha kikapcsoljuk a Perspektivikus nagyítás-t (a háttér 3d szimulálása) és a leggyakrabban hívott számok mutatását a dupla home gomb megnyomásakor akkor sokat gyorsul a rendszer és majdnem ,hogy tökre felesleges is ez a funkció..
-
philo
tag
Tudom, volt android és nem idegeskedek, csak bosszantó, hogy a legdrágább és a legjobbnak hazudott telefon "buta". Nyilván nem tragédia és igazából nem is kéne érdekelnie, mert baromira nem használom az idióta fécbúkot sem meg ehhez hasonló agy butító dolgokat, de az jobban tetszett, na!
Forma miatt van ez.
-
-
philo
tag
Nem értelek félre, cserébe viszont ne nézz hülyének
Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni.
Root és ilyesmi távol áll tőlem, ezt sem jailbrake-eltem. Szeretnék színeket módosítani rajta. Egyszóval, nem akarom, hogy a gyártó döntse el mit tehetek meg, vagy, ha igen, akkor adja ingyen és azt csinálom, amit mond!
Amiért 5s van, az az, hogy mérete miatt valóban elfér a kezemben. A Samsunggal ellentétben nem fordul ki a kezemből annyira, mint a szappan. Az akkuja nem kiemelkedő, de nem rosszabb más telókénál.
A térképet említettem már? Igen, lehet letölteni, de akkor inkább ne legyen rajta, mert kritikán aluli.
Mindenben lehet hibát találni ez tény, de a minden nem ennyibe kerül, a mindenre nem mondják, hogy stabil, a mindenre nem mondják, hogy e legszerethetőbb. Én nem kötődök hozzá érzelmileg. A kameráját még soha nem használtam, arra fényképezőm van. Mások az igények.
A legideálisabb telefon számomra: 6310 házban másfélszer akkora kijelzővel (elfér), ugyanaz a ház, ugyanazok a gombok, nagyon hasonló menü ahhoz. Ilyen nincsen, ezért van 5s, de ezt legalább nem sajnálom, ha leejtem, mint anno a 6310i-t
-
philo
tag
Dehogy
Nem fogják a milliárdjaikat beleölni. Persze, én sem mostani csődről beszélek, de a Nokia is piacvezető volt. Mitől ment tönkre? A nagy arc, hogy nekik nem kell változni, őket követik. Azt is a Samsung nyomta le. Utálom az 5s telomat, de én csak telefonalok vele es neha terkep, net, email, a merete miatt van ez, de az android tobbet tud, csak ott nincs jo forma. Meg idiota facebook-om sincs, nem vagyok beteg, szoval ez az en velemenyem, de mase is fontos, csak en tisztan latom, egy eszkozhoz nem kotodok erzelmileg
-
philo
tag
Tök jót írtál és sok minden jogos is, de az ios7-nél is minimum fél év volt a javítás kiadása. Nem kekeckedni akarok, de Jobs nélkül lassan csődbe mennek, tényleg mindig van az apple körül hiba és nem stabil. Mindenki tudja, hogy az iphone 4s-nek már az ios7 is a legvégső határ volt, de jónak nem lehetett nevezni, csak a kevésbé rossznak
-
philo
tag
Majd fél év múlva talán lesz javítás! Androidnál legalább nem erőltetik rá az új szoftvereket arra, amire nem jó. Van egy 5s-em is, de nem merem feissíteni, nagyon instabil az apple, állandóan csak a hibákat lehet olvasni a neten. Már rég megdőlt az állítás, hogy az ios a legstabilabb
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple három évvel kiadott telefonjára ugyan még elérhető a legújabb iOS rendszer, mégsem biztos, hogy egyelőre megéri frissíteni.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest