- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gábris27. #269 üzenetére
nem, sajnos a leírt módszer csak akkor működik, ha még aláírja a gyártó a korábbi firmware verziót.
a linkelt cikk publikálásakor még működött a gyártó által az ios 7 (utolsó verziójának az) aláírása, de az csak egy viszonylag rövid intervallum, az új ios verzió kiadásakor úgy 2 hét.
az ios 8 első verziójának a kiadása 2014. szeptember 9-én történt meg, és az ios 7.1.2 verziót 2014. szeptember 26-ig írta alá a gyártó.
itt követhető, hogy melyik ios verzió mikor került kiadásra, illetve azt meddig írta alá a gyártó; link -
válasz
SamiCsillag #204 üzenetére
home + power egyszerre nyomva tart addig, amíg a telefon újra nem idul, ha az sem segít, akkor tedd fel a 8-ast tiszta alapra; itunes -> restore
amennyiben a mentés visszaállítása után is jelentkezik a probléma, úgy megint itunes -> restore, és a mentés visszaállítása felejtős, mert magában hordozza a hibát. -
nem tűnt fel, hogy miért "zörög" a kamera, és pont úgy adott a jelenség sok más telefonnál is, nagyon sok androidos...stb esetén is? természetes jelenség, akár utána is olvashatnál, ahelyett, hogy butaságot írsz...
igen, ahogy írták is, már a 4s-nél is adott a dolog, nem véletlenül.
milyen gombok kopnak az 5s-en? melyik csatornát nézed te? -
távol álljon tőlem, hogy bárkit is hülyének nézzek!
az ikonok ios alatt valóban sorban vannak, android alatt előfordult, hogy egy megfelelő háttérképen körberaktam, de nem létszükséglet.
az órát a zárolt és a főképernyőn is látom, az ikon is mindig a pontos időt mutatja.
ios alatt is wan már widget féleség, bár én android alatt sem igazán használtam, ami meg kell információ (naptár, emlékeztető...stb), az ios alatt is kitehető az értesítési sávra.
kapcsolók (wifi, bluetoot, repcsis mód, bluetoot, zenelejátszó, fényerő állíthatósága - bár jobb az automata -, ne zavarjanak, zseblámpa, számológép, időzítő, kamera...stb) is adottak már a 7 óta, ios 8 alatt meg csak jobbak lettek.
amire én használom a térképet, arra az integrált is jó, meg azért sokat javult a kezdetek óta, de ha komoly célra kellene, akkor vennék megfelelőt, ahogy android alá is.
nyaraláson bár volt nálunk fényképezőgép, azért az 5s is sokszor előkerült, elég jó képeket lőttem vele, panorámában is elég jól teljesített mobilhoz képest; link (kapd le nagyban)
5s esetén még attól sem kell tartani, hogy akár ios 9 alatt is vészesen belassul, bár akkor nekem már nem nagyon lesz meg, a 4s is közel rekordot döntött a maga egy évével, és az már nagy szó, de szerettem. -
unalmas? mit csinálsz a - más oprendszeres - telefonoddal, állandóan rom(b)olgatod, meg olyan módosításokat végzel - akár csak a felület megjelenésében -, amit az ios nem enged? ne vedd kötekedésnek, tényleg érdekel!
noti nekem is üzleti kategóriás (14") dell van, mert az ilyen hardverű és tudású apple megfelelőt egyrészt nem akarnám megfizetni - a dell sem volt annyira olcsó, de az apple megfelelő bő duplája lenne -, másrészt a használat sokrétűsége nehéz lenne gyorsan átállni.
a telefonom viszont most épp iphone 5s, és az androidos csúcstelefonok után sem érzem, hogy annyira korlátozva lennék, bár abból már régenkinőttemkiöregedtem, hogy állandóan főzött romokat próbálgassak, meg hetente más felületet húzzak fel, amire én a telefont használom, arra pedig az 5s is bőven jó és elég, cserébe megbízhatóan és gördülékenyen teszi a dolgát.volt anno 4s-em is, akkor még pörgött az ios 5 és 6 alatt, a 7 kiadásakor már androidos telefonom volt (xperia z és s4), de azt már akkor tudni/vélni lehetett, hogy az ios 8 már nem fog repülni a 4s-en, részint a hardver miatt...
3 éves típus a 4s, más gyártók ilyenkor már régen elfelejtették a szoftveres támogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged