- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
gabber01 #239 üzenetére
Persze, hogy nincs türelmed. Meg nyilván tévedhetetlen is vagy, mint mindenki itthon. És lekezelő is. Nyilván teljesen hibás analógia, hogy egy tíz éves PC-n legyen Windows 8.1. Mert az lenne az igazi és akkor a sok itthoni technikai zseni elégedett lenne. És nyilván hibás és teljesen felesleges, sőt egyenesen sikkaszt, aki lecserél egy három éves gépet, mert nem elég a teljesítménye már.
Hagyjuk ezt........
Philo: "A gond csak az, hogy a legjobbnak hazudott, legdrágább néptelefon (van drágább, de nem elterjedt) megengedheti magának a legsilányabb minőséget akár szoftver téren is." - ez azért egy kissé túlzó, nem? De még egyszer elmondom: senki nem fejleszt, sőt nem is optimalizál többéves hardverre. Valamenynire lehetővé teszi a használatát, de nem tartja szem előtt a régit. Persze, meg lehetne tenni, hogy egyes részeket letilt a régi hardveren és vsz meg is teszi. De ennyi. Amúgy meg ez egy zárt rendszer, sajnos nem lehet úgy szétromolni, mint az Androidot. De bármennyire is "hibás az analógiám" PC rendszereken sincs máshogy. Ki ne emlékezne, hogy mennyi mindent letiltva futott úgy-ahogy jól a Windows egy régi gépen. Az iOSt nem lehet így és ennyire bütykölni. És ennyi.
Aztán pedig nyilván az a cél, hogy vedd meg az újat..... Örök ellentét lesz ez eladó és vevő közt. Kár rajta "rinyálni". Sajnos. Vagy szerencsére. Mert enélkül, mint mondtam, nem lenne fejlődés.
Emlékszik, ugye mindenki, mekkora flame volt a sok technikai zsenitől, hogy minek a 64 bites processzor...Aztán ön az Android rendszerekre is. Ugye. -
Fryskitt
addikt
válasz
gabber01 #217 üzenetére
Elég sok gépre nem megy fel pl az új Windows.... igaz, nem 3 évente adnak ki olyan verziót. És a számítógépeket lehet bővítgetni is. A telefont nem. Hány és hány gépet próbáltam már szintre hozni, mert az XP után a 7-es nem érte be 1GB RAM-mal. Meg menjen a 3dfx-en a Halo. Meg egymagos Celeronon az AutoCAD. Meg úgy általában is a kurv@ anyját minden cégnek. Mert ez ma itthon közhangulat.
Persze értem, hogy itthon az a cél, hogy mindenből kihozzuk a fele ár harmadából a legjobbat, sőt még kicsit udvaroljanak is körbe, sőt, inkább fizessen az Apple nekem, mert hajlandó vagyok nagy öntudatomban használni, nem? Stb.... Amúgy meg... A MS szépen megoldotta ezt, mikor a WP8 egész egyszerűen nem jött ki a régi telefonokra. Persze, ott az Android... és nem is mondom, hogy nem jó. De a támogatás - a hivatalos - elég gyenge. A Samsung 10 percenként hoz ki egy új telefont.
Senki nem érti meg, hogy ha mindent ötven évre terveznének, akkor állatira nem lenne fejlődés..... Lehetne járni ma is Ford T modellel, mert négy kereke van, és gurul, és ülés is van benne, sőt nafta hajtja, nem? Szerinted a magyarországi használtgéphuszár cégek honnan a p-ből árulják azt a sok szemetet, ami elárasztja a piacot? A német cégeknek túl sok a pénzük, nem? És jódolgukban már kihajigálják a 2-3 éves, amúgy az újakkal egyező teljesítményű gépeiket, mi? Tudod, hogy a rendes számtech cégek meg tönkremennek, mert itthon már csak használt szart lehet eladni? Ha populista akarsz maradni, az nem baj, csak szerintem te gondold végig, hogy hova vezet ez. Senkit nem akarok megbántani...... de hát hova jutottunk, ugye.
Azt, hogy a Mobilarena hangulatot kelt, úgy értettem, hogy egészen VÁRHATÓ VOLT, hogy a 4S nem lesz tökéletes az iOS8-cal. Azt gondolom, inkább csak GESZTUS, hogy az még támogatott, ez az iparág annyira fejlődik, hogy így is szép, hogy fel lehet rá tenni valahogy. Éppen az elmúlt évek tapasztalata, hogy ez így lesz. Így aztán kiadni egy ilyen cikket, az kb annyit tesz az én szememben, mint leírni, hogy a nőknek nincs farkuk (tisztelet a kivételnek). De lehet, hogy ez nem mindenkinek egyértelmű, bár aki SZAKMAI TOPIKBA jár, annak akár lehetne is.
-
philo
tag
válasz
gabber01 #222 üzenetére
Ez igaz! Eszem ágában sincsen védeni az apple-t!
Hülye indok, de egy Windows 8-cal kiadott laptora az XP-t is fel lehet tenni, ha épp valaki azt szeretné.
No mindegy, ezek a feltételes módok rendben vannak, de tenni nem lehet semmit. Próbálj meg downgrade-t, hátha még aláírják. Segítsek hogyan kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest