Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
"Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni."
Nem kotekedesbol -> android. Ott mindezt megteheted es nem fogsz idegeskedni. A z3 pedig talan eleg kompakt meret ugyanazzal a vassal mint a nagyteso.
-
távol álljon tőlem, hogy bárkit is hülyének nézzek!
az ikonok ios alatt valóban sorban vannak, android alatt előfordult, hogy egy megfelelő háttérképen körberaktam, de nem létszükséglet.
az órát a zárolt és a főképernyőn is látom, az ikon is mindig a pontos időt mutatja.
ios alatt is wan már widget féleség, bár én android alatt sem igazán használtam, ami meg kell információ (naptár, emlékeztető...stb), az ios alatt is kitehető az értesítési sávra.
kapcsolók (wifi, bluetoot, repcsis mód, bluetoot, zenelejátszó, fényerő állíthatósága - bár jobb az automata -, ne zavarjanak, zseblámpa, számológép, időzítő, kamera...stb) is adottak már a 7 óta, ios 8 alatt meg csak jobbak lettek.
amire én használom a térképet, arra az integrált is jó, meg azért sokat javult a kezdetek óta, de ha komoly célra kellene, akkor vennék megfelelőt, ahogy android alá is.
nyaraláson bár volt nálunk fényképezőgép, azért az 5s is sokszor előkerült, elég jó képeket lőttem vele, panorámában is elég jól teljesített mobilhoz képest; link (kapd le nagyban)
5s esetén még attól sem kell tartani, hogy akár ios 9 alatt is vészesen belassul, bár akkor nekem már nem nagyon lesz meg, a 4s is közel rekordot döntött a maga egy évével, és az már nagy szó, de szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpársportok
- Hamarosan mind begombázunk?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem lehet minden ugyan olyan.