Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Ez a nap poénja volt.
Valamit nagyon benézel. Itt nem kell fél évet várni egy frissítésre ez nem Android. Bár már ott is jobb a helyzet. Nekem nagy pozitívum volt az Lg G3-am amire két hetente jöttek a frissítések és 2 hónap alatt teljesen megszűntek a lassulások laggok. Persze, hogy olvasni hibákat, általában azt írják le ha gond van, de iOS-en egy teljes váltásnál 99%-ban a még nem frissített app okozza. Androidról is olvashatsz hibákat 20x annyit, de ez teljesen normális is, hiszem sokkal több készülékre van.Az állítás még mindig igaz, hogy a legstabilabb. 5S-en sincs semmi gond, max amit írtam app-ra nem jött még ki frissítés és bugos. Ez nem az apple hibája. Droidon sajnos nem hogy nem erőltetik, hanem nagyon sok modell el van felejtve amire simán mehetne egy friss szoftver.
Régebbi iphoneok miatt nem lenne rossz ha lehetne vissza lépni, de sajnos erre nincs esély. Én ami 4S-t is ma nyomkodtam rendben volt teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valamit nagyon benézel. Itt nem kell fél évet várni egy frissítésre ez nem Android. Bár már ott is jobb a helyzet. Nekem nagy pozitívum volt az Lg G3-am amire két hetente jöttek a frissítések és 2 hónap alatt teljesen megszűntek a lassulások laggok. Persze, hogy olvasni hibákat, általában azt írják le ha gond van, de iOS-en egy teljes váltásnál 99%-ban a még nem frissített app okozza. Androidról is olvashatsz hibákat 20x annyit, de ez teljesen normális is, hiszem sokkal több készülékre van.