Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• philo

tag

válasz kali #164 üzenetére

Nem értelek félre, cserébe viszont ne nézz hülyének:)

Nekem igen is fontos lenne, hogy az ikonokat rendezhessem bárhová, ne csak egymás utáni sorrendbe. Szeretnék egy órát kitenni a kezdőképernyőre, nem csak a zárolt cuccra. Szeretnék widgetet, amit nem megnyitogatni kell, csak odalapozni.

Root és ilyesmi távol áll tőlem, ezt sem jailbrake-eltem. Szeretnék színeket módosítani rajta. Egyszóval, nem akarom, hogy a gyártó döntse el mit tehetek meg, vagy, ha igen, akkor adja ingyen és azt csinálom, amit mond!

Amiért 5s van, az az, hogy mérete miatt valóban elfér a kezemben. A Samsunggal ellentétben nem fordul ki a kezemből annyira, mint a szappan. Az akkuja nem kiemelkedő, de nem rosszabb más telókénál.

A térképet említettem már? Igen, lehet letölteni, de akkor inkább ne legyen rajta, mert kritikán aluli.

Mindenben lehet hibát találni ez tény, de a minden nem ennyibe kerül, a mindenre nem mondják, hogy stabil, a mindenre nem mondják, hogy e legszerethetőbb. Én nem kötődök hozzá érzelmileg. A kameráját még soha nem használtam, arra fényképezőm van. Mások az igények.

A legideálisabb telefon számomra: 6310 házban másfélszer akkora kijelzővel (elfér), ugyanaz a ház, ugyanazok a gombok, nagyon hasonló menü ahhoz. Ilyen nincsen, ezért van 5s, de ezt legalább nem sajnálom, ha leejtem, mint anno a 6310i-t:)

Új hozzászólás Aktív témák