- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
-
g4mer
senior tag
válasz
daniel909 #219 üzenetére
Igazad van, de nekem igazából ezek a dolgok tök feleslegesek. Az üzenetküldési dolgok tetszenek, azért is frissítettem. Idáig azért nem váltottam az újabbakra ( pénzhiány mellett
) mert gördülékeny volt a rendszer, játszani meg már nem játszok telefonon, és idáig arra tökéletes volt, amire használtam.
-
Blyan
félisten
válasz
daniel909 #188 üzenetére
Én is, főleg a 6 Plusnál. Az meg sem ugrott, páccs, bele a földbe és meg se rezdült. Na ez tuti tört.
De bírta.Viszont ezekből nem lehet semmit levonni. Hány meg hány videót láttam ilyet, hű, hogy bírja, meg izé. AZtán átlag józsi egyszer csak elejti és pókhálós a kijelző. Akkor meg pislog, hogy mi történt, láttam a vidijóban, hogy nem is tört be. Pfej, át lettem baszva, kifogtam egy szart, dögöljön meg az xy köcsög gyártó.
-
philo
tag
Majd fél év múlva talán lesz javítás! Androidnál legalább nem erőltetik rá az új szoftvereket arra, amire nem jó. Van egy 5s-em is, de nem merem feissíteni, nagyon instabil az apple, állandóan csak a hibákat lehet olvasni a neten. Már rég megdőlt az állítás, hogy az ios a legstabilabb
-
w333
félisten
-
gabber01
addikt
Ez nem összeesküvés. Tény. Egyértelmű, rengeteg statisztika van erre vonatkozóan. Félreérthetetlen "véletlen" egybeesések vannak. Csak az nem látja, aki hülye.
batai15: Ez nem indok arra, hogy ugyanazok a funkciók, amik eddig ugyanazon a hardwaren megfelelően működtek, update után lassuljanak. Új funkcióknál ez még érthető lenne természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest