- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
2 éve iphone 4 16gb-ot használok ellentétben az S4-el ezt a telefont néztem ki mint új készülék, a tesztekben említett kameráról elég vegyes dolgokat olvasok a sima iphone 4-hez képest milyen minőségű képeket produkál a one?
Samsung design számomra még mindig csaj telefon, az apple parasztvakításából pedig rohadtul elegem van pedig nem rossz készülék csak kicsit úgy érzem pár éve semmi sem történik.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Spark_777
tag
Igen,az tény hogy a kijelző színei tényleg nem a legjobbak,nekem inkább kicsit fakónak tűntek,és ezt nem egy Galaxy féle Amoled kijelzőhöz hasonlítom.A sebességgel viszont nem voltak gondjaim,de ez még egy majdnem új darab volt,tehát alig volt belakva.Azt tudom hogy idegbajt kapnék tőle,mert minden kézbevétel után pucolgathatnám az egész telefont
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Spark_777
tag
Tegnap volt szerencsém egy Sony Experia Z-hez,és mit mondjak nem győzött meg igazán.A mérete már nekem sem kényelmes,pedig nem vagyok kis ember,egyszerűen egy kézzel majd nemhogy kezelhetetlen volt.Az újlenyomatokat becsülettel gyűjtötte,főleg a hátlap lett igen látványosan foltos.A sebesség,és a kijelző viszont teljesen rendben van,de most már biztos hogy a One 4,7 collja a felső határ amit szerintem még kényelmesen tudnék kezelni.
-
Xaels
félisten
Titanium Backup-ra is van Root mentes alternatíva állítólag. Magam még nem próbáltam ezért nem nyilatkozom. Majd ha bekerül kínálatba, majd megnyomkodsz mindent ami érdekel és eldöntöd melyik kell.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
buci30
addikt
Ez jogos!
Ezert is idegesit ,h a HTC-t nem lehet konnyen rootolni mint a Samut.
Igy ott tobb a lehetoseg Titanium Backup stb alap programok.Ha meg azt elis fogadom ,h nem szeretnek nagyobbat akkor marad az S3-as meretem de akkor is ez meg ott van ,s ez lenyeges! (nekem)
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Poplacsek
senior tag
Ha lenne is benne, én akkor a widgetsoid-ot használnám erre a célra...
-
Xaels
félisten
Ezért Android az Android. Ha valami hiányzik van rá kismillió alternatíva. Ha valami nem kell el lehet tüntetni. Nekem például nem hiányzik az értesítési sávról.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Azt jelenti a támogatott formátumok hiánya, hogy mondjuk ahhoz, hogy DivX-et tudj nézni ahhoz kell egy lejátszót telepítened ami tartalmazza hozzá a codec-et. Ilyen van egy rahedli ingyenes a Play áruházban. (A DivX csak egy példa volt)
A kapcsolók meg annyit tesz, hogy amikor lehúzod fentről az értesítési sávot akkor ott nincsen közvetlenül Wifi/Bluetooth/GPS stb. Ki/Be kapcsolásra lehetőség. Erre is van a Play áruházban ingyenes alternatíva ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Amit negatívnak találtak:
- A kamera nem elég jó szerintük fényes nappal (kár, hogy értelmes éjszakai fotókat nem csináltak vele )
- A Power gomb nincs jó helyen (szerintem csak megszokás kérdése, de majd kiderül)
- Nincsenek az értesítési sávon kapcsolók (Play-ről pótolható)
- Nem bővíthető a háttértár
- Nem cserélhető az akku
- Gyárilag kevés a támogatott formátum.Amúgy pozitív az értékelésük.
-
sipy888
aktív tag
Sziasztok! énis HTC ONE-t akarok venni, amint kapható lesz. Mivel nem tudok angolul sajnos fogalmam sincs hogyan értékelték a gsmarena-n a készüléket. Aki elolvasta és nagyjából értette is, egy rövid összefoglalóban leírná légyszives ? Előre is köszönöm
-
stilo18
addikt
Legyen szíves linkeljen valaki egy olyan videót, tesztet ahol említik, lehet látni, hogy a fekete menü hátterét meg lehet változtatni...
Vagy Ákoska megnéznéd nekem...?!
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
FragMaster
addikt
válasz HTC vagyok #582 üzenetére
Nálunk még 1 hónap :/
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
HTC vagyok
csendes tag
Ezt írta ki a HTC a Facebookra:
"HTC has seen unprecedented demand for and interest in the new HTC One, and the care taken to design and build it is evidenced in early reviews. The new HTC One will roll out in the UK, Germany and Taiwan next week and across Europe, North America and most of Asia-Pacific before the end of April. We appreciate our customers’ patience, and believe that once they have the phone in their hands they will agree that it has been worth the wait."
Tehát hamarosan már érkezik
-
-
buci30
addikt
válasz migabi24 #577 üzenetére
:-D igen...
Masik lehetoseg megveszem neten a HTC-t es egy ismerosomnek lesz S4. Igy van 8napom ,h osszehasonlitsam majd oket es dontsek ,h megtartom e.
Kerdes ha ilyenkor vissza kuldom mennyi ido alatt kapom vissza a penzem vagy ez ,h megy?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
dani3l
őstag
Ez eleg szubjektiv, en szemely szerint pl nagyon örülök, hogy 4,7 lett es nem 5..
Fogyasztas erdekes lesz majd, engem is nagyon erdekel, mivel elvileg az Octa lenyege az energiagazdalkodas, de ezt ugye minden többmagos socnal megmagyarazzak, szoval majd hiszem, ha latom..
Ha meg veletlenül a Qualcommos verzio lesz nalunk, akkor sztem kb ugyan annyi lehet az üzemidö, mivel azt a +200 mAh-t el is viszi a nagyobb kijelzö siman..
No meg mi lesz a verpistikekkel akkor, ha nem lehet majd villogni a 8 maggal, csak egy "szar" 4 magost fognak kapni? -
Xaels
félisten
válasz FragMaster #572 üzenetére
Akkor ott az ebay és lehet majd fejlesztői verziót venni.
-
buci30
addikt
Az aksi engem se zavarna.
Élőbe megnézem majd mennyi a különbség az S4 és a HTC között kijelző nagyságba.
Nekem az s3 pont jó de jó lenne nagyobb de nem Note.
Miért nem tudta 5" csinálni akkor nem is lenne kérdéses, hogy nem az S4-et veszem mert belsőre akár ,hogy is nézem nem nagy a különbség Csak az a pár újítás amit kb 1 hete fogom használni amíg kipróbálom ha az S4 leszViszont előnye lehet ha megelégszek a nagysággal akkor nem fog annyit fogyasztani se.
Igaz az aksi is kisebb mint az S4-be.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
FragMaster
addikt
Nagyon sajnálom a körülményesen nyitható bootloadert. Ezért esik ki csak igazán a one.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Xaels
félisten
Az akku is jól szerepelt. Viszont ami miatt haragszom kicsit a GSMArena-s fiúkra az, hogy igazán nem teszteltek gyenge fényviszonyokban. Lehettek volna kicsit életszerűbbek is.
-
batai15
félisten
-
stilo18
addikt
Pont az előbb olvastam el...
Az oldal az én szememben nagyon Samsung párti, viszont ennek fényében nagyon korrekt értékelést kapott.
Azért a 20Mb-os videó nem semmi...írták is, hogy a konkurencia kuka..
Nem lett ez rossz telefon..
Ami negatívuma, engem úgysem érint. Ilyen, hogy aksi nem kivehető, meg nem bővíthető...32 Gb elég, aksit meg még soha nem jutott eszembe, hogy kivegyem a One X-ből se...Tessék HTC árulni, meg kiküldeni egy olyan frissítést, mint anno One X-en, hogy a Benchmark huszárok se nyavajogjanak...
-
buci30
addikt
"Akku időről vegyesek a tesztek. Van ahol keveslik van ahol jónak mondják. Ahány ember annyi szokás."
Hát ha annyit bírna a HTC mint most az S3-am akkor jó lenne már.
Csak hát ez most ugye FULLlHD lesz.
Találtam:
S3-nál okés ,hogy csak épp ,hogy kisebb de HTC VS S4iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Xaels
félisten
Kijelzőben még az S3-nál is kisebb 0,1"-el
Akku időről vegyesek a tesztek. Van ahol keveslik van ahol jónak mondják. Ahány ember annyi szokás.
ROOT szokott lenni és főzött ROM-okból is van választék, igaz nem akkora mint a Samsungnál. Viszont a bootloader zártsága miatt nehezebb a ROMolás.
Mivel hivatalosan nem tudjuk még, hogy idehaza melyik S4 variáns lesz kapható így teljesen pontos összehasonlítást nem tudunk.
Legszembetűnőbb különbségek:
- Kamera: 4Mpx-es (Ultrapixel), OIS-os kamera a HTC-ben szemben a 13Mpx-essel. Majd a végleges tesztekben kiderül milyen képet fest a kettő. Egyelőre az a felállás, hogy nappal jó fényviszonyok esetén egyértelműen részletgazdagabb a 13Mpx viszont valószínűsíthető, hogy rossz fényviszonyok esetén a HTC lesz a nyerő.
- Hangeszközök: A HTC-ben hardveresen erősítettek a sztereó hangszórók és különleges mikrofonokat alkalmaztak, hogy a legextrémebb körülmények között is jó legyen a felvétel minősége. S4-ben passz, hogy milyen hangchip lesz. Majd a végeleges tesztekben kiderül.
- HTC 32GB/64GB beépített tárhely ami nem bővíthető szemben a 16GB-val ami igen.
- 2300mAh-ás beépített akku a 2500mAh-ás cserélhetővel szemben.
- SLCD3 vs. AMOLED ez mindenkinél egyéni preferancia.Személy véleményem szerint nem lesz észrevehető az Octa és a Snapdragon600 között a különbség, ha jól optimalizálnak. Egyelőre a bemutatott S4 nem volt annyira folyékony mint a One, legalább is pár teszt/bemutató ezt állítja.
-
buci30
addikt
Én nem tudok dönteni
S3-ról S4 vagy HTC?
Nagyobbat szerettem volna mint a S3 de a Note már nagy.
Erre a HTC meg kisebb mint az S4
Pedig ha akkora lenne akkor nem lenne kérdés. Külsőre HTC az biztos nagyon szép.
Na meg kérdés az aksi idő majd mert HOX-om volt annak nagyon szar volt, azért is cseréltem S3-ra annak bírja 1 napot.
Root terén főzőt romokkal hogy áll az HTC?Belsőleg mi a pro-kontra az S4 VS HTC között?
HTC nem kivehető aksi és nem cserélhető memoria kártya ezt tudom.
De ha a S4 nem a beígért 4+4 magos procit kapja akkor mi lesz melyik jobb vagy nem is lesz észrevehető?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Xaels
félisten
jövőhéttől kapható EU-ban(Németország és Egyesült Királyság) talán csurran-cseppen 1-2 példány errefelé is.
-
Spark_777
tag
Én Sennheiser CX 300-II Precision-t használok,az én zenei stílusomnak ez felel meg a legjobban.Nagyon szép mélyek,és tiszta magas hangok jellemzik,de egyértelműen a basszus kiemelésére lettek tervezve,és még az ára sem vészes.
-
tomas01
aktív tag
Köszi a választ. Van most nekem egy Akg 324 agybadugós szeretem de kicsit sok a magas közép meg kicsit hiányos.
Mire használni? Kicsit hangstúdiózásra zenék hallgatására meg néha néha telóhoz. Tehát eléggé unverzális kellene.
Akg k619 -et néztem ki ami elég jól szolt ár/érték arányban. -
Xaels
félisten
Ez attól függ, hogy hol akarod hallgatni. Állítom ár/érték arányban a KOSS PortaPro az egyik legjobb, ha tud az ember szerezni. Nagyon szépen szól, minden tartományban és kellemes a tere is viszont nem zárt így tömegközlekedésen nem a legjobb. Én egy AKG K-450-et használok. Ez zárt és emiatt a basszus kicsit erősebb és kevésbé széles a tere, viszont BKV-n is lehet hallani anélkül, hogy mások is hallanák.
Amúgy igen 2,5V-os erősítő van a One-ban.
-
-
stilo18
addikt
Ennyi...
"It’s an exquisite piece of design and engineering. From the hardware to the software, HTC’s new handset incorporates some of the very finest design work in the industry. It’s the best-looking, best-feeling phone we’ve used -- nothing beats the feel of HTC’s curved brushed aluminum chassis. "Igényes teszt. A sample fotók is tetszenek.
-
batai15
félisten
én meg one x- vagy ha bejön a számításom, akkor one lesz.
Mondjuk nekem számít az is hogy lehet kapni az one x hez dokkolót, one -hoz meg nem sajna..
pedig tök jó lenne reggel tune inre kelnei. -
Xaels
félisten
Személy véleményem szerint jobb, hogy nem. Azok a "komolyabb" Beats fejesek csak egy bizonyos stílus kedvelőinek állnak jól, szvsz komolytalanok az árukhoz képest és túl sok a mélyük, zeneileg nekem alkalmatlanok. A fülesek sem jobbak.
MI3-at most mutatták be, arra, hogy hasonlíthatna...
[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
Baromi szép ez a htc. Régen volt htc diamondom de ,hogy meghalt többszőr így váltottam.
Iphone is volt. Most aTab phone 5 van tetszik a nagy :-).
Note 2 és htc one között vacilálok. Note 2 szép nagy és az amoled nekem nagyon bejön pont ezért mert jó színes. Htcbe ha jol tudom sLcd van ugye? De a htc felé hajlok. Kamera képeket is alig lehet találni.
Kicsit Xiaomi Mi-3 -ra hasonlít.[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
-
Xaels
félisten
CNET.CO.UK volt, bár nincs nagyméretű képünk és az egyetlen kép amit mutat elég érdekes. A kamera képeinél sincs EXIF infonk :/
(#538) tajcsi: én sem tudok dönteni, de sajnos ezen ráérek még agyalni.
(#539) p06: nekem az ezüstben az tetszik, hogy sokkal fémesebb a hatása is. Fekete meg nem kéne fényesen. Valamint a feketét azzal tudták volna esetleg még feldobni ha a polikarbonát részeknek adnak valami vadító színt, vöröset/narancsot/neonzöldet esetleg kéket.
(#541) FragMaster: mire nálunk rendesen kapható lesz addigra talán lesznek hosszabbtávú tapasztalatok is a neten.
(#542) tomas01:
Ilyet
[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy milyen füles jár hozzá? Elég sok unbox videót néztem meg de egyiken sem mutatták :/
-
tajcsi
őstag
Menj a csudaba! Most melyiket vegyem meg? tenykeg nem tudok valasztani, kollega neked ezer jovairatok egy minuszt mert megnehezitetted a dolgom Amugy azt tudnotok kell, a feketen azert hamarabb latszodnak az ilyen aprobb szoszok meg porszemecskek...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
dani3l
őstag
Az a baj, ahogy korabban mar valamelyik külföldi oldalon irtak, hogy ez is olyan, mint a One S volt, hogy a fekete marha könnyen kopik/karcolodik.
Mondjuk szerencsere nekem a szürke egyebkent is jobban tetszik.batai15: ez is olyan, mint az auto, vilagosabb (föleg feher) kocsin sokkal ütösebb egy sötetitett üveg, mint egy feketen.. Itt is nagyon egybeolvadna akkor minden, ezüstben sokkal elegansabb.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
[link] ha valaki nem tudja milyen színűt vegyen. Szerintem a fekete szebb lenne, ha a műanyag betétek sötétebbek lennének. Először feketét akartam mindenképpen, de egyre jobban hajlok az ezüst felé
-
Spark_777
tag
Ebből Május lesz
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz -Mosquito- #530 üzenetére
szép
-
-Mosquito-
őstag
Késik..[link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
mumk1
addikt
Remélem én is, mert az S4 pro biztos hogy tudja az OTG-t. Az persze érdekes, hogy a Nexus4-ben, amiben egyébként is kevés a belső tárhely, miért tiltotta le az OTG-t az LG. Minden esetre a Xiaomi Mi2-ben, ami ugyan az a SoC, alapból működik. Gondolom az S 600 meg alapjaiban nem különbözik a Pro -tól.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Azt lehet tudni, hogy hdmi kimenet és usb otg is menni fog?
-
batai15
félisten
-
Xaels
félisten
Nekem a HC V841 nagyon tetszik és filmezéshez ideális.
(#523) Da Shep: az az igazság régen legfőképpen beszélgetési időben volt meghatározva az üzemidő. A hőskorban(Nokia 3310) ez 2-3 órát jelentett. Ehhez képest ezek a monstrumok akár 10-12óra beszélgetést tudnak. Persze itt már közel sem ez a legfőbb felhasználási mód, de ha azt nézzük, hogy 4-5óra netezést bírnak akkor az nem rossz. Magam részéről mindig irigyeltem azokat akiknek ennél több ideje van egy nap csak arra, hogy a telefonjukat nyomogassák.
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
2 nagy bajom van vele, ill. ezekkel a telefonokkal. mégpedig az, hogy bazi nagyok, és hogy órákban lehet mérni az üzemidőt.
.
-
batai15
félisten
válasz illusion1112 #521 üzenetére
a gyári tok tetszetös:-)
-
illusion1112
csendes tag
Amúgy szerintetek milyen tokot érdemes venni fémházhoz? van egyáltalán értelme? Niuzos nem verném a földhöz és fehér szinübe rendeltem elő
-
Xaels
félisten
"The comparison between Samsung and HTC is a little bit
unfair, or let me say it in a different words, HTC is a Taiwanese company, the annual
budget of HTC is much much less than Samsung and the revenue of the company in
2011 was less than 9.5 billion USD, HTC rely on many manufacturers to
manufacture their components, number of people working with HTC is less than
17,000 employees worldwide, while on the other side Samsung is a huge worldwide
company with a revenue of more than 202 billion USD in 2012 and operational income more than 29 billion USD.
Samsung owns research centers and manufacturing factory to manufacture every
single component of its devices and have more than 220,000 employees worldwide.So HTC has to be so proud being head to head and competing with
the giant’s worldwide manufacturer of electronic devices Samsung. We have to
respect the effort HTC doing to give us the best smartphone ever." - ez a hozzászólás rávilágít szerintem arra, hogy miről is van szó. Az LG mobil részlege is lehúzhatta volna a rolót 1-2éve, ha nincs mögötte a többi iparág.Amúgy One vs. SGS3
-
Red@Arc
tag
A HTC One több mint vállalható, valóban prémium kategória képviselője. Az SGS4-gyel összevetve biztos vannak gyengébb oldalai, de ez a Samura ugyanúgy igaz. A HTC nálam még mindig NO1. A Desire-t imádtam, a Sensationt-t nem, de a mai napig használom. A fiam HOX-a már a felső kategória, most pedig nekem kell egy prémium. Azt, hogy ki, melyiket és miért fogja választania a One és az SGS4 közül, azt ma a márka iránti szimpátia és a minőség utáni igény fogja eldönteni, mert a tudásban nem érezhető különbség.
Egy kis olvasnivaló....csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
Spark_777
tag
Ez így igaz,mindig is úttörő szerepet játszottak,csak sajnos sosem volt meg az az anyagi hátterük mint a nagyoknak.Azt viszont nem lehet tőlük elvitatni amit eddig letettek az asztalra...Mindig is kilógtak a sorból,amit igazán nem bánok.Van az a réteg aki igényt tart az egyedi,jó minőségű termékekre,de mint nagy általánosságban a mennyiséget mindig a nagy gyártók értékesítik,és ez nem csak a telefonoknál van így...Úgy ahogy a Sennheiser nem mond mindenkinek valamit, úgy a HTC sem mindenki által ismert márka.
-
Xaels
félisten
Nekem a HTC hardveres "újdonságai" egyértelműen többet érnek mint pár szoftveres feature. A hangszóró és a különleges mikrofonok, hogy minden körülmény között jó legyen a felvétel. Nekem ha tényleg hozza a kamera a gyenge viszonyok között amit 1-2 tesztben az bőven elég lenne. A kislányomról kellenek a képek, de külön géppel nem akarok szórakozni.
Amúgy anno volt egy TitanII 16mpx-el érdekes, hogy meg merték lépni az Ultrapixelt.
Árról még nem tudunk véglegest. Majd akkor ráérünk foglalkozni vele ha mind a kettő kapható lesz rendesen.
Szerintem a HTC nem a Samsunggal van harcban. Nem is lehetne, hisz közel sem azonos kaliberű a két cég. Sokkal inkább saját magával van elfoglalva, hogy a mutatói javuljanak és magam részéről már azzal is elégedett lennék ha a következő negyedévben pozitív mérlege lenne és elérne egy jó tartható szintet. Azért lássuk be, hogy nélkülük lehet nem itt tartana az Android sem.
-
dani3l
őstag
válasz Spark_777 #515 üzenetére
Teljesen egyetertek. Ezen a szinten szerintem a teljesitmenykülönbseg annyira minimalis, hogy mar csak az anyagminöseg vagy az apro extraknak van igazan döntö szerepe. Elöbbiben szerintem egyertelmüen a HTC, utobbiban meg a Samsung nyujt többet, kerdes kinek mi a fontosabb. Nekem szemely szerint az anyagminöseg es egyatlalan nem izgatnak a Samu szamomra haszontalan extra feature-jei..
Csak sajnos sokan leragadnak a szamoknal es csak azt latjak, hogy 4 vs 8 meg meg a 4 vs 13 megapixel..Ha eleg tökös lenne a HTC, belöhetne egy 60-80 euroval az S4 ala az arat, tuti sokan vinnek. Mondjuk ehhez nem artana mar arusitani is. Bar ha jobban belegondolok, a Samu is megteheti, hogy olcsobban adja, mar csakazert is alapon, nehogy a konkurencia olcsobb legyen, ök meg gond nelkül benyelik a veszteseget..
[ Szerkesztve ]
-
Spark_777
tag
válasz BroCreSt #514 üzenetére
Ezt a témát már rég nem csak a specifikációk viszik előbbre,hisz a valóságban te nagyon keveset veszel észre abból a különbségből ami mondjuk papíron olyan sokatmondó.Rengeteg telefonom volt,műanyag és fém is,és most már egyszerűen nem vagyok hajlandó az anyagminőségben kompromisszumokat kötni,így már csak a fém,vagy a részben fém jöhet szóba...lehet az akár űrtechnika.Nem vagyok Samu ellenes,jelenleg is egy U900 Soul-t (Fém) használok munkában,de tény hogy az anyagminőséget nagyon lecsavarták.Kiábrándító ha a kezedbe veszed.Drukkolok a HTC-nek hogy talpra álljon,de tartok tőle hogy nem minden esetben válik be a fejjel a falnak taktika...
-
BroCreSt
aktív tag
A Nagy Róbert (Expansys) ezt küldte nekem egyik levelében:
- a hazai csatorna állítólag csak március végén kap, ezért a speed több helyről is rendelt, pl.onnan is, ahonnan az expansys is.
- azaz ha nekünk csúszik, akkor nekik is fog
amúgy pedig:
a.) mindig ez van, az egyedüli gyártó, aki képes eltalálni hogy mikor szállít az az apple
b.) Múlt pénteken került fel először egy csomó nemzetközi oldalra, hogy késni fog és alkatrész és egyéb gondok vannak. Nálam ez szimpla hazudozás, uganis 6 évre visszamenőleg nem tudok olyan HTC termékbevezetést mondani, ami ne csúszot volna minimum egy hetet. Egyszerűen nem tudják becsülni az érdeklődést, vagy szarakodnak, hogy melyik régióba mennyit toljanak, és a végén mindig késnek. Az elmúlt 3 modell ráadásul szar is volt, most tűnik erősebbnek az érdeklődés. És ez egészen péntekig fog tartani, mert addigra már tiszta lesz, hogy a Samsung S4 lényegesen jobb-e vagy sem.
c.) Ha lényegesen jobb, akkor utána már tökmindegy, hogy mit szállít a HTC, tömegesen le fogják ugyanis mondani az előrendeléseket és jut mindekinek majd, még le is árazzák 1 hónapon belül nettó 500 EUR alá. Ha ezt nem képes felfogni egy gyártó, akkor nehéz vele mit kezdeni, márpedig úgy tűnik, nem volt képes megoldani.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Spark_777
tag
-
Spark_777
tag
Ez a kamera mindig is sarkalatos pont volt,bár szerintem túl nagy hangsúlyt fektetnek rá egyesek.Megértem hogy kell az innováció,de szerintem senki nem verte volna a földbe a fejét ha egy sima,finomított 8 mpixeles egység kerül a hátába.Ezen felül,szerintem Európában jóval nagyobb piaca van ennek a készüléknek mint az USA-ban,csak sajnos tényleg bekövetkezik az amit sokan jósolnak,megjelenik az S4,és még többet veszit a HTC mint a késés miatt amúgy is.
-
FragMaster
addikt
-
Xaels
félisten
-
dani3l
őstag
válasz Spark_777 #508 üzenetére
Ha majust mondanak se sokkal jobb.. Illett volna nekik azert 1-2 honappal a Samsung elött kidobni a telefont, lehet kicsit nagyobb nyeresegük lett volna. Ha egy idöben jönnek, vagy ne adj isten meg egy kicsit csusznak is egyes regiokban es a Samu utan jelennek meg, akkor ez is csak egy ujabb tetel lesz az "ezek vittek csödbe a HTC-t" listan.. Szerencsetleneknel valami geb.sz mindig van az uj telefonok körül..
Szerk.: Persze vannak akik tudatosan vasarolnak es akkor is megvarjak a HTC-t, ha mondjuk a Samu elöbb jön, ha az kell nekik, de az emberek nagy reszenek tökmindegy..[ Szerkesztve ]
-
Spark_777
tag
válasz BroCreSt #507 üzenetére
Én most sokkot kaptam ezzel az április 30-al....Nevetséges hogy miképpen lehet elszúrni egy piaci bevezetést.
Anno kezdték volna azzal hogy május elején kap Európa,és semmi gond,de ők benyögték ezt a márc.15-öt,és akárhogy is nézzük,ez kemény másfél hónap csúszás...nevetséges"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Spark_777
tag
Valaki aki rendelt esetleg az expansys-nál kapott már valami érdemleges infót,hogy mikorra is kaphatja meg a telefonját?
-
Xaels
félisten
válasz illusion1112 #504 üzenetére
Expansys-nál is 2év gyári garanciát kapsz és ugyanúgy leadhatod az itthoni szerviznek.
-
illusion1112
csendes tag
Akkor viszont már Telenornál is lesz pl kb ugyanezen az áron nem?
Akkor lehet onnan lenne érdemesebb a gari végett is megvenni...
-
Spark_777
tag
válasz illusion1112 #500 üzenetére
Szerintem Kb 8000 Ft pluszt...Amúgy most jelentették be hogy előreláthatólag április végére csúszik a közép európai szállítás,így a speedshopnál is április 30 a mostani szállítási határidő.Megkérdeztem őket,és azt mondták hogy a gyártó apró szállítási csúszásra,és a nagyobb piacok kiszolgálása végett döntött így.Ennyit rólunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest